Gość: Misza IP: 82.179.81.* 11.03.05, 15:43 Popatrzcie na ten cud. Szkoda ze Lucas jzu nakrecil 3 episod Star Wars :)) www.morozov.com.ua/rus/body/grom.php?menu=def4.php Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzewuski1 Re: Ukrainski "GROM" 14.03.05, 22:21 a propo Gromu czy Ukraina posiada jednostka specjalna porównywalna z polskim gromem czy rosyjska alfa? Odpowiedz Link Zgłoś
wladca_pierscienii Re: Ukrainski "GROM" 15.03.05, 09:45 rzewuski1: > a propo Gromu czy Ukraina posiada jednostka specjalna porównywalna z polskim > gromem czy rosyjska alfa? Popytaj się w księgarniach o profilu wojskowym - przeglądałem w takiej książkę z krótkimi opisami jednostek specjalnych całego świata. W ten sposób dowiedziałem się (przypadkowe otwarcie strony), że taka Arabia Saudyjka ma swoją jednostkę specjalną. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubam4a1 a mnie sie nie podoba... IP: *.proton.net.pl / *.proton.net.pl 15.03.05, 14:22 Armata 2A42, starawe Konkursy... Wole BMP-3, a z zagranicznych CV90, M2A3 sa porownywalne (do BMP3). Co do jednostek specjalnych kazda wieksza policja ma jednostke specjalna..... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś