Gość: słoń IP: *.iweb.pl 24.01.04, 21:28 Jak donosi FAKT i onet.pl Tomasz Lis ma poważne szanse by zostać Prezydentem RP. Co myślicie o takim rozwiązaniu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radca Re: LIS na Prezydenta RP - co wy na to ? 25.01.04, 16:06 Gość portalu: słoń napisał(a): > Jak donosi FAKT i onet.pl Tomasz Lis ma poważne szanse by zostać Prezydentem > RP. Co myślicie o takim rozwiązaniu ? - mysle,ze ma bardzo duze szanse ja oddalbym glos na TOMASZA LISA radca Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 ja proponuję ispana 25.01.04, 19:28 Gość portalu: słoń napisał(a): > Jak donosi FAKT i onet.pl Tomasz Lis ma poważne szanse by zostać Prezydentem > RP. Co myślicie o takim rozwiązaniu ? > nie widzi wad naszego systemu - człowiek sukcesu - nikt lepiej nie bedzie kontynuował tego lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
mayor_of_the_city LIS PREZYDENTEM 2005 25.01.04, 20:04 Dobra kandydatura myślę. Popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: Zinekk Na Prezydenta 26.01.04, 15:17 Popieram Siebie.Jestem najopdpowiedniejszy.Dziekuje.Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: Zinekk Na Prezydenta 26.01.04, 15:37 Cały budzet przeznaczyłbym na kulture sport i lecznictwo.Dokonczono by budowanie teatrów, opery bydgoskiej,postawiłbym kilka amfiteatrów z prawdziwego zdarzenia,kilka stadionów,sprowadziłbym stonesów i inne gwiazdy do Polski,a ministramim zrobiłbym kilku kumpli.Ministra kultury by nie było-bo ja łaczyłbym obie funkcje.Zamknałbym forum ogólne W Bydgoszczy i natychmiast otworzyłbym kilka osrodków lecznictwa psychiatrycznego.Ludzie by dostac chleb lub cokolwiek innego do jedzenia-musieliby zaspiewac lub zatanczyc.Nie byłoby waluty.Płacono by nuceniem lub graniem na instrumentach.Nadawałbym sie. <lol> <lol> <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: Zinekk Na Prezydenta 26.01.04, 15:37 Cały budzet przeznaczyłbym na kulture sport i lecznictwo.Dokonczono by budowanie teatrów, opery bydgoskiej,postawiłbym kilka amfiteatrów z prawdziwego zdarzenia,kilka stadionów,sprowadziłbym stonesów i inne gwiazdy do Polski,a ministrami zrobiłbym kilku kumpli.Ministra kultury by nie było-bo ja łaczyłbym obie funkcje.Zamknałbym forum ogólne W Bydgoszczy i natychmiast otworzyłbym kilka osrodków lecznictwa psychiatrycznego.Ludzie by dostac chleb lub cokolwiek innego do jedzenia-musieliby zaspiewac lub zatanczyc.Nie byłoby waluty.Płacono by nuceniem lub graniem na instrumentach.Nadawałbym sie.Tak samo jak Lis... Zrujnowałbym kraj,ale byłoby zabawnie przez miesiac czy dwa. <lol> <lol> <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: Zinekk Na Prezydenta 26.01.04, 15:42 Cały budzet przeznaczyłbym na kulture,sport i lecznictwo.Ministrami zrobiłbym kilku kolegów.Ministra kultury by nie było-łaczyłbym obie te funkcje. Waluty by nie było,by jesc trzeba ba było zaspiewac lub zanucic,a najlepiej cos zagrac lub zadeklamowac.Postawiłbym kilka amfiteatrów z prawdziwego zdarzenia,stadiony piłkarskie,zuzlowe,hale widowiskowo sportowe,dokonczyłbym w koncu budowe Opery Nova.Zamknałbym forym ogólne gazety w Bydgopszcz i otworzyłbym kilka osrodków lecznictwa psychiatrycznego natychmiast.Nadawałbym sie .Zrujnowałbym kraj w 2 miesiace,ale byłoby zabawnie i "Kulturalnie".Jesli Lis sie nadaje,to ja tez... <lol> <lol> <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Re: Zinekk Na Prezydenta 26.01.04, 16:36 Ja tam nie mam nic przeciwko LISOM ;P Odpowiedz Link Zgłoś