IP: 67.70.228.* 18.12.03, 19:36
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Nuka [...] IP: *.cs.bialystok.pl 18.12.03, 19:49
      • Gość: Na Pohybel [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 21:00
        • Gość: Nauczyciel [...] IP: *.chello.pl 19.12.03, 07:49
        • Gość: absolwent 1.LO [...] IP: *.elpos.pl / 212.33.82.* 19.12.03, 13:32
      • Gość: ABSOLWENT 1.LO [...] IP: *.elpos.pl / 212.33.82.* 19.12.03, 13:45
    • Gość: xyz Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.tkb.net.pl 18.12.03, 21:11
      uczylem sie w tej szkole pare lat temu!nie mialem na szczescie tej przyjemnosci
      zeby miec zajecia z panem jarkiem("gejografem"),ale co nie co slyszalem o jego
      dziwnych zachowaniach i pedalskich tekstach do chlopakow.no ale teraz to juz
      lekkie przegiecie...
      • Gość: Filip Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.light.csk.pl 18.12.03, 21:20
        A Złocka (dyrektorka) powie pewnie jak ta ze sprawy z anglistą z Torunia , że
        jej wiedza była taka , że jej w ogóle nie było ! :)
    • patrycja21 [...] 18.12.03, 21:16
    • patrycja21 Re: Dziwne zachowanie nauczyciela 18.12.03, 21:19
      Jeszcze dodam, ponieważ Twój tekst jest denny Tadeuszu, to i wiele daje mi do
      myślenia stan inteligencji autora!!!
      • Gość: Nuka [...] IP: *.cs.bialystok.pl 18.12.03, 21:25
        • Gość: woodpecker Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.aster.pl / *.acn.pl 18.12.03, 21:33
          A pies dmuchał tego wielbiciela pinczerków , skandalem jest zachowanie
          dyrektorki . Może boi się afery bo też kogoś molestuje ( np. dalmatyńczyka ) .
          • Gość: Raine [...] IP: *.light.csk.pl 18.12.03, 23:41
            • Gość: Kracho Polska [...] IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 19.12.03, 11:12
              • Gość: Raine [...] IP: *.light.csk.pl 19.12.03, 12:05
        • Gość: Biały Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: 217.153.182.* 18.12.03, 21:50
          ucze sie w tej szkole, "gejograf" uczyl moja klase dwa lata i nigdy nie
          zauwazylem jakiegos "dziwnego" zachowania! powszechnie wiadomo ze jest gejem,
          ale ja tem nie wierze ze mogl cos takiego zrobic!
          • Gość: gal anonim :D [...] IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 18.12.03, 22:32
          • Gość: NUKA Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.cs.bialystok.pl 18.12.03, 22:48
            a widziales te smsy? znasz dokladnie realia sprawy? jak nie, to sie nie
            wypowiadaj.bo to,czy on to zrobil, to nie sprawa Twojej wiary, tylko kwestia
            oceny dowodow, ktore w sposob jednoznaczny wskazuja,ze ten nauczyciel DOPUSCIL
            SIE MOLESTOWANIA SEKSUALNEGO WOBEC UCZNIA!!!!!!!!!
    • Gość: KrzysiekS [...] IP: *.light.csk.pl 18.12.03, 21:31
      • Gość: Filip Re: Wpis Oszołoma IP: *.light.csk.pl 18.12.03, 21:41
        Oszołom , ale ja słyszałem także o innych nauczycielach co są
        homoseksualistami , ale mają normalnie poukładane w głowie i
        swoje skłonności "zostawiają poza szkołą" i takie historie się
        nie dzieją ! To tylko świadczy , ze nie homosexualizmu się
        trzeba ze szkół pozbywać a chorych nauczycieli !
      • Gość: echhh... Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.w3cache.osiedle.net.pl / *.w3cache.osiedle.net.pl 18.12.03, 22:00
        Zal mi, ze ludzie sa tacy gupi. Gdybysmy wierzyli tym wszytskim bzdurom z
        gazet... Gratuluje wyobrazni. A podawanie imienia i nazwiska czlowieka,
        nauczyciela.. jest... a fe. Niech sie wstydzi ten co tak nieetycznie robi, a
        sam sie ukrywa...
        • Gość: woodpecker Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.aster.pl / *.acn.pl 18.12.03, 22:06
          Chyba chłopie nie wstydzisz się narzeczonego . Zrób mu awanturę , bo jak widać
          zdradzał cię .
        • Gość: ja Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.pl 19.12.03, 09:52
          i tak wszyscy wiedza jak on sie nazywa bo gejograf jest jeden jedyny w naszej
          szkole a moze i pewnie i całym białym
    • oszolom.z.radia.maryja Re: Dziwne zachowanie nauczyciela 18.12.03, 21:34
      Widzę ze inicjatywa posła Fedorowicza z LPR który postulował wpisać do karty
      nauczyciela zakazu wykonywania zawodu nauczyciela przez homoseksualistów była i
      jest jak najbardziej słuszna! chyba zgłosimy włansy obywatelski projekt
      penalizacji samego zjawiska homosekualizmu analogicznie jak to ma miejsce w
      stosunku do pedofilii
    • Gość: Krzemo :P Hehehe IP: *.tkb.net.pl 18.12.03, 21:39
      Tylko czekałem kiedy do tego dojdzie :PPP Hehehehe... Jak to dobrze.. że ja już
      się nie uczę w tej chorej szkole... Tutaj mamy doskonały przykład
      molestowania "męsko-męskiego" ;-).. Ja tam byłem molestowany przez dyr.
      Złocką.. i nie robiłem z tego halo... Jakoś sobie dałem rady.. I to nic że
      przez to mnie wywalili tuż przed maturą.. :) Żyję dalej.. i nawet mówię Jej
      dzień dobry :PP... Pozdrawiam.. i zapraszam na kanal IRCNet #ilo - dotyczący
      pierwszego liceum :P
    • Gość: jaaaa Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: 217.153.182.* 18.12.03, 21:56
      w tej szkole to nie tylko geje ale i dewianci ucza!!oni nie
      tylko molestuja ale i niszcza psychicznie nas- uczniow I LO w
      Białymstoku! uwazam ze ta gazeta poinna zajac sie nie tylko
      homoseksualnym nauczycielem ale tez innymi!
    • Gość: sosna [...] IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 18.12.03, 21:57
      • Gość: Kubuś Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 18.12.03, 22:30
        Ja ucze sie w tej szkole juz 4 rok i czasem nie rozumiem ludzi. Wiadomo ze
        pierwszy jest pierwszy i ma swoje zasady. Osobiscie na lekcjach geografii (
        mialem z tym nauczycielem 2 lata) nie odczulem by ktokolwiek byl bezposrednio
        molestowany (w sposob rozniez psychiczny), jest to, przynajmniej wedlug mnie,
        normalny nauczyciel, owszem majacy swoje otchyly, ale kto ich nie ma. Ten
        artykul uwazam za wielka bzdure.
        • Gość: fasol_ek Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 18.12.03, 22:39
          Kuba, co ty chrzanisz :DDD Przeciez jak Jakubowski mial "wyjsc" z nim na chwile
          do pokoju to padalismy ze smiechu. Nie powiem ze jest to normalne, ale predzej
          czy pozniej nalezalo sie takiej publikacji spodziewac. Wszystko bylo pseudo ok
          dopoki to pozostawalo w "zartach" (typu pozycja Polski w swiecie pod wzgledem
          wielkosci - 69 :D ), ale koles przegial i tyle. Nadszedl jego czas...
        • Gość: NUKA Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.cs.bialystok.pl 19.12.03, 12:27
          Nie rozumiesz,bo nie dostawales od tego przegietego i przeginajacego
          nauczyciela SMSow, w ktorych nazywalby Cie meska k... Wiecej empatii!
      • Gość: Pietro Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.aster.pl / *.acn.pl 19.12.03, 00:13
        Za moich czasow prawie kazdy wiedzial ze J.K to pedal, ale wtedy komorek nie
        bylo, wiec poszalec nie mogl. Szkoda goscia, bo to powazna choroba...
      • Gość: Ped(agog) Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.chello.pl 19.12.03, 07:52
        Ju się wyżyłeś??
    • Gość: Neo'Nek [...] IP: *.xen.pl 18.12.03, 22:01
      • Gość: echhh... Re: On mnie uczy!!! IP: *.w3cache.osiedle.net.pl / *.w3cache.osiedle.net.pl 18.12.03, 22:06
        Dziecko wez Ty sie geografia zajmij, zamiast kombinowac jakby sie wykrecic od
        nauki. Pozdrawiam. :P
        • Gość: woodpecker Re: On mnie uczy!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 18.12.03, 22:09
          Ciekawe jakiej geografii uczy twój narzeczony .
          • Gość: mmm Re: On mnie uczy!!! IP: *.kzks.bial.pl / *.kzks.euro-net.pl 18.12.03, 22:17
            Mnie rteż uczy:) bardzo miły jest baaardzo. Bez przesady ja w to nie wierzę. Od
            zawsze geograf był gejografem i to w chyba każdej szkole.. Ale może się mylę
            jestem w końcu dziewczyną...Ale gej to nie pedał przecież, a z niego zaraz
            matkobójce zrobią jescze pozdrawiam ilo:D Swoją drogą to on troche dziwny to
            jest...
      • Gość: Krzemo [...] IP: *.tkb.net.pl 18.12.03, 22:19
        • Gość: ds13 Re: On mnie uczy!!! IP: *.elpos.pl / 212.33.82.* 18.12.03, 22:23
          oj krzemo byś sie zdziwił jakbyś wiedział jacy ludzie sie uczą teraz w pierwszym
          • Gość: chupacabra Re: On mnie uczy!!! IP: 217.153.182.* 18.12.03, 22:27
            Mowa o chodzacym sklepie Lonesdale'a? :)
            A co do gejografa to jego teksty były raczej zabawne, ale przeginał, jesli
            chodzi o wykonywanie zawodu (sprawdzian z zastronomii - do szczytu dopisz jego
            wysokość i łańcuch w którym sie znajduje, inna klasówka - dochód narodowy
            krajów afrykańskich), duzo chłop przeginał dużo.
          • Gość: Krzemo Re: On mnie uczy!!! IP: *.tkb.net.pl 18.12.03, 22:29
            Tia... Wiem wiem.. Era plastikowej młodzierzy.. ;-( Ty "też" absolwent? :-) Za
            moich czasów to się działo w tej szkółce.. :PPP Jest co wspominać :)..
            pozdrawiam
            • Gość: ds13 Re: On mnie uczy!!! IP: *.elpos.pl / 212.33.82.* 18.12.03, 22:33
              ja klasa maturalna (kiedyś nawet na magdzie jabola razem piliśmy:P) a nie tyle
              o plastikową młodzież chodzi co o kretynów spod znaku lonsdale/pitbull etc.
              • Gość: Neo'Nek Re: On mnie uczy!!! IP: *.xen.pl 18.12.03, 22:39
                ty mnie zdaje sie obraziles? lonsdale i pitbull to cos co tepie wiec prosze bez takich :PPP
                pozdr
                PS: oj afera jush jest, a co bedzie poozniej :D
                • Gość: ds13 Re: On mnie uczy!!! IP: *.elpos.pl / 212.33.82.* 18.12.03, 22:41
                  nie była to uwaga bezpośrednio do nikogo tylko potwierdzenie tego że ilo lat
                  temu 3 a ilo teraz różnią sie jednak w sposób znaczący
        • Gość: Neo'Nek Re: On mnie uczy!!! IP: *.xen.pl 18.12.03, 22:28
          dobra, mzoe zbyt dobitnie to ujalem, ale badz oc badz to pedal i chcial zmoelstowac nieletniego wiec cos trzeba z nim zrobic, o ile wiem za pedofilie idzie sie za kratki, czyz nie?
          pozdr
          • Gość: Krzemo Re: On mnie uczy!!! IP: *.tkb.net.pl 18.12.03, 22:35
            Hmm.. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z różnicy słowa "pedał" i "gej".. jeśli
            nie to zapraszam na innastrona.pl :-).. Tutaj do pedofilii nie doszło..
            jedynie do pewnego rodzaju prześladowania na tle seksualnym... Drugie, że
            zależy ile koleś miał lat (poszkodowany ;-)... Ale jeśli to prawda, to owszem,
            też jestem zdania, że coś trzeba z Nim zrobić.. aczkolwiek nie należy przez
            takich ludzi tworzyć sobie opinię o wszystkich gejach czy lesbijkach..
            Pozdrawiam..
            • Gość: Chemik [...] IP: *.elpos.pl / 212.33.82.* 18.12.03, 23:57
            • Gość: chemik [...] IP: *.elpos.pl / 212.33.82.* 19.12.03, 00:01
            • Gość: NUKA Re: On mnie uczy!!! IP: *.cs.bialystok.pl 19.12.03, 09:47
              Krzemo, Kolezanko ;), akurat wiek ofiary nie gra tu roli. Liczy sie jedno:
              zaleznosc pomiedzy nauczycielem a uczniem.
          • Gość: Filip Re: On mnie uczy!!! IP: *.light.csk.pl 18.12.03, 22:41
            Neo'Nek jak koleś co ma 19 lat może być nieletni ? widac jak cię nauczyli
            czytać ! pewnie ty z I !
        • Gość: Do Krzema Re: On mnie uczy!!! IP: *.light.csk.pl 18.12.03, 22:34
          Krzemo (Przemku) czego sie podniecasz ? przeciez sam jestes pedałem , wiec nie
          rozumiem twojej konsternacji ? a to , ze dziewczyne teraz masz to wcale nie
          zmienia faktu , ze sam lubisz chlopcow !
          • Gość: Krzemo Re: On mnie uczy!!! IP: *.tkb.net.pl 18.12.03, 22:41
            Sprawdź co to w ogóle jest podniecenie.. a później pogadamy.. pozdrawiam..
            sjp.pwn.pl/haslo.php?id=45102
    • Gość: szakal Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.light.csk.pl 18.12.03, 22:08
      ten nacuzyciel mnie uczyl przez 3 lata boshe!!!!
    • Gość: blondie Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.tkb.net.pl 18.12.03, 22:09
      wlasnie przeczytalem ten artykul i jestem pod wrazeniem hehe sam ucze sie w 3LO
      a o panu "gejografie" slyszalem tylko z opowiadan znajomych...do czasu wsumie
      moze byc gejem taki sie urodzil ale typow ze szkolki dreczyc? niech dorwie
      jakiegos zula czy tam brudasa i niech sie "bawia" na calego:) dziwie sie tylko
      pani dyrektor na co czeka??? i co ten gej bo tak tzreba go nazwac w szkole
      jeszcze robi?..pozdro:P
    • Gość: error [...] IP: *.tkb.net.pl 18.12.03, 22:13
    • Gość: nie istotne on mnie uczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 22:14
      dziwny koles........... mojego kumpla z klasy tez probowal poderwac, dzwonil
      do niego pod glupimi pretekstami ale na tym sie skonczylo... na szczescie.....
      teraz koles ma przesrane u niego, dostaje same kosy i wogle... a najfajniejsze
      jest to, ze nasze poczciwe grono pedagfogiczne usilnie stara sie przed nami
      calan sprawe ukryc nieudolnie :)ze niby wszystko jest w porzadku
      PS: przeciez to taka porzadna szkola!!!!!!!! hehe
      • Gość: Neo'Nek !!! IP: *.xen.pl 18.12.03, 22:18
        albo mi sie zdaje albo z tego bedzie afera ;)
        a to ze gejograf na "odpowiedz przy tablicy" mowi "trzepanie" to druga sprawa :P
        {bravo! strzepales na piatke, siadaj}
        i tego dnia masa osob zdobyla piatki ;) a nawet szostki :]
        pozdro @ll
        • Gość: Dla Neo'Nek Re: !!! Neo'Nek IP: *.light.csk.pl 18.12.03, 22:50
          Taaa ! Chyba stawiał "pałki" !
          • Gość: Kracho Polska Re: !!! Neo'Nek IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 19.12.03, 11:21
            Taaa. Kiedyś kumpel Bartnik pyta Hana na WFie:
            - I będzie pan stawiał pały??
            - Pałę to ty sam sobie możesz postawić. Ja stawiam jedynki.
            AVE HAN. Pozdro dla absolwentów 2001 z klasy Beszty
    • Gość: aGnieSzkA Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.kleosin.sdi.tpnet.pl 18.12.03, 22:17
      nom jasne przylaczam sie!!!.....o boshe i ten debil mnie uczyl
      gegry ....bleeeeeeeeeeeeee ash mi niedoprze sie robi :|......oj szkoda sloof a
      dyrka mogla sie szybciej ruszyc:[
    • Gość: shira Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.inet / 213.77.92.* 18.12.03, 22:19
      ja mysle, ze nie mozna tak chamsko ich dyskryminowac( gejow) ponoc zyjemy w
      swiecie otwartym na wszystko, a to co? niech sobie czlowiek zyje, ma co prawda
      odchyly ( ucze sie w 1 lo i mam z nim lekcje), ale dziewczynki maja spokoj.
      wiem, ze to zle, ze na lekcji sa jakies glupie aluzje, ale nie kastrujmy go...
      sa jeszcze pieski do wykorzystywania:P
    • Gość: ds13 [...] IP: *.elpos.pl / 212.33.82.* 18.12.03, 22:19
      • Gość: :D [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 22:26
        • Gość: Filipek [...] IP: *.light.csk.pl 18.12.03, 22:57
          • Gość: ds13 [...] IP: *.elpos.pl / 212.33.82.* 18.12.03, 23:00
            • Gość: heh [...] IP: *.elpos.pl / 212.33.82.* 18.12.03, 23:09
              • Gość: ds13 [...] IP: *.elpos.pl / 212.33.82.* 18.12.03, 23:12
              • Gość: Filipek [...] IP: *.light.csk.pl 19.12.03, 00:28
                • Gość: NUKA [...] IP: *.cs.bialystok.pl 19.12.03, 12:24
      • Gość: Kracho Polska Re: a co z chłopakiem jarka??? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 19.12.03, 11:31
        Ja pamiętam ostanią lekcję gejografii przed świętami Bożego Narodzenia, bodajże
        w drugiej klasie (czyly grudzień '98). Lekcje były skrócone, trwały zdaje się
        po 25 mniut. Jarek jak zwykle przed lekcją wygłosił jakieś tam kazanie mało
        związane z tematem. Potem powiedział, że lekcję będzie prowadził jego asystent
        (pewnie jakiś praktykant). Gdy już skonczył gadać z ostatniej ławki wstał
        asystent i podszedł do biurka w sali 13. Kolczyk w uchu, pedalsko przylizany,
        koszulka wsadzona w spodnie, a te naciągnięte jakoś bardzo wysoko. Śmiesznie to
        wyglądało. Od razu z gościa zgniliśmy :D Sprawdził obenośc i zadzwonił dzwonek
        na przerwę. I tak się skończyła ostatnia lekcji gejografii w tamtym roku. Może
        to był on :)
    • Gość: znowu nie istotne na dowód jeden popularny tekścik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 22:23
      Doliny U-kształtne powtaja: jęzor lodowca wsuwa sie w szczeline w skale i
      drąży ja powiekszając ja coraz bardziej i bardziej i bardziej.......
      Mówi samo za siebie nie????????????????
      • Gość: chupacabra Re: na dowód jeden popularny tekścik IP: 217.153.182.* 18.12.03, 22:37
        Nam tez to mówił. Nie nalezy zapomniec o wizualizacji tego za pomoca dłoni i
        języka.
    • Gość: TeściowaNuki Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.light.csk.pl 18.12.03, 22:23
      Zamordowałabym na miejscu tego Krzyśka ! Gdyby mnie to zrobił to bym go
      zniszczyła !
    • Gość: :D Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 22:26
      pewnie jak zdecydowana wiekszosc mam bardzoooo negatywny stosunek do takich
      zachowan,ale jak byly uczeń szkoda mi pana Jarka,bo to w sumie jeden z
      fajniejszych nauczycieli w tej szkole,ale trudno w takiej sytuacji nie mozna
      trzeba postepowac konsekwetnie co do takich zachowan,,,,,,,mimo wszystko
      szkoda :(
    • Gość: Zdzisio [...] IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.03, 22:26
    • Gość: jaczun ?? IP: *.elpos.pl / 212.33.82.* 18.12.03, 22:27
      a ja to tam w sumie go lubie
      • Gość: misiek Re: ?? IP: *.tkb.net.pl 18.12.03, 22:29
        Tak jaczun, wiemy ze go lubisz... lol :D
    • Gość: SIĘ TAM UCZĘ [...] IP: *.suprasl.sdi.tpnet.pl 18.12.03, 22:30
      • Gość: ds13 Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.elpos.pl / 212.33.82.* 18.12.03, 22:36
        synku coś ci ta nauka słabo idzie sądząc po poziomie wypowiedzi
    • Gość: uczen pedal mnie uczyl IP: *.elpos.pl / 212.33.82.* 18.12.03, 22:31
      ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka