morfeusz_1 12.06.08, 23:48 Po dzisiejszym meczyku uważam że zawody powinny być prowadzone bez udziału takich wibratorów jak ten angielski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wkoronkiewicz Re: Nie było karnego... IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 13.06.08, 08:51 a ja chciałem podziękować polskiej drużynie za pięny mecz. i jestem dumny z Polaków, że tak świetnie kibicowaliśmy. że wszędzie są białoczerwone flagi. przy takiej postawie wynik jest sprawą drugorzędną. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Był karny... 13.06.08, 09:14 Gdyby zwycięstwo zależało od cen paliw i po wygranej spadły by ceny lub wzrost płac to było by czym się przejmować :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sbs Re: Był karny... IP: 213.77.79.* 13.06.08, 09:48 Byl karny i byl slusznie podyktowany. A gol dla Rogera byl ze spalonego i nie powinien byc uznany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J 07 Re:Kto? IP: *.nycmny.east.verizon.net 15.06.08, 12:50 Nie zuwazylem,kto strzelil gola(ze spalonego)dla Rogera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: Był karny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 12:58 Angielscy sędziowie tacy już są, w ustawianiu meczów są niezastąpieni. Są jak Margaret Thacher, taka pani, co pomagała bogatym, a dla biednych widziała jedno rozwiązanie: najlepiej żeby zdechlio z głodu to wtedy problemu nie będzie. kamienne serca i bezgraniczny cynizm Odpowiedz Link Zgłoś