frych47 Re: Bardzo ładny artykuł o Bydgoszczy 09.10.09, 09:56 Niemal każdy Polak był w Toruniu. Mało który odwiedził położoną czterdzieści kilometrów dalej Bydgoszcz. Bardzo ładny Odpowiedz Link Zgłoś
przesmiewca21 Re: Bardzo ładny artykuł o Bydgoszczy 11.10.09, 19:21 Sam bym nie wpadł na to ale potwierdzam to jest prawda.Pozdrowienia dla Bydgoszczy i Torunia."Zgoda buduje............" Odpowiedz Link Zgłoś
mac_byd Re: Bardzo ładny artykuł o Bydgoszczy 11.10.09, 22:20 Kto może pod tym artykułem dawać takie forumowe komentarze? Wystarczy przeczytać, wiadomoo kim mowa. Odpowiedz Link Zgłoś
nostress.ka21 Re: Bardzo ładny artykuł o Bydgoszczy 11.10.09, 22:24 Mi lektura owych komentarzy zepsuła całą frajdę z artykułu. Po prostu żenada :( Niech milczą, zamiast irytować! Odpowiedz Link Zgłoś
patrzerealnie ten jest lepszy 11.10.09, 22:37 Psy znowu zaatakowały w pobliżu ronda Kujawskiego Agresywne psy terroryzują ulice Bydgoszczy. W czwartek informowaliśmy o dwóch groźnych pogryzieniach w okolicach ronda Kujawskiego. Wczoraj, najprawdopodobniej sfora tych samych psów, ponownie zaatakowała. Znowu nie udało się ich złapać - groźne zwierzęta są nadal na wolności. To był horror. Tak wtorkowe popołudnie wspomina Żaneta Kuczora. Około godz. 16, w okolicach ronda Kujawskiego w Bydgoszczy, kobietę zaatakowało siedem rozwścieczonych psów. - Jeden mnie ugryzł w nogę. Jak już ten zaatakował, wtedy wszystkie się rzuciły, powaliły mnie na ziemię. Krzyczałam "Ratunku, pomocy" - wspomina. Tylko dzięki pomocy przechodniów i jednego z kierowców, udało sie uniknąć tragedii. Kobieta musi jednak przyjąć serię pięciu zastrzyków przeciw wściekliźnie. Tymczasem sfora agresywnych zwierząt ponownie zaatakowała. Tym razem ofiarą groźnych czworonogów mógł być jeden z uczniów okolicznej szkoły. Mógł, bo na szczęście nastolatkowi udało się uciec. Mieszkańcy bloków, w okolicach których doszło do groźnych pogryzień, z niepokojem spoglądają przez okna, boją się wychodzić na ulicę. Tropem czworonogów, terroryzujących w ostatnich dniach ulice Bydgoszczy, ruszyli strażnicy miejscy. Niestety, na razie nie udało się odnaleźć psów, ani ustalić ich właścicieli. Mundurowi apelują o natychmiastowe przekazywanie zgłoszeń o groźnych i bezpańskich zwierzętach. - Jeżeli dostajemy je w momencie, kiedy ktoś widzi agresywne zachowania psa, powoduje, że nasze działania mogą być o wiele skuteczniejsze. Inaczej jest, jeżeli dostajemy je po pewnym okresie - mówi Arkadiusz Bereszyński, rzecznik Straży Miejskiej w Bydgoszczy. Funkcjonariusze czekają na wszelkie sygnały dotyczące agresywnych psów pod numerami alarmowymi straży miejskiej i policji (112, 986 lub 997). Odpowiedz Link Zgłoś
mac_byd Re: ten jest lepszy 11.10.09, 22:39 Areczku palancie jeden wiemy, że to ty. Odpowiedz Link Zgłoś
niebieski.kapturek Re: ten jest lepszy 11.10.09, 23:01 W Bydgoszczy straszą niepilnowane psy, w potędze morskiej na wschodzie... ludzie jak psy. Tylko niektórzy, psów też nie jest dużo... Co gorsze? Odpowiedz Link Zgłoś
yogibaboo104 Re: ten jest lepszy 11.10.09, 23:13 Te komentarze muszą być dziełem osoby chorej na umyśle, kto zdrowy łazi po wszystkich możliwych portalach i robi taką sieke. Kaftan dla tego chorego inwalidy to podstawa. Jeden nieodpowiedzialny chory człowiek może popsuć więcej niż toruńscy politycy. Żaden bydgoszczanin nie zostanie obojętny wobec takiego ścieku nienawiści do nas. Odpowiedz Link Zgłoś
semeon Re: ten jest lepszy 13.10.09, 00:02 Na zaczepki "Ludzi" z miasta mieniącego się potęgą morską najlepiej nie reagować. To jedyna i najlepsza metoda na nich z jednym wszk wyjątkiem, kulturalnej i inteligentnej, ale rozgoryczonej torunianki. Odpowiedz Link Zgłoś
ethanak Wenecja i Amsterdam w jednym 11.10.09, 23:14 www.rp.pl/artykul/131487.html Odpowiedz Link Zgłoś
thornwald Re: ten jest lepszy 12.10.09, 08:59 Ośmieszasz się facet (albo dziecko) Zastanawiam się tylko jakiego nick-a używałeś poprzednio lub używasz równolegle? Odpowiedz Link Zgłoś