28.07.09, 23:19
Znacie jakies ciekawe konkursy w sieci? jest tego obecnie bardzo dużo,
wystarczy stworzyc mała bazę linków i grać, a na pewno coś się wygra. To moze
ja zacznę...
1. ostatnio na militaria.pl był konkurs, gdzie wygrywalo sie drobne gadzety
(nie wiem czy jeszcze jest, ale ja wygralem niesmiertlenik)
2. obecnie na cyk-cyk.pl jest konkurs na haslo reklamowe i do wygrania jest
laptop, xbox, ipod itp. Czekam na Wasze propozycje;)
Obserwuj wątek
    • valentino1986 Re: Konkursy 29.07.09, 00:21
      byla taka stronka jakas specjalna o konkursach, wpiszcie w googlach i
      poszukajcie. A co do tego konkuru cyk-cyk, o ktorym napisales, to wydaje sie byc
      fajny - taki na kreatywnosc. a militaria.pl to nie byl chyba internetowy?
      • mariolitaa90 Re: Konkursy 29.07.09, 11:47
        Właśnie sobie weszłam na tą stronkę cyk-cyk.pl, aby dowiedzieć się
        więcej na temat konkursu. Muszę powiedzieć, że nagrody są naprawdę
        kuszące, ale niestety nie jestem kreatywna...pomocy chłopaki i inni
        forumowicze.;)
        • donjuan11 Re: Konkursy 29.07.09, 21:00
          konkurs na cyk-cyk.pl fajny, nagrody rowniez, wiec sama cos wymysl... ja
          niestety nie pomoge, bo sam chciałbym wygrać laptopa lub ipoda;) wydaje mi sie,
          ze nikt nie pomoze, a bedzie wolal samemu zagrac... zycze powodzenia
        • unknown_artist Re: Konkursy 29.07.09, 22:35
          No tak od razu całego hasełka to chyba nie dostaniesz;p zbyt piknie by było;d W ogóle mam pytanie do przeglądających ten wątek - układacie to hasełko konkursowe??? Jeśli dużo was się odezwie to ja sobie odpuszczam. Procentowa szansa na wygraną mi maleje;/
          • valentino1986 Re: Konkursy 30.07.09, 20:55
            hehe, a mowia, ze w Polakach plynie waleczna krew;p Ja tam sprobuje moich sił,
            bo niby dlaczego nie skoro jest calkiem fajny konkurs? Troche juz gram na
            podbijarkach, hehe:P
            • donjuan11 Re: Konkursy 02.08.09, 21:33
              to dlaczego chcesz teraz na cyk-cyk.pl?
              • mariolitaa90 Re: Konkursy 03.08.09, 14:10
                Pewnie dlatego, że chce wygrać. Jak chyba każdy z nas, ponieważ dla
                mnie nagrody są wypasione. P.S. Już mam hasło.;p Dzięki za "chęci"
                chłopaki, ale sobie poradziłam.:)
                • donjuan11 Re: Konkursy 04.08.09, 19:20
                  A myslicie, ze ja nie chce wygrac? Tez chce;) Nie musi byc to ten laptop Asusa,
                  moze byc iPod:P
                  • mariolitaa90 Re: Konkursy 04.08.09, 21:45
                    A co gardzisz kolego XBOX'em?:) Też dobra nagroda.
                    • unknown_artist Re: Konkursy 05.08.09, 20:00
                      Moim zdaniem dzielicie skórę na niedźwiedziu. Zależy jak szybko serwis zyskuje użytkowników. Maniaków łatwych nagród w internecie nie brakuje. A konkurs kusi. Natomiast próbowałem coś poszukać ciekawego u konkurencji. Jeśli chodzi o strony z aukcjami to widze, że na kupzagrosz.pl są jakieś konkursy, ale nie wiem na czym polegają bo nie mam tam konta.
                • donjuan11 Re: Konkursy 25.08.09, 22:48
                  a ja jak nie napisalem na forum swojego hasla do konkursu na cyk-cyk.pl, tak nie
                  napisze... szkoda mi, bo wg mniejest to wypas haelko!
    • majmoniczka Re: Konkursy 08.08.09, 19:13
      Ja kiedyś brałam udział w wielu konkursach lecz ostatnio coś się opuściłam
      (spotkania ze znajomymi,różne wypady , eventy ) więc tak czasami jest!!

Generalnie jeżeli chodzi o konkursy to wystarczą tylko chęci i troszkę
      kreatywności aby powalczyć o cenne nagrody . Odwiedziłam stronę cyk-cyk"a" i
      muszę powiedzieć że wchodzę w to i zabieram się do roboty , może akurat coś się
      uda wygrać !:) Przynajmniej zabije wolny czas

Dzięki chłopaki za info !

Moniczka
      • mariolitaa90 Re: Konkursy 10.08.09, 10:04
        Myślę, że poza konkursem sama strona cyk-cyk.pl zapowiada się
        dobrze. Layout strony jest lepszy niż u obecnej konkurencji.
        • jolsa85 Re: Konkursy 11.08.09, 16:22
          fajny i łatwy konkurs na www.3dwhite.pl/?click=f7ba6204d8e42a6482f3addb34e9794b
      • majmoniczka Re: Konkursy 19.08.09, 09:07
        A ja dalej przypominam o konkursie na www.cyk-cyk.pl !!
        • unknown_artist Re: Konkursy 19.08.09, 18:24
          Omg dziewczyno po czym wnioskujesz, że zapomnieliśmy. Dobry konkurs obroni się sam pod warunkiem, że jest dobry. Za cyk-cykiem podążają inne serwisy jeśli chodzi o konkursy. To tak jakby ktoś chciał się pobawić jeszcze chwilę. Nawet podobieństwo nagród jest. Benchmarking to się nazywa, jeśli dobrze pamiętam:)
          • donjuan11 Re: Konkursy 20.08.09, 07:08
            zgadzam sie ;-)
            • unknown_artist Re: Konkursy 27.08.09, 21:58
              No nauka nie poszła w las a nawet pomaga w obserwacji tego typu rynku. Jeszcze trochę i zacznę prowadzić statystyki i analizy. A byłoby z czego.
    • konkursy2009 Re: Konkursy 12.08.09, 14:01
      1. Zadzwoń pod numer 0704677777 .2. Kiedy poprosimy o podanie kodu, wpisz:
      685783 a potem znak # .3.Gdy głos w słuchawce potwierdzi pomyślnie, udział w
      konkursie zostanie przyjęty. Pamiętaj konkurs jest bezpłatny, a możesz wygrać
      nagrody!
    • konkursy2009 Re: Konkursy 12.08.09, 14:09
      1. Zadzwoń pod numer 0704677777 .2. Kiedy poprosimy o podanie kodu, wpisz:
      685783 a potem znak # .3.Gdy głos w słuchawce potwierdzi pomyślnie, udział w
      konkursie zostanie przyjęty. Pamiętaj konkurs jest bezpłatny, a możesz wygrać
      nagrody!
    • warrior78 Re: Konkursy 29.08.09, 19:45
      Proszę, można wygrac telewizor:
      www.headandshoulders.pl/link.php?code=nrcjej4Rpu
    • adamos70 konkurs overlord 2 30.08.09, 00:34
      konkurs z grą overlord 2
      gogamer.pl/pokaz-mi-swoja-podkladke-dam-ci-nowa-steelseries-experience-i-2/
    • kabanosik88 Re: Konkursy 23.04.13, 22:48
      ja znam, codziennie nowe informacje o konkursach i masa nagród za darmo atokonkurs.pl
    • dorota.k2 Re: Konkursy 28.04.13, 16:32
      np. taki: apps.facebook.com/roko-konkurs/
      można wygrać bilety na koncert Beyonce, a później też na inne koncerty, a oprócz tego zapas napojów i mp3 co tydzień
    • olaa-a Re: Konkursy 29.04.13, 14:23
      teraz telewizja iTV organizuje majówkowy koncert. trzeba zrobić zdjęcie z majówkowej imprezy gdzie w tle jest jakiś element związany z iTV, wrzucić na ich tablicę (www.facebook.com/Telewizja.iTV?ref=ts&fref=ts) i do wygrania są tablety.
    • adiel Re: Konkursy 24.07.13, 11:22
      Słuchajcie, tu jest fajny konkurs: www.modanazdrowiekonkurs.pl. Ja się czaję na rower:D Ogólnie trzeba się zgłosić na stronie i zbierać jak najwięcej ludzi do rodziny konkursowej. Najliczniejsze rodziny wygrywają. Myślę, że szanse na wygraną są duże, bo jest aż 110 nagród głównych i 40 pocieszenia. Jak wypełnię wszystko to zapraszam do mojej rodziny;)
    • truf-lowa Re: Konkursy 24.07.13, 12:27
      Słuchajcie, tu jest fajny konkurs: www.modanazdrowiekonkurs.pl. Ja się czaję na rower:D Ogólnie trzeba się zgłosić na stronie i zbierać jak najwięcej ludzi do rodziny konkursowej. Najliczniejsze rodziny wygrywają. Myślę, że szanse na wygraną są duże, bo jest aż 110 nagród głównych i 40 pocieszenia. Jak wypełnię wszystko to zapraszam do mojej rodziny;)
    • pawelk213 Re: Konkursy 10.08.13, 10:37
      Konkurs dla osób wracających z wakacji, w zamian za załadowanie ładnej fotografii z wakacji można wygrać gadżety dla podróżników www.tanie-loty.com.pl/najlepsze-miejsce-w-jakim-bylem-konkurs.html
      • fikolak Re: Konkursy 23.08.13, 08:37
        Tu jest fajny konkurs. Do wygrania auto (fiat 500), rower electra, pralki, elektroniczna niania, etc. modanazdrowiekonkurs.pl/
    • racz.ekk Re: Konkursy 26.08.13, 16:36
      Bardzo zabawny konkurs :D Tańczymy twista do rytmu muzyki i zbieramy lajki. Im zabawniejszy filmik, tym większa szansa na wygranie xboxu i udziału w reklamie.

Twistuj!
      apps.facebook.com/twistuj/
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka