Dodaj do ulubionych

karate dla dziecka

IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 04.12.08, 12:00
Mam w domu bardo żywego sześciolatka. Pomyslałam, że może skanalizować jego
energię na jakichś zajęciach sportowych. Znacie może jakiś klub, który
przyjmuje tak małe dzieci? Możecie coś polecić?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: karate dla dziecka IP: *.euro-net.pl 17.01.09, 18:09
      cze
      zgłoś się do SP 34 na ul. Pogodnej w Białymstoku
      gość prowadzi tam fajne zajęcia z karate ( też dla maluchów)
      • Gość: sck bialystok Re: karate dla dziecka IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.11, 21:57
        SPORT CLUB KARATE BIAŁYSTOK prowadzony przez Mistrza Świata Karate Kyokushin prowadzi zajecia dla dzieci w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym.
        Zajęcia koncentrują się na rozwoju:
        - koordynacji ruchowej- kondycji- dyscypliny- koncentracji- pracy w grupie
        zajeciqa odbywaja sie na ulicy Szkolnej 1 w Białymstoku ( budynek starego kina)
        wiecej informacji: www.kyokushin-sck-bialystok.org/?menu=treningiDzieci
        tel 603-539-283 Sawicki Piotr
    • Gość: krzysztof Re: karate dla dziecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.09, 19:55
      zapraszam od września na zajęcia karate w ramach Akademii Karate Tradycyjnego w
      Białymstoku. Zaczynamy prowadzić zajęcia właśnie w przedszkolach. Strona nasza
      to www.karate-tradycyjne.pl
    • Gość: krzych Re: karate dla dziecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.09, 18:57
      Witam. jeżeli jeszcze Pani jest zainteresowana udziałem dziecka w zajęciach
      karate polecam gorąco Akademię Karate Tradycyjnego w Białymstoku. Zajęcia dla
      dzieci w SP nr 16.
      strona www.karate-tradycyjne.pl
      pozdrawiam.
    • Gość: kaisho Re: karate dla dziecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.11, 12:32
      zdecydowanie kaisho karate klub!
    • Gość: SPORT CLUB KARATE Re: karate dla dziecka IP: *.dynamic.chello.pl 05.09.12, 22:27
      Sport Club Karate Piotra Sawickiego zaprasza dzieci na treningi karate
      Nowa sala ze specjalistyczną matą ,pełnym węzłem sanitarnym oraz poczekalnią dla rodziców,przed budynkiem parking.
      Przyjmujemy już 4-latków !!!!!!!!!!
      Zajęcia prowadzone są w formie zabawy ze szczególnym uwzględnieniem rozwoju koordynacji ruchowej i pracy w grupie z elementami karate.
      Zajęcia w sezonie 2012/2013 odbywać się będą we wtorki i czwartki w godzinach od 17-17.45
      Ul.Nowosielska 54
      kontakt Sawicki Piotr 603-539283
      piotrkyokushin@interia.pl
      Serdecznie zapraszamy

• okinawakarate Re: karate dla dziecka 14.04.16, 14:49
      Polecam Białostocki Klub Shorin-Ryu Karate Kobudo. Treningi w 2 kategoriach wiekowych: dzieci i dorośli. Więcej informacji pod adresem: okinawa.bialystok.pl/ lub na profilu facebook'owym www.facebook.com/okinawabialystok/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka