Dodaj do ulubionych

Ale bomba strona Bila

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 21:26
Ale kandydat SLD ma fajną stronę www. Proponuje jeszcze trylko podpis pod
zdjeciem głownym: "Aparatczyk Bil podczas 12 godziny posiedzenia egzekutywy
partyjnej" - pieknie świeca białe białka oczu i ta koszula !
ps
Stronę wyprodukowała chyba LPR?

www.bil-jaruzelski.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: yoda klip Bila IP: *.biaman.pl 27.09.03, 09:37
      Klip wyborczy bila można nazwać"..bil z gospodarska wizytą..."
      • lindow1 Pokorne ciele... 27.09.03, 11:02
        Ten Bil jest jak chorągiewka albo żagiel: tam się nastawia,skąd wiatr wieje.
        Był w PPS następnie poszedł karierę robić w Unii Pracy, bo była na topie. Ale
        tam nie dopuścili go do rządzenia m.in. Smółko, Hanusz and company. Po roku czy
        dwóch gdy wzrosły notowania Polskiej Partii Socjalistycznej przeniósł się doń
        ponownie. Przyjęto go napowrót jako skruszonego chociaż marnotrawnego syna. Ale
        w tym czasie wzrosły notowania SLD. Więc Bil- Jaruzelski chyłkiem opuszcza
        szeregi regio0nalnej PPS i stawia się w komlecie z byłymi aparatczykami z PZPR
        w Sojuszu Lewicy Demokratycznej. Tu wygrywa ich sentymenty do Generała i
        wchodzi do władz, bo to taki młody jARUZELSKI. Słowem zwykły karierowicz co to
        Panu Bogu świeczkę, a diabłu ogarek. Aby tylko być przy władzy. Już wolę
        Jurgiela, bo zadeklarowany antykomunista. Tzn. mam go gdzieś, nie lubię
        wybrańców o aparycji sołtysa, ale ta chorągiewka...? Co to to nie!.Oleję te
        wybory ciepłym, tym...no wiecie, rozumiecie.
        • Gość: wyborca forum u bila poczytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.03, 13:08
          forum u bila poczytajcie (na stronie www)
          • Gość: yoda Re: forum u bila poczytajcie IP: *.biaman.pl 28.09.03, 20:29
            dobre!
            • Gość: d Re: forum u bila poczytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.03, 14:23
              zaraz zdejmą !
    • prawdziwa.panna.zuzanna Nie bądź taki szybki Bill 27.09.03, 14:27
      Bo Marek Kaczyński i tak będzie szybszy!
      • Gość: dodi Kaczyński jakoś podejrzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.03, 13:10
        Kaczyński jakoś podejrzanie dobrze się prezentuje jak na LPR i stronę www ma !
        Czyżbu LPR dorastało technologicznie? www.kaczynski.info
        • prawdziwy.oszolom.z.r.m Re: Kaczyński jakoś podejrzanie 28.09.03, 13:19
          Gość portalu: dodi napisał(a):

> Kaczyński jakoś podejrzanie dobrze się prezentuje jak na LPR i stronę www ma !
          > Czyżbu LPR dorastało technologicznie? www.kaczynski.info

- a dlaczego zaraz podejrzanie? dla LPR internet jest ważnym źródłem przekazu
          • Gość: Anty LPR Oszołom Spi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.03, 13:55
            Jakoś tak koledezy z RM nie pracują na swego kandydata czyzby rozłam w LPR?:))))
            • prawdziwy.oszolom.z.r.m Re: Oszołom Spi 28.09.03, 18:48
              Gość portalu: Anty LPR napisał(a):

> Jakoś tak koledezy z RM nie pracują na swego kandydata czyzby rozłam w
              LPR?:)))
              > )
              -po prostu nie mamy kasy
              • Gość: sdp Re: Oszołom Spi IP: *.biaman.pl 04.10.03, 22:32
                na co małokasy?
    • Gość: Re: Ale klip w TVB był lepszy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.03, 14:53
      Reklama Bila w TVB to jak materiał Dziennika Telewizyjnego z lat 70 -tych.
      Zapomnieli tylko dodać iż Jaruzelski wyrabia 300% normy !Oj czuć czerwoną łapkę
      pomocników z TV Białystok:)
      • Gość: vivi Re: klip w TVB był lepszy! IP: *.biaman.pl 27.09.03, 21:15
        Przczytałem dziś życiorys Sobotki - to dopiero super - jak ze skansenu PRL -
        wszyscy oni to dzieci Stalina
      • Gość: abc Re: klip w TVB był lepszy! IP: *.cs.bialystok.pl 28.09.03, 15:23
        Gość portalu: Re: Ale napisał(a):

> Reklama Bila w TVB to jak materiał Dziennika Telewizyjnego z lat 70 -tych.
        > Zapomnieli tylko dodać iż Jaruzelski wyrabia 300% normy !Oj czuć czerwoną
        łapkę
        >
        > pomocników z TV Białystok:)

Pieprzysz. Byłem lepszym? Żle! Dobrym propagandzistą wówczas. A tu matoły (
        nie wyłączając K.B-J) chrzanią robotę. A ta białostocka tv jest poprostu
        niereformowalna. A Krzysiu ma u mnie przechlapane: nie lubię faciów
        uprawiających politykę dla pieniędzy. To miasto potrzebuje ludzi kochających
        ludzi, mieszkańców,kresy z ich historią, dobrem i złym. Gdyby ten sympatyczny
        Milewski nie był takim idealistą, poszdłbym do wyborów i głósował na niego. A
        tak, czyli inaczej: "mam w dupie małe miasteczka, mam w dupie małe... mam
        gdzieś" . Słowem te boje małych ludzi o głosy tej polskiej - niestety - kruchty.
      • Gość: dodi Re: klip w TVB był lepszy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 21:29
        Ale ormondowi i Lewandowskiemu sie podoba i takie lubią najbardziej...
    • e-tron nowe dwie bańki !!!!!!! 29.09.03, 14:50
      wszyscy oni są siebie warci, czyli nie warci funta kłaków.wszystko dla dobra
      kraj, dla dobra miasta. jak myślę o tym ile to dobro ma nas kosztować już na
      starcie, to szlag mnie trafia. dla tych, którzy nie wiedzą to powiem, że całe
      te wybory uzupełniające to nowe dwie banieczki. mysle, że kazdy z kandydatów by
      tyle dał, żeby tylko miał gwarancję, że dorwie się do korytka, czytaj senatku
      • Gość: 2,5! Re: nowe dwie bańki !!!!!!! IP: *.biaman.pl 29.09.03, 16:03
        2,5 mln zł
      • Gość: :) Re: nowe dwie bańki !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 15:06
    • Gość: yoda Re: Ale bomba strona Bila IP: *.biaman.pl 29.09.03, 21:38
      Bo taki ma być przekaz do starych UBoli
      • Gość: dodi Re: Ale bomba strona Bila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 16:15
        teraz warto zajrzeć !
    • Gość: dodi hit wyborów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.03, 14:17
      hit wyborów to scena Bil - na dworcu PKP i "pytanie" z sali do kandydata
      Jaruzelskiego zadane przez niejaką Głabicką - sekretarkę Wojewody.(sceny
      reklamówki wyborczej z TVB) Oscar wyborczej tandety i głupoty

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka