Dodaj do ulubionych

Jak Zawisza nie dba o kibiców

28.09.09, 09:37
No widzę że nawet "Gazeta" wreszcie dojrzała podstawowe problemy, oczywiście
należące w gestii Prezesa "g"
Obserwuj wątek
    • zawiszowiec Jak Zawisza nie dba o kibiców 28.09.09, 09:37
      dombrowicz, grześkowiak i gliński - podajcie się do dymisji!!!
      • bartas1 Re: Jak Zawisza nie dba o kibiców 28.09.09, 10:49
        kondom zdaje sobie sprawę ,że znowu dał dupy powołując takie coś na prezesa ,
        ale oczywiście nie przyzna się do błędu i będzie trwał w tej bezsensownej
        sytuacji , choc wie ,że jest szkodliwa dla klubu
    • konkretyprosze wybiórcza 28.09.09, 12:44
      Tradycyjnie artykuł sponsorowany i tendencyjny. Oczywiście wszystko co zostało
      opisane to może być prawda ale artykuł nadaje się raczej do Faktów lub Super
      Ekspresu, a nie do poważnej jak się uważa "gazecie".
      Ta gazeta nie widzi przeważnie żadnych pozytywów. Liczy się tylko poczytność
      przez skandale.
      Jak na ME w siatkówce jest szansa, że dzieciaki obejrzą ZA DARMO, to dla Was
      najważniejsze jest, że się je podobno straszy, żeby tylko zapełnić pustą halę.
      Ale nie pomyślicie, że pewnie 1/4 tych dzieci nigdy nie miała szansy zobaczyć
      meczu, bo ich rodziców nie stać na jedzenie, a co dopiero na bilet.
      Propagujcie sukcesy, a nie wyolbrzymiajcie porażki !!!!
      • wentres4 Re: wybiórcza 28.09.09, 12:55
        Konkrety proszę! Nie przypominam sobie textu o straszeniu dzieci-
        jedynie w sobotę czołówka była mówiąca, że to strzał w dziesiątkę.
        Chyba inną gazetę czytałeś.
    • jarrod01 Jak Zawisza nie dba o kibiców 28.09.09, 13:29
      kondom nie może spuścić glińskiego bo to głębszy układ. Układ pomiędzy KD i RJ
      (Makr...), więc niech hołota która jest w ich rękach się nie wypowiada... bo
      nie wie o czym mówi... układ czysto biznesowy powstał blisko 10 lat temu i do
      tej chwili KD nie oddał RJ tyle miasta ile powinien za swoje zobowiązania...
    • trevor1980 Jak Zawisza nie dba o kibiców 28.09.09, 15:01
      Wstyd się przyznać, ale głosowałem na Pana Panie Prezydencie (albo
      raczej przeciwko innemu kandydatowi). To co wyprawia Pana klika w
      związku z Zawiszą odbierze Panu w przyszłorocznych wyborach około 10
      tys. głosów (kibice stadionowi z rodzinami plus sympatycy klubu). Do
      tego dojdą inne grupy społeczne, z którymi nie umiał Pan się dogadać i
      tak Pan skończy urzędowanie.
    • zawiszka1 Jak Zawisza nie dba o kibiców 28.09.09, 17:46
      JA TEZ SIĘ POMYLIŁEM W POPRZEDNICH WYBORACH , ALE JUZ ZA ROK TAKIEGO BŁĘDU NIE ZROBIE , NAWET MOI RODZICE ,ŻONA KTÓRZY NA STADION NIE CHODZĄ JUŻ TEŻ WIEDZA KTO OSZUKAŁ SPOŁECZEŃSTWO I NA KOGO NIE GŁOSOWAC.KIBICE IDZIEMY NA RATUSZ-UŚWIADOMIC INNYCH WYBORCÓW CO SIĘ W MIEŚCIE DZIEJE-O GLIŃSKIM NIE PISZE ,ŻAL MI CHŁOPAKA , BO GDZIE ON ROBOTE ZNAJSZIE PO KURONIÓWCE Z TAK SZARGANĄ OPINIĄ.
    • allior11 Jak Zawisza nie dba o kibiców 28.09.09, 19:06
      co za bzdura !! myślałem, że GW jest obiektywna... byłem na meczu i było otwarte z 10 bramek na pewno...
      • bartas1 Re: Jak Zawisza nie dba o kibiców 28.09.09, 20:51
        > co za bzdura !! myślałem, że GW jest obiektywna... byłem na meczu
        i było otwart
        > e z 10 bramek na pewno...

to chyba na sportowej 2 byłeś
    • pitak86 Sandra Federowicz - no comment 28.09.09, 19:16
      Ta Pani już po raz kolejny pokazuje, że Jej artykuły z obiektywizmem i
      prawdziwością nie mają nic wspólnego... Wstyd !
    • ka-83 Jak Zawisza nie dba o kibiców 28.09.09, 19:21
      czytam gazetę od lat. niestety muszę przyznać że poziom artykułów sięgnął dna. Ten artykuł jest merytoryczną tragedią. żenada
      • one-max Re: Jak Zawisza nie dba o kibiców 28.09.09, 21:36
        Wreszcie ktoś tak głośno powiedział gorzka prawdę, a już od razu
        odezwali się ratuszowi krzykacze, dla których ważne jest jedynie
        włażenie w tyłek prezesikowi.Brawo pani Sandro, że odwarzyła się
        pani wypowiedzieć na ten temat i poprzeć nas w naszej walce z tym
        człowiekiem. Każdy kto był na meczu wie, że było tak, jak pani
        napisała. I niech się pani nie przejmuje tą krytykującą panią
        chołotą. Zawisza fans!
        • thornwald Re: Jak Zawisza nie dba o kibiców 29.09.09, 00:23
          Odważę sie napisać (one-max, ż od odwagi), że to całe zamieszanie z fanami, prezesami, i innymi elementami mnie mierzi.
          Co chcecie przez to osiągnąć, czy to jest walka o dobre imię klubu czy przepychanki personalne (bo prezesem został nie ten co chcieliśmy) Ja chcę na stadionie (czy on będzie się nazywał Miejski czy Zawisza, wsio ryba) oglądać imprezy na poziomie, chcę poczuć, że Bydgoszczanie kochają sport a nie stołki.
          Na dzień dzisiejszy wygląda to tak, że ci którzy nie popierają fansów w krytykowaniu nazwy i krytykowaniu prezesa to oportuniści, których najlepiej odstrzelić.

Można się zaśmiać, że odezwali się "prawdziwi kibice" którzy w imię swoich idei pobili swego czasu sponsora drużyny której kibicują. Odezwali się "prawdziwi kibice" którzy w imię swoich idei są pewnie w stanie podpalić stadion byleby nie nazywał się Miejski.
          Generalnie, ogarnia mnie żałość, że do takich prymitywnych zachowań sprowadziło się kibicowanie.
          Ludzie, bawcie się tym, że mamy zaj...sty stadion, że mamy drużynę piłkarską, że mamy inne światowe imprezy na stadionie. Bawcie się, tylko tyle
          • 4don Re: Jak Zawisza nie dba o kibiców 29.09.09, 10:20
            Niestety "kolego" Zawisza to nie kolejna Astoria czy Hydrobudowa z kupionymi
            miejscami w lidze, meczami itp. Sam szacunek do marki jaka jest Zawisza, nie
            pozwala na takie myślenie. Gdyby nie upór pewnych ludzi, dziś mógłbyś chodzić na
            Zawiszę Groclin albo inny twór - co roku na inny no bo co tam, najważniejsze że
            ludzie się bawią, dzisiaj Groclin, jutro Widzew albo inna Legia. Kupmy miejsce w
            lidze klub, tradycje, przecież mamy stadion żal by się marnował...o to ci
            chodzi? Pomyśl a potem pisz
            • thornwald Re: Jak Zawisza nie dba o kibiców 30.09.09, 09:24
              Ostatnie zdanie jakie napisałeś weź sobie głęboko do serca.
              Pomyśl a potem pisz!!

Niestety "kolego" imprezy sportowe są nie tylko dla grupki "wybranych" hołdujących zasadzie "Zawisza tylko jeden, itd. itp"
              Jest wielu kibiców którzy przychodzą popatrzeć na mecz bez względu czy to będzie Zawisza, czy Zawisza Groclin, czy jakiś inny. Dla tych osób liczy się sport i widowisko a nie nazewnictwo i się przy tym dobrze bawią.
              W obecnej dobie komercjalizacji wszyscy coś kupują dla własnego interesu. Jedni firmę z marką, inni zawodników, jeszcze inni nic i bujają się w ogonach. Co jest lepsze nie wiem, Dla mnie liczy się widowisko.

Żal, żeby stadion się marnował przez grupę fanatyków uznających "jedynie słuszną linię kibicowania" Nie po to płacę podatki by być uzależnionym od grupy fanatyków. Chcę mieć możliwość uczestniczenia w wydarzeniach sportowych organizowanych na stadionie bez żadnych obaw o siebie i swoją rodzinę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka