ted.allrightsreserved 29.02.04, 23:10 4000 myszy wazy tyle ile statystyczny czlowiek ale razem sa 9 razy silniejsze od czlowieka a wniosek: w kupie sila Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nortia Re: mysia moc 29.02.04, 23:13 Mam inny wsniosek: Zyj w ciemnych, brudnych norach i odzywiaj sie odpadkami, moze zostaniesz mutantem. Pozdrowienia dla sympatycznych (?) gryzoni. Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: mysia moc 29.02.04, 23:25 dziekuje za zyczenia, dla mnie juz za pozno Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: mysia moc 29.02.04, 23:28 Moze jakas akcje rozpoczac czy inne pomoce wezwac? Przeciez nie moze byc az tak zle! Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: mysia moc 29.02.04, 23:37 a kto powiedzial, ze jest zle juz jestem mutantem tylko nie pod wplywem odpadkow;) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: mysia moc 29.02.04, 23:18 ted.allrightsreserved napisał: > a wniosek: w kupie sila to czerp z niego czerp.. Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: mysia moc 29.02.04, 23:28 natura uksztaltowala mnie na wilka samotnika, za pozno na zmiany ale przed toba stoi otworem Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: mysia moc 29.02.04, 23:30 ted.allrightsreserved napisał: > natura uksztaltowala mnie na wilka samotnika, za pozno na zmiany > ale przed toba stoi otworem toś się wysilił.. czerstwiejesz-czerp więcej z tytułowego wniosku, to może się polepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: mysia moc 29.02.04, 23:40 czerpak moglby natrafic na ciebie a mnie dobrze jak jest Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: mysia moc 29.02.04, 23:52 troszkę lepiej-od razu idzie wyczuć, żeś był zaczerpnąć. Dobrze jak jest.. a co na to rodzinka - wilku samotniku? Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: mysia moc 01.03.04, 09:01 chcialoby sie szpileczke wetknac ale nie ma jak? hhh daleka droga przed toba i mnostwo czerpania nie za bardzo zrozumiales, no nie? chodzi o niechec do dzialania w tlumie, aspolecznosc. nie ma to nic wspolnego z rodzina, miszczu krawecki wyluzuj Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: mysia moc 01.03.04, 09:37 basia napisała: > Ted tłumaczy się? > oczywiscie, jesli ktos udaje, ze nie rozumie a moze faktycznie nie rozumie to grzecznie jest wytlumaczyc o co chodzilo powtorzyc? Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: mysia moc 01.03.04, 09:41 ted.allrightsreserved napisał: > > > oczywiscie, jesli ktos udaje, ze nie rozumie a moze faktycznie nie rozumie to > grzecznie jest wytlumaczyc o co chodzilo > powtorzyc? O! znowu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: mysia moc IP: *.dsl.chi.megapath.net 01.03.04, 10:53 o! moze jednak powtorze albo nie;), szkoda czasu Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: mysia moc 01.03.04, 13:07 Gość portalu: Ted® napisał(a): > o! moze jednak powtorze > albo nie;), szkoda czasu Już wiem skąd ten nowy nawyk. Zacząłeś dużo mówić i dużo tłumaczyć? ale jak widać, szkoda czasu.... Ps. Jeżeli jednak będzie ci się chciało, tłumacz dalej koleżance. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: mysia moc 01.03.04, 11:54 basia napisała: > O! znowu... Basiu przestańmy, bo rzewne tłumaczenie, a szczególnie w tak czerstwym stylu, jeśli je przeciągnąć - w płacz się przeradza :) Niniejszym, na prośbę adwersarza wyluzowałem tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: mysia moc 01.03.04, 12:06 krotoss napisał: > basia napisała: > > > O! znowu... > > Basiu przestańmy, bo rzewne tłumaczenie, a szczególnie w tak czerstwym stylu, > jeśli je przeciągnąć - w płacz się przeradza :) > > Niniejszym, na prośbę adwersarza wyluzowałem tutaj. po pierwsze: co oznacza 'w czerstwym stylu'? po drugie: 'wyluzujesz', bo nie masz juz co napisac, szczurku (rymuje sie z 'obszczymurku', ale to oczywicie niezamierzone;) op trzecie: jestes tak glupi, ze nie rozumiesz, co sie do ciebie pisze. uswiadom to sobie w koncu. jesli za trudne, idz poogladac bardz, lu burzy kartagine. lecz nie probuj piorem zcy jezyikm, oslinisz tylko sciany, w dodatku nieortogrficznie i niegramatycznie -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będę magistrem Odpowiedz Link Zgłoś
wsn errata 01.03.04, 12:08 krotoss napisał: > basia napisała: > > > O! znowu... > > Basiu przestańmy, bo rzewne tłumaczenie, a szczególnie w tak czerstwym stylu, > jeśli je przeciągnąć - w płacz się przeradza :) > > Niniejszym, na prośbę adwersarza wyluzowałem tutaj. po pierwsze: co oznacza 'w czerstwym stylu'? po drugie: 'wyluzujesz', bo nie masz juz co napisac, szczurku (rymuje sie z 'obszczymurku', ale to oczywicie niezamierzone;) po trzecie: jestes tak glupi, ze nie rozumiesz, co sie do ciebie pisze. uswiadom to sobie w koncu. jesli za trudne, idz poogladac bar, lub burzyc kartagine. lecz nie probuj piorem czy jezykiem, oslinisz tylko sciany, w dodatku nieortogrficznie i niegramatycznie -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będę magistrem Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: mysia moc 01.03.04, 12:20 basia napisała: > O! znowu... pozdrow meza, basiu, westalko (nie mylic z wersalka czy jaka inna kozetka;) -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będę magistrem Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: mysia moc 01.03.04, 13:14 nikomu tak źle nie życzę, żeby przekazywać pozdrowienia od ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
toxik Re: mysia moc 01.03.04, 14:37 pysznie Qczi pozdrów tatusia ----------- Qczi ma figure, okrąg to też figura. Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: mysia moc 01.03.04, 14:47 A ze sie lubie czepiac, to sie przyczepie do Pana/Pani Toxik sygnaturki. Otoz okregiem czlowiek byc nie moze. Dlaczegoz to? Bo okrag to jedynie "ramka", a czlowiek jest jako tako w srodku pelen (jak nie inteligencji, to plynow), wiec raczej kolo. Pozdrawiam Ps.Czasem wyobraznia sie przydaje..tak ot. Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: mysia moc 01.03.04, 22:38 ted.allrightsreserved napisał: > chcialoby sie szpileczke wetknac ale nie ma jak? hhh > daleka droga przed toba i mnostwo czerpania > nie za bardzo zrozumiales, no nie? > chodzi o niechec do dzialania w tlumie, aspolecznosc. nie ma to nic wspolnego z rodzina, miszczu krawecki > wyluzuj O!! a to cos nowego! Rodzina zdaje się jest podstawową komorką społeczną, więc jest w swej sile częscią składową 'tłumu', a raczej społeczeństwa i jeśli ktoś dobrze wypełnia swoją rolę w rodzinie nie jest aspołeczny. No i jak to pozory mylą.... ktos, kto deklaruje sie jako samotnik daje tutaj tak dobry przykład bardzo aktywnej działalności w komórce podstawowej. Tylko zdaje sie rozminęliscie się Panowie adwersarze w czasie. Krotoss zdaje sie mial na mysli przeszłosc, a Ted raczej teraźniejszośc i przyszłośc. Jakby nie patrzył należą sie Krotossowi przeprosiny za ubliżającą wypowiedź Pani Nauczycielki, na co raczej liczyć nie można, więc zrozumienie innych musi poszkodowanemu wystarczyć.:)) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: mysia moc 01.03.04, 11:49 a moze osobiscie zapytasz rodzinke, szczurku? :) -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będę magistrem Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: mysia moc 01.03.04, 12:53 ale słowinictwa uzywa ta NAUCZYCIELKA z AB. Czy nie wstyd ci NAUCZYCIELKO!!! Ciekawe co o tym sadzi twoja matka. SZATAŃSKA NAUCZYCIELKO Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: mysia moc 01.03.04, 13:24 ivica napisał: > Ciekawe co o tym sadzi twoja matka. SZATAŃSKA NAUCZYCIELKO Ivico.. mama zapewne też dała już bana :) Dziwie się Tobie, mi sie znudziło już jakiś czas temu. A i tak jestem ze 3 razy mniej niż Ty tutaj :) No chyba, że badasz anomalie. Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: mysia moc 01.03.04, 13:27 ale niezle w brzmieniu , pisac jezykiem radcy do qczi hihihihihihihi ze se zachichocze :) Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: mysia moc 01.03.04, 06:46 Mierzona w "myszach" czy "koniach" mechanicznych? A może w myszowatach? :) Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: mysia moc 01.03.04, 09:07 konie sa niezgodne z ukladem SI Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: mysia moc 01.03.04, 12:27 Cześć , a o co własciwie Wam chodzi? Bo niby o myszach cos , a teraz o barze ,koniach ? <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
nortia A.. 01.03.04, 12:41 szczurki, to ponoc najinteligentniejsze stworzenia na ziemi, do tego wg opinii psychologow, najbardziej wrazliwe. Wiec cos mi sie tu nie zgadza. A myszy myszami..szemrac zawsze beda, a jak pryjdzie do tego, co powiedzialy, to one nic, one pod miotla.. Ot! Szaaa... Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: A.. 01.03.04, 12:53 nainteligentniejsze stworzenia to ponoc ludzie... ;) chociaz, czytajc nietorych, trudno w to uwierzyc ;) a, inteligentniejsze od szcurkow sa swinie -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będę magistrem Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: A.. 01.03.04, 13:32 I sie nie zgodze. Nidgy w zyciu nie powiem, ze czlowiek jest madrzejszy od szczura.. Swinie to, w porownaniu do szczurow, moga czerpac przyjemnosc z pewnej czynnosci (podobnie jak ludzie i delfiny) i to chyba jedyna nadrzednosc. Pozdrawiam szczurki ;) Odpowiedz Link Zgłoś