Gość: Rhemek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 19:25 Tu takie szambo ze dla spokoju psychicznego omijam forum szerokim lukiem. ale gdy od czasu do czasu zajrze , chce sie wymiotowac... Czyzby nikt normalny juz sie tu nie ostal...:(((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anaiss Re: Balagam Was opanujcie sie 04.03.04, 20:40 ja jestem normalna pozdrawiam anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: Balagam Was opanujcie sie 04.03.04, 20:54 Lubisz powroty w wielkim stylu, hm? Odchodzisz niczym urazony wladca i powracasz w podobnym stylu, szkoda, ze nikt nie zwraca na to wiekszej uwagi. Pytasz: czemu? Wystarczy pomyslec, co sie robilo jakis czas temu. Oni kiedys tez tak byc moze beda.. I oby Ci sie moje slowa przypomnialy. I rzeczywicie - nie, nie ma tu za wiele normalnych osob. Odpowiedz Link Zgłoś
ochman Re: Balagam Was opanujcie sie 05.03.04, 10:18 > Tu takie szambo ze dla spokoju psychicznego omijam forum szerokim lukiem hihihihihi Jedyny pozytek z wydarzen ostatnich tygodni... Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: Balagam Was opanujcie sie 05.03.04, 18:36 pozdrawiam panow, dziekujac za dostarczenie odpowiednio: niezamierzonej i zamierzonej rozrywki i dla rownowagi - pozdrowie Nortie ;) -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będę magistrem Odpowiedz Link Zgłoś