clough 03.11.09, 21:14 Tu nie ma co sprawdzać, na zdjęciu widać że rzeźba jest źle oświetlona. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bosyantek1 Temat miesiąca 03.11.09, 22:07 Myśleliście może o ukamieniowaniu winnych tej potwornej zbrodni. Tak na marginesie "głupi ja" do dzisiaj myślałem, że atuty miasta Bydgoszczy to dogodne położenie na trasie międzynarodowej drogi wodnej E-70, czy krajowym szlaku kolejowym północ-południe, międzynarodowe lotnisko czy dwa uniwersytety, ale na szczęście zostałem wyprowadzony z błędu przez autora tego art. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
volvo7000 Re: Temat miesiąca 03.11.09, 22:50 A fotka jaka krzywa! Panu fotografowi chyba nie zapłacili za to, że wieczorem musiał zrobić zdjęcie... Odpowiedz Link Zgłoś
newsnews Re: Temat miesiąca 04.11.09, 10:05 bosyantek1 napisał: > Tak na marginesie "głupi ja" do dzisiaj myślałem, że atuty miasta > Bydgoszczy to dogodne położenie na trasie międzynarodowej drogi wodnej > E-70, czy krajowym szlaku kolejowym północ-południe, międzynarodowe > lotnisko czy dwa uniwersytety, ale na szczęście zostałem wyprowadzony z > błędu przez autora tego art. Dziękuję Rozumiem, że wieś, z której pochodzisz, ma tylko jeden atut, i w pale Ci się nie mieści, że Bydgoszcz może mieć ich więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
nnarkoman Tak Bydgoszcz eksponuje swoje atuty 04.11.09, 00:04 eee. przepraszam, ale na tym zdjęciu jest pokazane oświetlenie tej rzeźb? Bo ja myślałem, że to od lampy błyskowej.... Że się tak krótko ale dosadnie wyrażę... CO ZA DEBIL TO ZROBIŁ?? BUAHAHAHAHAH Odpowiedz Link Zgłoś
karolmoto1 Tak Bydgoszcz eksponuje swoje atuty 04.11.09, 01:02 zbyt NISKI kąt.... jest takie pojęcie, czy to też jest rzeźba słowotwórcza??? Odpowiedz Link Zgłoś
swiniopas6 Re: Tak Bydgoszcz eksponuje swoje atuty 04.11.09, 10:30 Trzy rozjazgotane przekupki, pewnie plotkuja ze Dombrowicz kazal rzucic na rynek rybny smierdzace ukleje i ze znowu nie namalowal zielonej strzalki tak jak trzeba. Biala podstawa pomniczka o wiele ciekawsza, tam mozna sprayem napisac cos zwiezlego, tylko 4 litery i fertig. Odpowiedz Link Zgłoś
kid_cassidy Re: Tak Bydgoszcz eksponuje swoje atuty 04.11.09, 11:59 to wpadnijcie do Torunia po naukę, jak podświetla sie pomniki i większe obiekty. Odpowiedz Link Zgłoś