Gość: Tadeusz IP: 67.70.228.* 18.12.03, 19:36 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nuka [...] IP: *.cs.bialystok.pl 18.12.03, 19:49 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Na Pohybel [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 21:00 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nauczyciel [...] IP: *.chello.pl 19.12.03, 07:49 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent 1.LO [...] IP: *.elpos.pl / 212.33.82.* 19.12.03, 13:32 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABSOLWENT 1.LO [...] IP: *.elpos.pl / 212.33.82.* 19.12.03, 13:45 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.tkb.net.pl 18.12.03, 21:11 uczylem sie w tej szkole pare lat temu!nie mialem na szczescie tej przyjemnosci zeby miec zajecia z panem jarkiem("gejografem"),ale co nie co slyszalem o jego dziwnych zachowaniach i pedalskich tekstach do chlopakow.no ale teraz to juz lekkie przegiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.light.csk.pl 18.12.03, 21:20 A Złocka (dyrektorka) powie pewnie jak ta ze sprawy z anglistą z Torunia , że jej wiedza była taka , że jej w ogóle nie było ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja21 [...] 18.12.03, 21:16 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja21 Re: Dziwne zachowanie nauczyciela 18.12.03, 21:19 Jeszcze dodam, ponieważ Twój tekst jest denny Tadeuszu, to i wiele daje mi do myślenia stan inteligencji autora!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nuka [...] IP: *.cs.bialystok.pl 18.12.03, 21:25 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woodpecker Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.aster.pl / *.acn.pl 18.12.03, 21:33 A pies dmuchał tego wielbiciela pinczerków , skandalem jest zachowanie dyrektorki . Może boi się afery bo też kogoś molestuje ( np. dalmatyńczyka ) . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raine [...] IP: *.light.csk.pl 18.12.03, 23:41 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kracho Polska [...] IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 19.12.03, 11:12 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raine [...] IP: *.light.csk.pl 19.12.03, 12:05 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biały Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: 217.153.182.* 18.12.03, 21:50 ucze sie w tej szkole, "gejograf" uczyl moja klase dwa lata i nigdy nie zauwazylem jakiegos "dziwnego" zachowania! powszechnie wiadomo ze jest gejem, ale ja tem nie wierze ze mogl cos takiego zrobic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gal anonim :D [...] IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 18.12.03, 22:32 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NUKA Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.cs.bialystok.pl 18.12.03, 22:48 a widziales te smsy? znasz dokladnie realia sprawy? jak nie, to sie nie wypowiadaj.bo to,czy on to zrobil, to nie sprawa Twojej wiary, tylko kwestia oceny dowodow, ktore w sposob jednoznaczny wskazuja,ze ten nauczyciel DOPUSCIL SIE MOLESTOWANIA SEKSUALNEGO WOBEC UCZNIA!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrzysiekS [...] IP: *.light.csk.pl 18.12.03, 21:31 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Wpis Oszołoma IP: *.light.csk.pl 18.12.03, 21:41 Oszołom , ale ja słyszałem także o innych nauczycielach co są homoseksualistami , ale mają normalnie poukładane w głowie i swoje skłonności "zostawiają poza szkołą" i takie historie się nie dzieją ! To tylko świadczy , ze nie homosexualizmu się trzeba ze szkół pozbywać a chorych nauczycieli ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echhh... Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.w3cache.osiedle.net.pl / *.w3cache.osiedle.net.pl 18.12.03, 22:00 Zal mi, ze ludzie sa tacy gupi. Gdybysmy wierzyli tym wszytskim bzdurom z gazet... Gratuluje wyobrazni. A podawanie imienia i nazwiska czlowieka, nauczyciela.. jest... a fe. Niech sie wstydzi ten co tak nieetycznie robi, a sam sie ukrywa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woodpecker Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.aster.pl / *.acn.pl 18.12.03, 22:06 Chyba chłopie nie wstydzisz się narzeczonego . Zrób mu awanturę , bo jak widać zdradzał cię . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.pl 19.12.03, 09:52 i tak wszyscy wiedza jak on sie nazywa bo gejograf jest jeden jedyny w naszej szkole a moze i pewnie i całym białym Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Dziwne zachowanie nauczyciela 18.12.03, 21:34 Widzę ze inicjatywa posła Fedorowicza z LPR który postulował wpisać do karty nauczyciela zakazu wykonywania zawodu nauczyciela przez homoseksualistów była i jest jak najbardziej słuszna! chyba zgłosimy włansy obywatelski projekt penalizacji samego zjawiska homosekualizmu analogicznie jak to ma miejsce w stosunku do pedofilii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzemo :P Hehehe IP: *.tkb.net.pl 18.12.03, 21:39 Tylko czekałem kiedy do tego dojdzie :PPP Hehehehe... Jak to dobrze.. że ja już się nie uczę w tej chorej szkole... Tutaj mamy doskonały przykład molestowania "męsko-męskiego" ;-).. Ja tam byłem molestowany przez dyr. Złocką.. i nie robiłem z tego halo... Jakoś sobie dałem rady.. I to nic że przez to mnie wywalili tuż przed maturą.. :) Żyję dalej.. i nawet mówię Jej dzień dobry :PP... Pozdrawiam.. i zapraszam na kanal IRCNet #ilo - dotyczący pierwszego liceum :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaa Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: 217.153.182.* 18.12.03, 21:56 w tej szkole to nie tylko geje ale i dewianci ucza!!oni nie tylko molestuja ale i niszcza psychicznie nas- uczniow I LO w Białymstoku! uwazam ze ta gazeta poinna zajac sie nie tylko homoseksualnym nauczycielem ale tez innymi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sosna [...] IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 18.12.03, 21:57 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubuś Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 18.12.03, 22:30 Ja ucze sie w tej szkole juz 4 rok i czasem nie rozumiem ludzi. Wiadomo ze pierwszy jest pierwszy i ma swoje zasady. Osobiscie na lekcjach geografii ( mialem z tym nauczycielem 2 lata) nie odczulem by ktokolwiek byl bezposrednio molestowany (w sposob rozniez psychiczny), jest to, przynajmniej wedlug mnie, normalny nauczyciel, owszem majacy swoje otchyly, ale kto ich nie ma. Ten artykul uwazam za wielka bzdure. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fasol_ek Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 18.12.03, 22:39 Kuba, co ty chrzanisz :DDD Przeciez jak Jakubowski mial "wyjsc" z nim na chwile do pokoju to padalismy ze smiechu. Nie powiem ze jest to normalne, ale predzej czy pozniej nalezalo sie takiej publikacji spodziewac. Wszystko bylo pseudo ok dopoki to pozostawalo w "zartach" (typu pozycja Polski w swiecie pod wzgledem wielkosci - 69 :D ), ale koles przegial i tyle. Nadszedl jego czas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NUKA Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.cs.bialystok.pl 19.12.03, 12:27 Nie rozumiesz,bo nie dostawales od tego przegietego i przeginajacego nauczyciela SMSow, w ktorych nazywalby Cie meska k... Wiecej empatii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietro Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.aster.pl / *.acn.pl 19.12.03, 00:13 Za moich czasow prawie kazdy wiedzial ze J.K to pedal, ale wtedy komorek nie bylo, wiec poszalec nie mogl. Szkoda goscia, bo to powazna choroba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ped(agog) Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.chello.pl 19.12.03, 07:52 Ju się wyżyłeś?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo'Nek [...] IP: *.xen.pl 18.12.03, 22:01 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echhh... Re: On mnie uczy!!! IP: *.w3cache.osiedle.net.pl / *.w3cache.osiedle.net.pl 18.12.03, 22:06 Dziecko wez Ty sie geografia zajmij, zamiast kombinowac jakby sie wykrecic od nauki. Pozdrawiam. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woodpecker Re: On mnie uczy!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 18.12.03, 22:09 Ciekawe jakiej geografii uczy twój narzeczony . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: On mnie uczy!!! IP: *.kzks.bial.pl / *.kzks.euro-net.pl 18.12.03, 22:17 Mnie rteż uczy:) bardzo miły jest baaardzo. Bez przesady ja w to nie wierzę. Od zawsze geograf był gejografem i to w chyba każdej szkole.. Ale może się mylę jestem w końcu dziewczyną...Ale gej to nie pedał przecież, a z niego zaraz matkobójce zrobią jescze pozdrawiam ilo:D Swoją drogą to on troche dziwny to jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzemo [...] IP: *.tkb.net.pl 18.12.03, 22:19 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds13 Re: On mnie uczy!!! IP: *.elpos.pl / 212.33.82.* 18.12.03, 22:23 oj krzemo byś sie zdziwił jakbyś wiedział jacy ludzie sie uczą teraz w pierwszym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chupacabra Re: On mnie uczy!!! IP: 217.153.182.* 18.12.03, 22:27 Mowa o chodzacym sklepie Lonesdale'a? :) A co do gejografa to jego teksty były raczej zabawne, ale przeginał, jesli chodzi o wykonywanie zawodu (sprawdzian z zastronomii - do szczytu dopisz jego wysokość i łańcuch w którym sie znajduje, inna klasówka - dochód narodowy krajów afrykańskich), duzo chłop przeginał dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzemo Re: On mnie uczy!!! IP: *.tkb.net.pl 18.12.03, 22:29 Tia... Wiem wiem.. Era plastikowej młodzierzy.. ;-( Ty "też" absolwent? :-) Za moich czasów to się działo w tej szkółce.. :PPP Jest co wspominać :).. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds13 Re: On mnie uczy!!! IP: *.elpos.pl / 212.33.82.* 18.12.03, 22:33 ja klasa maturalna (kiedyś nawet na magdzie jabola razem piliśmy:P) a nie tyle o plastikową młodzież chodzi co o kretynów spod znaku lonsdale/pitbull etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo'Nek Re: On mnie uczy!!! IP: *.xen.pl 18.12.03, 22:39 ty mnie zdaje sie obraziles? lonsdale i pitbull to cos co tepie wiec prosze bez takich :PPP pozdr PS: oj afera jush jest, a co bedzie poozniej :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds13 Re: On mnie uczy!!! IP: *.elpos.pl / 212.33.82.* 18.12.03, 22:41 nie była to uwaga bezpośrednio do nikogo tylko potwierdzenie tego że ilo lat temu 3 a ilo teraz różnią sie jednak w sposób znaczący Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo'Nek Re: On mnie uczy!!! IP: *.xen.pl 18.12.03, 22:28 dobra, mzoe zbyt dobitnie to ujalem, ale badz oc badz to pedal i chcial zmoelstowac nieletniego wiec cos trzeba z nim zrobic, o ile wiem za pedofilie idzie sie za kratki, czyz nie? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzemo Re: On mnie uczy!!! IP: *.tkb.net.pl 18.12.03, 22:35 Hmm.. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z różnicy słowa "pedał" i "gej".. jeśli nie to zapraszam na innastrona.pl :-).. Tutaj do pedofilii nie doszło.. jedynie do pewnego rodzaju prześladowania na tle seksualnym... Drugie, że zależy ile koleś miał lat (poszkodowany ;-)... Ale jeśli to prawda, to owszem, też jestem zdania, że coś trzeba z Nim zrobić.. aczkolwiek nie należy przez takich ludzi tworzyć sobie opinię o wszystkich gejach czy lesbijkach.. Pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chemik [...] IP: *.elpos.pl / 212.33.82.* 18.12.03, 23:57 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik [...] IP: *.elpos.pl / 212.33.82.* 19.12.03, 00:01 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NUKA Re: On mnie uczy!!! IP: *.cs.bialystok.pl 19.12.03, 09:47 Krzemo, Kolezanko ;), akurat wiek ofiary nie gra tu roli. Liczy sie jedno: zaleznosc pomiedzy nauczycielem a uczniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: On mnie uczy!!! IP: *.light.csk.pl 18.12.03, 22:41 Neo'Nek jak koleś co ma 19 lat może być nieletni ? widac jak cię nauczyli czytać ! pewnie ty z I ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Krzema Re: On mnie uczy!!! IP: *.light.csk.pl 18.12.03, 22:34 Krzemo (Przemku) czego sie podniecasz ? przeciez sam jestes pedałem , wiec nie rozumiem twojej konsternacji ? a to , ze dziewczyne teraz masz to wcale nie zmienia faktu , ze sam lubisz chlopcow ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzemo Re: On mnie uczy!!! IP: *.tkb.net.pl 18.12.03, 22:41 Sprawdź co to w ogóle jest podniecenie.. a później pogadamy.. pozdrawiam.. sjp.pwn.pl/haslo.php?id=45102 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szakal Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.light.csk.pl 18.12.03, 22:08 ten nacuzyciel mnie uczyl przez 3 lata boshe!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondie Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.tkb.net.pl 18.12.03, 22:09 wlasnie przeczytalem ten artykul i jestem pod wrazeniem hehe sam ucze sie w 3LO a o panu "gejografie" slyszalem tylko z opowiadan znajomych...do czasu wsumie moze byc gejem taki sie urodzil ale typow ze szkolki dreczyc? niech dorwie jakiegos zula czy tam brudasa i niech sie "bawia" na calego:) dziwie sie tylko pani dyrektor na co czeka??? i co ten gej bo tak tzreba go nazwac w szkole jeszcze robi?..pozdro:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: error [...] IP: *.tkb.net.pl 18.12.03, 22:13 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie istotne on mnie uczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 22:14 dziwny koles........... mojego kumpla z klasy tez probowal poderwac, dzwonil do niego pod glupimi pretekstami ale na tym sie skonczylo... na szczescie..... teraz koles ma przesrane u niego, dostaje same kosy i wogle... a najfajniejsze jest to, ze nasze poczciwe grono pedagfogiczne usilnie stara sie przed nami calan sprawe ukryc nieudolnie :)ze niby wszystko jest w porzadku PS: przeciez to taka porzadna szkola!!!!!!!! hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo'Nek !!! IP: *.xen.pl 18.12.03, 22:18 albo mi sie zdaje albo z tego bedzie afera ;) a to ze gejograf na "odpowiedz przy tablicy" mowi "trzepanie" to druga sprawa :P {bravo! strzepales na piatke, siadaj} i tego dnia masa osob zdobyla piatki ;) a nawet szostki :] pozdro @ll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dla Neo'Nek Re: !!! Neo'Nek IP: *.light.csk.pl 18.12.03, 22:50 Taaa ! Chyba stawiał "pałki" ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kracho Polska Re: !!! Neo'Nek IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 19.12.03, 11:21 Taaa. Kiedyś kumpel Bartnik pyta Hana na WFie: - I będzie pan stawiał pały?? - Pałę to ty sam sobie możesz postawić. Ja stawiam jedynki. AVE HAN. Pozdro dla absolwentów 2001 z klasy Beszty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aGnieSzkA Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.kleosin.sdi.tpnet.pl 18.12.03, 22:17 nom jasne przylaczam sie!!!.....o boshe i ten debil mnie uczyl gegry ....bleeeeeeeeeeeeee ash mi niedoprze sie robi :|......oj szkoda sloof a dyrka mogla sie szybciej ruszyc:[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shira Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.inet / 213.77.92.* 18.12.03, 22:19 ja mysle, ze nie mozna tak chamsko ich dyskryminowac( gejow) ponoc zyjemy w swiecie otwartym na wszystko, a to co? niech sobie czlowiek zyje, ma co prawda odchyly ( ucze sie w 1 lo i mam z nim lekcje), ale dziewczynki maja spokoj. wiem, ze to zle, ze na lekcji sa jakies glupie aluzje, ale nie kastrujmy go... sa jeszcze pieski do wykorzystywania:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds13 [...] IP: *.elpos.pl / 212.33.82.* 18.12.03, 22:19 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 22:26 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filipek [...] IP: *.light.csk.pl 18.12.03, 22:57 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds13 [...] IP: *.elpos.pl / 212.33.82.* 18.12.03, 23:00 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh [...] IP: *.elpos.pl / 212.33.82.* 18.12.03, 23:09 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds13 [...] IP: *.elpos.pl / 212.33.82.* 18.12.03, 23:12 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filipek [...] IP: *.light.csk.pl 19.12.03, 00:28 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NUKA [...] IP: *.cs.bialystok.pl 19.12.03, 12:24 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kracho Polska Re: a co z chłopakiem jarka??? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 19.12.03, 11:31 Ja pamiętam ostanią lekcję gejografii przed świętami Bożego Narodzenia, bodajże w drugiej klasie (czyly grudzień '98). Lekcje były skrócone, trwały zdaje się po 25 mniut. Jarek jak zwykle przed lekcją wygłosił jakieś tam kazanie mało związane z tematem. Potem powiedział, że lekcję będzie prowadził jego asystent (pewnie jakiś praktykant). Gdy już skonczył gadać z ostatniej ławki wstał asystent i podszedł do biurka w sali 13. Kolczyk w uchu, pedalsko przylizany, koszulka wsadzona w spodnie, a te naciągnięte jakoś bardzo wysoko. Śmiesznie to wyglądało. Od razu z gościa zgniliśmy :D Sprawdził obenośc i zadzwonił dzwonek na przerwę. I tak się skończyła ostatnia lekcji gejografii w tamtym roku. Może to był on :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znowu nie istotne na dowód jeden popularny tekścik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 22:23 Doliny U-kształtne powtaja: jęzor lodowca wsuwa sie w szczeline w skale i drąży ja powiekszając ja coraz bardziej i bardziej i bardziej....... Mówi samo za siebie nie???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chupacabra Re: na dowód jeden popularny tekścik IP: 217.153.182.* 18.12.03, 22:37 Nam tez to mówił. Nie nalezy zapomniec o wizualizacji tego za pomoca dłoni i języka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TeściowaNuki Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.light.csk.pl 18.12.03, 22:23 Zamordowałabym na miejscu tego Krzyśka ! Gdyby mnie to zrobił to bym go zniszczyła ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 22:26 pewnie jak zdecydowana wiekszosc mam bardzoooo negatywny stosunek do takich zachowan,ale jak byly uczeń szkoda mi pana Jarka,bo to w sumie jeden z fajniejszych nauczycieli w tej szkole,ale trudno w takiej sytuacji nie mozna trzeba postepowac konsekwetnie co do takich zachowan,,,,,,,mimo wszystko szkoda :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzisio [...] IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.03, 22:26 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaczun ?? IP: *.elpos.pl / 212.33.82.* 18.12.03, 22:27 a ja to tam w sumie go lubie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: ?? IP: *.tkb.net.pl 18.12.03, 22:29 Tak jaczun, wiemy ze go lubisz... lol :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SIĘ TAM UCZĘ [...] IP: *.suprasl.sdi.tpnet.pl 18.12.03, 22:30 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds13 Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.elpos.pl / 212.33.82.* 18.12.03, 22:36 synku coś ci ta nauka słabo idzie sądząc po poziomie wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś