plomyczek123 04.08.09, 13:27 Witam. Czy któraś łapska kosmetyczka wykonuje makijaż fotograficzny? Która kosmetyczka i fryzjerka najlepsza na ślub? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arturjb Re: Kosmetyczka i fryzjerka - ślub 04.08.09, 19:08 W Białysmtoku jest pani, która się nazywa Dorota Lange. Jest charakteryzatorką, jest naprawdę ŚWIETNA. Widziałem jej pracę, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
plomyczek123 Re: Kosmetyczka i fryzjerka - ślub 06.08.09, 20:13 A która kosmetyczka i fryzjerka najlepsza na ślub? Kogo polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś
plomyczek123 Re: Kosmetyczka i fryzjerka - ślub 10.08.09, 19:19 Czy naprawdę żadna z dziewczyn nie jest w stanie kogoś polecić (ewentualnie odradzić)? Proszę o pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
arturjb Re: Kosmetyczka i fryzjerka - ślub 11.08.09, 14:14 dziewczyna nie jestem, ale polecilem kogoś, kto jest najlepszy w swoim fachu. Popytaj koleżanek. A może szukasz fotografa? Odpowiedz Link Zgłoś
plomyczek123 Re: Kosmetyczka i fryzjerka - ślub 11.08.09, 19:27 Tak, dziękuję za polecenie. Wolałabym jednak kosmetyczkę i fryzjerkę z Łap. Widocznie dziewczyny tu nie zaglądają. Fotografa już mam, ale gdyby ktoś znajomy szukał, skieruję go tu - na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
bajkalek9 Re: Kosmetyczka i fryzjerka - ślub 13.08.09, 23:33 Jeśli chodzi o makijaż naprawdę polecam panią Dorotę Klejer. Ma swój zakład na cmentarnej. Na temat fryzjerki/fryzjera się nie wypowiadam bo tylko raz się czesałam się w zakładzie fryzjerskim. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja2404 Re: Kosmetyczka i fryzjerka - ślub 17.08.09, 07:54 hej Najlepiej przejdź sie po zakladach/ salonach fryzjerskich i popytaj o katalogi- fotki fryzur które dany fryzjer wykonał, niektorzy co maja naprawde czym sie pochwalic to mają takie katalogi- sprawdzaj też czy to są foti robione w ich zakladzie czy ściągane z netu ( widac po tle na jakim jest robione). Z tego co wiem to u nas w Łapach na ul Plac Niepodleglości i na Głównej to aż zanatto jest fryzjerów. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lapinska90 Re: Kosmetyczka i fryzjerka - ślub 17.08.09, 12:08 Ja również zgadzam się z bajkalek9 Pani Dorota Klejer jest THE BEST.Tak miłej i sympatycznej osoby dawno nie spotkałam,doradzi i dobierze makijaż odpowiedni do każdej okazji.No i co najwarzniejsze używa bardzo dobrych kosmetyków.Polecam każdemu i ostrzegam że umówić sie trzeba sporo wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
plomyczek123 Re: Kosmetyczka i fryzjerka - ślub 17.08.09, 14:08 A co możecie powiedzieć na temat Pani Moniki z ul. Średniej i Pani Asi z Gęsiej (kosmetyczki) oraz Pani Doroty ze "starówki" (fryzjerka)? Odpowiedz Link Zgłoś
rub-iny Re: Kosmetyczka i fryzjerka - ślub 11.11.09, 12:43 Pani Monika z ul. średniej malowała moją siostrę na ślub i zrobiła jej ładnych makijaż tak jak siostra chciała był delikatny. Makijaż trzymał się całą noc. Mnie też malowała i zaszalała już z kosmetykami tak, że nikt mnie nie poznawał na weselu:) Polecam bo tanio i dobrze maluje Odpowiedz Link Zgłoś
miejscowy7 Re: Kosmetyczka i fryzjerka - ślub 11.11.09, 13:02 rub-iny napisała: > Mnie też malowała i zaszalała już z kosmetykami tak, że nikt mnie > nie poznawał na weselu:) Tak, żeby nikt nie poznał to nawet ja umiem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rub-iny Re: Kosmetyczka i fryzjerka - ślub 11.11.09, 13:06 Żarciku nie zrozumiałeś? :) Odpowiedz Link Zgłoś
milutkaaa.pl Re: Kosmetyczka i fryzjerka - ślub 17.11.09, 10:21 a ja uważam że jesli chodzi o fryzjerke najlepszy jest zaklad fryzjerski afrodyta nad growalem dziewczyny miłe wykonują swoja pracę rzetelnie są drozsze ale pracuja na dobrych farbach jest ogolnie super jeśli chodzi o kosmetyke to brwi najlepiej robi edyta z salonu abisal przy non stopie , makijaz monika ze średniej , paznokcie zdecydowanie aneta smolska pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
xxgoscxx Re: Kosmetyczka i fryzjerka - ślub 28.11.09, 22:49 szczerze to mam inne zdanie odnośnie łapskich kosmetyczek i fryzjerek-u wielu z nich byłam. -najwiekszy szacunek dla kosmetyczki z salonu urody "abisal" oraz fryzjerki z zakładu nad łapianka Jeśli ktoras z was ma inne zdanie dzielcie sie spostrzezeniami Odpowiedz Link Zgłoś
sylwialee Re: Kosmetyczka i fryzjerka - ślub 19.12.09, 08:58 Może to nie tak ważne jak ślub ale mam niedługo studniówkę! Fryzjera już mam ale szukam kosmetyczki??? Co możecie polecić w Łapach?? I jak myślicie ile może wziąć za taki studniówkowy makijaż?? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_5 Re: Kosmetyczka i fryzjerka - ślub 16.03.10, 13:44 jakiś czas byłam świadkową u siostry i malowała mnie Ula ma salon nad komisem byłam bardzo zadowolona, polecam Odpowiedz Link Zgłoś