Dodaj do ulubionych

Chylińska jest WINNA!!!!!

IP: *.awacom.pl 18.02.04, 20:25
Jej nowa płyta, a w zasadzie znany mi jedynie utwór WINNA jest fajny ;-)
Całej płyty nie mam.. jeszcze... ale nie podoba mi sie jej nowy "image" jest
dziwny... te czerwone szminki... feeee lepiej niech zmieni na czarne ;-)
Obserwuj wątek
    • elodia Re: Chylińska jest WINNA!!!!! 19.02.04, 01:33
      O żeż Ty siło...............
      Aleś mnie nastraszył:)
      Chyba faktycznie wezmę się za jakąś konsumpcję...:)
    • Gość: Gall Re: Chylińska jest WINNA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.04, 07:57
      Jestem bardzo ciekaw.
      Byłem kiedyś na koncercie O.N.A. i to było faktycznie COŚ. Profesjonalni muzycy
      dali czadu (każdy zaliczył przyzwoitą solówkę), a głos Chylińskiej doprawił
      wspaniałej potrawy. Jako osoba nie budzi ona mojej sympatii, ale temperament i
      głos ma świetny. Żałowałem, że się rozpadli. Może jednak nie będzie źle.
      Pozdrawiam
      Gall
    • carton "Winna" jest inna ;-) 19.02.04, 08:36
      Nie lubię tego co tworzy Chylińska, ale muszę przyznać, że wspomniany kawałek
      coś jednak w sobie ma... :-)
      Gdy pierwszy raz zobaczyłem kawałek teledysku "Winna", to jakoś mi się jej
      wizerunek i ruchy skojarzyły z Marylin Mansonem... Ciekawe dlaczego? ;-)
      • Gość: zonc Re: "Winna" jest inna ;-) IP: *.awacom.pl 19.02.04, 14:26
        no z tym jego ostatnim chyba teledyskiem z CD matrix'a THIS IS THE NEW SHIT ...
        jakiaś taka za czerwona... ;-)
      • Gość: zonc Re: "Winna" jest inna ;-) IP: *.awacom.pl 19.02.04, 14:29
        no to przypomina mi teledysk THIS IS THE NEW SHIT ;-) ta szminka, czarne
        ciuszki,... buntownicza melodia.. heh... bałem się, że nowe CD będzie lajtem
        jakimś, ale raczej nie ;-)
        • zinekk Chylińska 21.02.04, 11:28
          Chylinska to laska z podwórka,której potrzebował Skawa by zrobic troche kasy.
          Chodził po Sopocie i rozmyslał jak tu sie uwolnic od koszmarku Kombi.I
          wykombinował.Wział pyskate brzydactwo,wyszczekane .Na swój sposób uzdolnione.I
          zaczał grac hard rocka polanego Kornem. I wyszło.Gimnazjalistki zapatrzone w
          niewyparzony jezor i ciemne barwy Chylinskiej oszalały.Nie mówie ,ze Chylinska
          nie umie spiewac.Mówie o dobrym pomysle Skawy.Jej płyta pewnie namiesza,ale
          gdyby nie O.N.A. do dzisiaj pracowałaby w sklepie.Bo takich dobrych wokalistek
          jest kilkaset.
          • Gość: zonc Re: Chylińska IP: *.awacom.pl 21.02.04, 15:33
            ty to jedyną osobą któa ma sznase na kariere jest córka właściciela ropociągu??
            A coś myślał że Jenifer Lopez, Christina Aquliera itp laleczki nagrywają CD za
            to że mają piękny głos?????????????????????????????????? TO KWESTIA PRZYPADKU
            SZCZĘSICA I JAKO TAKIEGO POCZUCIA RYTMU!!
            • zinekk Re: Chylińska 21.02.04, 15:44
              Masz racje. Wiem doskonale ze to kwestia przypadku i nieco poczucia rytmu.Wiem
              naprawde. Z Waszych postów wynika ,ze to mistrzostwo swiata.A nie jest.Ja nie
              lubie Chylinskiej.Mam prawo.Było tak jak opisałem.I tyle.Wszelkie kariery
              niszowe to tez umiejetna promocja mejdzersów i speców od marketingu.Teraz
              muzyka to nie zmienianie swiata ale biznes.A Skawa wiedział co robi,bo miesza w
              tym biznesie juz ponad 25 lat.I nie krzycz tak. Pozdrawiam.
              • Gość: zonc Re: Chylińska IP: *.awacom.pl 21.02.04, 16:41
                hehe ;-) pozdrawiam ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka