taleksander 11.04.08, 21:32 Odwiedził ktoś? Jak wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ptilou Re: Kraina Smyka 14.04.08, 12:06 Bylam i przezylam! Swietna rzecz i super pomysl na takie miejsce zabaw dla dzieciakow! Moja mala(2 latka) szalala glownie w Malpim Gaju (wspinanie, zjezdzanie, taczanie sie w plastykowych pilkach, tunele, itp) i po 3 godzinach ociekala potem, wiec uzylismy suszarek znajdujacych sie na scianach by wysuszyc jej wlosy. Sa tam rowniez zabawy edukacyjne, ktore moze nastepnym razem moja mala wyprobuje. Jedyny rzecz, ktora nie przypadla mi do gustu, to duze dzieci (8, 9, 10 lat), ktore popychaly te male i prawie wskakiwaly im na glowy. Takie miejsce powinno byc od 1,5 do gora 7 lat. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkoronkiewicz Re: Kraina Smyka IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 14.04.08, 15:54 a gdzie to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuska Re: Kraina Smyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 10:07 Przy Galerii Podlaskiej. Dla małych dzieci OK. Jedn minus: drzwi otwieraja sie wprost na salę. Teraz kiedy ciepło to jescze nie problem, ale zimą lodowaty powiew na upocone dzieci moze skończyć sie powazną grypka. Odpowiedz Link Zgłoś
karrinaa Re: Kraina Smyka 04.10.08, 19:24 Nie jest to dokladnie tak, pytalam o to, kurtyna ciepłego powietrza przy otwarciu się drzwi zapobiega wlotowi zimnego powietrza z podwórka, poza tym przed salą znajduje się odzielający murek, nie sądzę by któreś z dzieci czy rodziców przebywających na sali poczuło zimny powiew wiatru... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majk Re: Kraina Smyka IP: *.elpos.net 17.05.08, 22:52 Super, polecam kazdemu. Odpowiedz Link Zgłoś