osemek 14.03.09, 11:31 Po latach żali i lamentów google się w końcu obudziło i Białystok doczekał się uwiecznienia w wysokiej rozdzielczości. Teraz tylko czekać na street view ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scorro Re: Białystok w google earth 15.03.09, 00:40 Na zumi od dawna były dobre zdjęcia satelitarne Białegostoku. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Białystok w google earth 15.03.09, 00:44 to ładnie z ich "strony" Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Białystok w google earth 15.03.09, 10:15 Zdjęcia zimowe z przed 3 lat, są takie fragmenty na których nie ma budynków, które od 3 lat są. w Zumi bardziej aktualne te mapy Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Białystok w google earth 15.03.09, 13:36 Gó... to warte, nic na tych mapach nie widać. Szarzyzna i nic więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
mvito Re: Białystok w google earth 15.03.09, 19:31 na www.gisbialystok.pl - po wlaczeniu "Fotomapy" sa najdokladniejsze zdjecia miasta Odpowiedz Link Zgłoś
grat.nowy Re: Białystok w google earth 16.03.09, 09:59 to prawda. zarówno google, jak i zumi mają zdjęcia sprzed kilku lat. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Białystok w google earth 16.03.09, 21:35 grat.nowy napisał: > to prawda. > > zarówno google, jak i zumi mają zdjęcia sprzed kilku lat. Jak sprzed kilku,jak sprzed kilku no jak z przed kilku,jak...jak wczoraj na zdjęciach romana jak z nocnej szychty wracał widziałem :] Odpowiedz Link Zgłoś
grat.nowy Re: Białystok w google earth 17.03.09, 08:37 bo roman tak od siedmiu lat tą samą drogą z nocnej szychty wraca... Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Białystok w google earth 16.03.09, 23:27 zrobiłem porównanie strona tymczasowa foto.e-ter.pl/roznice_test.html Odpowiedz Link Zgłoś
osemek Re: Białystok w google earth 17.03.09, 12:15 Panowie, nie bądźcie malkontentami. To wszystko o czym piszecie to szczera prawda. Zdjęcie stare i w dodatku z zimy. Ale przypomnijcie sobie, jaka fota była w googlu jeszcze dwa tygodnie temu. Wyglądała jak paw Zenka na parkingu przed Atlantą po piątkowej dyskotece na której grał zespół Skaner. Odczytac się z tego dało, a i owszem, ale wyłacznie to czym Zenon zakąszał prytę. A teraz mimo wszystko coś tam już w tym gugleercie widać. Nie uprawiajmy więc chociaż raz malkontenctwa. Zachowajmy się jak ów niepoprawny optymista-zoofil, kóry po tym jak w prezencie dostał kupę gnoju, rzucił się w nią rodośnie z okrzykiem: ”Boże mój, tyle nawozu, tu gdzieś musi być kucyk. A ja zawsze pragnąłem kucyka.” Odpowiedz Link Zgłoś
legeet Re: Białystok w google earth 17.03.09, 17:36 Zgadzamy się. Ale dlaczego Google tak długo zwlekało ? Czyżby prawdziwe były plotki o tym, że przy ulicy Poleskiej znajduje się baza wojska i z tego powodu nie można było publikować zdjęć satelitarnych ? Odpowiedz Link Zgłoś