zinekk 02.02.04, 02:02 Mistrzowie easy listening i retro music w natarciu.Lubicie cos takiego? Moja ocena 4+.Nie dlatego ze swietne.Dlatego,ze uwielbiam francuskie błache filmy z lat 60 i 70 i lata 70 ogólnie.I dzwieki Mooga. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Déjá vu Re: Air-Talkie Walkie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.04, 02:22 troche za duzo elektroniki tam slysze, wiec raczej nie ;( Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: Air-Talkie Walkie 02.02.04, 02:25 A i tak wstrzasneło mna Winda na szafot i muza Davisa.Pewnie znasz.No ale Air kojarzy mi sie z naiwnoscia.wiec lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: Air-Talkie Walkie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.04, 02:29 uwielbiam Mailsa a jak pomysle, ze w grudniowy wieczor siedzial sam w pustym kinie, trabkal w trabke i w jedena noc wytrabil cala sciezke dzwiekowa, to dreszcz przechodzi. A jak dodasz film... Odpowiedz Link Zgłoś
manitoba_moose Re: Air-Talkie Walkie 15.02.04, 19:42 Gość portalu: Déjá vu napisał(a): > uwielbiam Mailsa a jak pomysle, ze w grudniowy wieczor siedzial sam w pustym > kinie, trabkal w trabke i w jedena noc wytrabil cala sciezke dzwiekowa, to > dreszcz przechodzi. A jak dodasz film... Mhm. Mnie z kolei przejmuje jak sobie pomysle o plycie ''Nebraska'' Bronka Springsteena, nagranej w hotelowym pokoju w zestawie: 1) glos Bronislawa, 2) jego gitara 3) harmonijka 4) magnetofon Aha - mam tez szacuneczek do Pearl Jam za ''Indifference'' zrodzone ponoc w kilkanascie minut z zaimprowizowanego pimplania na gitarze az po przejmujacy, pelny utwor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: Air-Talkie Walkie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.04, 02:30 fakt A-TW ma w sobie naiwnosc, ale to akurat mile Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: Air-Talkie Walkie 02.02.04, 02:32 Beztroska.Dziecinstwo mi sie kojarzy z taka muzyka i z niskim słoncem.Wschodem w lecie lub południem w jesien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: Air-Talkie Walkie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.04, 02:41 dla mnie te role pelnia simon & garfancle poranna rosa na jablkach w sadzie, ktore niebawem wyladuja w szarlotce i koniecznie z robakiem (jablka nie szarlotka;). znaczy, ze maja swoje pierwsze przezycia a pomimo to wciaz szlachetne. Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: Air-Talkie Walkie 02.02.04, 02:53 Francuzi zawsze byli lekko mieccy:))).Wyobrazasz sobie trash metal żabojadów??? Sa w stanie w tym rodzaju muzyki wytworzyc "szkołe" francuska:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: Air-Talkie Walkie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.04, 03:06 byloby to zaiste niezapomniane przezycie. kumkaliby na brzytwie? ...no i zapomnialam o Gentle Giants - choc to "troche" sprzecznosc z mymi preferencjami, ale maja swe miejsce w moich nastrojach :))) sentyment chyba. juz raczej wczesnie sie zrobilo, wiec pora choc na 4 godziny zamknac oko. dobrych wedrowek nocnych zyczac, pozdrawiam Déjá vu Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: Air-Talkie Walkie 02.02.04, 03:13 Dobranoc.Z Air w przestrzeni.Ludzie a Wam sie podoba Air??????? Odpowiedz Link Zgłoś
manitoba_moose Re: Air-Talkie Walkie 15.02.04, 19:45 zinekk napisał: > Dobranoc.Z Air w przestrzeni.Ludzie a Wam sie podoba Air??????? Znam poprzednia plyte, do ktorej dojrzewalem dluzszy czas, az polubilem ja w koncu. Z nowej znam tylko teledysk do Cherry Blossom Girl - raz jeden przemknal mi po polnocy w MTV. Bardzo ciekawe zjawisko: drastyczny, ale nie sprawia wrazenia, ze nakrecono go tylko po to, by epatowac golizna itp. Jestem ciekaw reszty, bo jak dotad calosc mi w rece jeszcze nie wpadla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milak Re: Air-Talkie Walkie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 12:57 lubie "powietrzna" muzyke Air. Nowa plyta odrobine monotonna ale po ktoryms przesluchaniu doszlam do wniosku, ze to zaleta, nie wada. Szczegolnie spodobaly sie utwory: Venus [rozpoczynajacy i pworwadzajacy] i Run [cyk cyk cyk]. Co do poprzednich plyt, a wlasciwie Moon Safari, ktora znam chyba na pamiec :), byla bardziej zaskakujaca i bardziej zroznicowana. Mam wrazenie, ze panowie z Air robia sie coraz spokojniejsi. Az boje sie nastepnej plyty - zasne na 3. kawalku. A Talkie Walkie oceniam na.. 4? Chyba tak. Odpowiedz Link Zgłoś