qczi 29.01.04, 13:57 i wyrzuc z korzeniami watki, w ktorych wielokrotnie ujawnione zostaly przez atoma nazwiska dwoch forumowiczow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: + Re: ADMINIE, Nic nie rób! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 14:02 Droga qczi Cos Ty,admin jest w chwili obecnej zajety ;) Ja tam ni emam nic przeciewko ubublicznianiu mojego nazwiska,w końcu CAŁA POLSKA JE ZNA! Pozdrawiam serdecznie Adminie ,nie kasuj. Nie ważne czy pisza o nas żle czy dobrze ważne ,ze pisza! Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: ADMINIE, Nic nie rób! 29.01.04, 14:09 :))) masz racje a powiedz mi, co sadzisz natomiast o ujawnianiu przez admina niejekiaej #kasi ip forumowiczow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: ADMINIE, Nic nie rób! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 29.01.04, 14:15 Gość portalu: + napisał(a): to samo chciałem kretynie powiedzieć. tym bardziej,ze ja nie zapewniam publicznie,ze WSZYSTKIE KOPMUTERY trafiają do recyclingu. hłe hłe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: ADMINIE, Nic nie rób! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 29.01.04, 14:27 sądząc po skonfudowaniu z artykułu: www.pckurier.pl/archiwum/art0.asp?ID=5360&haslo=widuch nie wszystkie jednak :-) fajna reklama. rzeczywiscie. z cyklu: sprawdz mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Arek - " kaskadowiec " czy kaskader konski ? 29.01.04, 16:24 Gość portalu: tyciarek napisał(a): > Gość portalu: + napisał(a): > > > to samo chciałem kretynie powiedzieć. > tym bardziej,ze ja nie zapewniam publicznie,ze WSZYSTKIE KOPMUTERY trafiają do > recyclingu. > > hłe hłe - arek, jak ty wyzwiskami obrzucasz czy ty masz chociaz po kolei w glowie ? Odpowiedz Link Zgłoś
t.king Re: ADMINIE, Nic nie rób! 29.01.04, 19:50 Gość portalu: + napisał(a): > Droga qczi > Cos Ty,admin jest w chwili obecnej zajety ;) > Ja tam ni emam nic przeciewko ubublicznianiu mojego nazwiska,w końcu > CAŁA POLSKA JE ZNA! > Pozdrawiam serdecznie > Adminie ,nie kasuj. > Nie ważne czy pisza o nas żle czy dobrze ważne ,ze pisza! ja nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Lisi - taaaaaa..a nadzieja nadal jest..taka naiwna 29.01.04, 14:31 Moze jakies zaklady? Ktory watek i w jakim czasie trafi do Oslej? Moze bede bogata.. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + Re: pisz ile chcesz.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 14:45 napisz sobie 1000 razy pisz na scianach w domu w łazience na przescieradle suficie NIE MAM NIC PRZECIWKO TEMU!!!!! Pisz i niech Ci bedzie na zdrowie ,którego tak bardzo Ci brak. Lubię patrzeć jak upadasz,biedaku. Aha.Znalzałem z zeszłego roku puszkę "paprykarza",podrzuce Ci na budowe,chcesz? Pozwól sobie pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: pisz ile chcesz.... 29.01.04, 14:49 Nie uwazasz, ze to troche zbyt duze koszty? Sciany trzeba bedzie pomalowac, lazienke odremontowac, przescieradlo zafarbowac lub wymienic, sufit zamalowac.. Z jednej strony kupa smiechu, z drugiej placz zalosny - jak wybiore, to o tym opowiem, tak samo beznadziejnie.. Bo "kazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje", nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: pisz ile chcesz.... IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.f.INTELINK.pl 29.01.04, 14:50 i nawzajem piotrusiu. nawzajem. pisz do woli. spiskuj,baw sie w skurwysyna jak nie potrafisz inaczej. skoro to odpręza twoja skołatane nerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + = krzyzak Re: pisz ile chcesz.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 15:02 dziekuje tomaszku:) spiskuj,baw sie w skurwysyna jak nie potrafisz inaczej. > skoro to odpręza twoja skołatane nerwy. Chciałbym Ci pomóc. Załuje tylko ,ze nie potrafisz ,dyskutowac bez wulgaryzmów.Cóz ,jak to mówią koniarze.....(przepraszam) potrafisz tylka mordą mielić . Pisz................................... chciałbym ,aby ci sie moje nazwisko sniło w nocy,a w dzień abys je wymawiał bez przerwy.Aha,uwazaj na nisko przelatujące samoloty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + Re: pisz ile chcesz.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 15:05 I jeszcze jedno. Bardzo dużo artykułow znajdziesz w : Rzeczpospolita Puls Biznesu Gazeta Prawna Gazeta Wyborcza zagranicznych nie bedę wskazywał bo wiem ze masz trudnosci ....z językami (oprócz końskich ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: pisz ile chcesz.... IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 29.01.04, 15:12 czy są równie śmieszne ? tam tez ktos szepcze do telefonu: Nic im nie mów ? super to poczytam. jak tam twoje donosy do centrali Gazety w Warszawie ? słabo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 16:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek [...] IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 29.01.04, 16:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
radca [...] 29.01.04, 16:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
radca [...] 29.01.04, 16:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 16:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: pisz ile chcesz.... IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 29.01.04, 16:41 nazywam rzeczy po imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
radca [...] 29.01.04, 16:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
radca [...] 29.01.04, 16:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: pisz ile chcesz.... IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 29.01.04, 16:50 andrzejku. jakbys nazwał kogos kto donosi na mnie i w beznadziejnie głupi sposób próbuje wmówić,ze to ja mam obsesje na jego punkcie ? to pokaż jaki jestes kulturalny. Odpowiedz Link Zgłoś
radca [...] 29.01.04, 16:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek [...] IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 29.01.04, 16:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
radca [...] 29.01.04, 17:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: hłe hłe. IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 29.01.04, 17:07 znowu za trudne ? dobrze, to inny zestaw pytań: jak nazwac kogos, kto przedzwonił do miejsca pracy (UM) forumowicza i powiedział mu by zamknał gebę bo sie prezydent miasta dowie jakiego ma pracownika ? a pozniej w głupi i naiwny sposób tłumaczył,ze tylko chciał wyjasnic historię z mejlami i to on był szantażowany ? to jak nazwac kogos takiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Lisi - taaaaaa..a nadzieja nadal jest..taka n IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.01.04, 16:12 nortia napisała: > Moze jakies zaklady? Ktory watek i w jakim czasie trafi do Oslej? > Moze bede bogata.. > > ;)) musialabys zalozyc wstepna selekcje grajacych tzn zasade, ze grajacy nie moze uczestniczyc, o znajomosci z adminem nie wspomne bo ten poza wszelkim podejrzeniem, ofkorbs (coz by to byly za manipulacje :) to jak obstawiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
radca [...] 29.01.04, 17:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
radca [...] 29.01.04, 17:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
radca [...] 29.01.04, 17:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
radca [...] 29.01.04, 17:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Ted.. 29.01.04, 17:34 A na pieniadze czy guziki? ;)) Poprosze chwile do namyslu, bo wybor bedzie dosc trudny.. A autorzy niektorych watko dzialaja jak rosyjska ruletka, wiec trzeba uwazac. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Ted.. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.01.04, 17:43 uff, nie moge Ci pomoc jesli gra ma byc sprawiedliwa to musisz mnie wykluczyc nie wiem czy to juz nie manipulacja ale jak chcesz sie dorobic na guzikach? Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: Ted.. 29.01.04, 17:55 No tak..a wlasciwie to kto mi moze pomoc, zeby gra byla iscie sprawiedliwa? ;)) A na guzikach - ho ho, ilez to sie mozna dorobic.. Choc fakt, zeby byc bardziej perfidnym, lepiej na pienaidze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek [...] IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 29.01.04, 17:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
radca [...] 29.01.04, 17:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: atomowe powiedzonka IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 29.01.04, 17:35 sam widzisz jak niewiele do ciebie dociera pomocniku murarza. Odpowiedz Link Zgłoś
radca [...] 29.01.04, 17:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
radca arku dam ci gumiaki 29.01.04, 17:46 moze ci sie przydadza na budowie przy noszeniu cegiel ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek [...] IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 29.01.04, 17:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rhemek Re: atomowe powiedzonka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 17:51 Ale fajnie . Chlopaki po raz tysieczny sie naparzaja:)) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: atomowe powiedzonka 29.01.04, 17:56 Gość portalu: rhemek napisał(a): > Ale fajnie . Chlopaki po raz tysieczny sie naparzaja:)) - :)))))))) - AREK idzie wreszcie do roboty, cegly czyscic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rhemek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 17:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
radca [...] 29.01.04, 17:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: atomowe powiedzonka IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 29.01.04, 18:00 juz nie potrzebujesz ? a łapki domyte w koncu ? to się chwali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Przerywnik, ale w temacie "mycia" ;) IP: *.telsten.com / *.telsten.com 29.01.04, 18:10 Dziś w Trójce mówili, że przy skupie jajek, w jakiejś wiosce zabitej dechami (na szczęście, bo wstyd mniejszy) wisiała tabliczka przy wejściu: Rolniku, myj jaja! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Przerywnik, ale w temacie "mycia" ;) 29.01.04, 18:11 I slusznie. Rolnik uswiadomiony , baba ma milej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 18:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Przerywnik, ale w temacie "mycia" ;) 29.01.04, 18:22 CzY ty masz cos wspolnego z tymi beznadziejnymi reklamami firmy T... Zajm sie recyklingiem kompow w stolecznej wyborczej?? Jesli tak to daj sobie spokoj sa ...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + Re: Przerywnik, ale w temacie "mycia" ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 18:25 Skąd możesz wiedziec jak nie potrafisz czytac? Umówmy sie tak .Najpierw Ty, uczysz sie czytać,pozniej rozmawiac,a nastepnie skontaktuj sie w sprawie wymiany zdań. Obiecuje porozmawiac pod jednym warunkiem ,ze nie bedziesz tradycyjnie z siebie robił debila oraz ,ze sie nie oplujesz artykułując pewne sylaby. Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Przerywnik, ale w temacie "mycia" ;) 29.01.04, 18:27 Ja tylko wyrazilem swoja opinie:) Jak chcesz mozemy pogadac na privie. Nie chcialem urazic ale te reklamy sa OBIEKTYWNIE Beznadziejne.. Chcialem tylko pomoc... Moz eczas zmienic agencje reklamowa;) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Przerywnik, ale w temacie "mycia" ;) 29.01.04, 18:30 rhemek napisał: > Ja tylko wyrazilem swoja opinie:) > Jak chcesz mozemy pogadac na privie. - jak na privie - to tylko z atomem-tycimArkiem ten to lubi takie numery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + Re: Przerywnik, ale w temacie "mycia" ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 18:35 Rhemku! Przepraszam za zjebke. więc tak: prawdopodbnie nie jestes do konca wprowadzony w świat socjotechniki ,lub odbierasz niektóre reklamy inaczej. (Uwaga oborowi!)Reklama w Komputerze w GW dała nam tylu klientów ,ze daj boże konkurencji takiej ilości klientów.Do tego dorzuce ustawiczna reklame w Rzepie (może nie czytasz?)O innych branzowych ni ebede pisał bo szkoda sensu. Na privie ,mówisz? Po co ,może od razu w Lolku? Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Przerywnik, ale w temacie "mycia" ;) 29.01.04, 18:38 Ok zwracam honor. Mi sie nie podobala. Choc od razu skojarzylem ja z toba;)) Moze rzeczywiscie byla kierunkowa. przepraszam ze dalem tym debilom pretekst do ataku na ciebie. Wisze ci browara;) ps. A miejsce radcy I atoma jest w Colloseum - Kultowym klubie warszawskim przy pomniku lotnika;)) Qczi czyba tez;)) Znalazla by tam kolezanki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Przerywnik, ale w temacie "mycia" ;) 29.01.04, 18:40 rhemek napisał: > Ok zwracam honor. > Mi sie nie podobala. > Choc od razu skojarzylem ja z toba;)) > Moze rzeczywiscie byla kierunkowa. > przepraszam ze dalem tym debilom pretekst do ataku na ciebie. > Wisze ci browara;) > ps. > A miejsce radcy I atoma jest w Colloseum - Kultowym klubie warszawskim przy > pomniku lotnika;)) Qczi czyba tez;)) Znalazla by tam kolezanki:)) > - rhymek ... ty umiesz byc mily - jak chcesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Przerywnik, ale w temacie "mycia" ;) 29.01.04, 18:41 Ty chyba nie zrozumiales matole Co to za klub :))) Idz sie lepiej spytaj:)) Cha cha cha cha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + Re: Przerywnik, ale w temacie "mycia" ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 18:42 Rozumiem ze na browarka jestesmy umówieni.Przy okazji ,piłem wspaniałe piwo w Radissonie Bud z beki :)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Przerywnik, ale w temacie "mycia" ;) 29.01.04, 18:45 Bylismy ze znajomymi W Fenixie Podali piwo Budweisera za 10 zl tak rozcienczonego ze chcialo sie.... A dzieki za info chetnie sprawdze. I oczywiscie wyskoczymy na browca:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + Re: Przerywnik, ale w temacie "mycia" ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 18:47 CZYLI JESTEŚMY UMÓWIENI :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: Przerywnik, ale w temacie "mycia" ;) 29.01.04, 23:53 :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek [...] IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 29.01.04, 18:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
radca [...] 29.01.04, 18:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek hłe,hłe. IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.f.INTELINK.pl 29.01.04, 18:44 mam bierzącą wodę w kranie. w kranie. ale nie przejmuj sie, wszyscy wiedza,ze miałes trudne dzieciństwo. to widac. na szczescie rzeka była blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
radca [...] 29.01.04, 18:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek [...] IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.f.INTELINK.pl 29.01.04, 18:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: hłe,hłe. IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 29.01.04, 23:03 ortografy tez proponuje wyrzucac. niepotrzebnie demoralizują. Odpowiedz Link Zgłoś
radca [...] 29.01.04, 18:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 18:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Do czysciciela cegieł 29.01.04, 18:42 Jasne. Warszawa jest dla milych kulturalnych wyksztalconych ludzi jak MY . A wy sobie siedzcie w tym bagienku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + = krzyzak Re: Do czysciciela cegieł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 18:43 Jasne. > Warszawa jest dla milych kulturalnych wyksztalconych ludzi jak MY . > A wy sobie siedzcie w tym bagienku:)) BRAWO!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Do czysciciela cegieł 29.01.04, 18:44 rhemek napisał: > Jasne. > Warszawa jest dla milych kulturalnych wyksztalconych ludzi jak MY . > A wy sobie siedzcie w tym bagienku:)) - CZY MASZ NA MYSLI BYDGOSZCZ ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: Do czysciciela cegieł IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 29.01.04, 23:07 napisz podanie do admina (tak lubicie stosowac do niego apele), by udostępnił większych literek. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Do czysciciela cegieł 29.01.04, 23:11 Gość portalu: tyciarek napisał(a): > napisz podanie do admina (tak lubicie stosowac do niego apele), by udostępnił > większych literek. - Arku... dzisiaj sie juz troche wyciszyles co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: Do czysciciela cegieł -Andrzejka IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.f.INTELINK.pl 29.01.04, 23:27 zadałem sporo pytań,które pozostały bez odpowiedzi. są tu wyżej. dwa z trzech nawet nie wycięte. czy jestes w stanie teraz wytezyć swój kurzy mózdzek ? to byśmy wrócili do nich. jak jeszcze nie, to poczekam. powiedz kiedy. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Do czysciciela cegieł -Andrzejka 29.01.04, 23:30 Gość portalu: tyciarek napisał(a): > zadałem sporo pytań,które pozostały bez odpowiedzi. > są tu wyżej. dwa z trzech nawet nie wycięte. > czy jestes w stanie teraz wytezyć swój kurzy mózdzek ? > to byśmy wrócili do nich. > jak jeszcze nie, to poczekam. > powiedz kiedy. - z ciebie TOMASZKU - to jest niezly ubaw widzialem juz roznych " agregatow" - ale takiego to juz tylko mozna spotkac.. no wiesz sam gdzie i skad pochodzisz :) co ci bede zresta mowil ARKU :) dajesz popisy gupoty oj dajesz i to niezle jak takiego wyrostka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: Do czysciciela cegieł -Andrzejka IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 29.01.04, 23:33 andrzejku. jakbys nazwał kogos kto donosi na mnie i w beznadziejnie głupi sposób próbuje wmówić,ze to ja mam obsesje na jego punkcie ? to pokaż jaki jestes madry i kulturalny. Odpowiedz Link Zgłoś
radca [...] 29.01.04, 23:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek do zafajdanego Andrzejka IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 29.01.04, 23:39 znowu za trudne ? dobrze, to inny zestaw pytań: jak nazwac kogos, kto przedzwonił do miejsca pracy (UM) forumowicza i powiedział mu by zamknał gebę bo sie prezydent miasta dowie jakiego ma pracownika ? a pozniej w głupi i naiwny sposób tłumaczył,ze tylko chciał wyjasnic historię z mejlami i to on był szantażowany ? to jak nazwac kogos takiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek [...] IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 29.01.04, 23:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek [...] IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 30.01.04, 00:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
radca [...] 31.01.04, 14:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: do zafajdanego Andrzejka 31.01.04, 19:33 > jak nazwac s.u.w.syn Ale to juz wiemy. Pajacyk Radcus od dawna ukazuje jaka jest szmata. Gdyby nie jego krotkie lapki to szmata ta bylaby nawet grozna. :) Jakis rok temu w watku "Jak sobie wyobrazam..." pisalem, ze forumowego pajacyka wyobrazan sobie jako czekiste z naganem za paskiem. Nie mialem racji? Daj mu nagan a czekista bedzie, jak sie patrzy. Wyjatkowo podle indywiduum. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: do zafajdanego JASIA 31.01.04, 19:46 genuine44 napisał: > > jak nazwac > > s.u.w.syn - tak bardzo pasuje do ciebie JASIU >Ale to juz wiemy. - wiem,ze wiesz JASIU wielokrtonie atakujesz Qczi - jak taki damski bokser i to do spolki z twym GURU atomskim-tyciarkiem oraz LOKATOREM niezle TRIO z was " atomowa koalicja" JASIU .... to co wy tutaj z atomskim-tyciarkiem i lokatorem wyprawiacie to mozna okreslic tylko was - jako wyjatkowo podle kanalie wyzywacie Qczi od najgorszych, az wierzyc sie nie chce ze ty kiedys obslugiwales strone www.kip.pl Odpowiedz Link Zgłoś