Gość: ciekawy Re: Widzieliscie jaki pasztet wybrali na Miss Pod IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 18.05.08, 00:00 Podaj link by można było zobaczyć to coś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski link do pasztetu IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 18.05.08, 00:24 pl.youtube.com/watch?v=ER8CEkN798Y To nie pasztet a wioskowy pasztet. Ślepe jury było czy jaka cholera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies na baby super paszet IP: *.koba.pl 18.05.08, 01:33 chętnie bym taki pasztet schrupał , dobry pasztet nie jest zły :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J07 Re: super paszet IP: *.nycmny.east.verizon.net 18.05.08, 01:54 Rezyser i fryzjerzy sie spoznili.Operator kamery,tez nie najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milx Re: link do pasztetu IP: *.lodz.mm.pl 18.05.08, 02:45 Bardzo ładna "miska". Nie wiem, czego od niej chcecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia wam jak zabraknie silikonu i porcelanowych zębów IP: *.chilan.net 18.05.08, 10:42 to już nie dogodzisz,tu macie naturalne piękno, w dodatku nasze, regionalne Jakby im rok wcześniej ktoś fundnął wizażystkę i choreografa to góów.. byście je zobaczyli na tych wyborach, już by rodziły dzieci dla niemców i brytyjczyków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filozof Re: wygrała siedemnastka IP: *.elpos.net 18.05.08, 12:17 www.bstok.pl/miss/miss_podlasia_2008/?miss=podlasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filozof Re: wygrała siedemnastka IP: *.elpos.net 18.05.08, 12:19 Ja obstawialem jedynke i jedenastke ale coz,szanowne ,zmanierowane jury znuffff awangardowe,tylko czy to jest konkurs awangardy czy pieknosci sie pytam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szu Re: wygrała siedemnastka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.08, 13:59 dla ciekawskich pare fotek z gali finalowej: www.wilczewski.biz - galeria "event" szu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vlad Re: wam jak zabraknie silikonu i porcelanowych zę IP: *.euro-net.pl 18.05.08, 16:07 och wielka strata by była, i tak pewnie niedługo tam wyjadą i będą dawać...ciała :), wielkie księżniczki hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Widzieliscie jaki pasztet wybrali na Miss Pod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 14:05 Ty to byś wybrał nas miss Polski Marysię Kaczyńską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Widzieliscie jaki pasztet wybrali na Miss Pod IP: *.elpos.net 18.05.08, 14:18 Marysia Kaczyńska ma przynajmniej ladniejszy usmiech od tego paszteta,widzialem ją na żywo,żenuaaa.......pewnikiem średnią wyciągneli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rak Re: Widzieliscie jaki pasztet wybrali na Miss Pod IP: *.elpos.net 18.05.08, 15:13 Pewno konkurentka, ktora odpadla sie odezwala wlasnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Widzieliscie jaki pasztet wybrali na Miss Pod IP: *.elpos.net 18.05.08, 16:29 Ja mysle ze konkurentki to odsypiaja teraz bankiety,niezła balanga sie szykowala ze sponsorami hehehe a ja poki co mam jeszcze miedzy nogami siusiaka (jakby moj 3 letni synek powiedział). Odpowiedz Link Zgłoś