languss 07.10.08, 08:48 Co by tu mowic, uwolnienie taxowek, bedzie z korzyscia dla klienta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbicho Re: Senat chce uwolnić taxi 07.10.08, 10:23 no jasne że na plus dla klientów.... zwyrodnialcy, zboczeńcy i inny motłoch będą mogli zostać taksówkarzami ,bo nie wiem czy wiesz, aby dostać licencje trzeba wykazać się niekaralnością Odpowiedz Link Zgłoś
makakson Re: Senat chce uwolnić taxi 07.10.08, 14:18 Ale przecież mowa jest o zniesieniu limitu liczby licencji, nie o ich zlikwidowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
languss Re: Senat chce uwolnić taxi 07.10.08, 14:26 zbicho napisał: > no jasne że na plus dla klientów.... zwyrodnialcy, zboczeńcy i inny motłoch będ > ą > mogli zostać taksówkarzami ,bo nie wiem czy wiesz, aby dostać licencje trzeba > wykazać się niekaralnością Niezle rozumowanie, wiesz ze piekarzem może zostac każdy, i tą buleczke którą jesz z rana, może robił jakiś zboczeniec - mogł z tą buleczka różne rzeczy robic. A jakoś nie ma licencji na piekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
zbicho Re: Senat chce uwolnić taxi 07.10.08, 22:12 languss napisał: > zbicho napisał: > > > no jasne że na plus dla klientów.... zwyrodnialcy, zboczeńcy i inny motło > ch będ > > ą > > mogli zostać taksówkarzami ,bo nie wiem czy wiesz, aby dostać licencje tr > zeba > > wykazać się niekaralnością > > Niezle rozumowanie, wiesz ze piekarzem może zostac każdy, i tą buleczke którą j > esz z rana, może robił jakiś zboczeniec - mogł z tą buleczka różne rzeczy robic > . A jakoś nie ma licencji na piekarzy. > z bułeczką to najwyżej sra....czki dostaniesz, ale jak Ciebie okradnie ,albo małżonkę przeleci to będziesz inaczej mówił, no niestety niektóre profesje muszą być koncesjonowane Odpowiedz Link Zgłoś
zbicho Re: Senat chce uwolnić taxi 08.10.08, 09:20 koczisss napisał: > A Ty to chyba taksówkarz:) Nie, nie jestem taksówkarzem, ale bardzo często korzystam z ich usług Odpowiedz Link Zgłoś
koleshka Re: Senat chce uwolnić taxi 07.10.08, 23:42 Przecież nikt nie chce likwidować ani licencji ani egzaminów jakie trzeba zdać, żeby ją dostać. Zniesione mają być tylko te limity rodem z komuny. Sorry stary, ale 20 lat po komunie regulacja rynku (a tym są limity) to jakieś głebokie nieporozumienie. No chyba że taksówkarze należą do gangu "komuno wróć". Odpowiedz Link Zgłoś