malazuzia 16.09.03, 12:26 Strzałeczka wszystkim. Mojej córce musze kupic jedną farbę w tubce. Jak do tej pory widzialam tylko i wyłacznie w kompletach. Gdzie w Białym mozna kupić takie farby, ale oddzielnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kubek Re: Farba IP: 212.160.236.* 16.09.03, 12:32 Cześć Sklep przy Sienkiewicza - kiedysz "Sztuka Polska" a teraz nie za bardzo wiem - koło perfumerii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Farba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.03, 12:52 Gość portalu: kubek napisał(a): > Cześć > Sklep przy Sienkiewicza - kiedysz "Sztuka Polska" a teraz nie za bardzo wiem - > koło perfumerii... Sklep Zaopatrzenia Artystów Plastyków to się nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
mag26nov Re: Farba 16.09.03, 19:05 -ART (w/w dawna Sztuka Polska)-ale to najdroższy sklep tego typu i niezbyt dobrze zaopatrzony -sklep dla plastyków i architektów(nie pamietam nazwy,ale jest na piętrze i to jedyny tego typu sklep w budynku) w Zielonej Kamienicy-ulica Św.Rocha (polecam ten sklep) -sklep na wydziale architektury( jak się wchodzi na wydział,to korytarzem w prawo i sklep jest po lewej stronie-troche droższy niż ten w Zielonej,ale tańszy niż ART) -Collage (czy coś takiego) na Antoniuku Odpowiedz Link Zgłoś