Dodaj do ulubionych

Lokalna Wyborcza schodzi na psy!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 07:43
Tak bardzo boi sie naszego WIELMOZNIE PANUJACEGO, ze nic nie pisze zeby nie
podpasc! Wystarczy porownac same tytuly w Pomorskiej i Wyborczej. O budzecie
miasta NIC, a jak trwa dyskusja nad waznymi sprawami dla miasta jakim sa
sprawy budzetu, to gdzie jest Prezydent?- Na wycieczce!!! Tyle go to wszystko
obchodzi! Najwazniejsze jest to kiedy przyjal kolede!! A tak a propos: ktora
to juz jego zagraniczna wycieczka podczas tej kadencji??
Obserwuj wątek
    • carton Nie schodzi... 10.02.04, 07:50
      Gall, lokalna GW nie schodzi na psy, ponieważ już dawno na nie zeszła...
      • elodia Re: Nie schodzi... 10.02.04, 08:07
        Hej, Gallu lewą nogą wstałeś ?:))) Tak od samiutkiego ranka... I odczepta Wy
        sie od psów, mój bardzo ładny i dobry... też mi porównanie! Co do Lokalnej
        troszka i racja ale czy samą polityką człowiek żyje? Są chyba jeszcze jakieś
        inne ciekawe tematy tyle tylko, że nie w naszej gazecie... tam coraz więcej
        ogłoszeń :( Ale to pewnie dlatego, że wszystkich najlepszych dziennikarzy 9 i
        niestety nie tylko dziennikarzy) Warszawa porwała - tam lepiej płacą, no i
        sława tuż, tuż... a kto zna dziennikarzy z naszej albo np wrocławskiej
        lokalnej? I pieniądze pewnie tu duuuużo mniejsze i możliwości...
        Pozdrawiam Was cieplutko - mimo wszystko... uśmiechnijcie się:)))
    • ivica Re: Lokalna Wyborcza schodzi na psy! 10.02.04, 08:50
      Był nie na wycieczce tylko na urlopie to raz. Gallu chyba kazdy ma prawo do urlopu nie sadzisz?? A dwa juz jest w pracy, dokladnie od wczoraj.

NIe wiem co zdenerwowalo tak spokojnego czlowieka ale zycze wiecej spokoju :)))
    • Gość: Gall Zabór nicka IP: 217.97.147.* 10.02.04, 10:26
      Cóż widzę, że komuś nadepnąłem na odcisk i ten ktoś "zabawił się" moim nickiem.
      Czyżby gruba kreska dotknęła któregoś z foroomowych wojowników ?

Wobec tego oświadcza, że przywłaszczono sobie mój nick i faktycznie nie ja
      jestem autorem tego posta.

Cóż wybaczam Tobie dzieciono i nie zamierzam dalej ciągnąć tego tematu. Choć
      przyznam, że byłem lekko zaskoczony "zaszczytem" jaki mnie spotkał.

Dodam tylko, że głosowałem na Dombrowicza i zawiódł mnie w kilku sprawach. W
      tej sprawie wypowiadałem się na foroom parokrotnie (np. niezrealizowana
      obietnica wyborczej dot. wyprowadzenia ciężarówek ze Śródmieścia).

Preferuję merytoryczną dyskusję, i jak chcesz wiarygodnie się pode mnie
      podszywać, to musisz się do tego dostosować.

Pozdrawiam
      Gall (prawdziwy)
      • rhemek Re: Zabór nicka 10.02.04, 10:28
        proponuje logowanie.
        To forum jest dziwne.
        Ludzie tu lubia sie podszywac i bezczelnie plotkowac, nie wyjasniwszy nawet
        sprawy...
        zalosne.
        • krotoss Re: Zabór nicka 10.02.04, 10:44
          nie no z całym szacunkiem Panie Gall, nie macie tak orginalnego nicka, żeby
          ktoś nie mógł wpaśc na to, żeby też takiego używać. Poza tym jakby ktoś chciał
          się podszywać, to napisał by raczej bardziej pikantny post-co juz nieraz można
          było tu zaobserwować. Tak jak Rhemek. proponuje się logować, i problem zniknie.
          • lokator Re: Zabór nicka 10.02.04, 10:50
            krotoss napisał:

> nie no z całym szacunkiem Panie Gall, nie macie tak orginalnego nicka,

Gall Anonim, oczywiście....
          • Gość: Gall Re: Zabór nicka IP: 217.97.147.* 10.02.04, 10:58
            No cóż nigdy nie twierdziłem, że jest on oryginalny i podkreślałem jego źródło.

Tym niemniej myślę, że osoby poruszające się na foroom wiedzą, że jest tu już
            używany taki własnie nick i nikt inny do tej pory nie posłużył się nim. Sam,
            gdy go prawie rok temu wybierałem nicka, przejrzałem foroom i upewniłem się, że
            nikt nim się nie posługuje. To pozwoliło mi właśnie zostać Gallem

A co do logowania, to mnie to nie interesuje. Wiem, wiem, że takie mogą być
            właśnie konsekwencje mojego uporu, ale godzę się na to i sobie z tym poradzę.

Pozdrawiam
            Gall
            • krotoss Re: Zabór nicka 10.02.04, 11:06
              zważ na to, że sa także osoby wchodzące jednorazowo na to forum-choćby po to,
              żeby opisać swoją frustracje poziomem lokalnych dodatków do GW. Wątpie, żeby
              taka osoba przeszukiwała całe forum, w poszukiwaniu nicka. Napisze co swoje,
              chce pozostać anonimowa, to się podpisuje Gall ;) i wyjdzie. Zdziwiła mnie po
              prostu Twoja reakcja..

Pozdrawiam
              • l_jane KroTi ;) Tym razem pomysleliśmy i napisaliśmy... 10.02.04, 11:09
                ... to samo w tym samym czasie ;)
                • krotoss Re: KroTi ;) Tym razem pomysleliśmy i napisaliśmy 10.02.04, 12:27
                  l_jane napisała:

> ... to samo w tym samym czasie ;)

troszke się jednak rozsuneły w przestrzeni zdanka jak widać ;) Ja miałem ostre
                  (jak to często ostanio bywa..) problemy z wysłaniem tamtej wypowiedzi, a Ty? :P
                  • l_jane Nic mi nie mów ;( 10.02.04, 12:56
                    Mi od jakiś 2 tygodni (z różnych IP powiedzmy) Gazeta chodzi, jakby chciała i
                    nie mogła ;(
                    Klikam czasem do skutku.]
                    Dobrze, że tego nie widać ;)

Coś z serwerem?
                    Pozdros
                    • krotoss Re: Nic mi nie mów ;( 10.02.04, 13:03
                      coś z kodem i netcodem chyba, wprowadzają jakieś zmiany, lub już są, i
                      wychodzą kaktusy takie potem-niezłe rzeczy ostanio tu widywałem ;]
                    • rhemek Re: Nic mi nie mów ;( 10.02.04, 13:05
                      dokladnie raz szybko raz wolno...
                      Jakies problemy chyba:))
                      • l_jane Świetna... 10.02.04, 13:10
                        ... lekcja cierpliwości ;)

Odetchnęłam, że to jednak problem globalny ;)
                        Pozdrawiam
                        • rhemek Re: Świetna... 10.02.04, 13:15
                          Ale ta cierpliwosc zniechceca do pisania..
              • Gość: Gall Re: Zabór nicka IP: 217.97.147.* 10.02.04, 11:17
                O.K. Jesli okaże się, że to był jednorazowy przypadek, to uznam, że mieliście
                rację.

Moja reakcja była spokojna. Tylko chciałem, żeby wyraźnie było podkreślone, że
                nie ja jestem gospodarzem tego wątku. A co jednorazowych strzelców, no cóż
                chyba faktycznie nie powinienem wymagać, by sprawdzali inne nicki.

A zresztą
                WIOSNA IDZIE !!!!!!!!!

Pozdrawiam
                Gall
      • Gość: Gall(nieprawdziwy) Re: Zabór nicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 13:54
        Nie myslalem, ze wywolam taka reakcje. Jezeli kogos dotknalem, to pardon. Nie
        chodzilo mi o to. Po prostu anonimowosc na tym forum skojarzyla mi sie z GALLEM
        ANONIMEM. I tyle.
        • Gość: Gall Re: Zabór nicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 14:16
          Dzięki za wyjaśnienie. Doceniam to.

Pozdrawiam
          Gall
    • l_jane a ja myślę... 10.02.04, 11:06
      ... i pomyslałam tak, gdy tylko zobaczyłam ten wątek - że zbieżność nicków jest
      zwyczajnie przypadkowa. Ktoś - przybrał okazjonalnie z natury anonimowy nick i
      tyle ;)
      Szkoda emocji.
      Elodio, jak mogłaś pomyśleć, że to TEN Gall? ;P

Pozdrawiam, Prawdziwego Galla szczególnie
      • elodia Re: a ja myślę... 10.02.04, 12:03
        właśnie się zdziwiłam.... ale pomyślałam,że lewą nogą wstał albo ząb go boli,
        no i w końcu każdy może wyjść z nerw- Gall też człowiek... To jest jednak plus
        logowania...
      • Gość: rhemek Re: a ja myślę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 12:04
        i sprawa wyjasniona...
        A zima wrocila niestety po wiosnie:((
        • Gość: Gall Re: a ja myślę... IP: 217.97.147.* 10.02.04, 12:17
          Sprawa byłaby do końca wyjasniona, gdyby gospodarz wątku utwierdził nas w
          przypuszczeniach. Skoro go założył, to pewnie zerka od czasu do czasu, bo
          zapoznać się z reakcją.
          Ale najważniejsze, że nawet po tej krótkiej zimie i tak wiosna przyjdzie.
          Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra
          Pozdrawiam
          Gall
    • Gość: b. Re: Lokalna Wyborcza schodzi na psy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.04, 17:09
      Już się dawno skundliła
    • maniak_polonii Wyborcza do smieci!! 14.02.04, 17:45
      zgadzam sie w pelni z opinią Galla.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka