arafat11 04.06.10, 10:43 im blizej konca kadencji tym wiecej sukcesow dombrowicza: spalarnia, zagospodarowanie przestrzenne placu wolnosci i apartamentowiec... widze, ze mamy mocna koncowke kadencji! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomek_bg Czy radny Król mieszka w Bydgoszczy ? Czy tylko 04.06.10, 11:57 jest zameldowany ? Bo jak wieść gminna niesie to ma domek poza Bydgoszczą, a meldunek u rodziców. Jeśli to prawda, to powinien być wy... z rady MIASTA BYDGOSZCZY, bo nie reprezentuje już mieszkańców Bydgoszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
arafat11 Re: Czy radny Król mieszka w Bydgoszczy ? Czy tyl 04.06.10, 12:25 nie wiem, gdzie miaeszka i gdzie jest zameldowany ale nie jest to przeslanka do wygasneicia mandatu... vide sprawa radnego z inowroclawia, ktory mieszka i pracuje w gnieznie a radnym dalej jest w inowroclawiu... Odpowiedz Link Zgłoś
newsnews Plac Wolności kością niezgody. Prezydent osamot... 04.06.10, 13:39 Nasz błąd polegał na tym, że nie rozpoznaliśmy tożsamości tego miejsca. To dopiero wskazali nam mieszkańcy. Mieszkańcy to wam dopiero wskażą, w jesiennych wyborach, mam nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
1a40 Plac Wolności kością niezgody. Prezydent osamot... 04.06.10, 13:49 Panie redaktor,mam nadzieje,ze odejdzie pan z miasta wspolnie z dotychczasowa ekipa.Gdzie byli radni przez ostatnie lata ? Dlaczego prawie nikt nie walczyl o miasto ? Dlaczego nie zadajesz pan pytan o Metropolii Bydgoskiej bez Torunia ? "Nie rozpoznalismy tozsamosci tego miejsca.To dopiero wskazali mieszkancy./cytat/.A co z ikona tego miasta ZAWISZA,nikt nie rozpoznal tozsamosci tego miejsca? Mieszkancy nie wskazywali ? Nikt z decydentow nie pochodzi z Bydgoszczy ? Nikt nic nie wie co dla miasta historycznie wazne ? Mam nadzieje,ze mieszkancy mojego miasta znaja odpowiedz na te pytania ! Odpowiedz Link Zgłoś
violavip Plac Wolności kością niezgody. Prezydent osamot... 04.06.10, 15:02 >>Nasz błąd polegał na tym, że nie rozpoznaliśmy tożsamości tego miejsca<<< Przepraszam ,a od czego ci ludzie są !!! Odpowiedz Link Zgłoś
violavip Plac Wolności kością niezgody. Prezydent osamot... 04.06.10, 15:08 >>Plan zagospodarowania przestrzennego pl. Wolności jest potrzebny, żeby można było przeprowadzić rewitalizację tego terenu << A w jaki sposób ? Bo moze dobrze ,że go nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
dominikaeve Powinien odejść 04.06.10, 15:11 - Tu stoi winowajca - wskazywał na siebie zastępca prezydenta Wojciech Nowacki. - Wydawało mi się, że nowy obiekt stanie się elementem wzbogacającym ten obszar. Nasz błąd polegał na tym, że nie rozpoznaliśmy tożsamości tego miejsca. To dopiero wskazali nam mieszkańcy. Odpowiedz Link Zgłoś
bederyk Cwaniak z Pana Panie Prezydencie 04.06.10, 16:25 jest problem z Drukarnią zapewne. Odpowiedz Link Zgłoś
pisdzielec A naszym bledem bylo ... 04.06.10, 19:26 ... wybranie na prezydenta takiego nieudacznika jak jasnie nam panujacy ze swoja nieudaczna, pro rydzykowska swita ! Odpowiedz Link Zgłoś
wolf-999 SEn, to czy jawa ????? 04.06.10, 22:38 Dzisiaj po zjedzeniu pysznego jabłka ( od pana prezydenta) przejechalem się TRAMWAJEM do Fordonu. Tam też poszedłem do KINA na film. Po powrocie do centrum odwiedziłem nowe LODOWISKO. Wspaniałe, o niebo lepsze i ładniejsze niz ten kurnik co stał na Starym Rynku. Widziałem równiez "przehandlowaną" Akademię Medyczną. Nie chcę już wspominać o SPALARNI i pfu stadionie miejskim ( nareszcie ZAWISZY). .............. i obudziłem się , spocony. Dobrze , ze tylko tyle naobiecywał. Wybory juz niedługo. Szczególnie niech pamiętają kibice Zawiszy ( patrz prezesik ) i kibice Polonii ( likwidacja klubu). Odpowiedz Link Zgłoś