dasz_bor 29.06.07, 13:57 kto jest jeszcze zalamany?:( liczylem na ok 70% i to by mi dawało szanse na leśnictwo...... a tu dupa 60% rozszerz tylko:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pizmaczeq Re: ZAłamKA:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( :(:(:(:(:(: 29.06.07, 13:59 dałnie !!! nie ma co sie załamywac !! to wcale nie sa złe wyniki cieciu!! bo jak tam pójde !!! :[ Odpowiedz Link Zgłoś
dasz_bor Re: ZAłamKA:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( :(:(:(:(:( 29.06.07, 14:09 no co?:( są złe Odpowiedz Link Zgłoś
histerykmaturzysta Re: ZAłamKA:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( :(:(:(:(:( 29.06.07, 14:12 60 % to wg mnie niezły wynik. A jeżeli rzeczywiscie zabraknie ci na wybrany kierunek, to nie wolno się załamywać. Mnóstwo osób podwyższa wyniki po roku i nie ma w tym nic tragicznego. Przez rok możesz np. pracować, poszerzać swoje horyzonty wiedzowe i życiowe albo pójsc na inny kierunek studiów (ew. na prywatne) na ten rok... Każdemu może się czasami noga podwinąć, a w Twoim przypadku to nie jest jeszcze katastrofa. Głowa do góry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lunkika Re: ZAłamKA:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( :(:(:(:(: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.07, 19:50 histerykmaturzysta napisała: > 60 % to wg mnie niezły wynik. no, nie jestem tego taka pewna,,, 70%-to tak, ale 60? ja miałąm 58% a poszłam sobie całkiem goła i wesoła wiedzą na ta gegre tak w ogóle to nie wiem po co ją brałąm bo po lutym zmieniłam kierunekl studiów i do niczego ta gegra potrzebna mi nie byłą więc nie warto było się też uczyć..... Odpowiedz Link Zgłoś
ami_lii Re: ZAłamKA:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( :(:(:(:(:(: 29.06.07, 13:59 U mnie :( Chciałam na anglistykę i liczyłam na 80% z anglika, a tu tylko 70% :( Beznadzieja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maddie Re: ZAłamKA:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( :(:(:(:(:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 14:07 Prawdę mówiąc nawet 80% to trochę mało jak na anglistykę. Niestety, teraz realia są takie, że trzeba mieć około 85% najmniej, żeby się na filologię angielską dostać... Odpowiedz Link Zgłoś
czesiek_leczyca Re: ZAłamKA:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( :(:(:(:(: 29.06.07, 14:29 ja mam 95% podst. 85% rozsz (z zeszłego roku wyniki, nie poprawiałem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matrix Re: ZAłamKA:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( :(:(:(:(:(: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 14:02 WOS roz.56% a miało byc70% .Czy prawo wyjdzie?? kleska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młh Re: ZAłamKA:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( :(:(:(:(:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 14:28 tak samo ja, ale nie jestem załamany tylko wkur.... loteryjnościa matur, na trzech próbnych nie schodziłem poniżej 70% a tu... 60% wrr!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek18_88 Re: ZAłamKA:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( :(:(:(:(: 29.06.07, 14:42 ty sie zalamujesz ??? ja mialam po 50 % na podstwaie ze wszytskiego i co moge sie pozegnac z jakimikolwiek studiami :(:(:(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dada Re: ZAłamKA:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( :(:(:(:(: IP: *.efekt.net.pl 29.06.07, 14:44 witam w klubie może takich jak my będzie więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana Re: ZAłamKA:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( :(:(:(:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 14:53 ja mialam z biologii rozszerzonej 88%.z czym do ludu:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guru Re: ZAłamKA:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( :(:(:(:(:(: IP: 81.15.134.* 30.06.07, 19:41 Looool weź na_leśniku już daj spokój...zrob sobie jeszcze 8 nickow i popłacz na forum, że masz 60% z gegry rozszerzonej to może Ci przejdzie...twoje wyniki są calkiem dobre wiec skoncz beczeć i skladaj papiery tam gdzie chcesz-moze sie uda!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konwalijka Re: ZAłamKA:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( :(:(:(:(:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.07, 19:48 heheh 60% to dobry wynik? buehhh! ale polewka! ja się w ogóle nie uczyłam tej gegry, uwierzcie (albo i nie)ale miałąm ją głęboko w dupieee i mam 66% (rozszerzo) to był mój dodatkowy przedmio, dlatego wolałam się przyłożyć do bioli, i ją mam naprawdę porządnie zdaną bo na 90% hehehe-nom, ale na leśnictwo to ja się nie wybieram ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: ZAłamKA:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( :(:(:(:(: IP: *.brzesko.net.pl 30.06.07, 20:20 O nie, konwalijka , jakaś ty mądra, moge być twoim kolegą!? Odpowiedz Link Zgłoś
agga88doo Re: ZAłamKA:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( :(:(:(:(:(: 30.06.07, 20:24 no jeśli mam być szczerza bo u mnie w szkole wyniki takie jak 58/60/62/64 to było peeełno takich, ale większość faktycznie olała sobie tą gegre bo była przekonana że będzie taka jak zawsze (czyli banalna) moja kumpela z ławki chodziła tylko na fakultety-nic się nie uczyła, bo wolała imprezować (hehehe) ale jak widać fakultety zrobiły swoje (tzn,nasza suuuper zaje. facetka od gegry) i zdała na taki sam wynik -60% hemm, ale ona to raczej też nie idzie na leśnictwo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wyprz Re: ZAłamKA:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( :(:(:(:(:(: 30.06.07, 20:27 a ja nie wierze ze jesli ktos sie uczyl przez 3 lata geografii ze zdal ja na 60?????? przeciez to jakies kpiny...... jak ktos sie uczyl przez rok to wystarczy zeby zdal na 60, ale 3 lata? ja sie uczylam od stycznia-tak po 5 godzin tygodniowo i tak do konca kwietnia, bo weekend zostawilam na wos i co mam ???? z gegry-58% Odpowiedz Link Zgłoś
cfaniak_88 Re: ZAłamKA:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( :(:(:(:(:( 30.06.07, 20:37 to ze ktos sie uczyl 3 lata w szkole gegry nie znaczy ze ja super umie bo gdyby tak bylo to np z polskiego wszyscy mielibysmy po 100% bo sie uczymy jej od podstawowki :/ poza tym szkola to wielkie nic, nie ma czasu sie solidnie przygotowac do wszystkiego bo w klasie maturalnej ma sie pelno sprawdzianow z przedmiotow typ wf, wok i inne takie duperele i niestety nie mozna sie skupic na przedmiotach ktore pisze sie na maturze... wolalabym 4 lata szkoly sredniej ale zeby w ostatniej klasie chodzilo sie na przedmioty maturalne a nie... ide na politechnike a musze wos wkuwac bezsensu... Odpowiedz Link Zgłoś