Dodaj do ulubionych

Zespół SEVIL jest do kitu

02.05.05, 14:09
Jesli ktokolwiek z Was bedzie bral ten zespol kiedykolwiek na swoja
uroczystość np wesele zastrzezcie w umowie, ze w wypadku upicia sie czlonkow
zespolu nie zaplacicie wynagrodzenia.Sa nieodpowiedzialni, a ewentualne
dedykacje olewaja!!!!
Obserwuj wątek
    • kuna00 Re: Zespół SEVIL jest do kitu 05.05.05, 00:19
      myszox napisała:

> Jesli ktokolwiek z Was bedzie bral ten zespol kiedykolwiek na swoja
      > uroczystość np wesele zastrzezcie w umowie, ze w wypadku upicia sie czlonkow
      > zespolu nie zaplacicie wynagrodzenia.Sa nieodpowiedzialni, a ewentualne
      > dedykacje olewaja!!!!

widzę, że masz przykre doświadczenia z jegomościami
      napisz coś więcej, jest to ciekawe
      • myszox Re: Zespół SEVIL jest do kitu 11.05.05, 10:58
        Po pierwsze upili sie,ze sila trzeba bylo ich wyciagac z ich kanciapy nawet
        tekstami:Ruszcie te dupy!Po drugie spiewali tzn udawali ze spiewaja(playback),
        po trzecie w wyniku upojenia alkoholowego i niemocy ,by sobie pomoc puscili
        techno...Nie mam nic przeciwko takiej muzyce na dyskotece na przyklad,ale nie w
        tym przypadku, gdy czesc gosci, mam tu na mysli starsze pokolenia takiej muzyki
        zupelnie nie kuma. Na koniec wyprowadzili mnie z rownowagi utrata pamieci.Nie
        pamietali co mialo miejsce w trakcie imprezy np.tego,ze skladalam dedykacje,
        siedzialam z nimi w ich kanciapie i dyskutowalam itd..Ich argumentem bylo to,ze
        to niby ja bylam pijana.Moze i bylam,ale mialam do tego prawo.Oni byli w pracy
        a w pracy trzezwosc to chyba podstawa, odrobina klasy i profesjonalizmu
        również, a moze nawet przede wszystkim!
        • kuna00 Re: Zespół SEVIL jest do kitu 11.05.05, 21:19
          myszox napisała:

> Po pierwsze upili sie,ze sila trzeba bylo ich wyciagac z ich kanciapy nawet
          > tekstami:Ruszcie te dupy!Po drugie spiewali tzn udawali ze spiewaja(playback),
          > po trzecie w wyniku upojenia alkoholowego i niemocy ,by sobie pomoc puscili
          > techno...Nie mam nic przeciwko takiej muzyce na dyskotece na przyklad,ale nie w
          >
          > tym przypadku, gdy czesc gosci, mam tu na mysli starsze pokolenia takiej muzyki
          >
          > zupelnie nie kuma. Na koniec wyprowadzili mnie z rownowagi utrata pamieci.Nie
          > pamietali co mialo miejsce w trakcie imprezy np.tego,ze skladalam dedykacje,
          > siedzialam z nimi w ich kanciapie i dyskutowalam itd..Ich argumentem bylo to,ze
          >
          > to niby ja bylam pijana.Moze i bylam,ale mialam do tego prawo.Oni byli w pracy
          > a w pracy trzezwosc to chyba podstawa, odrobina klasy i profesjonalizmu
          > również, a moze nawet przede wszystkim!

czytając to odnosi się wrażenie że miałaś styczność z marnymi wiejskimi grajkami
          nie z zespołem profesjonalnych muzyków
          chamstwo, bezczelność i prostacwo aż bije ...........

pozostaje tylko:
          NIE POLECAĆ, ABY KTOKOLWIEK KORZYSTAŁ Z ICH WĄTPLIWEJ JAKOŚCI USŁUG
      • matrixs01 Re: Zespół SEVIL jest THE BEST 10.01.06, 14:45
        O widzę ciekawy temat. Na moim weselu przed postem grał właśnie SEVIL to było
        wesele prawosławne i chłopaki całkien nieźle grali i mieli dużo piosenek
        białoruskich. Na wyprowadzeniu z domu był akordeonista a cena w porównaniu do
        innych konkurencyjna.Polecam ten zespół!!!!
    • skandal123 Re: Zespół SEVIL jest do kitu 12.05.05, 08:32
      masz stalowe newry ja bym takim okołotom ryje poobijał za takie "akcje" dzieki
      za info przynajmniej jak ktoś znajomy bedzie coś organizował to nie polecę
      pozdrawiam
      • myszox Re: Zespół SEVIL jest do kitu 12.05.05, 11:46
        Tez mialam ochote przywalic w morde wokaliscie,ale kobiecie to jakos nie
        przystoi:):)Na szczecie Panstwo Mlodzi nie zaplacili im calej sumy!Kelnerki
        lokalu w ktorym bylo wesele stwierdzily,ze bardzo slusznie i ze to bardzo
        dobrze,ze ktos sie w koncu postawil i dal im nauczke!!!Moze w koncu czegos ich
        to nauczy!!!Pozdrawiam serdecznie wszystkich!!!Myszox
        • skandal123 Re: Zespół SEVIL jest do kitu 12.05.05, 14:03
          hehhe i dobrze że nie zapłacili wszystkiego bo za co im płacic za chlanie?!?!?
          teraz sporo ludzi wie jakiej kapelki nie wynajmować dzieki pozdrawiam również
          • stasss Re: Zespół SEVIL jest do kitu 16.05.05, 13:28
            w zasadzie to nic nie bylo trzeba placic
            generalnie to oni byli w pracy a w pracy pic nie wolno ;-)
            i co z tego ze to wesele
            • kuna00 Re: Zespół SEVIL jest do kitu 17.05.05, 23:05
              jaka praca taka płaca, czyli powinna być marna........
            • alibaba16 Re: Zespół SEVIL jest do kitu Beee 06.03.06, 16:42
              Nie mialem kontaktu z nimi osobiście i to bardzo dobrze, bo ludziska mówią że
              pijacy!!!!!!!!!!!!!!!
        • kuna00 Re: Zespół SEVIL jest do kitu 12.05.05, 14:51
          myszox napisała:

> Tez mialam ochote przywalic w morde wokaliscie,ale kobiecie to jakos nie
          > przystoi:):)Na szczecie Panstwo Mlodzi nie zaplacili im calej sumy!Kelnerki
          > lokalu w ktorym bylo wesele stwierdzily,ze bardzo slusznie i ze to bardzo
          > dobrze,ze ktos sie w koncu postawil i dal im nauczke!!!Moze w koncu czegos ich
          > to nauczy!!!Pozdrawiam serdecznie wszystkich!!!Myszox

a może i trzeba było dać, tak dla przykładu komuś w pysk ???
          • seveil Re: Zespół SEVIL jest do kitu 01.06.05, 17:50
            Po pierwsze za obrazę w mediach grozi więzienie( nie jeden już się przekonał).
            Po drugie nie mam zamiaru tłumaczyć się z tego co nie jest prawdą. Jeśli ktoś
            był na tyle pijany żeby nie słyszeć muzyki to już jego sprawa,a sami widzicie
            jak ta nim.. się odzywała "ruszcie dupy","przywalić w mordę", a przecież
            jest "nauczycielką" i to może wasze dzieci będzie w przyszłości uczyć.A
            pieniądze niech se wsadzi dzla normalnych ludzi gramy za darmo:)Pozdrowienia
            SEVIL pmwd.
            • stasss Re: Zespół SEVIL jest do kitu 01.06.05, 19:29
              PierduPierdu
              pozdrawiam :-)
            • dorcia261 Re: Zespół SEVIL jest do kitu 09.01.06, 16:48
              Witam co wyście się tak przyssali do tego SEVIL. Tak się złożyło że byłam na
              kilku imprezach z tym zespołem(dwa wesela i sylwester)i grali naprawdę
              super,dobry repertuar(różne piosenki a nie tylko ruskie tak jak grają inne
              zespoły w tym regionie). Super prowadzenie, przynajmniej umieją się dobrze
              wysławiać, krótkie przerwy a co do oczepin to mają swoje orginalne a nie"kankan
              i jezioro łabędzie"jak inni. Jak będę miała swoje wesele to napewno u mnie
              zagrają.
              • kuna00 Re: Zespół SEVIL jest do kitu 10.01.06, 05:51
                dorcia261 napisała:

> Witam co wyście się tak przyssali do tego SEVIL. Tak się złożyło że byłam na
                > kilku imprezach z tym zespołem(dwa wesela i sylwester)i grali naprawdę
                > super,dobry repertuar(różne piosenki a nie tylko ruskie tak jak grają inne
                > zespoły w tym regionie). Super prowadzenie, przynajmniej umieją się dobrze
                > wysławiać, krótkie przerwy a co do oczepin to mają swoje orginalne a nie"kankan
                >
                > i jezioro łabędzie"jak inni. Jak będę miała swoje wesele to napewno u mnie
                > zagrają.

to na co czekasz?
                łap jakiegoś narzeczonego i niech grają na weselisku.............
                • matrixs01 Re: Zespół SEVIL jest do kitu 10.01.06, 14:48
                  O widzę ciekawy temat. Na moim weselu przed postem grał właśnie SEVIL to było
                  wesele prawosławne i chłopaki całkien nieźle grali i mieli dużo piosenek
                  białoruskich. Na wyprowadzeniu z domu był akordeonista a cena w porównaniu do
                  innych konkurencyjna.Polecam ten zespół!!!!
    • partizan79 Jakie zespoły jeszcze macie? 11.01.06, 13:07
      Chodzi o takie, żeby potrafiły grać jak najwięcej po ukraińsku, białorusku,
      rosyjsku ale i po polsku, więc te z zagranicy odpadają. Słyszałem parę zespołów
      z Białego, ale ich akcent i przekręcanie słów jest żenujące.
      • ewelinad3 Re: Jakie zespoły jeszcze macie? 12.01.06, 22:46
        Polecam zespół HEVEN i to właśnie z Hajnówki, nie przekręcają słów a przede
        wszystkim świetnie grają super śpiewją i zabawa z nimi jest pierwsz klasa.
        Szczerze polecam!!!
        • partizan79 Re: Jakie zespoły jeszcze macie? 15.01.06, 21:57
          Dzięki! Popytam jeszcze dokładniej i być może zdarzy się, że skorzystam.
          • maniek0225 Re: Jakie zespoły jeszcze macie? 16.01.06, 20:49
            ludzie płaćcie dla muzuków a nie dla maszyn zwanych minidiscami czy
            odtwarzaczami mp3. Takie urządzenie potrafi obsłużyć nawet tuman ale nie każdy
            potrafi zagrać na prawdziwym instrumencie i się nie upić jak tu piszecie na
            forum. Gdyby mieli choć troichę poczucia jakiegoś obowiązku i tego że psują
            najważniejsze przyjęcie w życiu Państwa Młodych... - "no przecież nawet jak się
            napijemy jak dętki to automat odtworzy to co nagraliśmy w studiu czy też
            jakiejś piwnicy" uczyć się grać a nie pić- dalej bez komentarza
            www.kupsprzedaj.pl/ks-item.asp?id=648395
            • stasss Re: Jakie zespoły jeszcze macie? 16.01.06, 21:36
              dobrym dj tuman nie zostanie, a przynajmniej nie tak hop siup
              ale na wesele oczywiscie kapela, tylko oby dobra, wesola, i najlepiej z
              profesjonalnym podejsciem :)
            • dorcia261 Re: Jakie zespoły jeszcze macie? 18.01.06, 13:47
              Do tumana i całej reszty tumanów. Zatrybiliście dwa słowa:MINIDYSK i PLAYBECK i
              tacy jesteście mądrzy że ho ho.Każdy chciałby zespół grający na żywo tylko nie
              każdy wie ile taki zespół kosztuje.Myślicie że cztery osoby będą grały
              czternaście godzin non stop za 1200zł(bo przecież na więcej was nie stać)Jak
              jesteś taki mądry i powiesz że to jest dużo to spróbuj tego chleba, i użerania
              się z takimi jak ty na weselu. Ich troje całą karierę zrobili na PLAYBECKU i to
              się wam podoba, z tą tylko różnicą że oni za godz. biorą 50000zł.A tak na
              zakończenie to każdy zespół teraz gra z minidysku tylko nie każdy to ukrywa a
              ludzie po dwóch głębszych to i tak mają w dupie czy zespół gra na żywo czy na
              martwo aby dobrze grali!
              • stasss Re: Jakie zespoły jeszcze macie? 18.01.06, 14:32
                50000 za godzine ?? chyba nie :-)

idealny moim zdaniem model to jest kapela polaczona z dj-em
                kapela pogra, pospiewa a jak bedzie chciala odpoczac to dj
                tylko ze dj a nie tuman :-)
                takiego modelu jednak jeszcze nie widzialem na zywo
              • ketuiz Re: Jakie zespoły jeszcze macie? 08.03.06, 22:47
                dorcia261 napisała:

> Do tumana i całej reszty tumanów. Zatrybiliście dwa słowa:MINIDYSK i PLAYBECK
                i
                >
                > tacy jesteście mądrzy że ho ho.Każdy chciałby zespół grający na żywo tylko
                nie
                > każdy wie ile taki zespół kosztuje.Myślicie że cztery osoby będą grały
                > czternaście godzin non stop za 1200zł(bo przecież na więcej was nie stać)Jak
                > jesteś taki mądry i powiesz że to jest dużo to spróbuj tego chleba, i
                użerania
                > się z takimi jak ty na weselu. Ich troje całą karierę zrobili na PLAYBECKU i
                to
                >
                > się wam podoba, z tą tylko różnicą że oni za godz. biorą 50000zł.A tak na
                > zakończenie to każdy zespół teraz gra z minidysku tylko nie każdy to ukrywa a
                > ludzie po dwóch głębszych to i tak mają w dupie czy zespół gra na żywo czy na
                > martwo aby dobrze grali!
                Prawie masz rację.Tylko albo się gra na instrumencie, albo się klei głupa
                (przywłaszcza się wykonanie innych).W latach 70-80 wszystkie kapele nawet
                najgorsze grały wszystko na żywo.Nie do pomyślenia były oszustwa z udawaniem
                grania.
        • lotta20 Re: Jakie zespoły jeszcze macie? 08.08.06, 21:22
          Witam Was! Mam wielka prosbe czy ktos mógłby mi cos napisac na temat zespołu z
          Hajnówki o nazwie HEVEN. Z góry dziękuję. Pozdrawiam!
      • alibaba16 Re: Jakie zespoły jeszcze macie? 06.03.06, 16:32
        Witam serdecznie wszystkich! Mogę zaproponowac świetny zespół z Hajnówki SeVen
        & Metrum. Naprawde graja i śpiewaja super.Na kilku imprezach przy ich muzyce
        się bawiłem. Cztero osobowy skład z dziewczyną.
        www.seven-metrum.pl

Pozdrawiam
        • monia228 Re: Jakie zespoły jeszcze macie? 30.04.06, 09:15
          Ludzie !!!! Jak może być coś dobre kiedy się nazywa seven&metrum !!! Byłam dwa
          razy na weselu gdzie grali i było beznadziejnie !!! Pierwsza rzecz to na
          poczaku wesela siedzieli za długo tak jakby robili łaskę że grają, a puźniej
          przerwy były dłuższe od grania. Wcale nie grają na żywo i chyba śpiew też mają
          nagrany, co jeszcze zauważyłam to po oczepinach kiwali się za organami i ręce
          trzymali nieruchomo,a muzyka sobie grała.(chyba za dużo zjedli...)
          • gacek651 Re: Jakie zespoły jeszcze macie? 03.12.06, 12:08
            Po pierwsze gosc nie zna sie na zespołach. Sam chyba za dużo zjadł i dobrze nie
            widział sceny jeżeli tak pisze. Zespół jest naprawde spoko. Polecam Seven &
            Metrum. Grali na moim weselu było naprawdę fajnie. Po prostu za...cie.
            Pozdrawiam cały zespół !!!!!
    • lotta20 Re: Zespół SEVIL jest do kitu 08.08.06, 21:33
      Hej! Sorki ze zmieniam temat ale mam wielka prosbe czy ktos mógłby mi udzielic
      jakichkolwiek informacji na temat zespołu z Hajnówki o nazwie HEVEN. Z góry
      dziękuje. Pozdrówka!
      • lisia5 Re: Zespół SEVIL jest do kitu 10.08.06, 20:41
        Polecam naprawdę super zespół, nie zastanawiaj się, tylko rezerwuj termin!!!
      • gacek651 Re: Zespół SEVIL jest do kitu 03.12.06, 12:22
        Polecam Seven !!! Super kapela na wesela. namiary mam tylko na strone ale tam
        powinien być jakiś telefonik.

Pozdrawiam
        • gacek651 Re: Zespół SEVIL jest do kitu 03.12.06, 12:23
          www.seven-metrum.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka