Dodaj do ulubionych

XII LO Kijowska 7 - ludzie piszcie

IP: *.tvgawex.pl 07.03.04, 00:16
Czesc jestem Monika ... W roku 2002 zdawałam maturke w dwunastce :)) Było
tam całkiem sympatycznie ... Chodziłam do klasy "c" i moją wychowawczynią
była mgr. A.Wrzesień - pozdrowienia :) -
Piszcie wszyscy z XII a szczegolnie Ci co zdawali mature w 2002
A w szczególności czekam na jakies wiadomosci od mojej klasy
Pozdrawiam :)) -> monizia83@wp.pl ->
Obserwuj wątek
    • Gość: barbasia Re: XII LO Kijowska 7 - ludzie piszcie IP: *.hipernet.ras.pl 07.03.04, 23:08
      hejka!!!:)Ja pisalam mature w XII LO w 2003 roku , chodzilam do kalsy "b" a
      moim wychowaca byla pani Beata Mytych a potem pani Edyta Dziapa.Z pania Arleta
      Wrzesien mialam matematyke i zdawalam z maty mature.
      Szkole nie najlepiej wspominam(jako budynek), ale ludzi i panujaca tam
      atmosfere, nauczycieli bardzo dobrze(z malymi wyjatkami), jak stamtad
      odchodzilam to naprawde bylo mi zal najbardziej mojej klasy i nauczycieli, na
      szczescie pozosatja wspomnienia :)...Pozdrowionka,barbasia
      P.S.A co u Ciebie, gdzie studiujesz???
      • Gość: Gazdzik Re: XII LO Kijowska 7 - ludzie piszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 17:53
        Witam !! Ja tez zdawałem mature w 2003.Zdałem ja i to odziwo dosyc dobrze :D Chodziłem do klasy "E"-była to chyba najlepsza klasa jaka mogła istniec :P Chciałem pozdrowic wszystkich znajomych(zaczne od kobiet:Monike,Kamile,Karole,Kingus,Dorote,Justyne,Agnieszke.... teraz faceci:Łukasza,Micha,Krecika,Krzycha,Sebucha,Adama...) i nauczycieli(Kasie Sz. Mariole Sz. Alicje W. i oczywiscie Pania Iwonke,nie zapomniałem tez o Panu "Pączku" za wspaniałe lekcje WF),Dzieki Wam za wspaniale spedzone 4 lata.Lepiej byc nie mogło P.S. Przepraszam tych o ktorych zapomniałem ale w głebi duszy pozostana na zawsze ;) Baśka o Tobie tez pamietam, o wspolnym wyjezdzie pod namioty, o małej imprezce u Ciebie.Było Super Dzieki !! Narka
        • Gość: ewelinczak Re: XII LO Kijowska 7 - ludzie piszcie IP: *.hipernet.ras.pl 26.03.04, 18:17
          Czesc ziomki?????
          Ja rowniez chodzilam do tego LO do klasy z Baska :)pomimo nawalu nauki ktora
          sie i tak olewalo to wspominam te lata jako moje najlepsze z dotychczasowego
          zycia!!!!!!!Na zawsze zapamietam glos pani Iwonki < lekcje z Pania Sztuba i
          wiele innych zwalowych nauczycieli czasami "terrorystycznych" heheheeh.
          Pozdrowionka dla calej klasy b oprocz szlachty papaty i calusy !!!!!!
          • Gość: Michu :D Re: XII LO Kijowska 7 - ludzie piszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 23:20
            No siemanko to ja Michu zwany aktualnie Mlodym hehe ja zdawalem mature w 2003 i
            jakims cudem zdalem hehe( 2 tyg. sie uczylem ) Szkola byla dobra nauczyciele
            calkiem zajawkowi zwlaszcza mile wspominam Paczka ,Jacka K.,pania Sowinska (to
            byla zawodniczka o w dupe weza :D ) ale szczegolnie milo wspominam ludzi z
            klasy E ( Kamilke,Patrycje,Ojca,Jarka,Adama,Gazdzika )prawde mowiac ta szkola
            nauczyla mnie jak zyc na patencie i aktualnie to realizuje :D:D tan szkola
            nauczyla mnie rowniez zycowego luzzzzu co prawda nie zapomne terroru na
            lekcjach j.polskiego z p.Mariola Sz. ale ogolnie byl luzik wszystko dalo sie
            przezyc i poczesci tesknie za ta szkola ale to co odeszlo juz nie wruci zycie
            idziemy dalej zobaczymy co nowy dzien przyniesie WIELKIE JOŁ ALBO JAK KTO WOLI
            WIELKIE ŁOJ POZDRO LUDZIE POKUJ :D:D:D:D:D jak ktos chce pogadac to prosze
            walic na mlody198411@wp.pl
            • Gość: Łukasz A. Re: XII LO Kijowska 7 - ludzie piszcie IP: 212.122.215.* 27.03.04, 14:01
              Mam na imię Łukasz. Nazywam się A. W latach 1999-2003 uczyłem się w Dwunastym
              Liceum Ogólnokształcącym w Bydgoszczy przy ulicy Kijowskiej 7. Koniec wstępu.
              Chodziłem do klasy "E" - najlepszej oczywiście!!! Była to pierwsza w historii
              (jak już mówie o historii to pozdrawiam Pana Jacka K.) szkoły klasa "E"!!!
              Pozdrawiam wszystkich nauczycieli (Ci co powinni być szczególnie wyróżnieni
              wiedzą o tym Ciociu :) Imiennie pozwolę sobie pozdrowić tylko Panią Iwonkę (jej
              paraliżujący krzyk był, jest i będzie BOSKI!!!) Pozdro oczywiście dla calej
              mojej klasy (Ci co powinni być szczególnie wyróżnieni wiedzą o tym Gaździk und
              Kamilkja :) Na koniec musze powiedzieć, że ta szkoła jest po prostu
              ZAJ***STA !!!!!!!!!!!!!!! Szacunek dla wszystkich ludzi, którzy nie mieli
              PRZYJEMNOŚCI mnie poznać :) Dziekuje Wam społeczności 12 LO za najwspanialszy
              okres w moim dotychczasowym życiu !!!!!!!!! zraku@interia.pl
              • Gość: Ciocia Re: XII LO Kijowska 7 - ludzie piszcie IP: 213.25.95.* 30.03.04, 21:35
                Uwaga, uwaga!
                Wszystkich absolwentów z ostatnich pięciu lat (tyle uczę w XII LO) pozdrawia
                Ciocia. Szczególne wyrazy uwielbienia dla zeszłorocznej IV e. Uczyć Was to była
                przyjemność!!! To były lekcje!!! Pamiętacie, jak mieliśmy 6 pod rząd lekcji
                polskiego? I wcale nie było nudno. A zza ściany dobiegała muzyka klasyczna,
                którą pan Dorian włączał na lekcji muzyki. Pozdrownienia!!!
                • Gość: Michał Szszszsz... XII :] IP: 212.122.214.* 02.04.04, 00:15
                  ...witajcie XII-wicze! To ja!! Michał! pamiętacie mnie?;) To ja przez 4lata (a
                  nawet pięć..pozdrowienia dla Pana Kurowskiego [pseudonim prezes] i Pani
                  Świerczyńskiej [pseudonim Świerkowa]) grałem i śpiewałem wam na prawie każdym
                  apelu (pozdrowienia dla mojego przyjaciela i kompana gitarowego Karola...wracaj
                  do Polski "Czarli")...i oczywiście pozdrowienia dla "Dżastiny" i jej pięknego
                  głosu który słuszalny był w każdym zakątku XII :] ! Osobiście XII-stkę
                  wspominam bardzo miło...strach przed lekcjami z panią Falaszek i panią Sztubą
                  (teraz już Mariolką :])...niezapomniane wrażenia "zapachowe" na lekcjach wu-e-
                  fu...(tu pozdrowiena dla wszystkich ktorzy gralli w niepokonanej reprezentacji
                  XII Lo w koszykówce)...miłe i bezstresowe lekcje języka Angielskiego z Panią
                  Płochą (teraz już Madzia...psyt...mam nadzieję że zaproszenie na domową
                  imprezkę cały czas jest aktualne?...i czekamy tylko na
                  powrót "Czarliego"?:])...szczery i szeroki uśmiech Pani Woźnej który witał
                  wszystkich już od samego rana :D...można tak wymieniać i wymieniać...pozdrawiam
                  serdecznie moje dwie klasy do których chodziłem w XII...wszystkich nauczycieli
                  (M.Sz. i M.P. szczególnie)...i już na koniec...cieszę się że chodziłem do
                  XII...nie ma lepszego liceum!!:]
                  • Gość: Czary mary. pol. Re: XII :] IP: 213.25.95.* 03.04.04, 18:47
                  • Gość: Marsztub Re: XII :] IP: 213.25.95.* 03.04.04, 18:54
                    Michale moj drogi, oczywiscie, ze aktualne, czekamny tylko na naszego
                    przyjaciela z dalekich stron... Jak sie tylko pojawi, dajcie znac,
                    powspominamy. Oczywiscie, ze dwunastka jest najlepszym liceum, gdzie sie
                    pojawimy, to zawsze zawracamy w glowkach. A te wzmianki o stresie na lekcjach
                    polskiego to chyba NIE TA SZKOLA...U nas zawsze byla oaza spokoju, a te apele
                    i konkursy, sama rozkosz, moi wygrywacze.
                    • Gość: Gall Anonim Re: XII :] IP: 213.25.95.* 03.04.04, 19:15
                      Ja tez uczylem sie w XII liceum i najbardziej pamietam lekcje polskiego. Mialem
                      dwie rozne panie o tym samym nazwisku, niezle, co? Jednak zapamietam je (lekcje
                      i panie) na zawsze. To bylo to, co uczniowie zapamietaja do konca. Pozdrawiam
                      je obie i :) dla nich oraz dla pani od niemieckiego o pieknym imieniu z krainy
                      czarow i dla p. PACZUSIA.
                    • honialubi Re: XII :] 02.06.06, 16:11
                      hehe :) no, nieźle tu piszą na tym forum... Do tej szkoły chodzę pierwszy rok i
                      przekonałam się, że nie jest tak strasznie, jak mogło się wydawać. Kadra loozik
                      (polski wymiata), można rozwijać swoje zainteresowania, radiowęzeł już prawie
                      jest... Jedyny minus, to szare ściany i brak luster w łazienkach. No i jeszcze
                      mała wzmianka o woźnej... Hehehe ;p dobra, może jednak bez komentarza.
                  • Gość: simon Re: XII :] IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.05.04, 12:27
                    ...i co się chwalisz, że grać na gitarze potrafiłeś:))))))...pozdrowienia dla
                    prezesa to mało, musisz mu podziękować, bo byś nie trafił do naszej
                    klasy "ludzi dziwnych":)))...nie poznałbyś bliżej "miss szkoły-Marty Stasiak-
                    największej wazeliny w szkole":)))...nie było tak źle, jeden mały(DUŻY)wyjątek
                    nie może popsuć ogólnego wrażenia artystycznego!!!:)...
                    poważniej to pozdrowienia dla wszystkich mających okazję zapoznać się z urokami
                    tej szkoły, a ile ich było to wszyscy wiemy..........:)
                  • Gość: Ola z Bajki Re: XII :] IP: *.tvgawex.pl 11.04.06, 22:33
                    Michałku drogi, nawet nie wiesz kto pisze. Domysliłam się, że to Ty napisałeś
                    ten tekst. Pisze ktoś Tobie bardzo życzliwy z Bajki, już chyba wiesz kto>
                    Pozdrawiam Cię serdecznie i odezwij się kiedyś, powspominamy dawne, dobre czasy
                    i np. ciocię Grażynkę i Bronice. Pa
                • Gość: doska 4 b 2004 Re: XII LO Kijowska 7 - ludzie piszcie IP: *.man.bydgoszcz.pl 07.08.04, 21:55
                  czesc CIOCIU tu dominika z 4 b ktora wlasnie jest po maturze i egzaminach na
                  polonistuke .Wielkie dzieki za wprowadzenie mnie w tak obszerny swiat naszego
                  jezyka. "ciociu"to dzieki TOBIE AKTUALNIE JESTEM STUDENTKA 1=SZEGO ROKU
                  FILOLOGII POLSKIEJ,do zobaczenia na karaoke!!!buziaki
        • Gość: KKK Re: XII LO Kijowska 7 - ludzie piszcie IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.04, 21:31
          PAN "Pączek" Szczepaniak górą. nie ma lepszego nauczyciela w tej szkole.No i
          oczywiście pan Ehaust!!!!!!! tylko czemu reszta nauczycieli jest tak dziwna>???
          (pani pedagog na czele)
    • maciej.kolarz Re: XII LO Kijowska 7 - ludzie piszcie 04.04.04, 14:50
      Witam serdecznie :)
      Tez zdawalem mature w 2003 w XII LO :D To byly 4 lata ktorych nigdy nie
      zapomne...najlepszy okres w moim zyciu :D Trafilem do klasy 4a i staralem sie
      ja troche rozkrecic ale zawsze koczylo sie to zla reakcja nauczycieli
      (szczegolnie pani Magdy P. :P ktora byla moja wychowawczynia...i cale
      szczescie :) ) Milo wspominam rowniez terrorystyczne lekcje z pania Mariola Sz.
      ktora nie byla wcale taka surowa nauczycielka :P no moze w pierwszej klasie.
      Bardzo milo wspominam tez lekcje jezyka niemieckiego z ktorego do dnia
      dzisiejszego nic nie wiem po 4 latach nauki i wcale nie neguje tu umiejetnosci
      nauczania mojej ulubionej pani Wachowskiej :P
      Dobrze zapamietalem takze pania z miejskiej kanalizacji ktora widziala jak
      obcokrajowcy lapali na balatonie labedzie i sprzedawali je upieczone w
      barach :P chyba wszyscy wiedza o kim mowa...aaaa no i bym zapomnial o szkolej
      maskotce Slawku W ktory uczeszczal ze mna do klasy i nazywal wszystkich
      faszystowskimi swiniami :P i dobrabial w szatni :P
      Jak bede mial chwile wolnego czasu to obiecuje ze odwiedze moja ukochana
      szkole :) studia i praca ograniczaja moj wolny czas
      Pozdrowienia dla wszystkich nauczycieli :D
      jak ktos sie chce ze mna skontaktowac to na gg : 3254622 albo maile
      kolarz@kk.bydgoszcz.pl albo na kome pisac 695 119 889
      • Gość: Michał Szszszsz... Re: XII LO Kijowska 7 - ludzie piszcie IP: 212.122.214.* 06.06.04, 23:39
        Hej!!! Simon...słyszałem że chcesz mnie zabić za te płytki których Tobie
        jeszcze nie oddałem :p ...nawet nie wiesz jak trudno jest mi się do Ciebie
        wybrać :p...ja mieszkam tak daleko od Ciebie!!...nie złość się Szymek!!
        Niedługo nadejdzie ten dzień i zapukam (puk puk) do Twoich drzwi...:D
        ...i na koniec całuski dla moich ulubienić z XII M&M...buziaki! :*
    • Gość: dav Re: XII LO Kijowska 7 - ludzie piszcie IP: *.man.bydgoszcz.pl 15.06.04, 00:13
      łe to ja maturke w 2004, jakos miesiac temu, wychowawca p. Sztuba ;)

Ludzie, szkoła rewelka, 4 lata z wspaniałymi ludzmi, nawet z teachersami mozna
      pogadac, ta atmosfera, to nas charakteryzuje wsrod takich szkol jak.. inne
      niektore ;) matura zdana, szkola z glowy a mnie tam smutno bez tej kijowskiej ;)

greetz 4all!
      • Gość: fenia Re: XII LO Kijowska 7 - ludzie piszcie IP: 212.122.214.* 15.06.04, 16:24
        Nio kułde :) To wsystko prafda:) Ja tyz zdawalam maturke w 2004 i to XII liceum
        ma w sobie COS. Tworza ja wspaniali nauczycie oczywiscie nie wsyscy nio ale
        wiekszosc miedzy innymi p.Płoszka :d i p.Sztuba, ktore teraz pozdrowaiam:) Ale
        tego CZEGOS by nie bylo gdyby nie uczniowie. Odkad klasa E rocznik `85 i jeden
        wyjatek `86(JA:)) wyszedl ze szkoly to niewiem czy to sie nie pozaminialo :p
        Wiem jedno, ze p.Wozna Iwonka rullezuje. Nigdzie takiej drugiej nie ma.
        Podsumowujac "DWUNASTKA" TO SZKOLA BOGOOFFF.

Pozdrowienia dla dwunastkowiczow:) trzymajcie sie loodziczki :)))
    • Gość: tłusta kluska Re: XII LO Kijowska 7 - ludzie piszcie IP: 213.241.71.* 22.03.05, 16:11
      XII LO, rocznik 2002, klasa 4B, wychowawca - p. Małgosia Retel. Nie byłam "u
      nas" od matury. Napiszcie, jak to teraz wygląda, co się pozmieniało. Kto
      odszedł, a kto jeszcze tam pracuje. Please, bo nie mam żadnych wieści.
    • gosc122 Re: XII LO Kijowska 7 - ludzie piszcie 24.10.05, 20:00
      Ja jestem belfrem i też Was wszystkich pozdrawiam (no moze z bardzo nielicznymi
      wyjatkami). Piszcie , piszcie o XII.
      • Gość: Tukidydes Re: XII LO Kijowska 7 - ludzie piszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 00:24
        Matura 2004'
        biol-chem
        ..Pozdrawiam wszystkich zdających maturę w 2004'
        z tego co wiem, pojawiły się nowe twarze w naszym LO; np nauczyciele z historii itp;
        Czy nadal uczy ta "oszałamiająca" pani nauczycielka geografii z Torunia??To był
        koszmar..Hmm,jeżeli pewien matematyk wietrzy klase nadal przed lekcjami to..Nic
        się nie zmieniło!!:> Szkoda, że nie ma już Pani R.Dziubich
        PS.Pozdrawiam Panny Szatniarki:D
        • Gość: maturzystka Re: XII LO Kijowska 7 - ludzie piszcie IP: 212.122.214.* 01.04.06, 22:14
          Tak pojawiły się nowe twarze:
          po pierwsze odeszła pani Wojtach <geografia>, po drugie historii uczy pan
          Kurowski <wyjmijcie mapy z plastyku:P> i pani Szczypiorska,o matematyku nic nie
          wiem;D ale jezeli ktos mial matę z p.Arletą Wrzesień to...było wesoło;D
          Ale najlepsza jest <uwaga, uwaga> pani od niemieckiego Ewa Schulc:P ktora cały
          czas kłoci się z woźną heh...
          • Gość: licealistka-maturz Re: XII LO Kijowska 7 - ludzie piszcie IP: *.chello.pl 09.04.06, 22:44
            cze witam zapraszam do naszej wesolej szkółki są niusy o których nie mozna
            pisac maturzysci trzymamy sie mocno nawet zpolaka i biolipozdro dla obecnych i
            bylych maturzystów
            • Gość: 50 Re: XII LO Kijowska 7 - ludzie piszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 22:35
              Zal mi was wszystkich. Jestescie tacy slepi czy co? XII LO to jest szkola dla
              ludzi opoznionych, chodza tam albo pustacki albo pseudo koksiki. Nauczyciele to
              reprezentuja poziom jak w szkolach w Mozambiku albo w innych''takich''krajach.
              Paczek to zrzucil by ta opone od traktora i sie kiedys umyl, Szczypiorska to
              niech nosi plaszcz do kostek inaczej kazdy bedzie zygal z tych jej
              obwislych ''rzeczy''.Jedyny nauczyciel na poziomie to Rychu z nim przynajmniej
              mozna pogadac o normalnych rzeczach, a nie jak Wachowska, ktora tylko gada o
              tym kiedy kto mial swoj pierwszy raz . Ta szkola to jest paranoja, a wam jest
              jej zal. Swiadczy to zdecydowanie o waszym poziomie intelektualnym. Wiadomo ,
              ze znajdzie sie pare wyjatkow srednio z 2-3 na klase, ale taka jest prawda , ze
              XII ''slynie'' z latwych dziewczyn o poziomie IQ jak sr. pkt. Anwilu w lidze.
              Na koniec to trzeba podkreslic jak nauczycielom sa dodawane tytuly na apelach:
              kazdy jest profesorem, a z tego co mi wiadomo to 95% jest
              tylko ''magazynierami".
              • Gość: Żaba Re: XII LO Kijowska 7 - ludzie piszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 19:29
                Nie rozumiem o co chodzi mojemu przedmówcy, ja kończyłam XII - tkę w 2003 roku.
                Dostałam się bez problemu na studia, gdzie było 8 osób na 1 miejsce, teraz
                kończę 3 rok ze średnia 4,9, więc widocznie to Ty masz jakiś problem ze sobą, a
                piszę Tobie to jako przyszły doradca rehabilitacyjny. Elokwencja Twoich
                wypowiedzi jest równa elokwencji moich podopiecznych na Warsztatach Terapii
                Zajęciowej. Aczkolwiek mamy demokrację, więc pisz co chcesz - może zmniejszą
                się Twoje kompleksy:)
                Poza tym pozdrawiam dawną 4d -(biol.- chem.), obie panie wychowawczynie:
                (Młodzik i Piosik - Szot), panią Dziubuch - ktora niestety już nie pracuje, p.
                Kaczkę;), niezastąpiona p.Iwonkę no i pana Kurowskiego - przykład niewydolności
                wychowawczej;))))
                To były bardzo beztroskie lata, niestety wszystko co piekne szybko
                przemija..........
                Gratulacje dla Madzi T., która 10 czerwca wychodzi za mąż!!!!!!!!!
                • Gość: 50 Re: XII LO Kijowska 7 - ludzie piszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 20:10
                  Kto tu ma kompleksy? Ja nie mam pseudonimu zaba, a gdybys czytala ze
                  zrozumieniem to bys znalazla cos o sobie. Inteligent sie znalazl co czyac nie
                  potrafi widac, ze stara mature sie zdawalo. Chupamela perra!!!
                  • Gość: Żaba Re: XII LO Kijowska 7 - ludzie piszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 07:58
                    Nawet nie wiesz czemu mam ksywę Żaba, a jeśli jesteś tak elokwentny to dlaczego
                    nie stosujesz w poście polskich liter? Czyli to czytanie ze zrozumieniem miało
                    polegać na tym, że miałam wyczytać, że w każdej klasie jakieś 2/3 osoby coś
                    sobą reprezentowały? czy to o łatwych panienkach, które znasz chyba tylko z
                    opowieści i dlatego tak się wkurzasz? ( EROTOMAN GAWĘDZIARZ )
                    Nie jestem analfabetką funkcjonalną i czytam ze zrozumieniem, nie mam także
                    zamiaru z Tobą dyskutować, bo to do niczego nie prowadzi. Tobie się może XII -
                    tka nie podobać, ale innym się podoba i nic Ci do tego - to każdego
                    indywidualna sprawa. Wyraziłeś swoje poglądy i spoks, ja wyrażam swoje, a ksywe
                    mogę mieć nawet Naleśnik i nic Cię to nie powinno obchodzić, bo nie wiesz skąd
                    się wzięła.
                    Miłego dnia!
                    • Gość: 50 Re: XII LO Kijowska 7 - ludzie piszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 12:03
                      Te crazy frog nie baw sie w interpretatora bo ja wierszy nie pisze. Nie
                      doszukuj sie co autor mial na mysli bo nie znasz mnie wiec se casser.Jak
                      kolesiowy z XII nie sa latwe i nie leca na kase i inne ''takie'' zalety to ja
                      jestem Yao Ming. Ty pewnie na Doriana lecialas i ten jego rudy wasik. Co do
                      polskich znakow to moge miec wiele powodow, ze ich nie stosuje i nic ci do tego
                      plazie. Zaba comer a cadela da merda!!!
                      • Gość: Żaba Re: XII LO Kijowska 7 - ludzie piszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 16:34
                        Nie bawię się w interpretatora i możesz mieć powody do nie korzystania z
                        polskich liter - może religia Tobie nie pozwala, albo masz wybrakowaną
                        klawiaturę - nie obchodzi mnie to, ale właśnie tym Ty sam sobie zaprzeczasz -
                        szydzisz, że w XII same matoły, a sam nie stosujesz się do podstawowych zasad
                        j. polskiego - jak stosowanie ojczystych liter - przez co pokazujesz, że Ciebie
                        tam też wiele nie nauczono.
                        Zwisa mi również co o mnie myślisz, kto mi się podoba też nie możesz wiedzieć i
                        nie wiem po co wyskoczyłeś z tym Dorianem i gdzie to mam sobie przyłatać.
                        Co do łatwości lasek to uwierz mi na słowo - nie próbowałam ich przelecieć,
                        więc nie wiem jakie są - moje kumpele się nie puszczały, ja też nie. A Ty
                        próbowałeś którąś przelecieć, czy tylko kolega Ci opowiadał? (nie musisz
                        odpowiadać)
                        W zasadzie to ta dyskusja nigdzie nie prowadzi, ja nie jestem zakochana w XII,
                        ale lubiłam tam chodzić i walczę ze stereotypem, że tylko I, VI i VIII to dobre
                        szkoły, a Ty tak bardzo nie lubisz XII, chociaż w swoim poście nie podałeś ani
                        pół konstruktywnego argumentu. W każdej szkole są dziwni nauczyciele i
                        puszczalskie, a poziom wiedzy nie zależy tylko od nauczyciela, ale i od ucznia -
                        nikt mu łopatą tej wiedzy nie wsadzi do głowy.
                        A gdzie Ty wylądowałeś po XII?
                        • Gość: 50 Re: XII LO Kijowska 7 - ludzie piszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 20:05
                          To ty widac, ze nie znasz podstawowych zasad poruszania sie w internecie. Nie
                          wiem dlaczego bronisz tych nauczycieli. Oni mysla, ze lituja sie, ze nas ucza.
                          Jak sie nie podoba(caly czas narzekaja) to wyjazd, kolejki sa na ich miejsce.
                          Tylko caly czas mozna uslyszec jak to oni maja ciezko, a kto ma 20 godzinny
                          tydzien pracy, kto ma wakacje platne, byle jaki dzien wolny(swieto
                          nauczyciela). Tylko pie.. cos pod nosem i gadke daja: rozumiecie panstwo.
                          Wiadomo, ze nie 100%, ale tak to wyglada w XII. Takich nauczycieli to
                          wypieprzyc. Ty inteligenta rzniesz jak moj kumpel, mysli, ze co na studiach
                          jest to jest lepszy. Teraz to wszyscy maja magisterke wiec mi tu nie szpanuj bo
                          nie ma czym. Reasumujac to XII = do dupy kadra nauczycielska + idiotyczni
                          uczniowie glownie z fordonu
                          • Gość: belfer Re: XII LO Kijowska 7 - ludzie piszcie IP: *.chello.pl 23.05.06, 21:45
                            jesteś nizwykle "miły" dla nauczycieli jak ci się nie podobało to trzeba było
                            wy.... z tej szkoły nikt cię siłą nie trzyma imbecylu jeden opluwać i
                            krytykować to każdy dureń potrafi czy ty masz tytuł magazyniera jak go
                            zdobędziesz ciężką nauką to pogadamy pozdrawiam
                          • Gość: Żaba Re: XII LO Kijowska 7 - ludzie piszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 08:01
                            Ja nie szpanuje tym, że studiuje, bo jak zauwarzyłeś magisterkę może mieć
                            każdy, ale ja oprucz tego w czasie tych 3 lat zrobiłam technikum masażu,
                            uprawnienia dogoterapeuty, 1 stopień migowego i mimo, że studiuję dziennie to
                            jeszcze normalnie pracuje, więc wybacz, ale mam się czym pochwalić, a może Ty
                            napisz coś o swoich osiągnięciach, bo jak narazie to tylko krytykujesz.
                            Ja nie bronie nauczycieli - tym razem to Ty interpretujesz, ja tylko napisałam,
                            że w każdej szkole są dziwni, tak jak i puszczalskie. Ja też myślę, ze nie mają
                            na co narzekać, bo 20 godzin w tygodniu ich nie przemęcza, ale jak trafią na
                            klasę 30 takich osobników jak Ty, którzy są zawsze na nie - to im szczerze
                            współczuję!
                            Miłego dnia życzę!
                            • Gość: 50 Re: XII LO Kijowska 7 - ludzie piszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 12:01
                              Koncze to biedne widowisko. Belfer mnie krytykuje, a pisac nie potrafi i jak tu
                              nie przyznac mi racji o zenujacym stanie polskiego szkolnictwa. Zaba taka
                              madra, a bledy takie robisz, ze plakac ze smiechu. Ja jestem imbecylem, tak? To
                              was moge okreslic jednym acz prostym zdaniem: ile trzeba było waszym starym
                              śniegu w pizdy napchać żeby ulepić takich bałwanów ?! Mozecie odpisywac, ale ja
                              definitywnie koncze bo przez czytanie waszych tekstow zaczne robic takie byki
                              ja wy. Adios idiotos :D
                              • Gość: Żaba Re: XII LO Kijowska 7 - ludzie piszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 16:55
                                We wszystkich postach nie podałeś ani jednego konstruktywnego argumentu, teksty
                                masz rodem z bazaru na Bartodziejach, generalnie nic mądrego nie masz do
                                powiedzenia, a kółcisz się jak nawiedzony.
                                Mam gdzieś czy to przeczytasz czy nie, ewidentnie widać, ze ani nie miałeś
                                doświadczenia z puszczalskimi o których piszesz, ani ze szkołą o której
                                marudzisz, bo już w październiku 1 klasy przenieśli Cię do szkoły specjalnej!
                                Spadaj Frajerze. Kup sobie słownik i poproś by ktoś z rodziny Ci poczytał.
                                Ty nie masz się czym pochwalić, nic nie osiągnąłeś dlatego tak Cię bolą sukcesy
                                innych!
                                Wy=zwrot grzecznościowy z wielkiej się go pisze Prostaku!!!!!!!!!!!!!!!!
                                • Gość: 50 Re: XII LO Kijowska 7 - ludzie piszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 17:43
                                  Wy pisze z malej bo takich ludzi jak wy:D nie szanuje. Slownik to ty(z malej bo
                                  ciebie nie szanuje:D) sobie kup ja nie robie BYKOW jak wysokosc inflacji w
                                  Nepalu. Co do puszczalskich to wystarczy miec oczy na glowie, a nie dupe i sie
                                  zobaczy kto chodzi po korytarzu XII. Do mnie sie srasz, a sama nie widzisz co
                                  ty pie..sz w kolko. Moje argumenty sa nie konstruktywne, a twoje sa
                                  konstruktywne jak gra Lewandowskiego w reprezentacji. Ty osiagnelas sukces?! To
                                  widze, ze masz wymagania jak dsj. Wez se looz wlacz bo ja moge sie zrobic
                                  nieprzyjemny.
                                  • Gość: Żaba Re: XII LO Kijowska 7 - ludzie piszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 20:04
                                    A gdzie opis Twoich osiągnięć??????????????????????????????????????????????
                                    Nadal ZERO! A czytasz czasem to co sam piszesz?
                                    Nie czytasz - to dobrze - zszedłbyś na zawał jakbyś czytał swoje teksty!
                                    To jest forum dotyczące wspomnień szkolnych, a nie Twoich zaburzeń osobowości.
                                    Ostatnio pisałeś, że już nie będziesz odpowiadał na moje posty, a znowu tu
                                    jesteś?
                                    Konsekwencja - to słowo też jest w słowniku!
                                    • Gość: tea Re: XII LO Kijowska 7 - ludzie piszcie IP: *.tvgawex.pl 01.06.06, 19:17
                                      "Ciekawy" ten monolog "50"... Ktoś na forum zdecydowanie próbuje leczyć swoje
                                      kolmpleksy.Tu mała podpowiedz idź do psychologa! Przy okazji wyszło po co komu
                                      internet. Po to jak widać, by "pojechać" po innych,obowiązkowo z bezpiecznej dla
                                      siebie odległości i przypadkiem nie zarobić w py.k.Takich ludzi jak ty " nazywa
                                      sie pie....mi szczurami bądź wazeliną.Wszystko uzależnione jest oczywiście od
                                      miejsca w którym jesteś.Jak to zwykle bywa tacy jak ty w szkole siedzą cicho
                                      albo są najzwyklejszymi chamami. Widzę,że rzeczywistość nie jest dla ciebie
                                      łaskawa. Tu nawet mozesz być Alessandri Palma a w XII LO szkolnym przydupasem,
                                      który smaruje nauczycielom nieziemsko.Oto mały prezent na dzień
                                      dziecka..Proponuje postudiowac psychologię.Przypadki takie jak ty szczegółowo
                                      przeanalizowałam. Oczywiście jeśli umiejętność czytania ze zrozumieniem i
                                      przetwarzania informacji nie sa ci obce. No chyba ,ze to "50" to twoje IQ ...a
                                      cos mi sie wydaję,ze troszke oszukujesz i to IQ masz tak niskie jak wyniki
                                      tegorocznych wyborów. Nie denerwuj się cie.ciu bo ci żyłka
                                      pęknie.Samotny,zakompleksiony i słaby psychicznie..i nic zero osiągnięć.Widać
                                      ,ze wszystko co masz dostałes od innych , pewnie rodziców a sam osiagnełes
                                      co..??? Pewnie szczyt debilizmu!! I prawdziwa odwaga to stanąć na przeciwko
                                      kogoś a nie siedzieć za szklanym ekranem z palcem w nosie i bluzgać.Takich
                                      nazywa sie tchurzami!Róznica między mną a tobą : Kultuta piszę przez duże K i a
                                      ty tego słowa dopiero szukasz w internecie bo nawet nie wiesz czym jest książka
                                      :]... i twoje niepowodzenia przez które rozładowujesz emocje to konsekwencja
                                      twojej egzystencji w LO.Jak ci niedobrze i masz problemy z trawieniem to idź do
                                      gastrologa i dietetyka-czyżby problemy z wagą?? <hahaha>Pozdrawiam wszystkich z
                                      XII LO :).
                                      • Gość: Jacass Re: XII LO Kijowska 7 - ludzie piszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 21:40
                                        Ktoś chyba za duzo herbaty wypił:] Powninniśmy się kłaniać panu Herbacie za jegą
                                        nieokiełznaną mądrość. "Przypadki takie jak ty szczegółowo
                                        > przeanalizowałam. ".Dla mnei to jest cytat roku.Nie omal z krzesła spadłem. To
                                        moze z 12 wywodzą się znane osobistości psychologii, może właśnie to jest Jacek
                                        Samson i pisze ze aresztu. Ale tak prawdę mówiąc to prawda jest pośrodku, i
                                        kolega 50 jak i cała reszta mają trochę racji. Bo w kazdej szkole zdarzają sie
                                        niekorzystni nauczyciele jak i średnio uzdolnione umysłowo koleżanki. Chyba
                                        wiadomo o co chodzi:D pozdrawiam
                                      • Gość: Jacassa Re: XII LO Kijowska 7 - ludzie piszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 21:41
                                        Ktoś chyba za duzo herbaty wypił:] Powninniśmy się kłaniać panu Herbacie za jego
                                        nieokiełznaną mądrość. "Przypadki takie jak ty szczegółowo
                                        > przeanalizowałam. ".Dla mnei to jest cytat roku.Nieomal z krzesła spadłem. To
                                        moze z 12 wywodzą się znane osobistości psychologii, może właśnie to jest Jacek
                                        Samson i pisze ze aresztu. Ale tak szczerze mówiąc to prawda jest pośrodku, i
                                        jak i kolega 50 tak i cała reszta mają trochę racji. Bo w kazdej szkole zdarzają
                                        sie niekorzystni nauczyciele jak i średnio uzdolnione umysłowo koleżanki. Chyba
                                        wiadomo o co chodzi:D pozdrawiam
                                        • Gość: vampire Re: XII LO Kijowska 7 - ludzie piszcie IP: 212.122.214.* 01.06.06, 23:07
                                          Panu z xywką ,,50" już podziękujemy, lepiej zamilcz i nie obrażaj nikogo, bo
                                          pewnie prosto w twarz zadnemu z wyzej wymienionych nauczycieli bys nie
                                          powiedzial tego co na forum heh. A co do nauczania w tej szkole...na szczęście
                                          więcej w tej XII było fajnych nauczycieli, a ile wspomnień, mało wycieczek ale
                                          i tak wolałabym teraz chodzić do tej szkoły niż wstawać o 5 do pracy.
                                          XII to fajan szkoła, trzeba tylko umieć się zintegrować i jakoś dogadać z
                                          nauczycielami:>
                                          pozdrówka
                                          • Gość: Artgot Re: XII LO Kijowska 7 - ludzie piszcie IP: 82.146.225.* 02.06.06, 20:24
                                            Witam i pozdrawiam wszystkich ludzi z XII LO! pozdro Artur z2B
                                            • Gość: Żaba Re: XII LO Kijowska 7 - ludzie piszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 08:53
                                              Tea, Jacass - dzięki, bo już myślałam, że sama walczę z taką ciemnotą jaka
                                              prezentował "50". Przecież nikt się nie upiera, że w XII była zawsze sielanka,
                                              ale w zasadzie było spoks, a 50 tego jakoś nie mógł pojąć i na forum dotyczącym
                                              wspomnień szkolnych szukał kogoś z kim mógłby się pokłócić - palant!
                                              A Wy kiedy skończyliście XII i kogo najlepiej wspominacie?
                                              Ja w 2003 i nigdy nie zapomnę Kaczki w grudniu na rowerze!!!!!!!!
                                              Pozdrawiam
              • Gość: rikitiki-pw Re: XII LO Kijowska 7 - ludzie piszcie IP: 194.29.143.* 19.06.06, 12:36
                cze kolo, hmm... coż XII LO rzeczywiscie najwyzszych lotow obiektem
                edukacyjno-intelektualnym nie jest; tak sie zlozylo, ze mialem okazje tez
                ukonczyć te szkółkę). Powiem tak: jak sie chce to mozna (jestem teraz na
                warszawskiej-burakowej nie?-polibudzie a maty w XII nie miałem przez kilka
                miescecy(w klasie maturalnej choc to ten przedmiaot zadeklarowalem). Było
                jeszcze kilka innych lapsusów (m.in. nauka j. ang.) Generalnie atmosera w XII
                (byłA) do przyjęcia.
                Nie narzekaj jak nie masz porównania.

Ja tam wylądowałem z ZSE. (to dopierow jest szajse)

I tyle. Nie pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka