drugamadzia 11.09.09, 15:06 Prosiłabym o opinie szkół na Szwederowie, zależy mi na opiniach osób uczących się bądź absolwentach tych szkół?! Dziękuję za opinie z góry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dantewaligro Re: Prawko: Arka czy Kopaczewski - Szwederowo 12.09.09, 00:10 Powiem Ci tak: kurs rozpocząłem w Arce! teoria nudno, nudno, nudno p. Bronek mówił, puszczał beznadziejne filmy itd. jazda: z p. Rysiem.....gbór potrafiący czasami coś sensownego powiedziec! czasami "uniósł" ( ) głos; pierwszy egzamin: wtopka na placu ( zawsze stwierdziłem, że nie idzie mi za dobrze ale...stało się ); drugi egzamin ( w Arce zostawiłem już ponad 2000 ) wymuszenie chociaż instruktor powiedział mi, że egzaminator popełnił błąd ale....trzeci egzamin. Znajomy polecił mi szkołę Kopaczewski skorzystałem.....nie żałuję! Trafiłem w ręce p. Marcina, 2h pojeździlem również z p. Józefem....to było to co chciałem usłyszec!! P. Marcin na jeździe konkretnie ale i też na wesoło wytłumaczyl mi wszystko to co jest na egzaminie! Pan Józef, dopełnił swojego, wymęczył ze mną łuk i parkowania! Uważam, że to dzięku nim zdałem 3 egzamin na prawko! Nie mogę powiedziec, iż to pierwszych kroków nauczył mnie p. Rysiu ale mimo wszystko.....Na priva mogę przesłac Ci nr do Pana Marcina Odpowiedz Link Zgłoś
fallen86 Re: Prawko: Arka czy Kopaczewski - Szwederowo 12.09.09, 01:26 Opisuje to prawko jak by to było coś niemal tak trudnego jak misja na marsa lub też start promu kosmicznego :| Ze swej strony polecam: AUTO-JAZDA na ul.Dworcowej (bliżej dworca pkp). Odpowiedz Link Zgłoś