zewsi 29.01.09, 19:25 Ooo, na pewno wpadnę. :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o_ho Raj dla pierogomaniaków 19.02.09, 11:50 polecam. byłam tam i nie żałuję. Kupiłam sobie pierogi z trzema serami, rozpływały się w ustach. mój chłopak wziął pierogi z mięsem, który wprost wypchane były pysznym mięskiem. serio!ostatnio raz widziałam i jadłam takie dawno temu, wykonane przez moją babcię. naprawdę warto! Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Raj dla pierogomaniaków 19.02.09, 19:44 o_ho napisała: > polecam. byłam tam i nie żałuję. Kupiłam sobie pierogi z trzema serami, > rozpływały się w ustach. mój chłopak wziął pierogi z mięsem, który wprost > wypchane były pysznym mięskiem. serio!ostatnio raz widziałam i jadłam takie > dawno temu, wykonane przez moją babcię. naprawdę warto! No to masz pecha. Ja jadłem ostatnio pyszne pierogi ugotowane przez moją mamę. :-) Ale w Pierogarni pierogi są naprawdę pierwsza klasa. Byłem, Też zjadłem te z serem. Pychota. Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawski2006 Re: Raj dla pierogomaniaków 24.02.09, 19:03 Konkretnie w ktorym miejscu to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Raj dla pierogomaniaków 24.02.09, 20:25 Skręcasz w Artyleryjską z Botaniczej. Mijasz po lewej stronie dom pogrzebowy. Mijasz po prawej garaże jakoweś. I po kilkudziesięciu krokach, po prawej dostrzegasz ją! Pierogarnię! Niczym oazę na białostockiej pustyni kulinarnej. (przesadzam oczywiście, ale Pierogarnia fajna jest. Ma w sobie coś). Pozytywnych wrażeń podniebnych, tudzież podniebiennych życzę! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Raj dla pierogomaniaków 24.02.09, 20:37 Drogo...w obecnych czasach powinni zjechać o zeta w dół ;) Odpowiedz Link Zgłoś
awruk69 Re: Raj dla pierogomaniaków 25.02.09, 14:22 to to nic na zagumiennej to dopiero jest pierożernia! Odpowiedz Link Zgłoś
filozof.bialostocki Re: Raj dla pierogomaniaków 25.03.09, 23:15 awruk69 napisał: > to to nic na zagumiennej to dopiero jest pierożernia! Że gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
pytajnik.zapytowywacz Re: Raj dla pierogomaniaków 02.04.09, 21:13 Może sieć całą zrobią? Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawski2006 Re: Raj dla pierogomaniaków 10.05.09, 20:46 Pyszności,będę wpadał kiedy tylko będe mógł. Odpowiedz Link Zgłoś
eppe Raj dla pierogomaniaków 02.08.09, 19:26 Moim zdaniem właściciele pierogarni mają nie adekwatne ceny do proponowanych porcji. Nie sympatyczne jest to, że dostawali od wielu osób informacje, ze w pierogach jest mało farszu i nic z tym nie robią. Czy to oznacza, że klienta mają w nosie, czy też są zbyt skąpi? Ja dostałam o jednego pieroga mniej niż było w przewidywanej porcji. Zwróciłam uwagę i co? Przeprosili, ale ja wyszłam głodna i niezadowolona, mój mąż także. Przykre jest to, że w sumie pierogi są smaczne,w lokalu schludnie, czysto, ale ostatnie wrażenie - kiepskie. Nie wrócimy i podejrzewam, że nie my jedni, bo w lokalu w porze obiadowej pusto. Odpowiedz Link Zgłoś
spragniony_bidet Re: Raj dla pierogomaniaków 02.08.09, 20:27 nalane grubasy powinny po dwie porcje zamawiać , albo idź pod skalpel i żołądek sobie zmniejsz......... Odpowiedz Link Zgłoś
rhytmrider Re: Raj dla pierogomaniaków 03.08.09, 11:00 Również moim zdaniem ceny są bardzo przesadzone. Pierogi nie są jakieś wybitne w porównaniu do tych przygotowanych w domu. Szczerze mówiąc, nie zauważyłem różnic ŻADNYCH. A zmysł smaku mam bardzo dobry. Może tak być dlatego, że w domu jadam tak pyszne pierogi (zwykłe, mrożone z torebki, oczywiście z zasmażką itp.) lub może tak być dlatego, bo w tym lokalu pierogi nie są tak wysokich lotów, jak to właściciele (właścicielka?) usiłuje wszędzie zachwalać. Na moją negatywną ocenę lokalu, oprócz gołym okiem widocznych zawyżonych cen, składa się również: - niedostępność kilku pozycji z menu, w czasie gdy tam byłem (środek tygodnia, jakoś na jesieni), - niemiła obsługa udzielana przez właścicielkę. Gdy odmówiłem czegoś do picia do pierogów (poniekąd też z powodu cen z kosmosu, ale i słabego wyboru) popatrzyła na mnie tak, jakby chciała mnie zagryźć. Hehe. Ogólnie radziłbym właścicielom zejść z cen, dać sobie spokój ze sztuczną reklamą, taką jak chociażby ten przesłodzony artykuł i kilka komentarzy pod nim, a popracować nad wrażeniami jakie klienci wynoszą wychodząc z lokalu. Taka byłaby moja rada. Ale nie jest. ;) Biorąc się za biznes, trzeba mieć głowę na karku, a nie bujać w obłokach i w tak słabym miejscu, i ogólnie w czarnymstoku, zgrywać warszaffkę. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fanmarty Re: Raj dla pierogomaniaków 03.08.09, 11:57 Niestety i ja tam zawitałem. Zachęcony recenzją znajomych. Pierogi słabiutkie, farszu niewiele, odaniie-brak słów. Cena akurat dla mnie jest sprawą drugorzędną, więc nie odniosę się do niej. Ale wrócić nie zamierzam. Pomysł dobry, wykonianie marne. Znacznie lepsze pierogi (choć w mało sympatycznym wnętrzu) są w Pierożerni na ul. Zagumiennej. Ze względu na lokal kupuję wyłącznie na wynos, ale przynajmniej jedzonko dobre. Odpowiedz Link Zgłoś