przemek9 25.07.09, 08:53 Gdzie w Łapach można zamówić meble do kuchni.Proszę o informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malenkik Re: Meble do kuchni 25.07.09, 20:07 Polecam MC MEBLE mieszcza sie za zakladem wulkanizacyjnym Kros. Firma solidna warta polecenia, a przedewszystkim wykonuja zlecenia terminowo i bardzo dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek9 Re: Meble do kuchni 25.07.09, 20:38 a dokładniej gdzie to jest bo nie wiem gdzie ten zakład wulkanizacyjny Odpowiedz Link Zgłoś
malenkik Re: Meble do kuchni 26.07.09, 18:18 Zakład mieści się na ulicy gożdzikowskiej niedaleko szpitala i wiaduktu wylot na Plonke Kościelną. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja2404 Re: Meble do kuchni 27.07.09, 20:37 do tego MC meble to lepiej nie idź!!! dla nich sa zawsze ściany krzywe a oni niby wykonują wszystko perfekcyjnie, a efekt końcowy do d....!!! Ja jak robiłam meble to porównałam ceny Łapskich producentów i np Senatora z Białegostoku i powiem że Senator wyszedł na takim samym poziomie cenowym ja Ci nasi przediębiorcy, efekt końcowy jest natomiast duuużo lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek9 Re: Meble do kuchni 28.07.09, 19:21 A co sądzicie o THOMAS MEBLE na Harcerskiej?(dawniej magazyny GS przy biurze GS}.Ktoś robił tam jakieś meble? Odpowiedz Link Zgłoś
litwin10 Re: Meble do kuchni 28.07.09, 20:38 To chyba najgorsza firma w Łapach w tej branży.Ceny kosmiczne ,wykonanie fatalne,materiały złe(drzwiczki porozklejały się po pół roku)no i terminowość wprost porażająca.Szczerze odradzam chyba ze lubisz wyzwania ekstremalne. Odpowiedz Link Zgłoś
mmoonika860 Re: Meble do kuchni 29.07.09, 09:05 polecam pana Wiesława Perkowskiego z Bociańskiej, robi naprawdę dobrze, solidnie i niedrogo. Odpowiedz Link Zgłoś
tomy.1 Re: Meble do kuchni 30.07.09, 21:52 JA BYM POLECIŁA R.MICOTA NA UL.GLINIANEJ. Odpowiedz Link Zgłoś