Dodaj do ulubionych

Wyjazdowe zwycięstwo siatkarek AZS Zeto Białyst...

IP: *.tkb.net.pl 26.10.03, 19:20
ZNOWU GRATULACJE :-)
OBY TAK DO KOŃCA SEZONU :-)
POZDRAWIAM WSZYSTKIE SIATKARKI, DZIEKI ZA WALKĘ.
POZDRAWIAM
Obserwuj wątek
    • Gość: kimmy Re: Wyjazdowe zwycięstwo siatkarek AZS Zeto Biały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 19:53
      Brawo dziewczyny, oby tak dalej trzymam kciuki!!! Nie
      przejmujcie się tymi pseudo kibicami a niech gadają ;)
      • Gość: ppc CZEKAMY NA KOLEJNĄ WYGRANĄ Z AZS AWF WARSZAWA!!! IP: *.stnet.pl 26.10.03, 21:03
        Dziewczyny jesteście super...........
        Zapraszamy PRAWDZIWYCH kibiców na mecz we środe 12.11.2003r.
        godz. 18.30 Hala AMB ul. Wołodyjowskiego 1
        Pokażmy dziewczynom, że jesteśmy z nimi i mają dla kogo grać!!!
        Pozdrawiam
        • Gość: kibic Re: CZEKAMY NA KOLEJNĄ WYGRANĄ Z AZS AWF WARSZAWA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.03, 07:53
          tak trzymac
    • Gość: najgłośniejszy kibic na hali Re: Wyjazdowe zwycięstwo siatkarek AZS Zeto Biały IP: star:* / 192.168.0.* 26.10.03, 21:39
      KTO WYGRAŁ MECZ - AZS!!!
      KTO WYGRAŁ MECZ - AZS!!!
      KTO WYGRAŁ MECZ - AZS, AZS, AZS!!!!!!!!!
    • Gość: tomekk! Re: Wyjazdowe zwycięstwo siatkarek AZS Zeto Biały IP: *.tkb.net.pl 26.10.03, 21:51
      AZS do serii B!!! CHOCIAZ BYM WOLAL, ZEBY TO BYLA MESKA
      SIATKOWKA, ALE NA PIEKNE SIATKARKI DOBRZE POPATRZEC I NA ICH
      DOBRA GRE :)
      • Gość: Mieczysław Re: Wyjazdowe zwycięstwo siatkarek AZS Zeto Biały IP: *.tkb.net.pl 26.10.03, 22:38
        Brawo siatkarki, brawo ich trener. Tym razem nie zmiesci
        skromna hala przy ul. Wolodyjowskiego wszystkich chętnych
        kibiców w dniu 12 listopada. Ta wygrana już na zawsze powinna
        zamknąć usta przeciwnikom i wrogom. Może i redaktor Wnuk
        przeprosi trenera !!!!! AZS to teraz jasna gwiazda naszego
        sportu w Białymstoku !!!!
    • Gość: kibic Re: Wyjazdowe zwycięstwo siatkarek AZS Zeto Biały IP: *.localdomain / 192.168.1.* 27.10.03, 06:43
      Za co redaktor Wnuk ma przepraszać trenera Pleśniaków?
      • Gość: masrer kibol Re: Wyjazdowe zwycięstwo siatkarek AZS Zeto Biały IP: 212.33.69.* 27.10.03, 10:44
        O jednak jak widać nałoletnie dziewice potrafią wygrywać mecze nawet na
        wyjazdach i pod presją kibicow.prawdziwi kibice są proszeni o zjednoczenie i
        doping 12.11 dla naszych mlodych siatkarek!
    • Gość: Harry Re: Wyjazdowe zwycięstwo siatkarek AZS Zeto Biały IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.6.* 27.10.03, 11:14
      AZS na topie! To zaskoczenie, ale można się było spodziewać, że
      przy Darku Pieśniaku siatkarki muszą kiedyś "wystrzelić".
      Dziewczyny - trzymajcie tak do samego końca ligi... Może nawet
      finału.
      • Gość: kibic Re: Wyjazdowe zwycięstwo siatkarek AZS Zeto Biały IP: *.xen.pl 27.10.03, 17:08
        czlowieku nie rozsmieszaj mnie prosze piesniak nadeje sie do jednego ......
    • Gość: kibol Re: Wyjazdowe zwycięstwo siatkarek AZS Zeto Biały IP: *.168. / 192.168.0.* 27.10.03, 13:40
      Co "Stara Dziewico" kopara opadła. Mam nadzieje, że
      taka "Stara ..." znajdzie w koncu adoratora!To chyba dlatego
      masz jakieś problemy!
      • Gość: fan Re: Wyjazdowe zwycięstwo siatkarek AZS Zeto Biały IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 27.10.03, 14:27
        darek piesniak na prezydenta hahahahahaha
      • megera Re: Wyjazdowe zwycięstwo siatkarek AZS Zeto Biały 27.10.03, 14:32
        Widzę, że ktoś tu ma problem z postrzeganiem rzeczywistości. Koło d... mi lata
        w jaki sposób i jakim fuksem wygrywają te mecze, ja nadal trzymam się jednego
        zdania i nie mam zamiaru go zmianić. Pieśniak nie nadaje się na trenera a 15 -
        letnie dziewczynki nie są odpowiednio przygotowane na mecze drugoligowe.
        Do napalonych kibiców!!! Załóżcie fan klub siatkarek, widocznie tylko tyle wam
        do szczęścia potrzeba. A.
        • Gość: Stefan P. Re: Wyjazdowe zwycięstwo siatkarek AZS Zeto Biały IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 15:24
          KOBIETO MARNA DO SIATKÓWKI TO TY SIE NIE NADAJESZ CO ZRESZTA BYLO WIDAC JESZCZE
          NIE TAK DAWNO MOZESZ STRASZYS MALE DZIECI NA ULICY SWYM PIEKNYM TATUAZEM A NIE
          POKAZYWAC SIE NA HALACH SPORTOWYCH. TRZEBA MIEC TROCHE W GLOWIE ZEBY UPRAWIAC
          TEN SPORT I WYPOWIADAC SIE NA TEMAT AZS-U POWTARZAM TRZEBA COS MIEC!!!!
          pOZDROWIENIA DLA ŻYCZLIWYCH
    • Gość: MORTKA Re: Wyjazdowe zwycięstwo siatkarek AZS Zeto Biały IP: *.udn.pl 27.10.03, 16:02
      II liga i takie zainteresowanie super.My grałyśmy w niedziele w
      Warszawie i wygrałyśmy 3-2.Gramy same dla siebie bo mamy to nie
      szczęście (żart)że męski zespół Jadar RTS radom ( dawni Czarni
      Radom) mają znakomity Klub kibica i my zawsze gramy wtedy co oni
      w tych samych gramy terminach i o tych samych
      godzinach.Przyjedzcie do nas do Radomia jak będziecie grali z
      nami (AZS Politechnika Radom )ZAPRASZAM!!!
    • Gość: SIATKARA ZAPRASZAMY DO RADOMIA NA MECZ!!! IP: *.udn.pl 27.10.03, 16:02
      • Gość: bęben PRZYJEDZIEMY - DZIEKI ZA ZAPROSZENIE!!! IP: *.stnet.pl 27.10.03, 22:52
        POKAZEMY W RADOMIU JAKICH JAK SIĘ KIBICUJE I JAKICH WIERNYCH KIBICÓW MA AZS!!!
        POZDRAWIAM
    • Gość: magik Re: Wyjazdowe zwycięstwo siatkarek AZS Zeto Biały IP: 80.51.244.* 27.10.03, 16:55
      agnieszka odpusc wreszcie,daruj sobie te glupie komentarze na
      temat dziewczyn.nie lubisz trenera??ok...rozumiem.ale skad ta
      niechec do siatkarek??zawinily Ci czyms czy boli Cie moze
      poprostu to ze sa duzo lepszymi siatkarkami,madrzejszymi
      dziewczynami...no i sa o wiele ladniejsze i duzo bardziej
      inteligentne od Ciebie??skoncz wreszcie te glupie
      docinki,zajmij sie trenowaniem w swojej nowej druzynie i pokaz
      pozniej calemu swiatu jak zajebista siatkarka jestes...wszyscy
      z pewnoscia przyjda na Twoj mecz...posmiac sie z Ciebie...
    • Gość: Zyga Re: Wyjazdowe zwycięstwo siatkarek AZS Zeto Biały IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.03, 17:24
      Trzeba się cieszyć, gdy wygrywają a smucić z porażek. Tymczasem kibice mają
      (tylko niektórzy/re/) pretensje, że AZS śmie wygrywać. Komuś porządnie odbiło.
    • Gość: Czarni Radom w jedności siła IP: *.udn.pl 27.10.03, 18:32
    • Gość: kibic Re: Wyjazdowe zwycięstwo siatkarek AZS Zeto Biały IP: *.udn.pl 27.10.03, 19:51
      Pozdrawiamy kibiców Czarni Radom.
    • Gość: team's friend Re: Wyjazdowe zwycięstwo siatkarek AZS Zeto Biały IP: *.biaman.pl 27.10.03, 21:18
      Dziewczyny jesteście the best!!!Możecie liczyć na nas kibiców że bedziemy was
      dopingowac w meczu z wa-wą!!!a ja nie wiem dlaczego wszyscy czepiają się do
      pani agnieszki ch.?? przecież ona jest mistrzem postrachu i zmory i nigdy nikt
      jej w tym nie pobije, a już na 100% ładne siatkarki ZETO.POZDROWIENIA
      • megera Do trenera i pseudo kibiców 28.10.03, 12:27
        Zastanawiam się po co chodzicie na mecze, po to tylko żeby zobaczyć ładne
        dziewczyny czy pokibicować drużynie która powinna w fenomenalnym stylu wygrywać
        mecze? A tak nie jest, więc tylko uroda was interesuje? Brawo. Jeśli chodzi o
        wygląd dziewczyn to nie zarzucam im tego że są brzydkie czy ładne, nie tymi
        chyba kategoriami powinno się wybierać zawodniczki. W tym momencie wychodzi
        doświadczenie trenera, drużynę dobiera według wyglądu a umiejętności i
        doświadczenia są na szarym końcu, gratulacje.
        Pseudo kibiece! - jak na razie to tylko Pieśniak zarzucił mi, że źle gram w
        siatkówkę, jeśli jesteście na tyle odważni wskażcie mi osobę która przychyli
        się do opinii "trenera", liczę się tylko ze zdaniem osób które mogą być
        autorytetem dla innych i posiadają duże doświadczenie związane z siatkówką.
        Ze sportowymi pozdrowieniami trenerze :-)
        • Gość: kimmy Za kogo ty się megera uważasz??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 21:02
          Megera jesteś taka mocna na forum to przyznaj się kim jesteś a wtedy ocenimy
          czy pieśniak miał rację, poza tym odpierdol się od tych lasek mogłabyś im buty
          czyścić, zazrościsz im wieku i urody?? stul pysk nareszcie nareszcie bo twój
          smrud czuć nawet przez internet.
          • megera Re: Za kogo ty się megera uważasz??? 29.10.03, 11:42
            Jak chcesz wiedzieć kim jestem to przeczytaj sobie inne wypowiedzi buraku jeden
            i sam się ujawnij, cwaniak z bombą w dupie. A tym sierotom nie mam czego
            zazdrościć, a co do wieku i urody to nie sięgają mi do pięt, pogadamy za parę
            lat, jak nie będą w stanie ruszyć dupy z miejsca przez kontuzje.
    • Gość: master kibol Re: Wyjazdowe zwycięstwo siatkarek AZS Zeto Biały IP: *.biaman.pl 28.10.03, 13:13
      Wiesz co chyba nikt nie rozumie twojego toku myślenia...do czego ty się stale
      przypierdzielasz??jak w azs-sie grały takie brzydkie zawodniczki jak ty(bez
      obrazy)a ich doświadczenia w żadnym elemencie nie było widać i stale dostawały
      w dupe to co ty się czepiasz do młodych i ładnych siatkerek,które może i nie
      mają zbyt dużego doświadczenia to jak narazie stale wygrywają!!ciekawe co
      teraz mądrego napiszesz??
      • megera Re: Wyjazdowe zwycięstwo siatkarek AZS Zeto Biały 28.10.03, 13:48
        Widze, że nie jesteś zbyt spostrzegawczy(a), bo jak się da zauważyć wiele
        zawodniczek, które grają obecnie, uczestniczyły również w meczach kiedy i ja
        grałam, masz pewne zaburzenia w pamięci.
        Jeśli chodzi o poprzednie lata, to my "brzydkie" potrafiłyśmy bez żadnych
        problemów utrzymywać się w II lidze, jak również wejść do IB. Po za tym szkoda
        mi czasu żeby na takie bzdury wam odpisywać. Zastanówcie sią najpierw dwa razy
        zanim coś rozsądnego i godnego uwagi będziecie mieli mi do powiedzenia
        • Gość: normalny TO NIE PISZ, BO ŻAL TWOJE PIERDOŁY CZYTAĆ...... IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 28.10.03, 16:23
          Masz takie mniemanie o sobie, że chyba powinnaś być również obrażona na trenera
          Niemczyka (nie tylko Pieśniaka) że nie powołał cię na Puchar Świata.........
          BEZ KOMENTARZA........
          • Gość: zamotany kibol kiedy jak i z kim???????? IP: *.biaman.pl 28.10.03, 20:00
            Siemanko wszyscy kibice!!!Tak sobie czytam wasze opinie i czytam ze ktoś się
            wybiera do Radomia z naszymi siatkarami.Czy ktoś mógłby dać mi jakiś cynk o
            tym całym przedsięwzieciu??Z góry wielki thanks!!
            • Gość: Krecz Re: kiedy jak i z kim???????? IP: *.bsk.vectranet.pl / 81.15.236.* 29.10.03, 00:34
              Mysle, ze na nastepnym meczu w Bialym (12.11 o 18.30 z AZS AWF Warszawa)
              wystarczy podejsc do siatkarek, czy trenera, ablo goscia, ktory bebni :) -
              wszystkiego sie dowiesz
        • Gość: Na Pohybel O co chodzi tej lasce??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 19:30
          Jesteś jakaś niedopchana czy jak??? O co ty tu walczysz??? Jesteś emerytką,
          której nikt nie chce nigdzie oglądać, która przepieprzyła kilka lat życia
          grając tak żenująco, że nikt jakoś nie zapałał chęcią propozycji gry choćby w
          bilard- o siatkówce nie wspominając. Weź se założ jakąś agencję albo co i już
          nie piździj tu trzy po trzy. Pieśniaka nie lubię i o tym pisałem ale od
          zawodniczek ze swoimi przemyśleniami się po prostu odwal.

• Gość: 1 Re: O co chodzi tej lasce??? IP: *.biaman.pl 28.10.03, 20:48
    • Gość: PREZES-KLUBU KIBICA CZARNI RAD PRZESTAŃCIE SIĘ KŁUCIĆ PLIS!!! IP: *.udn.pl 28.10.03, 21:28
      Kiedy gracie w Radomiu i ile was przyjedzie po meczu zapraszamy
      na piwo a i chcemy porozmawiać z wami bo na przełomie stycznia i
      lutego robimy po raz drugi MISTRZOSTWA KLUBÓW KIBICA w
      siatkówce!!! Czekamy na odpowiedż i mam prośbe w jedności siła.
    • Gość: Harry Re: Wyjazdowe zwycięstwo siatkarek AZS Zeto Biały IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 29.10.03, 00:45
      Wadą wszystkich forów jest, że o temacie często wypowiadają się ludzie nie
      znający się na rzeczy albo wykorzystujący je aby wyładować swoje frustracje i
      złośliwość. Tu też tacy są, ale jak ich mało :). Im opinia bardziej
      nieprzychylna tym osobka ja piszaca ma nedzniejszy charakter. Na takich
      skrzatow radzilbym nie zwracac uwagi, choc niektore riposty sa ostre i
      smieszne :).
      Nie wiem czy nie bede wyjatkiem, ale obstaje przy tym, ze dobra gra AZS-u to w
      duzej mierze zasluga mlodego Piesniaka, ktory jest w tej chwili jedynym
      trenerem siatkowki z prawdziwego zdarzenia w Bialymstoku. Mozna go nie lubic,
      ale naprawde wie co robi. Przypomnijcie sobie jak graly mlode dziewczyny tuz po
      przyjsciu do klubu.
      • Gość: HH Re: Wyjazdowe zwycięstwo siatkarek AZS Zeto Biały IP: *.biaman.pl 29.10.03, 01:31
        HEJ HARRY WSZYTKIE TWOJE WYPOWIEDZI STRASZNIE MU POCHLEBIAJĄ TO JEST TROCHE
        ZASTANAWIAJĄCE....HMMM TROCHĘ SIE ZASTANAWIAM CZY TY PRZYPADKIEM NIE JESTEŚ...
        • Gość: Harry Re: Wyjazdowe zwycięstwo siatkarek AZS Zeto Biały IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 29.10.03, 10:25
          Jestem od długiego czasu kibicem AZS-u i nie mam do nikogo uprzedzeń :)
    • Gość: JADAR CZARNI RADOM ZAPRASZAMY DO RADOMIA NA MECZ!!! IP: *.udn.pl 29.10.03, 03:09
    • Gość: SESE-CZARNI wiec przyjedziecie do nas na mecz do RADOMAI!!! IP: *.udn.pl 30.10.03, 23:45
    • Gość: kajko Re: Wyjazdowe zwycięstwo siatkarek AZS Zeto Biały IP: *.tkb.net.pl 03.11.03, 21:54
      oczywiscie dobrze ze wygralyscie ALE I TAK BARDZIEJ BEDZIE WAZNY
      MECZ W BELCHATOWIE NA KTORY MY WSZYSCY JEDZIEMY KIBICOWAC
      Pozdrowa beben OBY TAK DALEJ JECHAC I KIBICOWAC
    • Gość: to my kibice:) ja was nie rozumiem... IP: *.tkb.net.pl 11.11.03, 15:15
      Piszecie tutaj że jestescie tacy wspaniali i dopingijecie
      drużyne AZS-u a poowa z was nawet na meczu słówka nie pisnie
      tacy jesteście kibice?Bądzcie na meczu w środe i kibicujcie tak
      jak piszecie tutaj.Jak narazie zauważyłem po 1 meczu na włąsnej
      hali kibicuja tylko ci co byli na meczu w Olsztynie.Ja tam też
      byłem i zachęcam was abyście wy też dopingowali nasza drużyne.Z
      wpisujących się moige powiedzieć że widze tu pare wpisujących
      się którzy byli na meczu w Olsztynie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka