maxikasek 19.03.17, 15:34 Medal za "wojnę w Syrii" ;-) dla piosenkarki pbs.twimg.com/media/C6QSu04WQAAlrHY.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ignorant11 Re: A myślałem, że naszych nikt nie przebije... 19.03.17, 16:40 Naszych? Owszem lubia medale i ordery ale nigdy nie obwieszali sie nimi po prawej stronie marynarki a nawet na plecach jak kacapy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: A myślałem, że naszych nikt nie przebije... 19.03.17, 16:55 Skąd to zdziwienie, ta sama mentalność. Odpowiedz Link Zgłoś
krzy-czy Re: A myślałem, że naszych nikt nie przebije... 19.03.17, 17:07 no cóż-medal misiewicza też nie od macochy. Odpowiedz Link Zgłoś
skandy5 Re: A myślałem, że naszych nikt nie przebije... 19.03.17, 22:07 Zaraz, czy ona śpiewała dla rosyjskich żołnierzy w Syrii? W takim razie misiewicza to nie przebije Odpowiedz Link Zgłoś
wladca_pierscienii Re: medal za śpiewanie 23.03.17, 09:16 ciekawe z kim się przespała, żeby dostać ten medal... bo z kim Misiewicz - to wiadomo... No, a przynajmniej można się domyślać... ;-) -- "Nic się nie zmienia, władzy nie rozdają jak chleb, tylko kradną. Myślisz, że za 100 lat świat będzie inny? Zawsze będą królowie, nawet jeśli nie będą się tak nazywać." 1793 r. major Napoleon Bonaparte w filmie produkcji BBC: "Wielcy Wodzowie - Napoleon" ("Warriors - Napoleon") Odpowiedz Link Zgłoś
el.commendante Re: medal za śpiewanie 24.03.17, 13:29 wladca_pierscienii napisał: > ciekawe z kim się przespała, żeby dostać ten medal... To nie USA, gdzie wszystko załatwia się przez przysłowiowe łóżko. Odpowiedz Link Zgłoś
el.commendante A mogliby przecież zalegazlizować korupcję, 24.03.17, 13:54 jak zrobiono to w USA i nazwano lobbingiem... Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re:I znowu kłamiesz?! 30.03.17, 18:11 W USA lobbing nie tylko nie jest opodatkowany ale wręcz lobbowanie można odpisać od podatku jako koszty własne! decydent.pl/praktyka-lobbingu-cz-1/ Odpowiedz Link Zgłoś