anka1 28.01.02, 09:59 precz z wirusami ( tymi zlymi), precz z bakteriami ( tez zlymi), precz z taka paskudna zima. niech zyje zdrowko i wiosna!:))) a w ogole to dzien dobry!!! i udanego tygodnia!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
korni Re: to ja powiem tak :))) 28.01.02, 10:21 dzien dobry :)))) i niech spelnia sie Twe zyczenia Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: to ja powiem tak :))) 28.01.02, 10:34 a myslisz ze moje tez moga ? nie przyznam sie do nich publicznie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: to ja powiem tak :))) 28.01.02, 10:41 pewnie ze moga!!! nie chcesz oglaszac publicznie czyzby jakies kosmate byly?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: to ja powiem tak :))) 28.01.02, 11:01 a jakie to sa kosmate ? moje bynajmniej chyba sa normalne , takie jak wiekszosci ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: to ja powiem tak :))) 28.01.02, 12:53 aha :) w takim razie cofam to co napisalam:) Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: to ja powiem tak :))) 28.01.02, 13:00 hmmm, w sumie to moglabys sprobowac wytlumaczyc o co chodzi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: to ja powiem tak :))) 28.01.02, 13:13 o co chodzi z czym?:) ale sie zawily ten watek robi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: to ja powiem tak :))) IP: *.17.79.204.lifespan.org 29.01.02, 00:11 Czesc Anka1, czesc Korni! Nareszcie sie odezwaliscie! Aniu, mam nadzieje , ze lepiej sie czujesz. Smutno bylo bez Was przez ten ostatni tydzien. Jestem ciekawa czy w koncu wybraliscie sie na zwiedzanie tych barow o i pubow. Ponoc grzane piwo jest niezle na przeziebienia... Oka. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: to ja powiem tak :))) Oka 29.01.02, 10:17 Witaj Oka!!! strasznie za Wami tesknilam. rundy po pubach jeszcze nie zaczelismy ale nic straconego :) lepiej sie czuje - dzieki, a piwo na rekonwalescencje tez sie przyda:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acro A co Ci było? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.02, 21:29 No właśnie - co Ci było? Czyżby grypka? Interesuję się, bo właśnie jestem śmiertelnie chory na katar - niby nic, ale jak z tym wyjść do ludzi? Kicham, jakby noc mi miało urwać. Czy rząd nie mógłby zrobić z tą grypą wreszcie porządku? Najlepiej aktem prawnym w randze ustawy. --- Przeczytałem właśnie to, co napisałem i wyszło mi, że chyba mam dodatkowo temperaturę... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: A co Ci było? Acro 30.01.02, 07:54 wirusy szaleja. podobno antybiotyki nie pomagaja. zycze Ci zdrowia!!! chyba znow epidemia bedzie tfu!odpukac! ja mialam zapalenie gardla z przerzutami na tchawice.juz mi troche lepiej ale katar ciagle mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marat Re: A co Ci było? IP: *.ec.bialystok.pl 30.01.02, 11:45 anka1 napisał(a): > ja mialam zapalenie gardla z przerzutami na tchawice.juz mi troche lepiej ale > katar ciagle mam. O proszę. A ja miałem zapalenie żelazka z przerzutami na firankę. Już jest dobrze ale prasować dalej nie mam na czym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akir Re: A co Ci było? IP: 212.160.130.* 30.01.02, 12:40 Spodnie można uprasować kładąc na noc pod materac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marat Re: A co Ci było? IP: *.ec.bialystok.pl 30.01.02, 12:59 No proszę, są jeszcze mądrzy ludzie na świecie! Taki genialny wynalazek a ja dopiero teraz się o tym dowiaduję! Wreszcie będę chodził w uprasowanych spodniach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: A co Ci było? 30.01.02, 13:31 a moze ich w ogole nie zdejmowac?:) prasowanie z glowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marat Re: A co Ci było? IP: *.ec.bialystok.pl 30.01.02, 13:41 Niekiepski pomysł. Zwłaszcza, że odpada też mycie się i pranie. No a co z potrzebami fizjologicznymi? Jakbym i je załatwił bez zdejmowania spodni to już byłoby lux. Wreszcie postronni obserwatorzy mogliby stwierdzić, że teren pod mostem, karton i ja tworzymy zharmonizowaną całość... PS. A tak w ogóle to pozdrowionka... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: A co Ci było? 30.01.02, 13:43 a dziekuje bardzo i tez pozdrawiam! a co do czynnosci fizjologicznych moze pampers?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marat Re: A co Ci było? IP: *.ec.bialystok.pl 30.01.02, 13:46 Pampers mógłby być, aczkolwiek obawiam się, że po półrocznym użytkowaniu mógłby stracić swoje walory tudzież zbytnio powiększyć objętość... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: A co Ci było? 30.01.02, 13:49 kurcze Marat az szkoda ze sie zaraz wylaczyc musze bo podyskutowalibysmy sobie o wyzszosci pampersa nad huggies itp. tematami:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marat Re: A co Ci było? IP: *.ec.bialystok.pl 30.01.02, 14:16 Jako człowiek wrażliwy i uczuciowy wolałbym podyskutować z Tobą o innych tematach np: o miłości, więzi między kobietą a mężczyzną, wzajemnym zrozumieniu i zaufaniu, wspólnym przeżywaniu i sensie życia. Ale skoro chcesz o pampersach, niech będzie o pampersach... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: A co Ci było? 30.01.02, 14:19 miedzy rozwazaniami o pampersach mozemy innymi tematami tez sie zajac:) widze ze sa rownie glebokie jak temat zalozonego przez Ciebie watku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marat Re: A co Ci było? IP: *.ec.bialystok.pl 30.01.02, 15:03 Ludzie o głębokim wnętrzu lubią głębokie tematy... PS. Hola, hola! Nie mylić głębokiego wnętrza z długością przewodu pokarmowego!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korni Re: A co Ci było? IP: 212.33.85.* 30.01.02, 18:07 i jak milo Was poczytac po ciezkim dniu pracy ,moze zrobie sobie wolne i na bierzaco bede sledzil rozwoj watkow pozdrowienia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: A co Ci było? Korni 31.01.02, 10:25 nie tylko sledz ale i setka :) prosze sie udzielac a nie tylko Ci ryby i sledztwa w glowie!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re:a za mna 05.02.02, 18:30 chodzi pasztetowa. lece bo jak nie kupie to chyba zemre z glodu pasztetowego:) to do jutra. hmmm jak portal bedzie chodzil rzecz jasna!:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re:a za mna 06.02.02, 08:32 no i nie dostalam pasztetowej(((( buuu(((( z rozpaczy co innego musialam jesc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Re:a za mna IP: *.csk.pl 06.02.02, 08:46 Anka, jak Ty od rana do wieczora w robocie to nic dziwnego, że wszystko rozkupią życie jest brutalne :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re:a za mna 06.02.02, 08:49 ale dlaczego pasztetowa!!!!???? chlip((( taak live is brutal and fool of zasadzkas jak mowia rodowici USA-owcy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Re:a za mna IP: *.csk.pl 06.02.02, 08:57 Anka, nie płacz, ja Ci zaraz pójdę kupię, potem upchnę w maila i jak Gazeta go po drodze nie zeżre to będziesz miała na kolację:))) Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re:a za mna 06.02.02, 09:30 Kochani , kolacje bez pasztetowej tez moga byc piekne , moja wczorajsza np byla cudowna - trzy piwa , sloik ogorkow i maselko , mniam mniam , i jeszcze kanapki z tego wyszly na sniadanie z kabanosem , serkiem .... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re:a za mna Ida i Korni 06.02.02, 13:37 Ida dzieki super jestes!!! Korni piwo bez pasztetowej jak krupnik bez miodu:))) Odpowiedz Link Zgłoś