#kasia 17.02.04, 09:07 do nikąd.. polecam: jesli ktos lubi przesiedziec 3/4 filmu z mocno zacisnietymi powiekami.. straszny jest [bo ma byc straszny, w koncu to horror].. po 10 minutach chialam do domu ;( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krotoss Re: Droga.. 17.02.04, 10:21 byłem jakieś 1,5 tygodnia temu i aż wstyd był tu się przyznawać :P To nie horror tylko komedia była ;) Najbardziej podobało mi się wyjaśnienie zagadki tych istot jak pokazywali napisy.. początkowe :0 Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: Droga.. 18.02.04, 09:59 trzeba bylo napisac!! oszczedzilbys kolezance intensywnego poznawania struktury budowy sali kinowej i wyposazenia w multikinie Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Droga.. 18.02.04, 10:43 no masz rację :) ale to tylko pod warunkiem, że ufasz mojemu zmysłowi kinomaniaka ;) A mnie najbardziej bolało na tym seansie, że była PEŁNIUTKA sala, fakt widownia raczej bardziej adidas+dresik, ale jednak krzesełek brak :/ Jak było u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: Droga.. 18.02.04, 11:04 tak jak lubie ;) malo ludzi, 2 fotele dla mnie, wyciagniete nogi, balagan ;) ale taka pelna sala baolala mnie na: xXx [w moim osobistym rankingu przedostatni, ostatni to Znaki] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: Droga.. IP: *.awacom.pl 18.02.04, 20:22 Droga długa jest... niewiadomo czy ma kres... itd. ja polecam zespół o nazwie AKURAT ;-) Odpowiedz Link Zgłoś