Dodaj do ulubionych

to ja powiem tak :)))

28.01.02, 09:59
precz z wirusami ( tymi zlymi), precz z bakteriami ( tez zlymi), precz z taka
paskudna zima. niech zyje zdrowko i wiosna!:)))
a w ogole to dzien dobry!!! i udanego tygodnia!!!
Obserwuj wątek
    • korni Re: to ja powiem tak :))) 28.01.02, 10:21
      dzien dobry
      :))))
      i niech spelnia sie Twe zyczenia
      • anka1 Re: to ja powiem tak :))) 28.01.02, 10:27
        i nie tylko moje:) ahoj!:)
        • korni Re: to ja powiem tak :))) 28.01.02, 10:34
          a myslisz ze moje tez moga ?
          nie przyznam sie do nich publicznie
          :)))
          • anka1 Re: to ja powiem tak :))) 28.01.02, 10:41
            pewnie ze moga!!! nie chcesz oglaszac publicznie czyzby jakies kosmate byly?:)))
            • korni Re: to ja powiem tak :))) 28.01.02, 11:01
              a jakie to sa kosmate ? moje bynajmniej chyba sa normalne , takie jak
              wiekszosci ludzi
              • anka1 Re: to ja powiem tak :))) 28.01.02, 12:53
                aha :) w takim razie cofam to co napisalam:)
                • korni Re: to ja powiem tak :))) 28.01.02, 13:00
                  hmmm, w sumie to moglabys sprobowac wytlumaczyc o co chodzi
                  :))
                  • anka1 Re: to ja powiem tak :))) 28.01.02, 13:13
                    o co chodzi z czym?:) ale sie zawily ten watek robi:)))
    • Gość: Oka Re: to ja powiem tak :))) IP: *.17.79.204.lifespan.org 29.01.02, 00:11
      Czesc Anka1, czesc Korni!
      Nareszcie sie odezwaliscie! Aniu, mam nadzieje , ze lepiej sie czujesz.
      Smutno bylo bez Was przez ten ostatni tydzien. Jestem ciekawa czy w koncu
      wybraliscie sie na zwiedzanie tych barow o i pubow. Ponoc grzane piwo jest
      niezle na przeziebienia...
      Oka.
      • anka1 Re: to ja powiem tak :))) Oka 29.01.02, 10:17
        Witaj Oka!!! strasznie za Wami tesknilam. rundy po pubach jeszcze nie
        zaczelismy ale nic straconego :) lepiej sie czuje - dzieki, a piwo na
        rekonwalescencje tez sie przyda:)
        • Gość: Acro A co Ci było? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.02, 21:29
          No właśnie - co Ci było? Czyżby grypka? Interesuję się, bo właśnie jestem
          śmiertelnie chory na katar - niby nic, ale jak z tym wyjść do ludzi? Kicham,
          jakby noc mi miało urwać. Czy rząd nie mógłby zrobić z tą grypą wreszcie
          porządku? Najlepiej aktem prawnym w randze ustawy.
          ---
          Przeczytałem właśnie to, co napisałem i wyszło mi, że chyba mam dodatkowo
          temperaturę...
          • anka1 Re: A co Ci było? Acro 30.01.02, 07:54
            wirusy szaleja. podobno antybiotyki nie pomagaja. zycze Ci zdrowia!!! chyba
            znow epidemia bedzie tfu!odpukac!
            ja mialam zapalenie gardla z przerzutami na tchawice.juz mi troche lepiej ale
            katar ciagle mam.
            • Gość: Marat Re: A co Ci było? IP: *.ec.bialystok.pl 30.01.02, 11:45
              anka1 napisał(a):

> ja mialam zapalenie gardla z przerzutami na tchawice.juz mi troche lepiej ale
              > katar ciagle mam.

O proszę. A ja miałem zapalenie żelazka z przerzutami na firankę. Już jest dobrze
              ale prasować dalej nie mam na czym.

• Gość: Akir Re: A co Ci było? IP: 212.160.130.* 30.01.02, 12:40
                Spodnie można uprasować kładąc na noc pod materac
                • Gość: Marat Re: A co Ci było? IP: *.ec.bialystok.pl 30.01.02, 12:59
                  No proszę, są jeszcze mądrzy ludzie na świecie! Taki genialny wynalazek a ja
                  dopiero teraz się o tym dowiaduję! Wreszcie będę chodził w uprasowanych
                  spodniach!!!
                  • anka1 Re: A co Ci było? 30.01.02, 13:31
                    a moze ich w ogole nie zdejmowac?:) prasowanie z glowy:)
                    • Gość: Marat Re: A co Ci było? IP: *.ec.bialystok.pl 30.01.02, 13:41
                      Niekiepski pomysł. Zwłaszcza, że odpada też mycie się i pranie. No a co z
                      potrzebami fizjologicznymi? Jakbym i je załatwił bez zdejmowania spodni to już
                      byłoby lux. Wreszcie postronni obserwatorzy mogliby stwierdzić, że teren pod
                      mostem, karton i ja tworzymy zharmonizowaną całość...

PS. A tak w ogóle to pozdrowionka...
                      • anka1 Re: A co Ci było? 30.01.02, 13:43
                        a dziekuje bardzo i tez pozdrawiam!
                        a co do czynnosci fizjologicznych moze pampers?:)
                        • Gość: Marat Re: A co Ci było? IP: *.ec.bialystok.pl 30.01.02, 13:46
                          Pampers mógłby być, aczkolwiek obawiam się, że po półrocznym użytkowaniu mógłby
                          stracić swoje walory tudzież zbytnio powiększyć objętość...
                          • anka1 Re: A co Ci było? 30.01.02, 13:49
                            kurcze Marat az szkoda ze sie zaraz wylaczyc musze bo podyskutowalibysmy sobie
                            o wyzszosci pampersa nad huggies itp. tematami:)))
                            • Gość: Marat Re: A co Ci było? IP: *.ec.bialystok.pl 30.01.02, 14:16
                              Jako człowiek wrażliwy i uczuciowy wolałbym podyskutować z Tobą o innych
                              tematach np: o miłości, więzi między kobietą a mężczyzną, wzajemnym zrozumieniu
                              i zaufaniu, wspólnym przeżywaniu i sensie życia.
                              Ale skoro chcesz o pampersach, niech będzie o pampersach...
                              • anka1 Re: A co Ci było? 30.01.02, 14:19
                                miedzy rozwazaniami o pampersach mozemy innymi tematami tez sie zajac:) widze
                                ze sa rownie glebokie jak temat zalozonego przez Ciebie watku.
                                • Gość: Marat Re: A co Ci było? IP: *.ec.bialystok.pl 30.01.02, 15:03
                                  Ludzie o głębokim wnętrzu lubią głębokie tematy...

PS. Hola, hola! Nie mylić głębokiego wnętrza z długością przewodu pokarmowego!!
                                  • anka1 Re: A co Ci było? 30.01.02, 15:31
                                    no prosze jeszcze jeden gleboki temat:)
                                    • Gość: korni Re: A co Ci było? IP: 212.33.85.* 30.01.02, 18:07
                                      i jak milo Was poczytac po ciezkim dniu pracy ,moze zrobie sobie wolne i na
                                      bierzaco bede sledzil rozwoj watkow
                                      pozdrowienia
                                      :)))
                                      • anka1 Re: A co Ci było? Korni 31.01.02, 10:25
                                        nie tylko sledz ale i setka :) prosze sie udzielac a nie tylko Ci ryby i
                                        sledztwa w glowie!:)))
                                        • anka1 Re:a za mna 05.02.02, 18:30
                                          chodzi pasztetowa. lece bo jak nie kupie to chyba zemre z glodu pasztetowego:)
                                          to do jutra. hmmm jak portal bedzie chodzil rzecz jasna!:)
                                          • anka1 Re:a za mna 06.02.02, 08:32
                                            no i nie dostalam pasztetowej(((( buuu((((
                                            z rozpaczy co innego musialam jesc:)))
                                            • Gość: ida Re:a za mna IP: *.csk.pl 06.02.02, 08:46
                                              Anka, jak Ty od rana do wieczora w robocie to nic dziwnego, że wszystko rozkupią
                                              życie jest brutalne :))))
                                              • anka1 Re:a za mna 06.02.02, 08:49
                                                ale dlaczego pasztetowa!!!!???? chlip(((
                                                taak live is brutal and fool of zasadzkas jak mowia rodowici USA-owcy:)))
                                                • Gość: ida Re:a za mna IP: *.csk.pl 06.02.02, 08:57
                                                  Anka, nie płacz, ja Ci zaraz pójdę kupię, potem upchnę w maila i jak Gazeta go
                                                  po drodze nie zeżre to będziesz miała na kolację:)))
                                                  • korni Re:a za mna 06.02.02, 09:30
                                                    Kochani , kolacje bez pasztetowej tez moga byc piekne , moja wczorajsza np byla
                                                    cudowna - trzy piwa , sloik ogorkow i maselko , mniam mniam , i jeszcze kanapki
                                                    z tego wyszly na sniadanie z kabanosem , serkiem ....
                                                    :))
                                                  • anka1 Re:a za mna Ida i Korni 06.02.02, 13:37
                                                    Ida dzieki super jestes!!!
                                                    Korni piwo bez pasztetowej jak krupnik bez miodu:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka