Dodaj do ulubionych

LIS na Prezydenta RP - co wy na to ?

IP: *.iweb.pl 24.01.04, 21:28
Jak donosi FAKT i onet.pl Tomasz Lis ma poważne szanse by zostać Prezydentem
RP. Co myślicie o takim rozwiązaniu ?
Obserwuj wątek
    • radca Re: LIS na Prezydenta RP - co wy na to ? 25.01.04, 16:06
      Gość portalu: słoń napisał(a):

> Jak donosi FAKT i onet.pl Tomasz Lis ma poważne szanse by zostać Prezydentem
      > RP. Co myślicie o takim rozwiązaniu ?

- mysle,ze ma bardzo duze szanse
      ja oddalbym glos na TOMASZA LISA

radca
    • unsatisfied6 ja proponuję ispana 25.01.04, 19:28
      Gość portalu: słoń napisał(a):

> Jak donosi FAKT i onet.pl Tomasz Lis ma poważne szanse by zostać Prezydentem
      > RP. Co myślicie o takim rozwiązaniu ?
      >
      nie widzi wad naszego systemu - człowiek sukcesu - nikt lepiej nie bedzie
      kontynuował tego lepiej
    • mayor_of_the_city LIS PREZYDENTEM 2005 25.01.04, 20:04
      Dobra kandydatura myślę.
      Popieram.
      • zinekk Re: Zinekk Na Prezydenta 26.01.04, 15:17
        Popieram Siebie.Jestem najopdpowiedniejszy.Dziekuje.Dobranoc.
        • zinekk Re: Zinekk Na Prezydenta 26.01.04, 15:37
          Cały budzet przeznaczyłbym na kulture sport i lecznictwo.Dokonczono by
          budowanie teatrów, opery bydgoskiej,postawiłbym kilka amfiteatrów z
          prawdziwego zdarzenia,kilka stadionów,sprowadziłbym stonesów i inne gwiazdy do
          Polski,a ministramim zrobiłbym kilku kumpli.Ministra kultury by nie było-bo ja
          łaczyłbym obie funkcje.Zamknałbym forum ogólne W Bydgoszczy i natychmiast
          otworzyłbym kilka osrodków lecznictwa psychiatrycznego.Ludzie by dostac chleb
          lub cokolwiek innego do jedzenia-musieliby zaspiewac lub zatanczyc.Nie byłoby
          waluty.Płacono by nuceniem lub graniem na instrumentach.Nadawałbym sie.

<lol> <lol> <lol>
        • zinekk Re: Zinekk Na Prezydenta 26.01.04, 15:37
          Cały budzet przeznaczyłbym na kulture sport i lecznictwo.Dokonczono by
          budowanie teatrów, opery bydgoskiej,postawiłbym kilka amfiteatrów z
          prawdziwego zdarzenia,kilka stadionów,sprowadziłbym stonesów i inne gwiazdy do
          Polski,a ministrami zrobiłbym kilku kumpli.Ministra kultury by nie było-bo ja
          łaczyłbym obie funkcje.Zamknałbym forum ogólne W Bydgoszczy i natychmiast
          otworzyłbym kilka osrodków lecznictwa psychiatrycznego.Ludzie by dostac chleb
          lub cokolwiek innego do jedzenia-musieliby zaspiewac lub zatanczyc.Nie byłoby
          waluty.Płacono by nuceniem lub graniem na instrumentach.Nadawałbym sie.Tak
          samo jak Lis... Zrujnowałbym kraj,ale byłoby zabawnie przez miesiac czy dwa.

<lol> <lol> <lol>
        • zinekk Re: Zinekk Na Prezydenta 26.01.04, 15:42
          Cały budzet przeznaczyłbym na kulture,sport i lecznictwo.Ministrami zrobiłbym
          kilku kolegów.Ministra kultury by nie było-łaczyłbym obie te funkcje. Waluty
          by nie było,by jesc trzeba ba było zaspiewac lub zanucic,a najlepiej cos
          zagrac lub zadeklamowac.Postawiłbym kilka amfiteatrów z prawdziwego
          zdarzenia,stadiony piłkarskie,zuzlowe,hale widowiskowo sportowe,dokonczyłbym w
          koncu budowe Opery Nova.Zamknałbym forym ogólne gazety w Bydgopszcz i
          otworzyłbym kilka osrodków lecznictwa psychiatrycznego natychmiast.Nadawałbym
          sie .Zrujnowałbym kraj w 2 miesiace,ale byłoby zabawnie i "Kulturalnie".Jesli
          Lis sie nadaje,to ja tez...

<lol> <lol> <lol>
          • l_jane Re: Zinekk Na Prezydenta 26.01.04, 16:36
            Ja tam nie mam nic przeciwko LISOM ;P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka