Dodaj do ulubionych

"szczamnapis" - jest pod ochrona Admina ?

24.12.09, 16:39
w swej obsesji antykoscielnej oraz przeciwko wierze katolickiej oraz
nieustannych - zajadlych ,pelnych obsesji ....atakach na kosciol
katolicki ....oraz nieustannym atakowaniu poprzez obelgi i
wyzwiska .... daje sie zauwazyc,ze Admin - czyli kazet z forum
Bydgoszcz - absolutnie nie reaguje ...coraz wiecej przyzwalajac
temu " szczamnapis " - owi....a dalsze lamanie Regulaminu Forum.

.... " szczamnapis " - to nick ,ktory swymi zajadlymi atakami na
kosciol katolicki i wiare katolicka przypomina dawnego Arkadiusza T.
piszacego dawniej pod nickiem " atomski " , "tyciarek"," mur pruski"
oraz kolejne zmontowane nicki - na potrzeby zajadlych atakow

...czyzby temu projektantowi " tomaszkowi " - Akadiuszowi T. az tak
"odbilo " ?.....albo te osiedle Kapusciska ....zle na niego wplynely
po opuszczeniu Nowego Fordonu ?..... a moze to sie dzieje ...?

Obserwuj wątek
    • swiniopas6 Re: "szczamnapis" - jest pod ochrona Admina ? 24.12.09, 17:05
      To jakis zestressowany psychiatra. Tam nie da sie dorobic/dolapic
      wiec pluje za darmo. Stad frustracje.
    • szczamnapis jestem chroniony przez służby, wiadomo jakie. 24.12.09, 17:19
      Oprócz tego macki ochronne rozpiął nade mną bydgoski głowonóg Octopus Medici.
      P.S.
      Art. 53 Konstytucji RP.
      Póki co, nie mam obowiązku całowania z przyklęku wiadomych miejsc wiadomych
      panów - ty możesz to czynić przed każdym posiłkiem, choć powinieneś przed każdą
      tabletką.
      • horst.sobota Re: "szczamnapis" - jest pod ochrona Admina ? 25.12.09, 00:06
        To nie żaden Tomaszek, Tyciarek jakiś, ani nikt z podawanych wyżej osób. To
        Szczepan Maszcz, wybitny neurochirurg i psychiatra z Warszawy, przebywający
        obecnie w Bydgoszczy.
        Ma w zamiarze stworzenie nowej Partii, należy do koła niezależnych naukowców,
        nie wiadomo jeszcze czy stworzy jednak partię i kogo poprze w wyborach
        prezydenckich.

Znany przede wszystkim z naukowych publikacji na temat cyklofrenii i złej pracy
        neuroprzekaźników.
        Działa społecznie ukazując DOBROĆ, pomagając sierotom oraz leczy często
        bezpłatnie. Za DOBRE SŁOWO..

Jego nick czytany od końca wszystko wyjaśnia.
        • szczamnapis Rozgryzłeś, mnie horst :-) 25.12.09, 15:50
          To prawda, prowadzę intensywne badania nad wpływem zaburzeń wynikających z
          niedoboru neuroprzekaźników, na podstawie wypowiedzi poszczególnych
          forumowiczów. W przypadku jednego z uczestników naszej dyskusji (hehe) o nic nie
          mówiących inicjałach identycznych z powszechnie stosowanym skrótowcem jednej z
          największych armii podziemnych, mamy przykład zaburzeń wywołanych niedoborem
          GBH. Wszystkie objawy na to wskazują, a więc zaburzenia świadomości, nieustająca
          depresja mająca jakiś związek z alkoholem w rodzinie, jestem także pewien że
          cierpi na zaburzenia związane z nietrzymaniem moczu na podłożu neurogennym.
          Zdarza się, że pan "r" przedawkuje z syntetykiem, efektem ubocznym jest po raz
          tysięczny wpis o jakiejś Strzyżawie i gorzałce-niestety GBH powoduje zaniki
          pamięci, więc pojawia się wpis 1001. Żeby tego było mało, pan "r" wypisuje te
          same zdania na wszystkich możliwych forach, co jednoznacznie wskazuje na
          psychozę maniakalno-depresyjną o pewnych jednak cechach uporządkowania-pacjent
          musi swoje wpisy katalogować i archiwizować, z czego uczynił swego rodzaju misję
          życiową. Zapomniałbym bym jeszcze o jednym: ma awersję do munduru, co jest
          pewnie związane z niespełnionymi pragnieniami z dzieciństwa, kiedy do naoglądał
          się "17 mgnień wiosny" z agentem Stirlitzem, okres przemian przespał zmieniając
          żarówki, a teraz chce sobie dorobić historię jak Jarosław K. jedyny człowiek w
          Polsce o sfałszowanej teczce. Nadużywanie wielkich liter i próba uplastycznienia
          jego wypowiedzi przez nadmiar znaków przestankowych ma sugerować lekkość pióra i
          spory zasób słów, jednak znakomita większość wypowiedzi ma składnię zbliżoną do
          bełkotu ojca doktora dyrektora. Poza tym badany często korzysta z cytatów nie
          podając źródła, przypisując sobie cudze przemyślenia jako własne, co może
          wskazywać na chęć zwrócenia na siebie uwagi przy absolutnym braku przekonań. Na
          dalszą analizę tego małego rozumku przyjdzie czas w terminie późniejszym, gdyż
          obowiązki związane z Octopus Medici i służbami wzywają - pędzę pomóc sierotom i
          muszę pomyśleć o przyszłości Bydgoszczy. Ach, i skalpel muszę naostrzyć-cięcia w
          służbie zdrowia.
          Pozdrawiam :)
          Szczepan Maszcz
          • radca Rozgryzłeś, mnie horst :-) Arkadiuszu Tomaszewski 25.12.09, 15:57
            Arkadiuszu Tomaszewski....jak widze - do reszty ci klepki sie
            poprzestwialy ?

jesli w dalszym ciagu zaczniesz stosowac obelgi - sprawa bedzie
            zgloszona w odpowiednie miejsce
            • szczamnapis Re: Rozgryzłeś, mnie horst :-) Arkadiuszu Tomasz 25.12.09, 16:10
              Na chwilę obecną proponuję udać się w odpowiednie miejsce celem opróżnienia
              pęcherza (mówiąc potocznie - siku)po drodze możesz przegryźć pierożka. I nie
              zapomnij umyć rączek. Na klawiaturze jest więcej bakterii niż w toalecie.
            • horst.sobota Re: Rozgryzłeś, mnie horst :-) Arkadiuszu Tomasz 25.12.09, 19:25
              Pizdo a Austrii, auslanderze za trzy euro.. A może chcesz bym podał Twój adres???

Co????

• horst.sobota Re: Rozgryzłeś, mnie horst :-) Arkadiuszu Tomasz 25.12.09, 19:27
                Pięknie byłoby, gdyby wszyscy wiedzieli gdzie miszkasz, co robisz. I daruj sobie
                te posty oi Bydgoszczy i miłości do niej. Najpierw wróć z Austrii.
    • brods Re: "szczamnapis" - jest pod ochrona Admina ? 25.12.09, 00:48
      p.Kaniecki, napisałeś pan kiedyś że bóg istnieje , i że nikt dla
      pana w sposób wiarygodny nie podważył jego istnienia.Odpisałem
      panu , że w takim razie proszę o spotkanie z owym stwórcą,
      wyznaczyłem nawet datę spotkania ... , no cóż ..... , stwórca mi
      się nie objawił ... , rozumiem .. , że i pan go jeszcze nie
      spotkał... . Z pana wpisów na forum , można odczytac jedno - jesteś
      pan religijnym fanatykiem, mało rozgarniętym , nikt z tego powodu
      nie pisze do admina by usuwac pana posty.A terapia którą
      zaproponował "szczamnapis" może okazałaby się w pana przypadku
      skuteczna
      • horst.sobota Re: "szczamnapis" - jest pod ochrona Admina ? 25.12.09, 01:37
        Nie chodzi tyle o wiarę, ale o to czy Radca zna Szczepana Maszcza... Czy wie z
        kim obcuje i kto w jego obecności ukazuje.. Ukazuje z cłą MOCĄ swój autorytet i
        poglądy. Doszło tutaj do konfliktu między Radcą a Szczepanem Maszczem i nie mi
        oceniać spór, ale....

Najwazniejsze to być DOBRYM.. DOBROĆ zwycięży wszystko i mam taką nadzieję,
        dojdzie tutaj na naszym forumowym dziele, do POJEDNANIA...

Gdyby tak sie jednak nie stało, albo by była jakaś przeszkoda, jestem w stanie
        zaproponować DRODZY FORUMOWICZE, spotkanie..

Spotkajmy się i otwórzmy serca.. Wszystkim ludziom DOBREJ WOLI Wszystkiego
        Najlepszego..

Pozdrawiam serdecznie Horst Sobota.
      • unidfg Re: "szczamnapis" - jest pod ochrona Admina ? 30.12.09, 16:07
        Witam!
        Przykro mi, ale terapia, którą zaproponował szczamnapis (nawiasem mówiąc mój
        kumpel z Bydgoszczy, niestety nie p. Szczepan Maszcz) jest zbyt mało postępowa w
        stosunku do katobetonu - vide Pan Kaniecki - tu trzebva sprawdzone metody
        Inkwizycji stosować...Na stos!!!!
        • ababyd Re: "szczamnapis" - jest pod ochrona Admina ? 30.12.09, 16:22
          Jakie to piękne, że każdy człowiek,także ja i Ty,ma prawo być durniem.
          Szkoda mi Ciebie.Aby AD 2010 dał Tobie szansę zmądrzenia.
          Andrzej Adamski
          • szczamnapis pan, panie Adamski ze swojego prawa korzysta nader 30.12.09, 18:38
            często. Każdy post na to wskazuje.
            P.S.
            Dorósł już pan do rozmów na temat swoich problemów? Pytanie związane jest z pana
            podświadomym zestawieniem "bydlątka-pasterze" w połączeniu z klęczeniem.
            • horst.sobota Coda 30.12.09, 21:04
              Ja myślę, że każdy inteligentny w miarę osobnik, z lektury tego wątku wyrobił
              sobie wiedzę o radcy, jego chorobie, metodach sb-ckich itd etc.
              Radca zwiał. Jak zwykle. To powraca jak rondo, albo leitmototiv.

I to, że to debil.

Nikt normalny nie powinien z tym osobnikiem wdawać się w dyskurs.
              To dla tych nowych.
              Ku przestrodze i oszczędności czasu.
              • ababyd Re: Coda 30.12.09, 21:51
                Masz rację, tylko ja dodałbym,że w tej "debacie" można było wyrobić sobie
                wiedzę,także o mnie i o innych,również o Tobie.
                Przy szacunku dla Twego polotu,powściągnął bym formę.
                Przepraszam za recenzję,ale dobrze Tobie życzę,także w AD 2010.
                Szkoda,że nie możemy się poznać.
                Andrzej Adamski

PS Akcentujesz szlachetność Szczepana M /nawet nie podziękował za życzenia
                imieninowe/.Pozwól poświęcać czas na życzliwość wobec innych,szczególnie
                potrzebujących.Wszystkiego dobrego.
                • szczamnapis Re: Coda 30.12.09, 22:28
                  szanowny panie pochylający się z nadmierną częstotliwością, ja nie obchodzę
                  imienin 26 grudnia, tylko 3 sierpnia, więc nie tracę czasu na fałszywą
                  wdzięczność, tylko zajmuję się ważniejszymi sprawami. składanie życzeń (nie w
                  terminie) w oczekiwaniu na podziękowania jest trochę nieszczere i traci
                  śmiesznością, prawda?
                  P.S.
                  to twoje pochylanie się jest niepokojące. mam wrażenie graniczące z pewnością,
                  że czerpiesz z tej czynności jakąś perwersyjną przyjemność. czy twój spowiednik
                  o tym wie?
                  • ababyd Re: Coda 31.12.09, 09:54
                    Szanowny Panie.
                    Dzięki za informację,postaram się pamiętać 3 VIII/. Rozumiem św św
                    Szczepan,Stefan.Nie umniejsza to dobrym życzeniom z mojej strony.
                    Proszę jednak poczytać, szczególnie swoje wpisy /np 26XII br,godz 18.26/.
                    Jaka częstotliwość pochylania jest właściwa? Nie wstydzę się klęcznika, on
                    pomaga uczyć się pokory, czego i Szanownemu Panu życzę.
                    Nie oczekuję odpowiedzi,bo w tej dziedzinie nie potrafiłbym pomóc,ale czy
                    zidentyfikowałeś swoją jednostkę chorobowa, bo po lekturze Twoich wpisów
                    liznąłem wiedzy w "branży" i ...
                    Proszę nie domyślać się nieżyczliwych intencji z mojej strony.
                    Wszystkiego dobrego w AD 2010.

Andrzej Adamski
            • ababyd Re: pan, panie Adamski ze swojego prawa korzysta 30.12.09, 21:40
              Proszę, nie zajmuj się mną,jestem nikim, a na pewno,nie wybitnym.Martw się o
              "wybitnego", jak o Tobie piszą.Ja życzę dobrze, szczególnie wybitnym,bo oni
              kreują.Martwię się, w związku z tym o Ciebie i zapewniam, dobrze /wg uznawanych
              przeze mnie norm/Tobie życzę,nawet bardzo dobrze.Pozwól mi jednak żyć i mieć
              swoje poglądy.Bardzo proszę.
              Wiesz jaka jest między nami różnica?
              Ja się podpisuję.
              Jeśli chodzi o klęcznik,pasterzy i bydlątka,życzę refleksji,bez pobudzania
              wybujałej wyobraźni.W najskrytszych myślach nie chciałem urazić.
              Kłaniam się Bożonarodzeniowo /oktawa/i życzę najlepiej /wg mnie/w AD 2010.
              Andrzej Adamski
    • frych47 Re: "szczamnapis" - jest pod ochrona Admina ? 25.12.09, 06:33
      "szczamnapis"

-Przecież tu chodzi o zwykły PiSuar.
      • horst.sobota Re: "szczamnapis" - jest pod ochrona Admina ? 25.12.09, 10:45
        frych47 napisał:

> "szczamnapis"
        >
        > -Przecież tu chodzi o zwykły PiSuar.

Nie, nie i jeszcze raz nie. Wiem, co piszę. Maszcz właśnie taki jest. To on. To
        on na 200 %. Należy również do zdecydowanych ateistów i UKAZUJE badania na ten
        temat, szuka materiałów naukowych... Nie wiem, czy radca zdaje sobie sprawę, że
        wszedł w POLEMIKĘ z taką OSOBĄ... Bo...
        Bo Maszcz jest nieprzejednany i...

Nie chce jednak wyprzedzać pewnych spraw... i okoliczności... ale..
        Szczepan Maszcz i radca w pewnym klnczu więc...
        • horst.sobota Re: "szczamnapis" - jest pod ochrona Admina ? 25.12.09, 10:53
          Szczepan Maszcz dla niepoznaki.... stosuje pewne zabiegi... mające na celu
          UKRYWANIE PEWNYCH SPRAW..
          PODSZYWA SIĘ POD ZWYKŁEGO FORUMOWICZA.... jednak.. jednak działania jego
          związane są z PEWNYMI SPRAWAMI, o których tutaj.. jestem przekonany.... nie może
          mówić...

PEWNE SPRAWY I DZIAŁANIA Szczepana Maszcza UKAZUJĄ działania pewnych
          OKOLICZNOŚCI....

• swiniopas6 Re: "szczamnapis" - jest pod ochrona Admina ? 25.12.09, 13:36
            Ten Maszcz to zlosliwiec jak malpa z brzytwa: lepiej nie bierz
            rozowej tabletki ale niebieska kapsulke w prazki.
            • radca atomski,tyciarek,murpruski,koparkospychacz ....itd 25.12.09, 13:46
              swiniopas6 napisał:

> Ten Maszcz to zlosliwiec jak malpa z brzytwa: lepiej nie bierz
              > rozowej tabletki ale niebieska kapsulke w prazki.

- kpiny sobie robia...z tym " maszczem" .
              " Szczamnapis "... to kolejne wcielenie pewnego projektanta
              z Bydgoszczy - ktory zajadle teksty wstawia juz od kilku lat .
              Poczatkowo pisal jako " atomski " , " tyciarek " , " murpruski"
              " koparkospychacz " ...i inne kolejne.

Musi czuc sie ciagle niedowartosciowany i w swej zajadlosci pluje
              i zieje jadem - nie przebierajac w srodkach obrzuca najgorszymi
              wyzwiskami - nawet kobiety z tego forum.

Znany jest ten " Arek " - tutaj od wielu lat.

• radca atomski,tyciarek,murpruski,koparkospych..,Bryndzo 25.12.09, 13:55
                Bryndzo zadała sobie dużo trudu. Dobrze,że ktoś w końcu zajrzał na
                forum białostockie .
                Niestety to nie takie proste.Bryndzy nie przeszkadza porównianie z
                atomskim.Bryndzo myśli,że będzie raczej odwrotnie ,ha,ha !
                Zresztą nigdy też nie ukrywała,że atomski to bryndzo !
                Z drugiej stony Ted ,tekila to jeszcze większa bryndza !
                Ale bryndzunia i tak cieszy się,że ktoś tu coś robi.
                Dzięki temu Bryndzo ma coraz mniejsze pole do popisu ! "

...oto kolejne wcielenie jako " Bryndzo " - tego ziejacego agresja
                " szczamnapisa "

..widac,ze musi miec ogromne problemy z soba ....
                • for_educational_purposes_only Re: atomski,tyciarek,murpruski,koparkospych..,Br 25.12.09, 14:03
                  OMG, człowieku... get a life!
                • radca atomski,tyciarek,murpruski,koparkospych..,Bryndzo 25.12.09, 14:06
                  Bryndzo ma zaś ochotę zastrzelić Ojca Redaktora Świateło Eteru Szarą
                  Eminencję LPR -za manipulowanie słabymi.
                  No może nie zastrzelić,tylko wychłostać,obciąć jęzor i wrzucić (Ojca
                  nie jęzor) do zimnej celki z Biblią,by przypomniał sobie o co w tym
                  wszystkim ,co wyprawiał jako pasterz dusz ,chodzi ! "

.....czy to moze byc ktos - kto ma "wszystkie klepki" ?....co sie
                  zblazni - to zmienia nicki ...jednym z obecnych nickow owego
                  "pacjenta" atomskiego,tyciarka,murupruskiego,koparkospychacza,bryndzy
                  ....jest nick "szczamnapis" ..... obesyjny maniak niedowartosciowany
                  - ktory swojego czasu zmontowal " atomowa grupe " - by atakowac
                  upatrzone osoby z tego Forum......z niezwykla zajadloscia i obsesja
                  • ababyd Re: atomski,tyciarek,murpruski,koparkospych..,Br 25.12.09, 15:24
                    Panowie,Andrzeju, Krzysztofie-Robercie,Horst i inni słynni Bezimienni.
                    Pozwólcie żyć Szczepanowi.Jutro Jego imieniny, dzień Jego świętego Patrona,
                    pierwszego męczennika za wiarę w Chrystusa,którego narodziny dzisiaj
                    wspominamy,BOGA CZŁOWIEKA, nazwanego przez Izajasza "Przedziwnym Doradcą".
                    Wszystkiego,co najlepsze /po mojemu/życzę Szczepanowi i Wam Szanowni zatroskani
                    o PRAWDĘ.
                    Jak wyglądałoby nasze życie /moje,
                    Krzysztofa-Roberta,Andrzeja,Horsta,...Szczepana/,gdyby nie Dobra
                    Nowina,pasterze,bydlątka,...
                    Oby ziemi sodomskiej nie było lżej w dzień SĄDU OSTATECZNEGO,jak ziemi
                    bydgoskiej.To będzie także "efekt" naszych życiorysów.
                    Chrześcijaństwo daje nam zawsze szansę. Ja staram się o tym pamiętać,czego życzę
                    Szanownym Forumowiczom /wszystkim/z całej mocy.
                    Skorzystajmy z "Przedziwnego Doradcy".

Nisko kłaniam się, Andrzej Adamski.
                    • swiniopas6 Re: atomski,tyciarek,murpruski,koparkospych..,Br 25.12.09, 15:30
                      I ja sie klaniam, zalaczajac cos na poprawe obyczajow:
                      www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=2007134554829&source=jl999
                      • radca Re: atomski,tyciarek,murpruski,koparkospych..,Br 25.12.09, 15:42
                        swiniopas6 napisał:

> I ja sie klaniam, zalaczajac cos na poprawe obyczajow:
                        > www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=2007134554829&source=jl999

- rowniez pozdrawiam i Skladam najlepsze zyczenia z okazji Swiat
                        Bozego Narodzenia.....oraz dzieki serdeczne

radca
                    • radca Re: atomski,tyciarek,murpruski,koparkospych..,Br 25.12.09, 15:39
                      ababyd napisał:

> Panowie,Andrzeju, Krzysztofie-Robercie,Horst i inni słynni
                      Bezimienni.
                      > Pozwólcie żyć Szczepanowi.Jutro Jego imieniny, dzień Jego świętego
                      Patrona,
                      > pierwszego męczennika za wiarę w Chrystusa,którego narodziny
                      dzisiaj
                      > wspominamy,BOGA CZŁOWIEKA, nazwanego przez Izajasza "Przedziwnym
                      Doradcą".
                      > Wszystkiego,co najlepsze /po mojemu/życzę Szczepanowi i Wam
                      Szanowni zatroskani
                      > o PRAWDĘ.
                      > Jak wyglądałoby nasze życie /moje,
                      > Krzysztofa-Roberta,Andrzeja,Horsta,...Szczepana/,gdyby nie Dobra
                      > Nowina,pasterze,bydlątka,...
                      > Oby ziemi sodomskiej nie było lżej w dzień SĄDU OSTATECZNEGO,jak
                      ziemi
                      > bydgoskiej.To będzie także "efekt" naszych życiorysów.
                      > Chrześcijaństwo daje nam zawsze szansę. Ja staram się o tym
                      pamiętać,czego życz
                      > ę
                      > Szanownym Forumowiczom /wszystkim/z całej mocy.
                      > Skorzystajmy z "Przedziwnego Doradcy".
                      >
                      > Nisko kłaniam się, Andrzej Adamski.

- Dzieki za Dobre Slowo. Zdrowych i Radosnych Swiat Bozego Narodzenia
                      zycze Panie Andrzeju,Krzysztofie-Robercie oraz Wszystkim tutaj
                      obecnym na Forum

radca
                    • szczamnapis Czy to zestawienie "pasterze-bydlątka" to przez 25.12.09, 15:53
                      przypadek, czy chciałbyś coś jednak przez to powiedzieć? Wyznać grzech
                      pośrednio, bo nie nadszedł jeszcze czas na pojednanie się z odmiennością?
                      • ababyd Re: Czy to zestawienie "pasterze-bydlątka" to prz 25.12.09, 16:06
                        Odpowiadam na pytanie.Jak zawsze,życzę Tobie dobrze,szczególnie z okazji
                        jutrzejszych IMIENIN.
                        Wszystkiego dobrego.
                        A A
                        • szczamnapis Re: Czy to zestawienie "pasterze-bydlątka" to prz 25.12.09, 16:12
                          Unikając tematu, nie pozbędziesz się problemu.
                          • ababyd Re: Czy to zestawienie "pasterze-bydlątka" to prz 25.12.09, 20:10
                            Tematu nie unikam,problemu nie mam.
                            "Com powiedział,powiedziałem".Nie domyślaj się niczego,szczególnie złego,z mojej
                            strony.Każdy mierzy swoją miarą-ja także.Nie lękaj się.
                            Poczytaj Ewangelie przeznaczone na Święta Bożego Narodzenia,także tą na dzień
                            Twego Patrona,św Szczepana.
                            Grzechy wyznaję w konfesjonale,do czego i Ciebie zachęcam.Bóg jest
                            miłosierny.Doświadczam tego.
                            Jeszcze raz życzę Tobie,abyś za Izajaszem,skorzystał z"Przedziwnego
                            Doradcy".Jemu zależy także na Tobie,tym bardziej,że niektórzy mówią o Tobie,
                            jako o badaczu,naukowcu,może uczonym.Z wpisów Twych wynika,że jesteś
                            nieprzeciętny.Czy tak jest?
                            "Wiara i rozum są jak dwa skrzydła..."/JPII/.
                            Nie odbieraj tego,co piszę, jako coś podstępnego.Podobnie jak Ty,chciałbym być sobą.
                            Jeszcze raz Wszystkiego dobrego na Imieniny.

Andrzej Adamski
                        • radca Re: Czy to zestawienie "pasterze-bydlątka" to prz 25.12.09, 16:15
                          ababyd napisał:

> Odpowiadam na pytanie.Jak zawsze,życzę Tobie dobrze,szczególnie z
                          okazji
                          > jutrzejszych IMIENIN.
                          > Wszystkiego dobrego.
                          > A A

- to nie jest zaden " szczepan ".....poprostu chce zmylic....i smiac
                          sie, ze wpuszcza kogos na bledne tory...... to jest poprostu
                          pefidia....

ja rozumie dyskusje, ale jesli ktos zieje obsesja w atakowaniu
                          upatrzonych nickow - tylko dlatego,ze sam jest " gnojem " .. to
                          nic innego nie pozostaje - jak polozy temu kres

... zbyt wiele tutaj zlego sie dzialo
                          • szczamnapis Re: Czy to zestawienie "pasterze-bydlątka" to prz 25.12.09, 16:23
                            Ejże , katoliku, a gdzie twój drugi policzek? Gdzie "miłuj nieprzyjacioły
                            swoje"? Gdzie twoja wiara w te szczególne dla was święta?
                            Uśmiałem się jak norka: "atakowanie upatrzonych nicków" nie mam takich zaburzeń
                            jak ty, by z wirtualnych bytów robić sobie cel ataku. "octopus medici" Tak się
                            składa, że to TY personalnie nasz bałagan w głowie.
                      • radca Re: Czy to zestawienie "pasterze-bydlątka" to prz 25.12.09, 16:09
                        szczamnapis napisał:

> przypadek, czy chciałbyś coś jednak przez to powiedzieć? Wyznać
                        grzech
                        > pośrednio, bo nie nadszedł jeszcze czas na pojednanie się z
                        odmiennością?

- akadiuszu tomaszewski ....cos ci sie w tym zawodzie projektanta
                        musi nieudawac - skoro tak wielka ziejesz nienawiscia ?
                        opluwasz i obrzucasz blotem tak wiele osob i to piastujacych
                        rozne funkcje oraz osoby prywatne - jak i wierzacych katolikow
                        oraz sam kosciol katolicki...... to nie jest normalne ....

.... dawales swoje haniebne teksty - pod roznymi nickami...ale
                        jestes do zlokalizwania i powinienes odpowiadac za swoje obelgi
                        i wyzwiska - ktore to stosujesz za pomoca Publicznych srodkow
                        przekazu ... a do takich nalezy Forum GW - Bydgoszcz.
                        • szczamnapis Re: Czy to zestawienie "pasterze-bydlątka" to prz 25.12.09, 16:11
                          pierożek spożyty? a rączki umyte? A fe, taki duży chłopiec i o tym zapomina??
                • horst.sobota Re: atomski,tyciarek,murpruski,koparkospych..,Br 25.12.09, 17:12
                  A kto to jest atomski. To jakis związek chemiczny?

Kto to????
                  • frych47 Re: atomski,tyciarek,murpruski,koparkospych..,Br 25.12.09, 17:18
                    horst.sobota napisał:

> A kto to jest atomski. To jakis związek chemiczny?
                    >
                    > Kto to????

Z małej litery wygląda na atom narty.
              • horst.sobota Re: atomski,tyciarek,murpruski,koparkospychacz .. 25.12.09, 17:10
                Jaki Tryciarek, kto to jest?????

Szukałem w wikipedii i nic nie znalazłem.
        • unidfg Re: "szczamnapis" - jest pod ochrona Admina ? 30.12.09, 16:09
          już lubię Pana Maszcza, ale niestety szczamnapis nim nie jest....gwarantuje:)

horst.sobota napisał:

> frych47 napisał:
          >
          > > "szczamnapis"
          > >
          > > -Przecież tu chodzi o zwykły PiSuar.
          >
          >
          > Nie, nie i jeszcze raz nie. Wiem, co piszę. Maszcz właśnie taki jest. To on. To
          > on na 200 %. Należy również do zdecydowanych ateistów i UKAZUJE badania na ten
          > temat, szuka materiałów naukowych... Nie wiem, czy radca zdaje sobie sprawę, że
          > wszedł w POLEMIKĘ z taką OSOBĄ... Bo...
          > Bo Maszcz jest nieprzejednany i...
          >
          > Nie chce jednak wyprzedzać pewnych spraw... i okoliczności... ale..
          > Szczepan Maszcz i radca w pewnym klnczu więc...
    • szpmie Re: "szczamnapis" - jest pod ochrona Admina ? 25.12.09, 16:06
      Nie czytałeś Ewangelii Łukasza, gdzie Chrystus zapowiada prześladowania swoich wyznawców i nakazuje niepodejmowanie obrony.

Wdzięczny powinienś być za każdy atak na Ciebie, Twoją wiarę, bo spełnia się przewidywanie CHrystusa i masz okazję pójść za zaleceniem Pana.

Twoja skarga na jednego z uczestników tego forum jest żałosna.
      • frych47 Re: "szczamnapis" - jest pod ochrona Admina ? 25.12.09, 16:11
        Popieram szczamnapis za trafne spostrzeżenia zgodne z moim poglądem.
      • radca Re: "szczamnapis" - jest pod ochrona Admina ? 25.12.09, 16:12
        szpmie napisał:

> Nie czytałeś Ewangelii Łukasza, gdzie Chrystus zapowiada
        prześladowania swoich
        > wyznawców i nakazuje niepodejmowanie obrony.
        >
        > Wdzięczny powinienś być za każdy atak na Ciebie, Twoją wiarę, bo
        spełnia się pr
        > zewidywanie CHrystusa i masz okazję pójść za zaleceniem Pana.
        >
        > Twoja skarga na jednego z uczestników tego forum jest żałosna.

- ten projektant Arkadiusz Tomaszewski - atakuje tak wiele osob,
        obrzucajac ich niewybrednymi wyzwiskami i obelgami,ze poprostu
        " przebrala sie miarka " .....i podejme z tego powodu odpowiednie
        i stosowne dzialania.... i to czym predzej
        • szczamnapis Podejmij się trudnego zadania : dotrzymaj słowa 25.12.09, 16:19
          wielokrotnie danego publicznie i zniknij z tego forum. A teraz spróbuj trafić do
          łazienki, możesz nawet użyć tam miarki w celu wyliczenia prawidłowej trajektorii
          strumyczka, splątany baranku.
          • radca atomski,tyciarek,bryndzo,szczamnapis,murpruski,... 25.12.09, 16:25
            Biuro Projektowe Archhouse Arkadiusz Tomaszewski
            Adres: Walecznych 6/56, 85-828 Bydgoszcz
            Telefon: (052) 375-57-70
            Fax: (052) 375-57-70
            Nip: 9532145534 Strona www: www.archhouse.pl
            Zatrudnienie: 1-5 osób
            Godziny otwarcia: poniedziałek-piątek: 08:00-16:00
            • szczamnapis Re: atomski,tyciarek,bryndzo,szczamnapis,murprusk 25.12.09, 16:32
              Po co mi to przesłałeś? Masz tam udziały? Bądź pewien, że nie skorzystam z
              waszych usług w najbliższym czasie, gdyż nie planuję żadnych inwestycji, choć w
              przypadku zniżki na projekt poradni zdrowia psychicznego, rozważę propozycję.
              Pod warunkiem że podczas popisywania umowy będziesz miał pełnomocnika.
            • szczamnapis poniżej masz ważnieszy adres: 25.12.09, 16:39
              www.psd-wien.at/psd/261.html będziesz miał blisko, a jak wpadniesz do
              Bydgoszczy, to spróbuj tutaj:
              Wojewódzka Przychodnia Zdrowia Psychicznego
              Adres
              Sułkowskiego 58a
              85-634 Bydgoszcz
              Telefon/fax
              Uwagi
              Poradnia Zdrowia Psychicznego dla Dorosłych
              Umowa z NFZ
              TAK
              • radca Re: poniżej masz ważnieszy adres: 25.12.09, 17:08
                Biuro Projektowe Archhouse Arkadiusz Tomaszewski
                Adres: Walecznych 6/56, 85-828 Bydgoszcz
                Telefon: (052) 375-57-70
                Fax: (052) 375-57-70
                Nip: 9532145534 Strona www: www.archhouse.pl
                Zatrudnienie: 1-5 osób
                Godziny otwarcia: poniedziałek-piątek: 08:00-16:00
                • horst.sobota Re: poniżej masz ważnieszy adres: 25.12.09, 17:21
                  radca napisał:

> Biuro Projektowe Archhouse Arkadiusz Tomaszewski
                  > Adres: Walecznych 6/56, 85-828 Bydgoszcz
                  > Telefon: (052) 375-57-70
                  > Fax: (052) 375-57-70
                  > Nip: 9532145534 Strona www: www.archhouse.pl
                  > Zatrudnienie: 1-5 osób

Możesz Pan za to beknąć i w pierdlu skończyć. Uważaj pan. Każdy adwokat panu to
                  powie. Nie boi sie pan?

Austria mózg wyprała, każąc zginać kark i w dupę włazić?

A
                  Szczepan Maszcz to on. To Szczepan.
              • horst.sobota Re: poniżej masz ważnieszy adres: 25.12.09, 17:09
                Obsesja radcy dotycząca niejakiego tyciarka przyprawia o chorobę. Ja wiem i będę
                to powtarzał. Szczepan Maszcz zawitał do Bydgoszczy, bowiem na forum łódzkim,
                spotkał się z polemika radcy i to nie pozostało mu obojętne. To idealista
                świecki i naukowiec bez granic. Postanowił DZIAŁAĆ...

Jestem w stanie pośredniczyć jako negocjator, w rozwiązaniu KONFLIKTU, między
                radcą a Szczepanem Maszczem.

NIECH ZWYCIĘŻY DOBRO.
                • horst.sobota Re: poniżej masz ważnieszy adres: 25.12.09, 17:18
                  Naukowe dokonania Szczepana Maszcza są niepodważalne.... Mało tego.... Uważam, że radca sie z nim, spotyka, w Krośnie i Puławach.... Miałjm takie inbformacje. Od Marleny S. i Żanetki K....I udawanie greka przez radce nic nie pomoże.... On negocjuje ze Szczepanem Maszczem strategie udawania, która jest wynikiem działań OKREŚLONYCH SIŁ...

Albo radca nie spotyka sie z Maszczem i dlatego pisze tak, JKBY NIC NIE ROZUMIAŁ....

Serdeczne pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów.

Horst. sobota
                  • radca " szczamnapis " i jego lokalne i osobiste ataki 25.12.09, 17:31
                    " zapomniałeś o skazanym prawomocnym wyrokiem
                    Autor: szczamnapis 22.11.06, 18:19

Macieju O. prawej ręce twojego ulubieńca kondoma. od 2 tygodni
                    odbywa karę w miejscu odosobnienia. Nawet sam się tam stawił. Co
                    prawda z 1-dniowym opóźnieniem, ale siedzi. W przeciwieństwie do
                    wymienionych przez ciebie, kondomowy opluwaczu. "
                    • radca Re: " szczamnapis " i jego lokalne i osobiste ata 25.12.09, 17:32
                      " Ivica, coś długi masz urlop?
                      Autor: szczamnapis 23.11.06, 07:55

nie płacę ci za wazeliniarstwo w godzinach pracy, łachmyto."
                      • radca Re: " szczamnapis " i jego lokalne i osobiste ata 25.12.09, 17:37
                        " masz pecha, pustaku. Trafiłeś jak parkinsonik do
                        Autor: szczamnapis 28.11.06, 16:19

pisuaru, czyli całkiem obok. Platforma mi zwisa smętnym kalafiorem,
                        jeżeli zas nie zrozumiałeś mojej intencji, to tylko wpasowujesz się
                        w typowy obraz typowego pisuara, puchatku. "
                        • radca " szczamnapis " i jego lokalne i osobiste ataki 25.12.09, 17:39
                          " Jaki kandydat taka kampania-jak KonDom nie ma
                          Autor: szczamnapis 23.11.06, 14:22

argumentów merytorycznych- to obrzuca przeciwnika gownem. Tak jak z
                          wartością domu Jasiakiewicz- niby wielkie ukrywanie majątku, a sam w
                          oświadczeniu majątkowym z 2003 roku wycenił swoija działke na 120
                          000,00 PLN, po 3 latach zaś wartość spadła do 100 000, 00 PLN.
                          Pierwszy przypadek w Bydgoszczy, że wartość nieruchomości spada!! No
                          ale KonDom się myli, a Jasiakiewicz ukrywa.....Tak jak wielki
                          problem-zdjęcia z Millerem- póki co-Miller nie ma żadnego zarzutu, a
                          pan Maciej Obremski, prawa ręka "Rondowicza" siedzi skazany
                          prawomocnym wyrokiem za łapówki. No ale o tym KonDom juz o tym nie
                          pamięta. "
                          • radca Re: " szczamnapis " i jego lokalne i osobiste at 25.12.09, 17:41
                            " Dombrowicz odpowiada za aferę w MWIK i w BPP.
                            Autor: szczamnapis 17.11.06, 17:11

Ale o parku też cisza, a 3000 000,00 PLn wpłynęło na konto corimpu.
                            Ciekawe jaki procent tej kwoty wylądował na koncie pana kondoma. "
                            • radca Re: " szczamnapis " i jego lokalne i osobiste at 25.12.09, 17:43
                              " spamerska wazelino pisowska-weź na wstrzymanie,
                              Autor: szczamnapis 18.12.06, 15:15

bo od twojej pispropagandy wzorowanej na Pawce Morozowie już mnie
                              oczy szczypią, szmato bez honoru i godności. "
                              • radca " szczamnapis " i jego lokalne i osobiste ataki 25.12.09, 17:47
                                " pan "Rondowicz" jeszcze posiedzi za BPP
                                Autor: szczamnapis 22.11.06, 18:24

Na terenie BPP firma CORIMP (75 udziałów o wartości 75 000, PLN) pod
                                pozorem „niwelacji” terenu dokonała nielegalnej odkrywki pokładów
                                żwiru (odkrywka o głębokości do 6-10 m), który następnie został
                                wypełniony skażonym chemicznie i mikrobiologicznie gruzem po
                                zburzonej rzeźni BZM.

Żwir został następnie sprzedawany na budowę węzła w Stryszku, w
                                cenie od 1,50 do 3,00 PLN za m3, więc nie był traktowany jako odpad.
                                Według tych danych kwota uzyskana za sprzedany żwir wynosi od 2 000
                                000,00 do 3 000 000,00 PLN.

Działalność CORIMP-u na terenie BPP została ustalona z panem
                                Grygorewiczem, za wiedzą Konstantego Dombrowicza, na zasadzie umowy
                                ustnej – bez adnotacji pisemnej.

CORIMP nie miał tytułu prawnego do terenu, na którym miała miejsce
                                nielegalna działalność, umowa na użyczenie terenu została dopiero
                                podpisana w dniu 26 października 2006r, a więc po wyeksploatowaniu
                                żwiru i zakopaniu gruzu.
                                Więc nadzór właścicielski spał, bo pan "Rondowicz" sobie jeździł tu
                                i tam. I pewnie to też wina Jasiakiewicza, nie? "
                                • radca " szczamnapis " i jego lokalne i osobiste ataki 25.12.09, 17:49
                                  " poczekamy, zobaczymy co wyjdzie z BPP, to
                                  Autor: szczamnapis 20.11.06, 14:23

dopiero będzie smrodek. Gruz z rzeźni "pachniał" w porównaniu z
                                  kostkiem i jego szemranym układem z corimpem. "
                                  • szczamnapis Re: " szczamnapis " i jego lokalne i osobiste ata 25.12.09, 17:54
                                    "Żeby tego było mało, pan "r" wypisuje te
                                    same zdania na wszystkich możliwych forach, co jednoznacznie wskazuje na
                                    psychozę maniakalno-depresyjną o pewnych jednak cechach uporządkowania-pacjent
                                    musi swoje wpisy katalogować i archiwizować, z czego uczynił swego rodzaju misję
                                    życiową. Poza tym badany często korzysta z cytatów nie
                                    podając źródła, przypisując sobie cudze przemyślenia jako własne, co może
                                    wskazywać na chęć zwrócenia na siebie uwagi przy absolutnym braku przekonań."
                                    Koniec cytatu :-)
                            • szczamnapis i co z tego wynika, poza tym że masz bałagan w 25.12.09, 17:44
                              głowie?
                              • radca "szczamnapis " atakuje wyzwiskami o przestepstwa 25.12.09, 17:59
                                ktore - to on pod ukrytym nickiem " szczamnapis " - zarzuca
                                konkretnym osobom z Bydgoszczy......

albo obrzuca wyzwiskami oraz pomowieniami - konkretne osoby .....
                                ukrywajac sie pod kolejnym nickiem " szczamnapis " - albo pisze
                                klamliwe oskarzenia ? ....a wtedy ...

..zobaczymy...sprawa z obrzucaniem wyzwisk i ustawicznym ublizaniu
                                konkretnym osobom - napewno znajdzie swoj final w odpowiednim miejscu
                                • radca Re: "szczamnapis " atakuje wyzwiskami o przesteps 25.12.09, 18:09
                                  " najgroźniejsza sektą jest katolicyzm, a jest legal
                                  Autor: szczamnapis 02.03.07, 14:04

ny i nikomu z władz nie przeszkadza. A pan dominikanin-jako
                                  przedstawiciel owej sekty, powinien przypomnieć sobie przysłowie o
                                  belce i źdźble w oku. Chociaż to będzie trudne bo go krew zalewa z
                                  powodu konkurencji. "
                                  • szczamnapis no i co z tego wynika? po raz 2 pytam? 25.12.09, 18:18
                                    ty możesz robić l..a rydzykowi po wpłaceniu mu comiesięcznego haraczu, ja
                                    takiego obowiązku nie mam-ba, nawet zamiaru. A że stwierdzam fakt, że katolicyzm
                                    to najgroźniejsza sekta na świecie to moje prywatne zdanie, to którego mam
                                    prawo, gdyż wy, katolicy nie macie monopolu na prawdę i wasze gó... wcale mniej
                                    nie śmierdzi.
                                  • horst.sobota Re: "szczamnapis " atakuje wyzwiskami o przesteps 25.12.09, 19:32
                                    Uważaj elektryku po zawodówce. To, że dostałeś socjal w Austrii, nie znaczy, że
                                    jesteś bogiem. Znaczy to, że uciekłeś stąd, bo w kraju było ciężko.

• szczamnapis no więc szanowny psychopato: 25.12.09, 18:14
                                  forum.pomorska.pl/Pijany-lekarz-w-Deblinie-t15356.html
                                  " wojskowa mafia oficerow polskich " oraz " Bydgoska Osmiornica " - wkroczyla do
                                  Akcji - by pomagac przestepcom w unikaniu odpowiedzialnosci karnej" " wojskowa
                                  mafia oficerow polskich " - ktore - to on pod ukrytym nickiem " radca " -
                                  zarzucakonkretnym osobom z Bydgoszczy......
                                  albo obrzuca wyzwiskami oraz pomowieniami - konkretne osoby .....
                                  ukrywajac sie pod kolejnym nickiem " Andrzej Kmicic " - albo pisze
                                  klamliwe oskarzenia ? ....a wtedy ...
                                  ..zobaczymy...sprawa z obrzucaniem wyzwisk i ustawicznym ublizaniu
                                  konkretnym osobom - napewno znajdzie swoj final w odpowiednim miejscu
                                  www.nowosci.com.pl/forum/read.php?2,184543,55835,quote=1 "> Słyszałem o
                                  tych"fenomenalnych" chirurgach w Bizielu. Niektórzy są wręcz jasnowidzami. Nawet
                                  bez czytelnego usg potrafią zdiagnozować ,czy jest tętniak aorty czy nie.Ba
                                  nawet niektórzy bez jakiegokolwiek usg.A ,że kończy sie to rychłą śmiercią
                                  pacjenta? No cóz ,zawsze można powiedzieć jak ci panowie "zdrowy to on nie był".
                                  - i oczywiscie wina obarczyc ofiare - jakiez to proste
                                  Andrzej Kaniecki"
                                  www.powiatkutnowski.pl/modules.php?op=modload&name=NS-Comments&file=index&req=showreply&tid=130504&sid=4465&pid=130503&mode=thread&order=0&thold=0
                                  forum.gazeta.pl/forum/w,50,4116812,4117739,Re_Rosja_plk_Budanow_uznany_za_niepoczytalnego.html
                                  forum.gazeta.pl/forum/w,54,96758708,96760659,Prokuratura_w_Bydgoszczy_pomaga_przestepcom.html
                                  jeszcze popiszemy o pomawianiu konkretnych osób? i o finale? Świecie czeka z
                                  utęsknieniem, na twoim przypadku prof. Araszkiewicz może kilku doktorów wypromować.
                                  • radca "szczamnapis" - ataki i wyzwiska 25.12.09, 18:20
                                    " wet, aż cię paluszki świerzbią żeby kilka stosów
                                    Autor: szczamnapis 07.08.07, 21:18

rozpalić, jak twoi święci braciszkowie ze świętej inkwizycji. A
                                    Senyszyn to byś Wisłą z toruniewa go Gdańska spławił, prawda,
                                    rydzyko-katoliku? To umiecie najlepiej robić, nienawiść i morderstwa
                                    to w końcu wasza tradycja uświęcona od 2000 lat. "
                                    • radca Re: "szczamnapis" - ataki i wyzwiska 25.12.09, 18:26
                                      " A dlaczego z moich podatków karmiona jest czarna
                                      Autor: szczamnapis 27.11.07, 17:07

stonka, największy pasożyt na świecie? Dlaczego z moich podatków
                                      utrzymuję niezliczoną armię kapelanów, katechetów, nieprzebrane
                                      ilości kaplic? W imię czego mam finansować złote cielce w
                                      postaci "opatrzności"(hehe) bożej? jakieś fundusze kościelne, zwroty
                                      wyremontowanych i odbudowanych od fundamentów szpitali, szkół?
                                      Dlaczego? "
                                      • radca Re: "szczamnapis" - ataki i wyzwiska lpkalne 25.12.09, 18:30
                                        " mojemu miastu życzę Prezydenta a nie sołtysa
                                        Autor: szczamnapis 17.12.07, 22:43

bez obrazy dla tej szacownej funkcji "
                                    • szczamnapis miód na me serce, cieszy mnie że tak pilnie 25.12.09, 18:29
                                      czytasz moje wszystkie wpisy. Szkoda że przy tym nie myślisz. A jak już jesteśmy
                                      przy tematyce kościelno-świątecznej: w tak ważne święta nienawiść tobą
                                      zawładnęła? Czy już jesteś po mszy? Jak tam atmosferka wiedeńska? Nie
                                      zapomniałeś lekarstewka? Pisz jeszcze, pisz proszę.
                                      • radca "szczamnapis " atakuje 25.12.09, 18:34
                                        " Szczyt głupoty-zagłosować na KonDoma i zostać
                                        Autor: szczamnapis 28.04.07, 20:29

w Bydgoszczy "
                                        • radca Re: "szczamnapis " atakuje 25.12.09, 18:36
                                          " Gdyby ten cham był z poręki SLD, to już dawno
                                          Autor: szczamnapis 09.06.07, 17:41

1. Dziennik by go opluł
                                          2. Rzepa by go opluła
                                          3. Gadzinówka z Torunia by go opluła,
                                          no i dawno byłby na bezrobociu.
                                          Ale samopisowy układ broni postpezepeerowskiego neofity, bo swój
                                          postkomuch to świetny postkomuch(jak i np pan minister slarbu) "
                                          • horst.sobota Re: "szczamnapis " atakuje 25.12.09, 19:09
                                            Słuchaj elektryku z Austii. Jeśli nie przestaniesz szczekać, podam twój adres,
                                            numer domu i inne informacje Aqndrzewju. Wszak widzimy się w sklepie raz na dzień...
                                            • horst.sobota Re: "szczamnapis " atakuje- korekta 25.12.09, 19:11
                                              Słuchaj elektryku z Austrii. Jeśli nie przestaniesz szczekać, podam twój adres,
                                              > numer domu i inne informacje Aqndrzeju... Wszak widzimy się w sklepie raz na dzi
                                              > eń...
                                            • radca "szczamnapis " atakuje lokalnych urzednikow 25.12.09, 19:31
                                              " taka już natura R.B.-nie wychylać się, udawać że
                                              Autor: szczamnapis 24.12.09, 14:22

wszystko OK. PO nowym roku wybory samorządowe, może uda mu się
                                              załapać na listę PO. W końcu pozatrudniał koleżków, strzelił w stopę
                                              KonDomowi (młodszemu Kondomowi również, degradując panią P. ze
                                              stanowiska DyrGena na "głównego specjalistę" w Wydziale Certyfikacji
                                              Prawa rączka Rafałka, Krzysiu S nie narobił pod górkę peowcowi
                                              Całbeckiemu za skandaliczny rozdział funduszy europejskich(choć ma
                                              to w zakresie obowiązków) więc partia odwdzięczy się wojewodzie
                                              poparciem jego kandydatury na szefa Bydgoszczy. "
                                              • radca "szczamnapis " atakuje lokalnych urzednikow wyzwi 25.12.09, 19:42
                                                " Pan Pałka raczy kłamać w kwestii segredacji odpad
                                                Autor: szczamnapis 15.12.09, 19:28

ów, znikające pojemniki są faktem - widok z mojego okna trochę się
                                                zmienił po zabraniu 2 kompletów pojemników. "Przedstawiciele ratusza
                                                odrzucili też zarzuty, że miasto rezygnuje z selektywnej zbiórki
                                                odpadów, rezygnując z pojemników na ulicach. Zbigniew Pałka,
                                                dyrektor wydziału gospodarki komunalnej i ochrony środowiska
                                                zarzucił natomiast organizacjom ekologicznym, że rozgłaszając
                                                nieprawdziwe informacje na ten temat w Europie, szkodzą Bydgoszczy."
                                                no przecież ten pisuarczyk ma nas za debili, pojemniki faktycznie
                                                kosmici uprowadzili.Chciałbym przesłać wyrazy pozdrowień mojego
                                                znajomego dla decydentów w UM za tą decyzję,ze szczególnym
                                                uwzględnieniem pana Pałki, ale za słowa powszechnie uznawane za
                                                obelżywe dostałbym bana - jedyne co nadaje się do zacytowania to
                                                wstęp: co za.......resztę pominę milczeniem. Pan Bordewicz
                                                też jest miły - mamy 3 sortownie.....a przecież śmieci wywalają na
                                                komunalne wysypisko, płacąc kupę kasy za składowanie śmieci
                                                niesortowanych. Niedawno urzędasy miejskie zapewniały, że będzie
                                                najnowocześniejsza metoda spalania śmieci (plazmowa) teraz okazuje
                                                się, ze nie wiadomo do końca jaka, bo dopiero
                                                będzie przetarg-czyli jedyne kryterium-cena, a więc w konsekwencji
                                                ruszt."Spalarnia jest nieodzownym elementem po segregacji. To jak
                                                ostatni etap układu pokarmowego K. Napieraj" To dlaczego kretyni
                                                likwidują dzwony? Czyżby pan Pałka wiedział lepiej? no przecież ten
                                                pisuarczyk ma nas za debili, pojemniki faktycznie kosmici
                                                uprowadzili. W K-P UW prawdą też się brzydził... "
                                                • radca "szczamnapis " obrzuca wyzwiskami i ubliza 25.12.09, 19:49
                                                  " a jak to z waszym szacunkiem do niewierzących?
                                                  Autor: szczamnapis 15.11.09, 22:56

czy narzucając swoje gusła niezainteresowanym, zabierając budynki w
                                                  których są szkoły, szpitale, grunty na których miały być place
                                                  zabaw, albo molestując dzieci sutannowi szanują ludzi?? od kiedy
                                                  katolicyzm=człowieczeństwo? kadzidło wam resztki mózgów spaliło. o
                                                  ile kaniecki jest lokalnym głupkiem z zaburzeniami psychicznymi i
                                                  jego bełkot jest swoistym folklorem, o tyle Pana współgłos z
                                                  psychicznym mnie dziwi. "
                                                  • radca Re: "szczamnapis " obrzuca wyzwiskami i ubliza 25.12.09, 19:53
                                                    " Bruski?? chyba sobie kpisz.Co on zrobił dla miasta
                                                    Autor: szczamnapis 02.12.09, 17:47

bo jakoś sobie nie mogę przypomnieć? Ile euro pozyskał jako
                                                    odpowiedzialny za pozyskiwanie środków europejskich? Co zrobił dla
                                                    województwa, bo jakoś nie widzę? Jedyne "sukcesy" jakie ma, to
                                                    przerost zatrudnienia w UW w połączeniu z atmosferą jak obozie pracy
                                                    (no, może za wyjątkiem wydziału kierowanego przez swojego przydupasa
                                                    szczerbatego Krzysia S.) "
                                                  • radca Re: "szczamnapis " obrzuca wyzwiskami i ubliza 25.12.09, 19:55
                                                    " Myślisz, że Kondom wywali za to prezesa? W końcu
                                                    Autor: szczamnapis 09.11.09, 22:06

nie po to Rogacki zatrudniał nieudacznika na stanowisku
                                                    dyrektorskim, żeby go ten nieudacznik po latach w podzięce teraz
                                                    wykopał za to samo. "
                                                  • radca Re: "szczamnapis " obrzuca wyzwiskami i ubliza 25.12.09, 20:06
                                                    " to znaczy że to zasługa mściwego nieroba KonDoma??
                                                    Autor: szczamnapis 03.01.09, 18:21

sam kopie fundamenty i robi za koźlarza w przebraniu. Pewnie też
                                                    inwestuje kasę z łapówek - za Drukarnię, Mostową itp. "
                                                  • radca Re: "szczamnapis " obrzuca wyzwiskami i ubliza 25.12.09, 20:18
                                                    " Bydgoszcz Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
                                                    " Twoje dotychczasowe smarki na tym forum
                                                    Autor: szczamnapis 25.01.09, 00:42

są równie trafione jak ostatni. Obsesyjne doszukiwanie się
                                                    komunistów można jeszcze próbować leczyć. Kiedyś zespół obsesyjno-
                                                    kompulsywny, zwany też manią prześladowczą leczono lobotomią
                                                    (zdradzasz właśnie objawy takiej kuracji) dzisiaj multiterapia i
                                                    farmaceutyki czynią cuda. Może podjedziesz na Gnieźnieńską? "

• ababyd Re: "szczamnapis " obrzuca wyzwiskami i ubliza 25.12.09, 20:18
                                                    Panie Andrzeju, Panowie.
                                                    Na klawiaturze wypukać można prawie wszystko.Przeczytajcie ponownie wszystkie
                                                    wpisy- szczególnie swoje i odnieście do cywilizowanych,łacińskich norm.Mądremu
                                                    dość,są święta,wszyscy deklarujemy się czynieniem dobra innym,...

Wszystkiego dobrego,Andrzej Adamski
                                                  • radca Re: "szczamnapis " obrzuca wyzwiskami i ubliza 25.12.09, 20:24
                                                    " ja nie widzę pozytywnych efektów jego "pracy"
                                                    Autor: szczamnapis 10.01.09, 21:50

poza gadzinówką zwaną kurierem ratuszowym, no i poza tym forum,
                                                    gdzie opłacani z moich podatków jego klakierzy pozatrudniani w UM w
                                                    podzięce za pracę w kampanii wyborczej (jak ivica i jego małżonka
                                                    czy studencik Gulczyński i wielu, wielu innych) wyciskają tony
                                                    wazeliny. "
                                                  • radca Re: "szczamnapis " obrzuca wyzwiskami i ubliza 25.12.09, 20:27
                                                    "jeżeli mowa o faktach, to napisz zoncu,jak to było
                                                    Autor: szczamnapis 08.01.09, 21:34

z twoim zatrudnieniem?Kiedy był konkurs, na jakie stanowisko, ilu
                                                    było kandydatów, czym urzekłeś pana pijaka?Czy znowu się wykręcisz?"
                                                  • radca Re: "szczamnapis " obrzuca wyzwiskami i ubliza 25.12.09, 20:30
                                                    "nie dyskutuj z trollem. wdając się w dysputy
                                                    Autor: szczamnapis 17.06.09, 22:09

z chorym psychicznie nakręcasz go. jak go ignorowaliśmy, to
                                                    przycichł na dłuższy czas, chyba że był leczony w odosobnieniu, co
                                                    też jest wielce prawdopodobne, a nawet potrzebne."
                                                  • radca Re: "szczamnapis " obrzuca wyzwiskami i ubliza 25.12.09, 20:58
                                                    ababyd napisał:

> Panie Andrzeju, Panowie.
                                                    > Na klawiaturze wypukać można prawie wszystko.Przeczytajcie
                                                    ponownie wszystkie
                                                    > wpisy- szczególnie swoje i odnieście do cywilizowanych,łacińskich
                                                    norm.Mądremu
                                                    > dość,są święta,wszyscy deklarujemy się czynieniem dobra innym,...
                                                    >
                                                    > Wszystkiego dobrego,Andrzej Adamski

- Szanowny Panie Andrzeju....
                                                    zbyt dlugo bylem cierpliwy i tolerancyjny - do tego osobnika.
                                                    Jednak notorycznie bylem atakowany i ublizano mi w sposob naprawde
                                                    chamski ...malo tego - po nazwiku i z pelna premedytacja.
                                                    Mialem przekonanie,ze Admin lub Adminii z Forum Gazety Wyborczej
                                                    beda reagowali - na personalne ataki,wyzwiska i ublizania...
                                                    ..niestety nie. Cierpliwosc moja i miara sie juz przebrala.

Jesli ja opisywalem pewne zdarzenia z udzialem osob i instytucji -
                                                    to nie ukrywalem sie pod nickiem....zawsze mogly sie takie osoby
                                                    odezwac i podjac dyskusje - tak jak np. Pan - Panie Andrzeju.

..niestety tutaj bylem notorycznie atakowany i ublizano mi w sposob
                                                    bardzo ordynarny ....i to pod montowanymi nickami - by mylic
                                                    innych uczestnikow forum - jak to mialo miejsce dzisiaj z tym
                                                    niby " szczepanem " ..gdy pojawil sie nagle nick " horstsobota"
                                                    ktory pozniej podjal sie nawet proby grozb i zastraszania mnie
                                                    na forum.

.. wiec ja - Panie Andrzeju ....postanowilem ta sparwe doprowadzic
                                                    do pewnego finalu i realizacji.....o czym w stosownym czasie
                                                    poinformuje.

....napewno nie dam sie zastraszyc i zastraszac....

radca

ps. nie ja atakowalem i ublizalem tym osobom - ale poczulem sie
                                                    w obowiazku..by wreszcie zareagowac i....
                                                  • radca jestem gotowy - by sie pojednac ..... 25.12.09, 21:24
                                                    ....ale,aby doszlo do pojednania - musi to byc wola dwustronna.
                                                    Ja wyrazam taka wole i pokornie prosze druga strone o zgode
                                                    i tolerancje.

radca
                                                  • ababyd Re: jestem gotowy - by sie pojednac ..... 25.12.09, 22:07
                                                    Panie Andrzeju,Panowie Szanowni.
                                                    Forum to forma "nowoczesna".Ja także odczuwam "nowoczesność".
                                                    Zachowuję się jak potrafię,staram się być sobą,kimś kim chciałbym,w oparciu o
                                                    przyjęte wartości, być.Różne są efekty mych starań,ale próbuję ciągle
                                                    odchwaszczać swoje poletko.
                                                    Każdy z nas zachowuje się jak umie,właściwie, jak chce.
                                                    Bohaterstwo anonimowe,brzytwa w nieodpowiedzialnej dłoni,nawet lekarstwo,są
                                                    niebezpieczne.
                                                    Proszę przeczytać list Pawła do Koryntian /II/.Tam wszystko jest.
                                                    Szanujmy się wzajemnie /wiem,że to trudne-patrz słowa Benedykta XVI w czasie
                                                    Pasterki/.
                                                    Forum spełnia różne cele. W czasie tej dyskusji można bardzo wiele dowiedzieć
                                                    się."Pisarze",nie tylko są przypadkowi,naiwni,spontaniczni,... Nie pokładajmy
                                                    zbyt wiele oczekiwań w takich formach debat. Panowie wiedzą lepiej.
                                                    Mądremu dość.

Andrzej Adamski
                                                  • horst.sobota Re: "szczamnapis " obrzuca wyzwiskami i ubliza 26.12.09, 02:27
                                                    radca napisał:

.. wiec ja - Panie Andrzeju ....postanowilem ta sparwe doprowadzic
                                                    > do pewnego finalu i realizacji.....o czym w stosownym czasie
                                                    > poinformuje.
                                                    >

A cóż to za pierdoły ????????
                                                  • horst.sobota Szczepan Maszcz i jego dorobek oraz przeprosiny 26.12.09, 02:42
                                                    Szczepan Maszcz, jak już sam tutaj przyznał, zajmuje się badaniem
                                                    neuroprzekaźników u osób sklasyfikowanych jako chore na cyklofrenię i chorobę
                                                    dwubiegunową.
                                                    Jest to osoba z pokaźnym dorobkiem naukowym. Jego publikacje , dotyczące owej
                                                    choroby, zajmują zaszczytne miejsce w katalogu pozycji psychiatrycznej i
                                                    medycznej uniwersytetu Jagiellońskiego i Yale.

Jednocześnie moje informacje dotyczące spotkania niejakiego radcy i Szczepana
                                                    Maszcza nie potwierdziły się. Moje informacje z Krosna, Raciborza, Puław i
                                                    Gołańczy zawiodły. Jednocześnie chcę przeprosić na forum tak znana w świecie
                                                    medycznym osobę, jaką jest Szczepan Maszcz. Byłem przekonany, że jego pacjentem
                                                    był radca, wymknął mu się spod kontroli i niczym nieopanowana bomba biologiczna,
                                                    wybuchła tutaj na forum.

Ma o czym myśleć Szczepan Maszcz. Jego troska, oraz idealistyczne dzieło, jakim
                                                    jest pomoc chorym, zawsze będzie wzbudzało u mnie szacunek.

Dlatego nie dziwi mnie polemika radcy i Szczepana Maszcza. Powtórzę po raz
                                                    któryś. Jestem gotowy być negocjatorem porozumienia które być może kiedyś
                                                    nastąpi. Jeśli radca przestanie gryźć i kopać. Kopać człowieka DOBREGO, który
                                                    nosi w sobie DOBROĆ.

Niech to będą Bobolice, albo Szczyrk. Spotkajmy się !
                                                  • horst.sobota Doktorat Masazcza na temat 26.12.09, 03:04
                                                    "Jak bardzo komputer może zastąpić rodzinę"

Do tego habilitacja:

"Katalogowanie i zbieranie wpisów forumowych, a sporadyczne ataki szału
                                                    cyklofrenicznego".

Za tę ostatnią pozycję, Maszcz otrzymał nagrodę ministra zdrowia w USA, Boba Sicksa.
                                                  • horst.sobota Re: Doktorat Maszcza na temat 26.12.09, 03:05
                                                    Korekta w nazwie.
                                                  • horst.sobota Habilitacja Maszcza 26.12.09, 03:25
                                                    W tej pozycji czytamy:

"(...) Utrata któregoś z członków rodziny, spowodowała ataki szału,
                                                    przejawiającego się w nadmiernej aktywności internetowej, która doprowadzała
                                                    chorego do częściowych zaników świadomości, szukania winnych i odpowiedzialnych
                                                    za zastały stan rzeczy.
                                                    Jednocześnie nasilały się okresy wzmożonej działalności w społecznościach
                                                    internetowych, przy jednoczesnym braku regularnego przyjmowania specyfików,
                                                    mających na celu łagodzenia objawów szału cyklofrenicznego.. "
                                                  • horst.sobota Czy radca to pacjent Maszcza? 26.12.09, 09:37
                                                    Czy to jego pacjent? Maszcz zajmuje się cyklofrenikami, jednakże jego
                                                    metodologia używania specyfików i elektrowstrząsów, zawsze odnosi pożądane skutki.

Myślę jednak, że nie. Wpisy Maszcza UKAZUJĄ TROSKĘ, którą Maszcz otacza radcę.
                                                    Radca, jako osoba CHORA, zmusiła Maszcza do ujawnienia się, przybycia na forum i
                                                    zrezygnowania z wykładu na Uniwersytecie Jagiellońskim.

Czy radca w końcu zdecyduje się na terapię? Czy zacznie regularnie przyjmować
                                                    tabletki? Czy radca pozwoli sobie pomóc i czy Maszcz zawiezie go do swojej kliniki?

Na te pytania odpowiedź dostaniemy niebawem.
                                                  • radca "horstsobota" - co spowodowalo taka wrednosc ? 26.12.09, 09:42
                                                    " Horst.Sobota
                                                    Autor: horst.sobota 15.12.07, 20:18

Moj nick pochodzi od starego człowieka, żyjącego na mazurach.
                                                    Nienawidzi lasu.Las zabrał mu żonę i dziecko - odeszli od niego, nie
                                                    chcieli mieszkać w leśniczówce. Stary człowiek karmi się nienawiścią
                                                    do lasu, tym żyje, w czym jest zarówno śmieszny jak i żałosny.
                                                    Postanowiłem przybrać taki nick.

Wszystko to wymyślił Zbigniew Nienacki w swej powieści Wielki Las.
                                                    Nie o Panu Samochodziku. "
                                                  • radca Re: "horstsobota" - co spowodowalo taka wrednosc 26.12.09, 09:44
                                                    " Re: Horst.Sobota
                                                    Autor: horst.sobota 15.12.07, 20:37

Jestem człowiekiem, a więc istotą grzeszną. Jestem zawiedziony i
                                                    ludżmi i sobą samym. Miałem do wyboru Juranda ze Spychowa i Horsta
                                                    Sobotę. Wybrałem Horsta.
                                                    Też, jak on, codziennie kładę się do trumny z jesionu i pragnę
                                                    umrzeć, ale jest tam tak niewygodnie, że muszę żyć.. I szczęśliwy
                                                    ten, kto w życiu zawsze prostą ścieżką szedł. "
                                                  • horst.sobota Re: "horstsobota" - co spowodowalo taka wrednosc 26.12.09, 09:46
                                                    No pięknie pacjencie. A jakieś konkrety Andrzeju... ? Podajemy Twój adres,
                                                    telefon, czy nie?
                                                  • radca Re: "horstsobota" - co spowodowalo taka wrednosc 26.12.09, 09:50
                                                    " Chrześcijaństwo i te wszystkie inne
                                                    Autor: horst.sobota 06.11.09, 00:10

Debatujecie tutaj o czymś, czego praktycznie nie ma. Religia, to
                                                    takie, ot, placebo dla mas. Pójść do kościoła, poszeptać do ścian,
                                                    wyjść i poczuć się lepiej.
                                                    Nad nami nikt i nic nie czuwa. Im szybciej to zrozumiecie, tym
                                                    lepiej. Przestaniemy być wtedy pośmiewiskiem w europie. Wszędzie to
                                                    jest, ale nie na taką skalę jak tutaj. Kaszpirowski, różdżkarze to w
                                                    sumie to samo, ale z małą mocą przebicia.

Bycie księdzem w Polsce, to najlepsza robota pod słońcem. Ogromna
                                                    władza, szacunek i kręcenie lodów na boku. A i nachlać się można,
                                                    poromansować, skrzywdzić dziecko, sprzedac grunt za miliony (vide
                                                    Kraków). I na koniec postraszyć figurkami i piekłem z diabłami i
                                                    kotłami (polecam Klechdy Polskie). A zastraszony i ciemny lud na
                                                    kolanach kark zegnie.

Moja wypowiedź jest nieco chaotyczna, ale to z totalnego osłupienia,
                                                    po przeczytaniu niektórych wpisów. "
                                                  • horst.sobota Re: "horstsobota" - co spowodowalo taka wrednosc 26.12.09, 09:51
                                                    Powtórzę z wczoraj, żeś austriacka pipa-czyli rodzaj obleśnego gada. Sprawdź w
                                                    słowniku, jeśli masz w domu coś takiego.
                                                  • horst.sobota Radca ma znowu atak.. 26.12.09, 09:54
                                                    Gdzie jest Maszcz? Nie, Maszcz nie pomoże. znajdź tabletki i to czym prędzej.
                                                  • horst.sobota Tabletki działają dopiero po godzince. 26.12.09, 09:57
                                                    Należy się spodziewać przez najbliższą godzinę, wklejania moich postów przez
                                                    radce z archiwum wyborczej i archiwum domowego, wyżej wymienionego chorego.
                                                  • radca " horst.sobota" - co spowodowalo taka wrednosc ? 26.12.09, 09:58
                                                    " Autor: horst.sobota 17.06.09, 23:21

Ja mam bliżej niż dalej. Do supernowych i tworzenia świata. Tutaj
                                                    nadal będą psuć się autobusy, ale ja już będę gdzie indziej..."
                                                  • horst.sobota Za godzinkę polepszy mu się 26.12.09, 10:01
                                                    O ile wziął tabletki. A jeśli zapomniał, to wklejanka będzie do obiadu.
                                                  • horst.sobota Elektryk o brudnych łapskach 26.12.09, 10:03
                                                    Do perfekcji opanował sztukę trudną i mozolną:

Kopiuj-Wklej.
                                                  • radca Re: " horst.sobota" - co spowodowalo taka wrednos 26.12.09, 10:02
                                                    " Autor: horst.sobota 03.01.09, 20:16

Drogie Panie ! Euro i Deja Vu ! Również dziękuję za życzenia i
                                                    odzew. Choinka musiała powstać ! Toż to tradycja forumowa i nie
                                                    tylko, myślę.

Co do zbiegów okoliczności.. Ja też często traktuje niesamowite
                                                    zdarzenia, jako zbiegi okoliczności. Lecz im dłużej o tym myślę, tym
                                                    większe dreszcze niesamowitości, przebiegają mój kręgosłup.

Niby stoję nogami na ziemi, ale zdarza mi się myśleć w sposób
                                                    irracjonalny. Uwielbiam też niesamowitość i horrory.

Myślę, że człowiek potrzebuje również i takich doznań. A To czy
                                                    godziny postów mają coś wspólnego ze sobą, na to odpowie Deja Vu
                                                    niebawem, myslę.

Nie zmartwiłbym się jednak, gdyby okazało się, że to "przypadek".
                                                    Dlaczego? Sam nie umiem odpowiedzieć. Czasami lubię się bać.

Pozdrawiam raz jeszcze.
                                                    Horst. "
                                                  • radca " horst.sobota" - co spowodowalo taka wrednosc ? 26.12.09, 10:05
                                                    " Autor: horst.sobota 05.01.08, 12:13

Ciesz sie człowieku, że mieszkasz tam, gdzie się urodziłeś. Nie śni
                                                    Ci sie ani własne podwórko, ani przyjaciele z dzieciństwa.
                                                    Przepraszam za błąd. Najważniejsze, że zrozumiałeś co napisałem. "
                                                  • horst.sobota Pozwolisz, że 26.12.09, 10:09
                                                    Pozwolisz Andrzeju, że wrócę na chwilę do rodziny i usiądę przy stole.
                                                    wszak Święta.
                                                    A ty wklejaj, wklejaj, wklejaj..
                                                  • horst.sobota Kaniecki wziął tabletki 26.12.09, 10:47
                                                    Popił ciepłą wodą i mamy spokój na forum. Przynajmniej do obiadu.

Nie można byłoby szybciej? Zawsze je trzymaj w jednym miejscu, blisko, w
                                                    widocznym miejscu.
                                                  • radca " horst.sobota " - ma osobiste problemy... 26.12.09, 10:53
                                                    i stad jego ataki.Probujesz zastraszac, choc nie wiesz iz jest
                                                    wiadome kim jestes i skad pochodzisz. Otoz ten nick " horst.sobota" -
                                                    to jeden z twoich kolejnych nickow. Ja znam twoje inne nicki -
                                                    znam rowniez twoje imie i nazwisko .

znam rowniez przyczyny twoich frustracji i wrednych atakow....wiec
                                                    kieruj teksty - raczej do siebie.

....poczytaj sobie " Szkolne wspomnienia "....mowi ci to cos ?
                                                  • horst.sobota Re: " horst.sobota " - ma osobiste problemy... 26.12.09, 10:56
                                                    Nie nie mówi. Wklej Andrzeju...
                                                  • horst.sobota A co z podaniem Twojego telefonu i adresu 26.12.09, 10:59
                                                    Skoro jesteś tak zacną i znaną osobą, to przecież nie zrobi Ci różnicy, czy
                                                    podam, czy nie podam.
                                                  • horst.sobota Nie wziął tabletek, czy wziął ? 26.12.09, 10:07
                                                    Jednak nie wziął. Tak to jest, gdy lekarze muszą użerać się z proletariatem.
                                                    Zero mózgu, zero efektów leczenia :-).
                                                  • horst.sobota Wziąłeś nie to. 26.12.09, 11:02
                                                    Albo nie popiłeś letnią wodą, albo wziąłeś jedynie espumisan na wzdęcia.
                                                    Jeśli wziąłeś swoje tabletki, to trzeba było je pogryźć. A w tej sytuacji,
                                                    wszyscy czekamy, aż zaczną działać...
                                                  • radca atomowa grupa - atakuje personalnie 26.12.09, 11:05
                                                    nie cofa sie przed obelgai,wyzwiskami oraz ublizaniem - ku akceptacji
                                                    Admina forum

"horst.sobota" - poczytaj sobie "szkolne wspomnienia" i pomysl
                                                    jak daleko obsesja cie doprowadza....moze najpierw jeszcze ...?

"

" Horst.Sobota
                                                    Autor: horst.sobota 15.12.07, 20:18

Moj nick pochodzi od starego człowieka, żyjącego na mazurach.
                                                    Nienawidzi lasu.Las zabrał mu żonę i dziecko - odeszli od niego, nie
                                                    chcieli mieszkać w leśniczówce. Stary człowiek karmi się nienawiścią
                                                    do lasu, tym żyje, w czym jest zarówno śmieszny jak i żałosny.
                                                    Postanowiłem przybrać taki nick. "
                                                    ---------------------

..i teraz poczytaj sobie " szkolne wspomnienia " i inne....

..powiem ci cos : ZAL MI CIEBIE .....chociaz taka wrednosc od ciebie
                                                    bije - ale ty juz za to nie mozesz .... ubolewac mozna tylko
                                                  • horst.sobota Re: atomowa grupa - atakuje personalnie 26.12.09, 11:09
                                                    Najbardziej mnie interesuje "te inne".

Atomowa grupa-cóż to jest? Pluton z innymi związkami?

A te wielokropki, to jąkanie się, czy swoisty rodzaj podkreślenia pierdołów,
                                                    które tutaj sadzisz?

Zgadza się. Nienacki to mistrz. Prozy, której nie znasz i nigdy nie poznasz
                                                    niedouku.
                                                  • ababyd Re: Nie wziął tabletek, czy wziął ? 26.12.09, 11:12
                                                    Jakie to piękne,że każdy z nas bierze odpowiedzialność za swe myśli,słowa i
                                                    czyny, także ci co otarli się o Jale,czy Jagiellonkę.
                                                    Niektórzy lekarze /szczególnie pewnych specjalizacji/też potrzebują
                                                    medykamentów, i to jakich i nie zawsze można przedstawicieli tych zawodów
                                                    wynosić ponad proletariat /przykłady widoczne/.
                                                    Zachęcam do przyjrzenia się postaci św Szczepana,Patrona dnia dzisiejszego,a
                                                    zarazem Patrona,jak niektórzy mówią, człowieka
                                                    wybitnego,uczonego,dobrego,Szczepana M.
                                                    Ciekawe, co to jest wybitność,uczoność,dobro? Może w Jale to coś innego,jak u nas?
                                                    Wszystkiego dobrego na Święta Bożego Narodzenia i z okazji św
                                                    Szczepana,męczennika za Wiarę w Jezusa Chrystusa.

Andrzej Adamski
                                                  • horst.sobota Maszcz 26.12.09, 11:26
                                                    Maszcz zaszczycił nas na forum. Powinniśmy być z tego dumni. Szczepan,
                                                    Wszystkiego Najlepszego !!!!
    • horst.sobota Czekam na te wklejanki. 26.12.09, 11:05
      Co z tym wklejaniem? Masz to moje nazwisko, czy nie? Komp się zawiesił autriacki
      auslanderze?
      • radca dysponuje twoimi danymi "horst.sobota" 26.12.09, 11:08
        horst.sobota napisał:

> Co z tym wklejaniem? Masz to moje nazwisko, czy nie?

- mam twoje nazwisko,mam tez imie...i inne dane

• horst.sobota a ja mam twoje Andrzeju 26.12.09, 11:14
          Podam je wszystkim.
          • horst.sobota Re: a ja mam twoje Andrzeju 26.12.09, 11:21
            Podajemy? Kto pierwszy. Z telefonami.
            • horst.sobota Podajemy swoje dane i telefony z adresami? 26.12.09, 11:30
              Elektryku z Fordonu?
              • horst.sobota Re: Podajemy swoje dane i telefony z adresami? 26.12.09, 11:32
                Austriacki auslanderze?
                • horst.sobota Gdzie jesteś Kaniecki ??? 26.12.09, 11:48
                  ???
                  • horst.sobota Kaniecki lata po forum. 26.12.09, 11:57
                    Usiłuje znaleźć coś. Szuka w archiwum, kopiuje, wkleja. Poci się.
                    To nie to, tamto nie to, a może to-grzebie w internecie. Co zrobić, co zrobić.. ???

Przede wszystkim wziąć tabletki Andrzeju.
                    • horst.sobota Cisza 26.12.09, 12:20
                      Kaniecki znalazł tabletki, pogryzł i popił. Wreszcie.
                      • tlss Re: Cisza 26.12.09, 13:07
                        Święta są. Dajcie sobie spokój.
                        • ari_t Re: Cisza 26.12.09, 14:36
                          Mili państwo. Żeby w święta takie bydło robić? Dostaję telefon, że staremu internetowemi "przyjacielowi" w święta się znowu pogorszyło i znowu muszę sobie przypominać- choć nie mam ochoty- to cudowne miejsce zwane forum Gazety Wyborczej...

Tak, pisałem tu kiedyś pod nickami wymienionymi przez radcę ( atomski,tyciarek itp), ale to było minimum 5 lat temu. Nie jestem żadnym szczamnapis, ani nikim innym. Z prostego powodu. Nie lubię tego forum, nie mam czasu na głupoty i tu nie zagladam.

Andrzeju Kaniecki, podaj mi chojraku swój adres korespondencyjny. Może być na priv, założyłem, w imię naszej starej przyjaźni, jak widzisz konto. Jeżeli ktoś inny zna, bo pewnie panu Kanieckiemu zabraknie odwagi stawić czoła swoim pomówieniom -poproszę o ułatwienie zdobycia namiarów na priv.
                          Skopiowałem sobie na komputer Twoje pomówienia wobec mojej osoby i jestem w nastroju do złozenia pozwu. Zaproponuję 10 tys na cele charytatywne i przeprosiny w lokalnych mediach.
                          Może to Cię w końcu wyleczy z tych błazenad.

Pozdrawiam świątecznie tych co wolą w internecie zamiast z rodziną.
                          Dzięki za zainteresowanie, firma ma się dobrze.
                          Arek Tomaszewski

• radca Re: Cisza 26.12.09, 15:22
                            ari_t napisał:

> Mili państwo. Żeby w święta takie bydło robić? Dostaję telefon, że
                            staremu inte
                            > rnetowemi "przyjacielowi" w święta się znowu pogorszyło i znowu
                            muszę sobie prz
                            > ypominać- choć nie mam ochoty- to cudowne miejsce zwane forum
                            Gazety Wyborczej.
                            > ..
                            >
                            > Tak, pisałem tu kiedyś pod nickami wymienionymi przez radcę (
                            atomski,tyciarek
                            > itp), ale to było minimum 5 lat temu. Nie jestem żadnym
                            szczamnapis, ani nikim
                            > innym. Z prostego powodu. Nie lubię tego forum, nie mam czasu na
                            głupoty i tu n
                            > ie zagladam.
                            >
                            > Andrzeju Kaniecki, podaj mi chojraku swój adres korespondencyjny.
                            Może być na p
                            > riv, założyłem, w imię naszej starej przyjaźni, jak widzisz konto.
                            Jeżeli ktoś
                            > inny zna, bo pewnie panu Kanieckiemu zabraknie odwagi stawić czoła
                            swoim pomówi
                            > eniom -poproszę o ułatwienie zdobycia namiarów na priv.
                            > Skopiowałem sobie na komputer Twoje pomówienia wobec mojej osoby
                            i jestem w na
                            > stroju do złozenia pozwu. Zaproponuję 10 tys na cele charytatywne
                            i przeprosiny
                            > w lokalnych mediach.
                            > Może to Cię w końcu wyleczy z tych błazenad.
                            >
                            > Pozdrawiam świątecznie tych co wolą w internecie zamiast z rodziną.
                            > Dzięki za zainteresowanie, firma ma się dobrze.
                            > Arek Tomaszewski
                            >
                            >
                      • szczamnapis Jam ci jest z powrotem. Chwilę to trwało, 26.12.09, 18:29
                        ale droga do Austrii daleka, szczególnie że w moim trójkołowym rowerku dzwonek
                        szwankuje, w lewym tylnym kole powietrze ucieka. W dodatku zahaczyłem o
                        Pardubice ( z przyczyn wiadomych-tajne spotkanie służbowe)a tamtejsza drogówka
                        bardzo zasadnicza, musiałem solennie obiecać, że w drodze powrotnej mój pojazd
                        będzie całkowicie sprawny technicznie-nie może bowiem czynić dobra łamiąc prawo.
                        Tabletki podane-prosiłem, błagałem na wszelkie świętości, zaklinałem na
                        uczciwość Kondoma, na loki Całbeckiego, WZIĄŁ! Co prawda popił sokiem
                        grapefruitowym, a jak wiadomo jego składniki powodują zaburzenia działania
                        układu enzymatycznego cytochromu P 450, więc spodziewam się reakcji przeciwnej,
                        ale pierwsze efekty już mamy! W farmakologii nadzieja. A teraz pozwólcie, wezmę
                        gorący prysznic i spłuczę sól z rowerka, może nawet coś przegryzę, gdyż nie
                        samym DOBREM człowiek żyje, a o sprzęt trzeba dbać. No i najważniejsze - muszę
                        zadbać o gości, w końcu imieniny są raz w roku.
                        Uff. Kolejny dobry uczynek, a i materiał dla doktorantów.
                        Pozdrawiam
                        S.M.
                        • ari_t Re: Jam ci jest z powrotem. Chwilę to trwało, 26.12.09, 23:28
                          Widzę, że cała cywilna odwaga z której pan Kaniecki taki dumny
                          czmychnęła gdzieś. Widzę przecież, że pan Kaniecki był na forum, ale
                          adresu do korespondencji na poczcie nie mam.

Andrzeju Kaniecki- internetowy twardzielu, obiecuję, że cały
                          zasądzony wyrok przeznaczymy na dom dziecka w Gniewkowie. Nie jakieś
                          zdechłe komputery z recyclingu jakie kiedys szumnie tam
                          przekazywałeś, ale prawdziwe, żywe 10 tys z. Po samemu cichu, bez
                          reklamy :) To dopiero będzie złoty uczynek.

p.s. Jezeli ktoś mi może pomóc i podać bydgoski adres Andrzeja
                          Kanieckiego na priv to bardzo będę wdzięczny.

Pozdrawiam
                          A.T.
                          • ababyd Re: Jam ci jest z powrotem. Chwilę to trwało, 27.12.09, 11:44
                            Mogę, ale nie zrobię tego,bo wolałbym, aby "złotym uczynkiem" stała się Wasza
                            wzajemna życzliwość.
                            Wszystkiego dobrego,Andrzej Adamski.
                            • horst.sobota Re: Jam ci jest z powrotem. Chwilę to trwało, 27.12.09, 22:32
                              Radca zwiał gdzie pieprz rośnie. To typowe dla radcy. A Ty ababyd uważaj. Radca
                              najpierw dzieli się adresami, telefonami, zaprasza na kawę, "serdczenie
                              pozdrawia" a potem wywala wszystko na forum i nie ma skrupułów. Nazwiska,
                              telefony, życie osobiste.
                              • szczamnapis nasz pacjent chyba teraz innego forum próbuje 27.12.09, 22:49
                                wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Lekarz-i-ratownik-medyczny-pelnili-dyzur---obaj-pijani,wid,11807876,wiadomosc.html?ticaid=195b7
                                w końcu to jego ulubiony temat ale mam wrażenie, że tam moderatorzy mają
                                zapamiętane jego IP :-)
                                • horst.sobota Re: nasz pacjent chyba teraz innego forum próbuje 27.12.09, 22:55
                                  Wiesz Szczepan, najlepiej dać mu tutaj bana na stałe. Nie będzie wariował, ani
                                  ludzi krzywdził. A odcinki jego historii wszyscy znamy na pamięć. I wystarczy.
                                  • horst.sobota Tylko że 27.12.09, 23:08
                                    tak zwana demokracja i wolność w szeroko pojętym tego słowa znaczeniu, daje też
                                    wolność pisania radcy. Niestety.

Mam nadzieję, że dożyję czasów, gdzie radca tutaj uznany będzie za spamera i trolla.
                                    • szczamnapis Wolność pisania radcy kończy się w momencie narusz 27.12.09, 23:26
                                      enia praw innych osób. Niestety dla nas, a "stety" dla niego, w jego rozchwianym
                                      stanie umysłowym nie podlega wymiarowi sprawiedliwości.
                              • ababyd Re: Jam ci jest z powrotem. Chwilę to trwało, 27.12.09, 22:50
                                Bardzo dziękuję za radę.Przyjmuję to jako życzliwość.Staram się nie wstydzić
                                swoich poglądów,chcę odpowiadać za swe poczynania,włącznie z sankcjami-jeśli są
                                powody.
                                "Odkryłem kiedyś Amerykę", że każdy zachowuje się jak umie /ja,Radca,Ty,Szczepan
                                M,.../i nikt nie będzie się wstydził za mnie,a ja za nikogo.Jest to genialne.
                                Jeszcze raz dzięki za troskę /bardzo to cenne w obecnych czasach/,ale zachęcam
                                też do refleksji nad" moim odkryciem".

Kłaniam się,Andrzej Adamski.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka