Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

LPFP - pary 3 - ciej kolejki

25.03.04, 22:09
    A o to obiecane pary 3 - ciej kolejki. Niestety ze względu na brak czasu uaktualnione wyniki I kolejki zostaną podane wraz z wynikami III kolejki.

III kolejka

A
    Ugugunana - Triceps Squad
    Cyklon Lębork - Jener - al
    MKS KORONA - FC Okęcie
    DeBest - Electro Boyz
    Upadłe Anioły - FC Mezdra
    Emperor Kielce - FC Kiwny

B
    FC Sulejówek - FC.KaRpIkI
    Gladiatory - MKS Mazovia
    FCJeleniag. - Dnl Team
    Adee Team P-ń - KBLechia
    KS Leszcze - FC Chechaouen
    FC Bydgoszcz - Odlew Poznań

Miejmy nadzieje, że tym razem będzie bez żadnych walkowerów a mecze będą zacięte. Pozdrawiam i życze wielu punktów.
    Arch
    Obserwuj wątek
      • krzrek Re: LPFP - pary 3 - ciej kolejki 25.03.04, 23:34
        Ciężkie zadanie mnie czeka.Jedno jest pewne.Zespół lidera ściągnie na stadion
        komplet publiczności.W takiej atmosferze Leszcze będą czuć się jak ryby w
        wodzie i tanio skóry nie sprzedadzą.
        Pzdr.
        • mirekl3 Re: LPFP - pary 3 - ciej kolejki 26.03.04, 14:28
          a u mnie nie będzie kompletu na stadionie bo aura nie sprzyja niestety .
          pozostaje upić sie chyba na smutno w domu .
          pozdrawiam sfrustrowany widokiem za oknem !
      • mufan Re: LPFP - pary 3 - ciej kolejki 26.03.04, 16:09
        Czeka nas jeneralna próba.Oby udana...odrobina ryzyka nie zaszkodzi mam
        nadzieję...pozdrawiam
        • maczek9 Re: LPFP - pary 3 - ciej kolejki 28.03.04, 19:09
          Policzmy : Geworgian 2 gole, gorawski 1 gol, uche asysta, mijailovic, moskała
          gol, zuraw kapitan no i dawidowski asysta. Ile to bedzie hmmm... dużo
      • marsl Re: LPFP - pary 3 - ciej kolejki 26.03.04, 17:19
        o a do mnie przyjeżdża oke :))
        Zastanawiam się nad taktyką 2-6-2 (ale chyba się nie da ;D)
        Piwo i kiełbaski zakupione więc zapraszam wszystkich chętnych.
        • okeciak Re: LPFP - pary 3 - ciej kolejki 26.03.04, 18:33
          Jade na goracy kielecki teren.Mam nadzieje ze scyzoryki nie bede w powietrzu
          lataly kiedy Korona bedzie przegrywac.
          Coprawda taktyka ma czytelna bo nie zmieniana od poczatku ale i tak powinna byc
          wystarczajaca:)))Jade po wysokie zwyciestwo
      • Gość: Kiwny Re: LPFP - pary 3 - ciej kolejki IP: *.chello.pl 26.03.04, 22:51
        po pierwszym meczu nie jest źle, ale mogło być lepiej
        1 mogłem dać Sagana na kapitana, ale stwierdziłem że lepiej zrobie dając
        Wieszcza :(
        2 czemu Legia puściła w końcówce 2 gole tak to byłyby dodatkowe punkty za mecz
        bez gola :(
        podsumowując na razie grali Sagan (3 gole i asysta), Sokołowski (1-2? asysty),
        Jarzębowski (asysta), Boruc. Czyli trochę punktów będzie, zobaczymy jak jutro
        • marsl Re: LPFP - pary 3 - ciej kolejki 26.03.04, 23:16
          to ja kosztem 8 punktów trochę przemeblowałem skład. Do zespołu przyszli
          Głowacki, Dzikija, Włodarczyk i Sagan. Danie saganowskiemu opaski kapitanskiej
          okazało się idealnym posunięciem, Oby i reszta zawodników zagrała równie
          skutecznie :))
          Pozdrowienia dla Oke. W Kielczch kibice będą zadowoleni więc latających
          scyzoryków niie masz się co obawiać :)
          • Gość: Herman Re: LPFP - pary 3 - ciej kolejki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.04, 00:59
            Ja tam sie ciesze z tych dwóch goli Polonii :)) Jak to marsl słusznie zauwazył
            w sumie wynik był 5:4 :)) (2 samoboje) a ja z karpiem zaklinałem na czacie
            Polonie zeby strzelila dwa gole ale do wlasciwej bramki no i rzutem na tasme
            sie udało. Tym sposobem ci co maja obrone Legi nie beda mieli za nia pkt za
            duzo :))

Ale my jestesmy wredni :PP
            • Gość: karptychy Re: LPFP - pary 3 - ciej kolejki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.04, 01:11
              Mówią na mnie Guru. Sagan Kapitan reszta gra jutro. Zobaczymy i pozdrowienia :)
              • bejrut4 Re: LPFP - pary 3 - ciej kolejki 29.03.04, 08:08
                ;]
                • Gość: Adee a gdzie wyniki? IP: *.izacom.pl / *.izacom.pl 31.03.04, 10:45
                  kiedy mozna sie spodziewać wyników 3 kolejki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka