prymek29 23.12.09, 23:40 brawo prezesie Glinski-cos jeszcze masz na swoje usprawiedliwienie ze nie ma kasy na podbicie kontraktu dla zawodnikow ktorzy uciekaja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcin Zawisza bez Lilo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.09, 23:44 no niestety, takie są prawa rynku, widocznie dostał lepsza ofertę, chociaż mi wydaje się ze w grę wchodzi inne, czyli bardziej profesjonalne podejście do negocjacji kontraktów, ale inne kluby mają od tego pewnie profesjonalnych i doświadczonych ludzi, a nasz pan G. ma głowę zaprzątniętą szukaniem sponsorów, zarządzaniem całym Zawiszą itp., więc na takie duperele zapewne nie starcza mu czasu, lub co jest chyba najbardziej prawdopodobne po prostu nie wie jak takie rzeczy się załatwia, pozdrawiam wszystkich kibiców Zawiszy, życzę zdrowych i pogodnych świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku, kibic Anwilu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Zawisza bez Lilo IP: 96.18.162.* 24.12.09, 00:37 jednak czy Lilo byl warty SP Zawiszy okaze sie w rewanzowym meczu z Zaglebiem S.z drugiej strony wiadomo,ze SPZ nie jest jeszcze gotowa na I lige i dobrze,ze bedzie sie ogrywac w II chociaz dwa lata.a p.Glinski wie co robi i sie do niego nie wtracac.zreszta kibice sa od klaskania i czekajmy na to do rozpoczecia rundy rewanzowej,by to spoleczenstwu w kulturalny sposob udowodnic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walus Re: Zawisza bez Lilo IP: *.centertel.pl 24.12.09, 11:47 Kazik z calym szacunkiem do wszystkich tu piszacych pytam sie dlaczego jestes tak uparty w swoich przekonaniach ? przeciez to nie SP ZAWISZA negocjuje kontrakty i dlaczego piszesz o ZAWISZY jako o niej , przeciez ZAWISZA to on !!!!! chyba ze historia jest ci obca swoja upartoscia w maceniu na forum gazety jestes jak pseudoprezesik glinski ktory uwaza ze jest najmadrzejszy . WSZYSTKIM NIEBIESKO- CZARNYM SYMPATYKOM ZYCZE SPOKOJNYCH ZDROWYCH SWIAT !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Zawisza bez Lilo IP: 96.18.162.* 24.12.09, 19:16 walus za duzo sie martwisz,a to nie dobrze.nie rozumiem tez tego,co cie boili w mych wpisach.nikogo nie obrazam,nie wyzywam.po prostu caly czas na wszystko patrze trzezwym okiem i z rozsadkiem.to raczej ja jestem wysmiewany,obrazany.ale niech kazdy ma te swe 3% uciechy. widzisz,nie zauwazasz tez sensu.ja nie pisze o SPZawiszy jako o niej. Zawisza byl,jest i bedzie rodzaju meskiego.ja po prostu pisze o SPZawiszy,jako nie o klubie,ale o druzynie.a to juz co innego.widze wiec,ze te symboliczne 3% powinny podnies poprzeczke po kazdym wzgledem,beda takze wtedy patrzec trzezwiej na WSZYSTKO i co jeszcze wazniejsze,zrozumia czym naprawde jest sport,ze to tylko zabawa po trudach rzeczywistej codziennosci zycia czlowieka.i ze nalezy odrzucic calkowicie od sportu podworkowy nacjonalizm[zmieni to postawe i nastawienie potecjalnych sponsorow].i zycze,by SPZawisza sie piela wyzej i wyzej,ale te same cele sa i innych,na dzis, wedlug mnie, ta druzyna nie ma szans na awans.zycze wszystkim rozsadnego podejscia do zycia i codziennosci,nie tylko pod wzgledem cielesnym, ale co wazniejsze,duchowym.dla tychco mnie nie rozumieja,przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Zawisza bez Lilo IP: 83.238.159.* 25.12.09, 11:18 troll kazik napisal: |z drugiej strony wiadomo,ze SPZ nie jest jeszcze gotowa na I lige" Zawisza to ON ty błaźnie i dyletancie, więc może być najwyżej nie gotowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Zawisza bez Lilo IP: 83.238.159.* 25.12.09, 11:16 walus daj spokoj, z nim nie ma co dyskutowac, to blazen, taki sam jak glinski; kazik to ksiazkowy przyklad trollingu, wiekszosc juz nawet nie czyta tych glupot ktore wypisuje kiedy zapomni wziac tabletek, ktore zapisal mu psychiatra; widzisz kazik- mysli dekiel, debil, troll, itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Zawisza bez Lilo IP: 83.238.159.* 25.12.09, 11:19 walus daj spokoj, z nim nie ma co dyskutowac, to blazen, taki sam jak glinski; kazik to ksiazkowy przyklad trollingu, wiekszosc juz nawet nie czyta tych glupot ktore wypisuje kiedy zapomni wziac tabletek, ktore zapisal mu psychiatra; widzisz kazik- myslisz dekiel, debil, troll, itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Zawisza bez Lilo IP: 96.18.162.* 25.12.09, 20:35 kiki co sie tak pienisz? sam nic madrego nie napiszesz,wiec te epitety zostaw sobie.takze me o SPZawiszy.bo juz wyjasnilem,tylko w swym zacietrzewieniu nie mozesz zauwazyc,ze mam na mysli DRUZYNE,a nie klub.mysl i czytaj z rozsadkiem,szczegolnie chociaz w takim jak dzis swiatecznym dniu.praktykuj takze milosc do blizniego,na kazdym kroku i miejscu,nie zaleznie od tego czy sie z kims zgadzasz czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
dento Re: Zawisza bez Lilo 26.12.09, 05:53 Lilo strzelił dla Zetki 5 goli, ale... tylko na początku jesiennej rundy. A potem, totalna kicha, więc żadna strata. Nie ma po kim płakać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Zawisza bez Lilo IP: 195.245.213.* 27.12.09, 18:31 kazik ty kur.wo Odpowiedz Link Zgłoś