Dodaj do ulubionych

ADMINIE, ZAJRZYJ DO OSLEJ

29.01.04, 13:57
i wyrzuc z korzeniami watki, w ktorych wielokrotnie ujawnione zostaly przez
atoma nazwiska dwoch forumowiczow.
Obserwuj wątek
    • Gość: + Re: ADMINIE, Nic nie rób! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 14:02
      Droga qczi
      Cos Ty,admin jest w chwili obecnej zajety ;)
      Ja tam ni emam nic przeciewko ubublicznianiu mojego nazwiska,w końcu
      CAŁA POLSKA JE ZNA!
      Pozdrawiam serdecznie
      Adminie ,nie kasuj.
      Nie ważne czy pisza o nas żle czy dobrze ważne ,ze pisza!
      • qczi Re: ADMINIE, Nic nie rób! 29.01.04, 14:09
        :)))
        masz racje
        a powiedz mi, co sadzisz natomiast o ujawnianiu przez admina niejekiaej #kasi
        ip forumowiczow?
      • Gość: tyciarek Re: ADMINIE, Nic nie rób! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 29.01.04, 14:15
        Gość portalu: + napisał(a):

to samo chciałem kretynie powiedzieć.
        tym bardziej,ze ja nie zapewniam publicznie,ze WSZYSTKIE KOPMUTERY trafiają do
        recyclingu.

hłe hłe
        • nortia Jezu ludzie dajcie spokoj..Adminie - rob co chcesz 29.01.04, 14:25

• Gość: tyciarek Re: ADMINIE, Nic nie rób! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 29.01.04, 14:27
          sądząc po skonfudowaniu z artykułu:

www.pckurier.pl/archiwum/art0.asp?ID=5360&haslo=widuch

nie wszystkie jednak :-)
          fajna reklama. rzeczywiscie.
          z cyklu: sprawdz mnie.
        • radca Arek - " kaskadowiec " czy kaskader konski ? 29.01.04, 16:24
          Gość portalu: tyciarek napisał(a):

> Gość portalu: + napisał(a):
          >
          >
          > to samo chciałem kretynie powiedzieć.
          > tym bardziej,ze ja nie zapewniam publicznie,ze WSZYSTKIE KOPMUTERY trafiają
          do
          > recyclingu.
          >
          > hłe hłe

- arek, jak ty wyzwiskami obrzucasz

czy ty masz chociaz po kolei w glowie ?
      • t.king Re: ADMINIE, Nic nie rób! 29.01.04, 19:50
        Gość portalu: + napisał(a):

> Droga qczi
        > Cos Ty,admin jest w chwili obecnej zajety ;)
        > Ja tam ni emam nic przeciewko ubublicznianiu mojego nazwiska,w końcu
        > CAŁA POLSKA JE ZNA!
        > Pozdrawiam serdecznie
        > Adminie ,nie kasuj.
        > Nie ważne czy pisza o nas żle czy dobrze ważne ,ze pisza!

ja nie znam
    • l_jane Nortia, za choerę nie nadgonimy ;P (ntxt) 29.01.04, 14:28

• nortia Lisi - taaaaaa..a nadzieja nadal jest..taka naiwna 29.01.04, 14:31
        Moze jakies zaklady? Ktory watek i w jakim czasie trafi do Oslej?
        Moze bede bogata..

;))
        • Gość: + Re: pisz ile chcesz.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 14:45
          napisz sobie 1000 razy
          pisz na scianach w domu
          w łazience
          na przescieradle
          suficie
          NIE MAM NIC PRZECIWKO TEMU!!!!!
          Pisz i niech Ci bedzie na zdrowie ,którego tak bardzo Ci brak.
          Lubię patrzeć jak upadasz,biedaku.
          Aha.Znalzałem z zeszłego roku puszkę "paprykarza",podrzuce Ci na budowe,chcesz?
          Pozwól sobie pomóc.
          • nortia Re: pisz ile chcesz.... 29.01.04, 14:49
            Nie uwazasz, ze to troche zbyt duze koszty?
            Sciany trzeba bedzie pomalowac, lazienke odremontowac, przescieradlo zafarbowac
            lub wymienic, sufit zamalowac..

Z jednej strony kupa smiechu, z drugiej placz zalosny - jak wybiore, to o tym
            opowiem, tak samo beznadziejnie..

Bo "kazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje", nieprawdaz?
          • Gość: tyciarek Re: pisz ile chcesz.... IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.f.INTELINK.pl 29.01.04, 14:50
            i nawzajem piotrusiu. nawzajem.
            pisz do woli.
            spiskuj,baw sie w skurwysyna jak nie potrafisz inaczej.
            skoro to odpręza twoja skołatane nerwy.

• Gość: + = krzyzak Re: pisz ile chcesz.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 15:02
              dziekuje tomaszku:)
              spiskuj,baw sie w skurwysyna jak nie potrafisz inaczej.
              > skoro to odpręza twoja skołatane nerwy.

Chciałbym Ci pomóc.
              Załuje tylko ,ze nie potrafisz ,dyskutowac bez wulgaryzmów.Cóz ,jak to mówią
              koniarze.....(przepraszam) potrafisz tylka mordą mielić .
              Pisz...................................
              chciałbym ,aby ci sie moje nazwisko sniło w nocy,a w dzień abys je wymawiał bez
              przerwy.Aha,uwazaj na nisko przelatujące samoloty.
            • Gość: + Re: pisz ile chcesz.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 15:05
              I jeszcze jedno.
              Bardzo dużo artykułow znajdziesz w :
              Rzeczpospolita
              Puls Biznesu
              Gazeta Prawna
              Gazeta Wyborcza
              zagranicznych nie bedę wskazywał bo wiem ze masz trudnosci ....z językami
              (oprócz końskich ;))
              • Gość: tyciarek Re: pisz ile chcesz.... IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 29.01.04, 15:12
                czy są równie śmieszne ?
                tam tez ktos szepcze do telefonu: Nic im nie mów ?
                super
                to poczytam.

jak tam twoje donosy do centrali Gazety w Warszawie ?
                słabo ?
                • Gość: + [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 16:18
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                  • Gość: tyciarek [...] IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 29.01.04, 16:39
                    • radca [...] 29.01.04, 16:54
            • radca [...] 29.01.04, 16:26
              • Gość: + [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 16:37
                • Gość: tyciarek Re: pisz ile chcesz.... IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 29.01.04, 16:41
                  nazywam rzeczy po imieniu.
                  • radca [...] 29.01.04, 16:51
                • radca [...] 29.01.04, 16:50
              • Gość: tyciarek Re: pisz ile chcesz.... IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 29.01.04, 16:50
                andrzejku.
                jakbys nazwał kogos kto donosi na mnie i w beznadziejnie głupi sposób próbuje
                wmówić,ze to ja mam obsesje na jego punkcie ?

to pokaż jaki jestes kulturalny.

• radca [...] 29.01.04, 16:53
                  • Gość: tyciarek [...] IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 29.01.04, 16:57
                    • radca [...] 29.01.04, 17:02
                      • Gość: tyciarek Re: hłe hłe. IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 29.01.04, 17:07
                        znowu za trudne ?
                        dobrze, to inny zestaw pytań:

jak nazwac kogos, kto przedzwonił do miejsca pracy (UM) forumowicza
                        i powiedział mu by zamknał gebę bo sie prezydent miasta dowie jakiego ma
                        pracownika ?

a pozniej w głupi i naiwny sposób tłumaczył,ze tylko chciał wyjasnic historię
                        z mejlami i to on był szantażowany ?
                        to jak nazwac kogos takiego ?
        • Gość: Ted® Re: Lisi - taaaaaa..a nadzieja nadal jest..taka n IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.01.04, 16:12
          nortia napisała:

> Moze jakies zaklady? Ktory watek i w jakim czasie trafi do Oslej?
          > Moze bede bogata..
          >
          > ;))

musialabys zalozyc wstepna selekcje grajacych tzn zasade, ze grajacy nie moze
          uczestniczyc, o znajomosci z adminem nie wspomne bo ten poza wszelkim
          podejrzeniem, ofkorbs
          (coz by to byly za manipulacje :)
          to jak obstawiasz?
          • radca [...] 29.01.04, 17:00
            • radca [...] 29.01.04, 17:04
              • radca [...] 29.01.04, 17:17
                • radca [...] 29.01.04, 17:20
                  • nortia Ted.. 29.01.04, 17:34
                    A na pieniadze czy guziki? ;))
                    Poprosze chwile do namyslu, bo wybor bedzie dosc trudny..
                    A autorzy niektorych watko dzialaja jak rosyjska ruletka, wiec trzeba uwazac.

;))
                    • Gość: Ted® Re: Ted.. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.01.04, 17:43
                      uff, nie moge Ci pomoc
                      jesli gra ma byc sprawiedliwa to musisz mnie wykluczyc

nie wiem czy to juz nie manipulacja ale jak chcesz sie dorobic na guzikach?
                      • nortia Re: Ted.. 29.01.04, 17:55
                        No tak..a wlasciwie to kto mi moze pomoc, zeby gra byla iscie sprawiedliwa? ;))

A na guzikach - ho ho, ilez to sie mozna dorobic..
                        Choc fakt, zeby byc bardziej perfidnym, lepiej na pienaidze..
                • Gość: tyciarek [...] IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 29.01.04, 17:26
                  • radca [...] 29.01.04, 17:30
                    • Gość: tyciarek Re: atomowe powiedzonka IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 29.01.04, 17:35
                      sam widzisz jak niewiele do ciebie dociera pomocniku murarza.

• radca [...] 29.01.04, 17:40
                        • radca arku dam ci gumiaki 29.01.04, 17:46
                          moze ci sie przydadza na budowie przy noszeniu cegiel ?
                        • Gość: tyciarek [...] IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 29.01.04, 17:48
                          • Gość: rhemek Re: atomowe powiedzonka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 17:51
                            Ale fajnie . Chlopaki po raz tysieczny sie naparzaja:))
                            • radca Re: atomowe powiedzonka 29.01.04, 17:56
                              Gość portalu: rhemek napisał(a):

> Ale fajnie . Chlopaki po raz tysieczny sie naparzaja:))

- :))))))))

- AREK idzie wreszcie do roboty, cegly czyscic
                              • Gość: rhemek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 17:57
                          • radca [...] 29.01.04, 17:55
                            • Gość: tyciarek Re: atomowe powiedzonka IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 29.01.04, 18:00
                              juz nie potrzebujesz ?
                              a łapki domyte w koncu ?
                              to się chwali.
                              • rhemek Re: atomowe powiedzonka 29.01.04, 18:03
                                Trzeba myc czesciej;))
                              • Gość: LJane Przerywnik, ale w temacie "mycia" ;) IP: *.telsten.com / *.telsten.com 29.01.04, 18:10
                                Dziś w Trójce mówili, że przy skupie jajek, w jakiejś wiosce zabitej dechami
                                (na szczęście, bo wstyd mniejszy) wisiała tabliczka przy wejściu:
                                Rolniku, myj jaja!

;)
                                • rhemek Re: Przerywnik, ale w temacie "mycia" ;) 29.01.04, 18:11
                                  I slusznie.
                                  Rolnik uswiadomiony , baba ma milej:)))
                                  • Gość: + [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 18:19
                                    • rhemek Re: Przerywnik, ale w temacie "mycia" ;) 29.01.04, 18:22
                                      CzY ty masz cos wspolnego z tymi beznadziejnymi reklamami firmy T... Zajm sie
                                      recyklingiem kompow w stolecznej wyborczej??
                                      Jesli tak to daj sobie spokoj sa ...:))
                                      • Gość: + Re: Przerywnik, ale w temacie "mycia" ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 18:25
                                        Skąd możesz wiedziec jak nie potrafisz czytac?
                                        Umówmy sie tak .Najpierw Ty, uczysz sie czytać,pozniej rozmawiac,a nastepnie
                                        skontaktuj sie w sprawie wymiany zdań.
                                        Obiecuje porozmawiac pod jednym warunkiem ,ze nie bedziesz tradycyjnie z siebie
                                        robił debila oraz ,ze sie nie oplujesz artykułując pewne sylaby.
                                        • rhemek Re: Przerywnik, ale w temacie "mycia" ;) 29.01.04, 18:27
                                          Ja tylko wyrazilem swoja opinie:)
                                          Jak chcesz mozemy pogadac na privie.
                                          Nie chcialem urazic ale te reklamy sa OBIEKTYWNIE Beznadziejne..
                                          Chcialem tylko pomoc...
                                          Moz eczas zmienic agencje reklamowa;)
                                          • radca Re: Przerywnik, ale w temacie "mycia" ;) 29.01.04, 18:30
                                            rhemek napisał:

> Ja tylko wyrazilem swoja opinie:)
                                            > Jak chcesz mozemy pogadac na privie.

- jak na privie - to tylko z atomem-tycimArkiem
                                            ten to lubi takie numery

• Gość: + Re: Przerywnik, ale w temacie "mycia" ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 18:35
                                            Rhemku!
                                            Przepraszam za zjebke.
                                            więc tak:
                                            prawdopodbnie nie jestes do konca wprowadzony w świat socjotechniki ,lub
                                            odbierasz niektóre reklamy inaczej.
                                            (Uwaga oborowi!)Reklama w Komputerze w GW dała nam tylu klientów ,ze daj boże
                                            konkurencji takiej ilości klientów.Do tego dorzuce ustawiczna reklame w Rzepie
                                            (może nie czytasz?)O innych branzowych ni ebede pisał bo szkoda sensu.
                                            Na privie ,mówisz? Po co ,może od razu w Lolku?
                                            • rhemek Re: Przerywnik, ale w temacie "mycia" ;) 29.01.04, 18:38
                                              Ok zwracam honor.
                                              Mi sie nie podobala.
                                              Choc od razu skojarzylem ja z toba;))
                                              Moze rzeczywiscie byla kierunkowa.
                                              przepraszam ze dalem tym debilom pretekst do ataku na ciebie.
                                              Wisze ci browara;)
                                              ps.
                                              A miejsce radcy I atoma jest w Colloseum - Kultowym klubie warszawskim przy
                                              pomniku lotnika;)) Qczi czyba tez;)) Znalazla by tam kolezanki:))
                                              • radca Re: Przerywnik, ale w temacie "mycia" ;) 29.01.04, 18:40
                                                rhemek napisał:

> Ok zwracam honor.
                                                > Mi sie nie podobala.
                                                > Choc od razu skojarzylem ja z toba;))
                                                > Moze rzeczywiscie byla kierunkowa.
                                                > przepraszam ze dalem tym debilom pretekst do ataku na ciebie.
                                                > Wisze ci browara;)
                                                > ps.
                                                > A miejsce radcy I atoma jest w Colloseum - Kultowym klubie warszawskim przy
                                                > pomniku lotnika;)) Qczi czyba tez;)) Znalazla by tam kolezanki:))
                                                >

- rhymek ... ty umiesz byc mily - jak chcesz :)
                                                • rhemek Re: Przerywnik, ale w temacie "mycia" ;) 29.01.04, 18:41
                                                  Ty chyba nie zrozumiales matole Co to za klub :)))
                                                  Idz sie lepiej spytaj:))
                                                  Cha cha cha cha
                                              • Gość: + Re: Przerywnik, ale w temacie "mycia" ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 18:42
                                                Rozumiem ze na browarka jestesmy umówieni.Przy okazji ,piłem wspaniałe piwo w
                                                Radissonie Bud z beki :))))))))))))))))))

• rhemek Re: Przerywnik, ale w temacie "mycia" ;) 29.01.04, 18:45
                                                  Bylismy ze znajomymi W Fenixie Podali piwo Budweisera za 10 zl tak
                                                  rozcienczonego ze chcialo sie....
                                                  A dzieki za info chetnie sprawdze.
                                                  I oczywiscie wyskoczymy na browca:)
                                                  • Gość: + Re: Przerywnik, ale w temacie "mycia" ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 18:47
                                                    CZYLI JESTEŚMY UMÓWIENI :))
                                                  • rhemek Re: Przerywnik, ale w temacie "mycia" ;) 29.01.04, 18:48
                                                    super
                                                  • wsn Re: Przerywnik, ale w temacie "mycia" ;) 29.01.04, 23:53
                                                    :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                        • Gość: tyciarek [...] IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 29.01.04, 18:32
                                          • radca [...] 29.01.04, 18:37
                                            • Gość: tyciarek hłe,hłe. IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.f.INTELINK.pl 29.01.04, 18:44
                                              mam bierzącą wodę w kranie.
                                              w kranie.
                                              ale nie przejmuj sie, wszyscy wiedza,ze miałes trudne dzieciństwo.
                                              to widac.
                                              na szczescie rzeka była blisko.
                                              • radca [...] 29.01.04, 18:45
                                                • Gość: tyciarek [...] IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.f.INTELINK.pl 29.01.04, 18:52
                                                  • rhemek Admin zrobil masakre 29.01.04, 19:03
                                                    ale masakra........
                                              • Gość: tyciarek Re: hłe,hłe. IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 29.01.04, 23:03
                                                ortografy tez proponuje wyrzucac.
                                                niepotrzebnie demoralizują.
                                      • radca [...] 29.01.04, 18:28
                                        • Gość: + [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 18:40
                                          • rhemek Re: Do czysciciela cegieł 29.01.04, 18:42
                                            Jasne.
                                            Warszawa jest dla milych kulturalnych wyksztalconych ludzi jak MY .
                                            A wy sobie siedzcie w tym bagienku:))
                                            • Gość: + = krzyzak Re: Do czysciciela cegieł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 18:43
                                              Jasne.
                                              > Warszawa jest dla milych kulturalnych wyksztalconych ludzi jak MY .
                                              > A wy sobie siedzcie w tym bagienku:))

BRAWO!!!!!!!!!
                                            • radca Re: Do czysciciela cegieł 29.01.04, 18:44
                                              rhemek napisał:

> Jasne.
                                              > Warszawa jest dla milych kulturalnych wyksztalconych ludzi jak MY .
                                              > A wy sobie siedzcie w tym bagienku:))

- CZY MASZ NA MYSLI BYDGOSZCZ ?
                                              • Gość: tyciarek Re: Do czysciciela cegieł IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 29.01.04, 23:07
                                                napisz podanie do admina (tak lubicie stosowac do niego apele), by udostępnił
                                                większych literek.
                                                • radca Re: Do czysciciela cegieł 29.01.04, 23:11

> napisz podanie do admina (tak lubicie stosowac do niego apele), by udostępnił
                                                  > większych literek.

- Arku... dzisiaj sie juz troche wyciszyles co ?
                                                  • Gość: tyciarek Re: Do czysciciela cegieł -Andrzejka IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.f.INTELINK.pl 29.01.04, 23:27
                                                    zadałem sporo pytań,które pozostały bez odpowiedzi.
                                                    są tu wyżej. dwa z trzech nawet nie wycięte.
                                                    czy jestes w stanie teraz wytezyć swój kurzy mózdzek ?
                                                    to byśmy wrócili do nich.
                                                    jak jeszcze nie, to poczekam.
                                                    powiedz kiedy.
                                                  • radca Re: Do czysciciela cegieł -Andrzejka 29.01.04, 23:30

> zadałem sporo pytań,które pozostały bez odpowiedzi.
                                                    > są tu wyżej. dwa z trzech nawet nie wycięte.
                                                    > czy jestes w stanie teraz wytezyć swój kurzy mózdzek ?
                                                    > to byśmy wrócili do nich.
                                                    > jak jeszcze nie, to poczekam.
                                                    > powiedz kiedy.

- z ciebie TOMASZKU - to jest niezly ubaw
                                                    widzialem juz roznych " agregatow" - ale takiego to juz tylko mozna spotkac..
                                                    no wiesz sam gdzie i skad pochodzisz :)

co ci bede zresta mowil ARKU :)

dajesz popisy gupoty oj dajesz i to niezle jak takiego wyrostka :)

• Gość: tyciarek Re: Do czysciciela cegieł -Andrzejka IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 29.01.04, 23:33
                                                    andrzejku.
                                                    jakbys nazwał kogos kto donosi na mnie i w beznadziejnie głupi sposób próbuje
                                                    wmówić,ze to ja mam obsesje na jego punkcie ?

to pokaż jaki jestes madry i kulturalny.
                                                  • radca [...] 29.01.04, 23:31
                                                  • Gość: tyciarek do zafajdanego Andrzejka IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 29.01.04, 23:39
                                                    znowu za trudne ?
                                                    dobrze, to inny zestaw pytań:

jak nazwac kogos, kto przedzwonił do miejsca pracy (UM) forumowicza
                                                    i powiedział mu by zamknał gebę bo sie prezydent miasta dowie jakiego ma
                                                    pracownika ?

a pozniej w głupi i naiwny sposób tłumaczył,ze tylko chciał wyjasnic historię
                                                    z mejlami i to on był szantażowany ?
                                                    to jak nazwac kogos takiego ?
                                                  • Gość: tyciarek [...] IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 29.01.04, 23:47
                                                  • Gość: tyciarek [...] IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 30.01.04, 00:36
                                                  • radca [...] 31.01.04, 14:04
                                                  • genuine44 Re: do zafajdanego Andrzejka 31.01.04, 19:33
                                                    > jak nazwac

s.u.w.syn Ale to juz wiemy. Pajacyk Radcus od dawna ukazuje jaka jest szmata.
                                                    Gdyby nie jego krotkie lapki to szmata ta bylaby nawet grozna. :) Jakis rok
                                                    temu w watku "Jak sobie wyobrazam..." pisalem, ze forumowego pajacyka wyobrazan
                                                    sobie jako czekiste z naganem za paskiem. Nie mialem racji? Daj mu nagan a
                                                    czekista bedzie, jak sie patrzy. Wyjatkowo podle indywiduum.
                                                  • radca Re: do zafajdanego JASIA 31.01.04, 19:46
                                                    genuine44 napisał:

> > jak nazwac
                                                    >
                                                    > s.u.w.syn

- tak bardzo pasuje do ciebie JASIU

>Ale to juz wiemy.

- wiem,ze wiesz JASIU
                                                    wielokrtonie atakujesz Qczi - jak taki damski bokser i to do spolki
                                                    z twym GURU atomskim-tyciarkiem oraz LOKATOREM

niezle TRIO z was " atomowa koalicja"

JASIU .... to co wy tutaj z atomskim-tyciarkiem i lokatorem wyprawiacie to
                                                    mozna okreslic tylko was - jako wyjatkowo podle kanalie

wyzywacie Qczi od najgorszych, az wierzyc sie nie chce ze ty kiedys
                                                    obslugiwales strone www.kip.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka