kolczugin 10.10.03, 16:45 Jakie wyniki typujecie na mecz? Ja jak typuję, że wygramy to zawsze przegrywamy. Tym razem typuję więc, że dostaniemy w d..ę 2:1 i mam nadzieję, że się nie sprawdzi :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: Mecz POLSKA : WĘGRY 10.10.03, 16:52 Jeśli to miałoby pomóc, to też mogę tak typować ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Mecz POLSKA : WĘGRY 10.10.03, 17:06 mecz? W co? Smiechu warte... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
kolczugin Re: Mecz POLSKA : WĘGRY 10.10.03, 17:11 ralston napisał: > Jeśli to miałoby pomóc, to też mogę tak typować ;))) I właśnie tak typuj! Wszyscy typowali ostatnio że papież dostanie nobla i jaki jest tego skutek nie trzeba chyba pisać. Los lubi płatać figle więc ja zdecydowanie twierdzę, że Węgrzy są drużyną mocnieszą niż nasza i dokopią nam 2:1 jak amen w pacierzu! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Mecz POLSKA : WĘGRY 10.10.03, 17:21 kolczugin napisał: > ralston napisał: > > Jeśli to miałoby pomóc, to też mogę tak typować ;))) > > I właśnie tak typuj! Wszyscy typowali ostatnio że papież dostanie nobla i jaki > jest tego skutek nie trzeba chyba pisać. Los lubi płatać figle więc ja > zdecydowanie twierdzę, że Węgrzy są drużyną mocnieszą niż nasza i dokopią nam > 2:1 jak amen w pacierzu! > :) Gorzej, jak się sprawdzi. Wtedy nawet gruba kolczuga może okazać się niewystarczająca :))) Odpowiedz Link Zgłoś
maurus Re: Mecz POLSKA : WĘGRY 10.10.03, 20:29 Może remis? To byłoby tak samo beznadziejne jak przegrana. Pozostaje tylko jak Armia Czerwona - zawsze w pierjod - i wygrać ten mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knur WĘGRY : POLSKA 0:3 (a potem się obudziłem) IP: 81.15.236.* 10.10.03, 23:51 Odpowiedz Link Zgłoś