Gość: bęben IP: *.tkb.net.pl 26.10.03, 19:20 ZNOWU GRATULACJE :-) OBY TAK DO KOŃCA SEZONU :-) POZDRAWIAM WSZYSTKIE SIATKARKI, DZIEKI ZA WALKĘ. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kimmy Re: Wyjazdowe zwycięstwo siatkarek AZS Zeto Biały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 19:53 Brawo dziewczyny, oby tak dalej trzymam kciuki!!! Nie przejmujcie się tymi pseudo kibicami a niech gadają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppc CZEKAMY NA KOLEJNĄ WYGRANĄ Z AZS AWF WARSZAWA!!! IP: *.stnet.pl 26.10.03, 21:03 Dziewczyny jesteście super........... Zapraszamy PRAWDZIWYCH kibiców na mecz we środe 12.11.2003r. godz. 18.30 Hala AMB ul. Wołodyjowskiego 1 Pokażmy dziewczynom, że jesteśmy z nimi i mają dla kogo grać!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: CZEKAMY NA KOLEJNĄ WYGRANĄ Z AZS AWF WARSZAWA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.03, 07:53 tak trzymac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najgłośniejszy kibic na hali Re: Wyjazdowe zwycięstwo siatkarek AZS Zeto Biały IP: star:* / 192.168.0.* 26.10.03, 21:39 KTO WYGRAŁ MECZ - AZS!!! KTO WYGRAŁ MECZ - AZS!!! KTO WYGRAŁ MECZ - AZS, AZS, AZS!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk! Re: Wyjazdowe zwycięstwo siatkarek AZS Zeto Biały IP: *.tkb.net.pl 26.10.03, 21:51 AZS do serii B!!! CHOCIAZ BYM WOLAL, ZEBY TO BYLA MESKA SIATKOWKA, ALE NA PIEKNE SIATKARKI DOBRZE POPATRZEC I NA ICH DOBRA GRE :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieczysław Re: Wyjazdowe zwycięstwo siatkarek AZS Zeto Biały IP: *.tkb.net.pl 26.10.03, 22:38 Brawo siatkarki, brawo ich trener. Tym razem nie zmiesci skromna hala przy ul. Wolodyjowskiego wszystkich chętnych kibiców w dniu 12 listopada. Ta wygrana już na zawsze powinna zamknąć usta przeciwnikom i wrogom. Może i redaktor Wnuk przeprosi trenera !!!!! AZS to teraz jasna gwiazda naszego sportu w Białymstoku !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Wyjazdowe zwycięstwo siatkarek AZS Zeto Biały IP: *.localdomain / 192.168.1.* 27.10.03, 06:43 Za co redaktor Wnuk ma przepraszać trenera Pleśniaków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masrer kibol Re: Wyjazdowe zwycięstwo siatkarek AZS Zeto Biały IP: 212.33.69.* 27.10.03, 10:44 O jednak jak widać nałoletnie dziewice potrafią wygrywać mecze nawet na wyjazdach i pod presją kibicow.prawdziwi kibice są proszeni o zjednoczenie i doping 12.11 dla naszych mlodych siatkarek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry Re: Wyjazdowe zwycięstwo siatkarek AZS Zeto Biały IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.6.* 27.10.03, 11:14 AZS na topie! To zaskoczenie, ale można się było spodziewać, że przy Darku Pieśniaku siatkarki muszą kiedyś "wystrzelić". Dziewczyny - trzymajcie tak do samego końca ligi... Może nawet finału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Wyjazdowe zwycięstwo siatkarek AZS Zeto Biały IP: *.xen.pl 27.10.03, 17:08 czlowieku nie rozsmieszaj mnie prosze piesniak nadeje sie do jednego ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Wyjazdowe zwycięstwo siatkarek AZS Zeto Biały IP: *.168. / 192.168.0.* 27.10.03, 13:40 Co "Stara Dziewico" kopara opadła. Mam nadzieje, że taka "Stara ..." znajdzie w koncu adoratora!To chyba dlatego masz jakieś problemy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Wyjazdowe zwycięstwo siatkarek AZS Zeto Biały IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 27.10.03, 14:27 darek piesniak na prezydenta hahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
megera Re: Wyjazdowe zwycięstwo siatkarek AZS Zeto Biały 27.10.03, 14:32 Widzę, że ktoś tu ma problem z postrzeganiem rzeczywistości. Koło d... mi lata w jaki sposób i jakim fuksem wygrywają te mecze, ja nadal trzymam się jednego zdania i nie mam zamiaru go zmianić. Pieśniak nie nadaje się na trenera a 15 - letnie dziewczynki nie są odpowiednio przygotowane na mecze drugoligowe. Do napalonych kibiców!!! Załóżcie fan klub siatkarek, widocznie tylko tyle wam do szczęścia potrzeba. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan P. Re: Wyjazdowe zwycięstwo siatkarek AZS Zeto Biały IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 15:24 KOBIETO MARNA DO SIATKÓWKI TO TY SIE NIE NADAJESZ CO ZRESZTA BYLO WIDAC JESZCZE NIE TAK DAWNO MOZESZ STRASZYS MALE DZIECI NA ULICY SWYM PIEKNYM TATUAZEM A NIE POKAZYWAC SIE NA HALACH SPORTOWYCH. TRZEBA MIEC TROCHE W GLOWIE ZEBY UPRAWIAC TEN SPORT I WYPOWIADAC SIE NA TEMAT AZS-U POWTARZAM TRZEBA COS MIEC!!!! pOZDROWIENIA DLA ŻYCZLIWYCH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MORTKA Re: Wyjazdowe zwycięstwo siatkarek AZS Zeto Biały IP: *.udn.pl 27.10.03, 16:02 II liga i takie zainteresowanie super.My grałyśmy w niedziele w Warszawie i wygrałyśmy 3-2.Gramy same dla siebie bo mamy to nie szczęście (żart)że męski zespół Jadar RTS radom ( dawni Czarni Radom) mają znakomity Klub kibica i my zawsze gramy wtedy co oni w tych samych gramy terminach i o tych samych godzinach.Przyjedzcie do nas do Radomia jak będziecie grali z nami (AZS Politechnika Radom )ZAPRASZAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bęben PRZYJEDZIEMY - DZIEKI ZA ZAPROSZENIE!!! IP: *.stnet.pl 27.10.03, 22:52 POKAZEMY W RADOMIU JAKICH JAK SIĘ KIBICUJE I JAKICH WIERNYCH KIBICÓW MA AZS!!! POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magik Re: Wyjazdowe zwycięstwo siatkarek AZS Zeto Biały IP: 80.51.244.* 27.10.03, 16:55 agnieszka odpusc wreszcie,daruj sobie te glupie komentarze na temat dziewczyn.nie lubisz trenera??ok...rozumiem.ale skad ta niechec do siatkarek??zawinily Ci czyms czy boli Cie moze poprostu to ze sa duzo lepszymi siatkarkami,madrzejszymi dziewczynami...no i sa o wiele ladniejsze i duzo bardziej inteligentne od Ciebie??skoncz wreszcie te glupie docinki,zajmij sie trenowaniem w swojej nowej druzynie i pokaz pozniej calemu swiatu jak zajebista siatkarka jestes...wszyscy z pewnoscia przyjda na Twoj mecz...posmiac sie z Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyga Re: Wyjazdowe zwycięstwo siatkarek AZS Zeto Biały IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.03, 17:24 Trzeba się cieszyć, gdy wygrywają a smucić z porażek. Tymczasem kibice mają (tylko niektórzy/re/) pretensje, że AZS śmie wygrywać. Komuś porządnie odbiło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Wyjazdowe zwycięstwo siatkarek AZS Zeto Biały IP: *.udn.pl 27.10.03, 19:51 Pozdrawiamy kibiców Czarni Radom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: team's friend Re: Wyjazdowe zwycięstwo siatkarek AZS Zeto Biały IP: *.biaman.pl 27.10.03, 21:18 Dziewczyny jesteście the best!!!Możecie liczyć na nas kibiców że bedziemy was dopingowac w meczu z wa-wą!!!a ja nie wiem dlaczego wszyscy czepiają się do pani agnieszki ch.?? przecież ona jest mistrzem postrachu i zmory i nigdy nikt jej w tym nie pobije, a już na 100% ładne siatkarki ZETO.POZDROWIENIA Odpowiedz Link Zgłoś
megera Do trenera i pseudo kibiców 28.10.03, 12:27 Zastanawiam się po co chodzicie na mecze, po to tylko żeby zobaczyć ładne dziewczyny czy pokibicować drużynie która powinna w fenomenalnym stylu wygrywać mecze? A tak nie jest, więc tylko uroda was interesuje? Brawo. Jeśli chodzi o wygląd dziewczyn to nie zarzucam im tego że są brzydkie czy ładne, nie tymi chyba kategoriami powinno się wybierać zawodniczki. W tym momencie wychodzi doświadczenie trenera, drużynę dobiera według wyglądu a umiejętności i doświadczenia są na szarym końcu, gratulacje. Pseudo kibiece! - jak na razie to tylko Pieśniak zarzucił mi, że źle gram w siatkówkę, jeśli jesteście na tyle odważni wskażcie mi osobę która przychyli się do opinii "trenera", liczę się tylko ze zdaniem osób które mogą być autorytetem dla innych i posiadają duże doświadczenie związane z siatkówką. Ze sportowymi pozdrowieniami trenerze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kimmy Za kogo ty się megera uważasz??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 21:02 Megera jesteś taka mocna na forum to przyznaj się kim jesteś a wtedy ocenimy czy pieśniak miał rację, poza tym odpierdol się od tych lasek mogłabyś im buty czyścić, zazrościsz im wieku i urody?? stul pysk nareszcie nareszcie bo twój smrud czuć nawet przez internet. Odpowiedz Link Zgłoś
megera Re: Za kogo ty się megera uważasz??? 29.10.03, 11:42 Jak chcesz wiedzieć kim jestem to przeczytaj sobie inne wypowiedzi buraku jeden i sam się ujawnij, cwaniak z bombą w dupie. A tym sierotom nie mam czego zazdrościć, a co do wieku i urody to nie sięgają mi do pięt, pogadamy za parę lat, jak nie będą w stanie ruszyć dupy z miejsca przez kontuzje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: master kibol Re: Wyjazdowe zwycięstwo siatkarek AZS Zeto Biały IP: *.biaman.pl 28.10.03, 13:13 Wiesz co chyba nikt nie rozumie twojego toku myślenia...do czego ty się stale przypierdzielasz??jak w azs-sie grały takie brzydkie zawodniczki jak ty(bez obrazy)a ich doświadczenia w żadnym elemencie nie było widać i stale dostawały w dupe to co ty się czepiasz do młodych i ładnych siatkerek,które może i nie mają zbyt dużego doświadczenia to jak narazie stale wygrywają!!ciekawe co teraz mądrego napiszesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
megera Re: Wyjazdowe zwycięstwo siatkarek AZS Zeto Biały 28.10.03, 13:48 Widze, że nie jesteś zbyt spostrzegawczy(a), bo jak się da zauważyć wiele zawodniczek, które grają obecnie, uczestniczyły również w meczach kiedy i ja grałam, masz pewne zaburzenia w pamięci. Jeśli chodzi o poprzednie lata, to my "brzydkie" potrafiłyśmy bez żadnych problemów utrzymywać się w II lidze, jak również wejść do IB. Po za tym szkoda mi czasu żeby na takie bzdury wam odpisywać. Zastanówcie sią najpierw dwa razy zanim coś rozsądnego i godnego uwagi będziecie mieli mi do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny TO NIE PISZ, BO ŻAL TWOJE PIERDOŁY CZYTAĆ...... IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 28.10.03, 16:23 Masz takie mniemanie o sobie, że chyba powinnaś być również obrażona na trenera Niemczyka (nie tylko Pieśniaka) że nie powołał cię na Puchar Świata......... BEZ KOMENTARZA........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zamotany kibol kiedy jak i z kim???????? IP: *.biaman.pl 28.10.03, 20:00 Siemanko wszyscy kibice!!!Tak sobie czytam wasze opinie i czytam ze ktoś się wybiera do Radomia z naszymi siatkarami.Czy ktoś mógłby dać mi jakiś cynk o tym całym przedsięwzieciu??Z góry wielki thanks!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krecz Re: kiedy jak i z kim???????? IP: *.bsk.vectranet.pl / 81.15.236.* 29.10.03, 00:34 Mysle, ze na nastepnym meczu w Bialym (12.11 o 18.30 z AZS AWF Warszawa) wystarczy podejsc do siatkarek, czy trenera, ablo goscia, ktory bebni :) - wszystkiego sie dowiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Na Pohybel O co chodzi tej lasce??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 19:30 Jesteś jakaś niedopchana czy jak??? O co ty tu walczysz??? Jesteś emerytką, której nikt nie chce nigdzie oglądać, która przepieprzyła kilka lat życia grając tak żenująco, że nikt jakoś nie zapałał chęcią propozycji gry choćby w bilard- o siatkówce nie wspominając. Weź se założ jakąś agencję albo co i już nie piździj tu trzy po trzy. Pieśniaka nie lubię i o tym pisałem ale od zawodniczek ze swoimi przemyśleniami się po prostu odwal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PREZES-KLUBU KIBICA CZARNI RAD PRZESTAŃCIE SIĘ KŁUCIĆ PLIS!!! IP: *.udn.pl 28.10.03, 21:28 Kiedy gracie w Radomiu i ile was przyjedzie po meczu zapraszamy na piwo a i chcemy porozmawiać z wami bo na przełomie stycznia i lutego robimy po raz drugi MISTRZOSTWA KLUBÓW KIBICA w siatkówce!!! Czekamy na odpowiedż i mam prośbe w jedności siła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry Re: Wyjazdowe zwycięstwo siatkarek AZS Zeto Biały IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 29.10.03, 00:45 Wadą wszystkich forów jest, że o temacie często wypowiadają się ludzie nie znający się na rzeczy albo wykorzystujący je aby wyładować swoje frustracje i złośliwość. Tu też tacy są, ale jak ich mało :). Im opinia bardziej nieprzychylna tym osobka ja piszaca ma nedzniejszy charakter. Na takich skrzatow radzilbym nie zwracac uwagi, choc niektore riposty sa ostre i smieszne :). Nie wiem czy nie bede wyjatkiem, ale obstaje przy tym, ze dobra gra AZS-u to w duzej mierze zasluga mlodego Piesniaka, ktory jest w tej chwili jedynym trenerem siatkowki z prawdziwego zdarzenia w Bialymstoku. Mozna go nie lubic, ale naprawde wie co robi. Przypomnijcie sobie jak graly mlode dziewczyny tuz po przyjsciu do klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HH Re: Wyjazdowe zwycięstwo siatkarek AZS Zeto Biały IP: *.biaman.pl 29.10.03, 01:31 HEJ HARRY WSZYTKIE TWOJE WYPOWIEDZI STRASZNIE MU POCHLEBIAJĄ TO JEST TROCHE ZASTANAWIAJĄCE....HMMM TROCHĘ SIE ZASTANAWIAM CZY TY PRZYPADKIEM NIE JESTEŚ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry Re: Wyjazdowe zwycięstwo siatkarek AZS Zeto Biały IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 29.10.03, 10:25 Jestem od długiego czasu kibicem AZS-u i nie mam do nikogo uprzedzeń :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JADAR CZARNI RADOM ZAPRASZAMY DO RADOMIA NA MECZ!!! IP: *.udn.pl 29.10.03, 03:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SESE-CZARNI wiec przyjedziecie do nas na mecz do RADOMAI!!! IP: *.udn.pl 30.10.03, 23:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajko Re: Wyjazdowe zwycięstwo siatkarek AZS Zeto Biały IP: *.tkb.net.pl 03.11.03, 21:54 oczywiscie dobrze ze wygralyscie ALE I TAK BARDZIEJ BEDZIE WAZNY MECZ W BELCHATOWIE NA KTORY MY WSZYSCY JEDZIEMY KIBICOWAC Pozdrowa beben OBY TAK DALEJ JECHAC I KIBICOWAC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to my kibice:) ja was nie rozumiem... IP: *.tkb.net.pl 11.11.03, 15:15 Piszecie tutaj że jestescie tacy wspaniali i dopingijecie drużyne AZS-u a poowa z was nawet na meczu słówka nie pisnie tacy jesteście kibice?Bądzcie na meczu w środe i kibicujcie tak jak piszecie tutaj.Jak narazie zauważyłem po 1 meczu na włąsnej hali kibicuja tylko ci co byli na meczu w Olsztynie.Ja tam też byłem i zachęcam was abyście wy też dopingowali nasza drużyne.Z wpisujących się moige powiedzieć że widze tu pare wpisujących się którzy byli na meczu w Olsztynie. Odpowiedz Link Zgłoś