Dodaj do ulubionych

Herold a sprawa Poloni

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.04, 08:01
Szanowni dziennikarze.
Macie racje, że tropicie sprawę SLD w Poloni(nie piszcie AFERA BYDGOSKA !!!).
Ale styl w jaki to robicie jest ochydny! Gazeta Wyborcza to nie jakiś
brukowiec i szmatławiec żeby tak pisać. Sobotnie uwagi pana Piotra
Głuchowskiego były napisane jak monolog przemądrzałego gówniarza na podwórku.
Czepianie się wybranych osób, że były kiedyś na trybunach honorowych Poloni
(np.p. Zemke ), a bywał tam kiedyś Lewatywa i Stajszczak uważam za ochydne i
niegodne dziennikarza.Fe, fe,... panie Marcinie Kowalski- wstyd.
Tropcie przekręty, ale róbcie to z klasą.Nie niszczcie Gazety.
Panie redaktorze naczelny , niech pan coś zrobi bo po tylu latach przestanę
czytać GW.Dobrze życzę GW i nie chcę żeby stała się brukowcem.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: kibic Re: Herold a sprawa Poloni IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.01.04, 09:53
      Święta racja !!!!!!!
      To jest najwyższy stopień upadku dziennikarstwa, jak za Stalina.
      Na trybunę normalnie sprzedawano bilety, około 1000, a zaproszeń dla vipów było
      kilkadziesiąt.
      Porównanie Lewatywy z politykami, tylko dlatego, że siedzieli na jednym
      stadionie to tragedia dziennikarstwa.
      Przecież na trybunie widziałem kilkakrotnie Józefa Herolda, czy to znaczy , że
      naczelny ma kontakty z gangsterami?
      Żłość i małość !!!!
      • Gość: wyrzut Re: Herold a sprawa Poloni IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.04, 10:45
        Cieszę się , że nie tylko ja tak myślę.
        Jestem wrogiem przekrętów a na dodatek nie lubię czerwonych ,ale GW walczy
        złymi metodami.Mam wrażenie , że Redaktor Naczelny stracił kontrolę nad Gazetą,
        a młode wilczki, które koniecznie chcą aby ich nazwiska znalazły się w wydaniu
        ogólnopolskim dalej będą metodami i językiem z rynsztoka psuć to wszystko , co
        kiedyś zrobiła GW.
        • Gość: Marecki Re: Herold a sprawa Poloni IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.01.04, 14:32
          Moze by tak przez tydzien nie kupowac Wyborczej,straty jakie by poniesli z tego
          tytulu, zmusilyby ich do innego stylu pisania.
          • Gość: buc Re: Herold a sprawa Poloni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 18:19
            To jest super fajna sprawa -na dziennikarstwie powinni uczyc jak nie uprawiac
            tego zawodu .A na psychologii -jak robic ludziom wode z mozgu.Dzisiaj scigani
            i opluwani sa ci ,ktorzy rozliczali dotacje.Zatem oczekuje kiedy Gazeta
            zacznie chronic tych ktorzy kantuja Urzedy Skarowe/przedsiebiorcy na V-acie/,a
            domagac sie ukarania urzednikow.To co Zarzad klubu jest niewinny?Tylko wtedy
            nie mozna by pisac o"przekretach SLD"bo te rozliczenia jako czlonek Zarzadu
            Klubu akceptowal Senator AWS ,radny Platformy prof.M.Swiatkowski -Vce Prezes
            Klubu Polonia .I to ma byc ten czerwony Klub -ciekawostka.Ci z SLD bronia sie
            jak slonie w skladzie porcelany - ale kibice widza wszystko.To kto jest
            patronem prasowzm Astorii tey.
          • Gość: eeat Re: Herold a sprawa Poloni IP: 213.77.40.* 20.01.04, 20:36
            to nie wilczki ale hieny.Faktycznie to była kiedyś fajna gazeta .
            Ciekawy jestem ,czy coś na obronę runsztokowych dziennikarzy napisze tutaj coś
            pan Herold.
            • Gość: j Re: Herold a sprawa Poloni IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.04, 21:34
              Panie Herold ciszej nad tą trumną ...Polonia w tym miescie to dla niejednego
              świeta sprawa...Amen
              • Gość: ja Re: Herold a sprawa Poloni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 23:44
                Nie da sie chwaly jednego Klubu /Astorii/zbudowac na trumnie
                drugiego/Polonia/ludzie nie sa glupi zapamietaja kto sie tak zachowywal i
                macil.Zuzla to w Bydgoszczy nie bedzie juz dobrego nawet za 20 lat ,a
                pieniadze na kosza sie skoncza , zmieni sie ekipa i nastapi rewanz .otwartym
                pozostaje pytanie - kto na krecil te koniunkture -Ratusy czy Gazeta
                • Gość: Yaraz Re: Herold a sprawa Poloni IP: *.law.uni.torun.pl 21.01.04, 17:24
                  Nie ma POLONII!!!W Bydgoszczy nie ma Polonii!!!
                  • Gość: kotek Re: Herold a sprawa Polonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 21:34
                    To jest sensacja :www.sld-bydgoszcz.org.pl/pliki/aktu/odpgw.htm
                    www.sld-bydgoszcz.org.pl/pliki/aktu/210104/sprostgw.htm
                    • Gość: Wywrot Re: Super sensacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.04, 00:01
                      www.sld-bydgoszcz.org.pl/pliki/aktu/210104/wniosekj.htm
                      www.sld-bydgoszcz.org.pl/pliki/aktu/210104/niemowia.htm
      • Gość: wylew Re: Herold a sprawa Poloni IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.04, 11:05
        Herold nie zaprzeczył związkom z Lewatywą????
        Prawdopodobnie on nie czyta forum. Oj szkoda , bo by się mógł dowiedzieć wielu
        ciekawych rzeczy.
    • archentar Re: Herold a sprawa Poloni 23.01.04, 00:06
      Wiem ze prawda w oczy kole.
      Ale nie oszukujmy sie.
      Tak zwana gruba kreska spowodowala, ze w naszym kraju powstaly dziwn euklady
      na styku polityki i biznesu.
      I cokolwiek ruszymy, smierdzi..
      • Gość: Wyrwal Re: Herold a sprawa Poloni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.04, 01:26
        Precz z gruba kreska .NIECH ZYJE WOLNA PRASA
        bydgoszcz.naszemiasto.pl/wydarzenia/333507.html
      • Gość: Wyrwal Re: Herold a sprawa Poloni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.04, 01:26
        Precz z gruba kreska .NIECH ZYJE WOLNA PRASA
        bydgoszcz.naszemiasto.pl/wydarzenia/333507.html
    • Gość: kakaber Re: Herold a sprawa Poloni i Rotary Club IP: *.cps.pl 24.01.04, 12:35
      Niech ci sami dziennikarze prześledzą interesy swojego naczelnego w
      działalności charytatywnej Rotary Club of Bydgoszcz. Zwłaszcza sprawdzą kasę
      za "Herolda Rotariańskiego"
      • radca Re: Herold a sprawa Poloni i Rotary Club 25.01.04, 13:12
        Sprawa Polonii jakos ucichla
    • Gość: Ted® Re: Herold a sprawa Poloni IP: *.NORFOLK.NIPR.MIL 25.01.04, 17:17
      dawno temu pytalem retorycznie o zwiazki gazety z brukiem
      ale mi sie dostalo od obroncow, i co? jest lepiej? oj, chyba nie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka