mancykcyk 01.01.09, 13:12 witam, chciałem się zapytać jak wygląda sytuacja ze SPA na podlasiu. Obiecalem dziewczynie ze zabiore ja na weekend i w zwiazku z tym prosze o recenzje i ceny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Angie Re: SPA na podlasiu IP: *.elpos.net 09.02.09, 11:17 HW w Wojciechu pod Augustowem... albo Warszawa w Augustowie... nic chyba poza tym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: SPA na podlasiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 12:21 www.PensjonatSosenka.pl w Sochoniach koło Wasilkowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: push Re: SPA na podlasiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.09, 00:15 w Białowieży też jest SPA, prawdopodobnie w Soplicowie. Odpowiedz Link Zgłoś
lawenda508 Re: SPA na podlasiu 14.09.09, 16:28 A nie wiecie że od niedawna jest rewelacyjne Spa Bobrowa koło Białegostoku. Zabiegi na twarz i ciało są świetne mają rytuały z czterech stron świata, sauny, mniamuśną kuchnię śródziemnomorską. A ta cisza i spokój. Pakiety tworzą specjanie dla Ciebi a nie jakieś narzucone od góry. Ja byłam w różnych spa w Polsce a to bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kra Re: SPA na podlasiu IP: *.euro-net.pl 29.08.12, 17:33 Co gości nie macie w tym niby spa w Bobrowej? Strona FATALNA!!! Zdjęcia do bani, pewnie dlatego tak szybko się przesuwają, ze nie ma czego pokazać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: SPA na podlasiu IP: *.231.15.169.koba.pl 29.08.12, 09:03 chyba Cię pogięło jak mozesz tak wprowadzać ludzi w błąd przecież sosenka to jakiś koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: SPA na podlasiu IP: 80.54.102.* 25.09.10, 10:10 bardzo fajne, polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś