Dodaj do ulubionych

szukam pomocy!!!!

IP: *.man.bydgoszcz.pl 17.03.04, 20:58
od jakiegoś czasu mój znajomy dostaje dziwne smsy, telefony - jakieś małolaty
robią sobie jaja. Non stop. Staje sie to coraz bardziej wnerwiające. Czy
znacie jakies sposoby żeby sie gówniarze odczepili??? Operator raczej nie
pomoże. Mozna zawalic ich smsami z netu ale trzeba miec do tego cierpliwość.
Czekam na sugestie. Im bardziej chamskie i złośliwe pomysły (żeby sie
dzieciarom znudziło robienie kretyńskich żartów!)tym lepiej.
Dzięki z góry!
Obserwuj wątek
    • cygne Re: szukam pomocy!!!! 17.03.04, 21:04
      Gość portalu: madziara napisał(a):

Im bardziej chamskie i złośliwe pomysły (żeby sie
      > dzieciarom znudziło robienie kretyńskich żartów!)tym lepiej.
      > Dzięki z góry!

Tu takiej pomocy nie znajdziesz, bo my w ogólnosci jesteśmy kulturalnymi ludźmi
      i chamskich pomysłow nie miewamy. Spróbuj wsród swoich znajomych, które nie
      powiem tu tez bywają, mysle, że otrzymasz całą gamę chamskich i kretyńskich
      kontra-pomysłow.
      Wiemy cos o tym, bo musimy czasami sie zniżac i takowe różnymi metodami
      odpierac, ale to tylko na uzytek spokoju naszej forumowej społeczności.
      Na wynos nie ma.

powodzenia.
      • Gość: madziara Re: szukam pomocy!!!! IP: *.man.bydgoszcz.pl 17.03.04, 21:39
        Zatem oświeć mnie kulturalny człowieku, który nie miewasz znajomych o chamskich
        i kretyńskich kontra-pomysłów, jakbys zachował się w sytuacji, gdybyś co chwilę
        odbierał idiotyczny telefon czy sms? Uświadom mnie, proszę.
      • wsn Re: szukam pomocy!!!! 17.03.04, 22:34
        cygne napisała:
        > Tu takiej pomocy nie znajdziesz, bo my w ogólnosci jesteśmy kulturalnymi
        ludźmi
        > i chamskich pomysłow nie miewamy.

hahahah Madziu, to napisala Ci kobitk, ktora przez kilka miesiecy spamowala
        spokojnego mezczyzne mejlami (w ktorych wyzywala go od szmaciarzy, gnojkow itp)
        i na gg itp
        nie szukaj wiec u niej podobnych rad, poniewaz ona wywodzi si (no, nie wiekowo,
        a charakterologicznie) sposrod tych dzeciakow, ktore robia kretynskie kawaly
        Twojemu koledze
        mowa oczywiscie o cygne
        --
        Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia
        proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl.
        Za pół roku będę magistrem
        • cygne Re: szukam pomocy!!!! 17.03.04, 22:52
          wsn napisała:

> cygne napisała:
          > > Tu takiej pomocy nie znajdziesz, bo my w ogólnosci jesteśmy kulturalnymi
          > ludźmi
          > > i chamskich pomysłow nie miewamy.
          >
          >
          > hahahah Madziu, to napisala Ci kobitk, ktora przez kilka miesiecy spamowala
          > spokojnego mezczyzne mejlami (w ktorych wyzywala go od szmaciarzy, gnojkow
          itp)
          >
          > i na gg itp
          > nie szukaj wiec u niej podobnych rad, poniewaz ona wywodzi si (no, nie
          wiekowo,
          >
          > a charakterologicznie) sposrod tych dzeciakow, ktore robia kretynskie kawaly
          > Twojemu koledze
          > mowa oczywiscie o cygne

Mogłabyś wymyslic cos bardziej orygnalnego. Stajesz sie nudna.
          Przeciez tam wyraźnie jest napisane, ze na potrzeby własne czasami musimy sie
          zniżac do metod skutecznych w specyficznych sytuacjach
          O spamowaniu ani słowa nie ma, ograniczaj sie do informacji co do których
          istnienia jestes pewna. Możesz narobić wiele złego. Jak sie cygne w końcu
          wkurzy przestanie zwracac uwagę na pewne zasady, ktore sa tobie obce, ale mimo
          wszystko inni je przestrzegają.
          Po prostu wezmę pewnego slimaczka pod obcas i bez litosci go rozgniotę:)
          • ted.allrightsreserved Re: szukam pomocy!!!! 17.03.04, 23:50
            cygne napisała:

> Przeciez tam wyraźnie jest napisane, ze na potrzeby własne czasami musimy sie
            > zniżac do metod skutecznych w specyficznych sytuacjach
            • cygne Tedzik tez szuka pomocy? 18.03.04, 05:51
              ted.allrightsreserved napisał(..)

Nie wie jak sie odczepić od panienki?
              Idź do psychologa, psychiatry, albo...
              Tu takiej rady nie znajdziesz, bo tu w ogólności są kobiety ambitne,
              dumne i "trzymajace fason', a kłamliwe jednostki będa tak długo tępione jak
              tylko zaistnieje przypuszczenie, ze moga komus JESZCZE zrobic krzywdę.
              Robimy to również tylko na użytek własny, zdrajcy są traktowani per noga.

>>cygne: "cenimy tyciarka za szczerosc"

Ja na pewno, mysle, ze inni też. Tyciarek robi dobra robotę, mówi to czego
              innym się czasami nie chce, czasami dlatego, ze się niektórymi osobami wręcz
              brzydzą ( a jest tak tedziku, niestety). Tyci bierze na siebie za dużo i zdarza
              sie, ze obrywa, no, ale taki zahartowany patriota da sobie radę.
              Forum to taka mała 'ojczyzna', ktorej należy bronić przed zaplamieniem.

>toscie sie dobrali, slimaczki
              >uwazajcie zeby wam sie czulki nie splataly, hhhhhhhhh

Nie papuguj, 'ślimaczek' jest zarezerwowane tu dla kogos inego, ale ciesze
              się, że ci sie spodobało to okreslenie.
              Dobraliśmy się? Można to wytłumaczyc tak: Ja - tyciarka, lokatora, Marię ,
              Ivice i innych po prostu rozumiem jak czytam, widze ze oni mnie też. No wiesz,
              jak to bywa zwykle miedzy normalnymi ludźmi...:)

TY masz też kogoś kto cie rozumie i ty jestes rozumiany, czegóż ci brakuje
              tedziku?
              Pojawiasz sie tu od kilku m-cy tylko w roli ratownika broniąc honoru
              cnotki niewydymki i nie dopuszczasz mysli, ze ona nie wie co ten wyraz znaczy.
              Postanowiła zostac gwiazdą i MUSI na tym forum pisac, żeby nam pokazaź jak się
              dyskutuje, a ty kopiąc - miejsce jej tu robisz.
              Płacisz dużą cenę.

Niestety takie forum to nie futro - ludzkiej sympatii i uznania kupić sie nie
              da.
              Trzeba na nie zasłużyć.
              -
              -
              -
              -
              -
              -
              Tutaj swego czasu to mozna było co najwyżej... króliczków nałapać,
              ale panienka wyglada na bystrzejszą i na pewno zasłużyła na coś wartosciowszego.
              :-)
              • Gość: madziara Re: Tedzik tez szuka pomocy? IP: *.man.bydgoszcz.pl 18.03.04, 07:39
                ---Forum to taka mała 'ojczyzna', ktorej należy bronić przed zaplamieniem.----

Ktoś juz coś takiego podobnego kiedys powiedział - jak on się nazywał...hmmm...
                Adolf H.? Sorki, ale momentami Wasze poglądy i MĄDRE wypowiedzi są gorsze od
                faszyzmy - bez uraz ptaszynki!
                A rada ode mnie dla Forumowiczów - wyjdźcie czasami na spacer, przeczytajcie
                dobrą knigę, spotkajcie się z przyjaciółmi (przypuszcam że macie takowych) -
                poza netem, a zwłaszcza Forum jest świat, nawet piękny.

• Gość: tyciarek Re: Tedzik tez szuka pomocy? IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 18.03.04, 08:46
                  A rada ode mnie dla Forumowiczów - wyjdźcie czasami na spacer, przeczytajcie

- koniecznie to zaproponuj na imprze swojej koleżance.
                  i niekoniecznie z deszczu pod rynne, czyli z forum pod biurko.

pozdrawiam sredecznie.
              • ted.allrightsreserved Re: Tedzik tez szuka pomocy? 18.03.04, 10:59
                cygne napisała:

> Nie wie jak sie odczepić od panienki?

osobiscie nie mam problemu z odczepianiem, ewentualnie niektore panienki nie
                chca sie odczepic, prawda, cygus?

> Idź do psychologa, psychiatry, albo...
                > Tu takiej rady nie znajdziesz, bo tu w ogólności są kobiety ambitne,
                > dumne i "trzymajace fason',

tak, w wiekszosci, zdarzaja sie wyjatki ale nie pokazujmy palcami, to taki
                nieprzyzwoity gest
                hhhhhhhhhh

> a kłamliwe jednostki będa tak długo tępione jak
                > tylko zaistnieje przypuszczenie, ze moga komus JESZCZE zrobic krzywdę.
                > Robimy to również tylko na użytek własny, zdrajcy są traktowani per noga.
                >

i dlatego jestescie "klamliwymi szmatami"?
                coz za poswiecenie
                >
                > >>cygne: "cenimy tyciarka za szczerosc"
                >
                zwlaszcza kiedy mowi "jestem klamiliwa szmata"

> Forum to taka mała 'ojczyzna', ktorej należy bronić przed zaplamieniem.
                >

najpierw nalezaloby wlasne plamy zmyc
                polecam vanish, stosowac wewnetrznie

> >toscie sie dobrali, slimaczki
                > >uwazajcie zeby wam sie czulki nie splataly, hhhhhhhhh
                > Nie papuguj, 'ślimaczek' jest zarezerwowane tu dla kogos inego, ale ciesze
                > się, że ci sie spodobało to okreslenie.

slimaczek? alez glisteczko, a symbolika?
                cos ci sie nie udalo porownanie, ale jesli ci sie podoba to prosze bardzo

> Dobraliśmy się? Można to wytłumaczyc tak: Ja - tyciarka, lokatora, Marię ,
                > Ivice i innych po prostu rozumiem jak czytam, widze ze oni mnie też. No wiesz,
                > jak to bywa zwykle miedzy normalnymi ludźmi...:)

smiech to zdrowie, dziekuje

>
                > TY masz też kogoś kto cie rozumie i ty jestes rozumiany, czegóż ci brakuje
                > tedziku?

absolutnie niczego, dziekuje za troske
                zycze rowniez wszystkiego dobrego

>
                > Niestety takie forum to nie futro - ludzkiej sympatii i uznania kupić sie nie
                > da.
                > Trzeba na nie zasłużyć.
                > -

i tu sie mylisz
                w zyciu to prawda, ale tu na forum wystarczy niekiedy zwykle pozerstwo, jak w
                twoim przypadku, a znajda sie naiwni ktorzy to kupia
                • cygne Re: Tedzik tez szuka pomocy? 18.03.04, 13:38
                  ted.allrightsreserved napisał:

Oczywiście mogłabym dac odpowiedzi przynajmniej ze trzy na kazdą twoją uwagę,
                  ale po prostu szkoda czasu. To wszytsko co napisales jest pozbawione sensu, to
                  tylko odbijanie piłeczki, bo niektórych faktów nie da sie odrzucić, więc to
                  chyba nie twoja wina, ze piszesz juz takie bzdety.

i nie chwytaj się brzytwy, to tak niebezpiecznie, może ci rączkę przeciąć..
                  poki co odpowiedz sobie na pytanie: czy to cygne wina, ze zrobiłes z siebie
                  kompletnego głupka? ( i nie o qczi mi chodzi)
                  Twoje zlosliwe uwagi TEGO nie zmienią, a im dłużej będiesz ich uzywac tym na
                  większa smiesznośc w razie udokumentowanego dementi sie narazasz.
                  Schowaj sie do swojej skorupki slimaczku i ciesz się, że tak długo wykazuję
                  cierpliwośc.
                  • wsn Re: Tedzik tez szuka pomocy? 18.03.04, 19:18
                    alez kwiatszku, go on!
                    my tylko na to czekamy
                    --
            • Gość: tyciarek Re: szukam pomocy!!!! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 18.03.04, 08:44
              tyciarek: "jestem klamliwa szmata"

-tedziuniu,kłamliwo szmato,czemu łzesz ?
              nic takiego nie napisałem.
              • ted.allrightsreserved Re: szukam pomocy!!!! 18.03.04, 10:30
                Gość portalu: tyciarek napisał(a):

> tyciarek: "jestem klamliwa szmata"
                >
                > -tedziuniu,kłamliwo szmato,czemu łzesz ?
                > nic takiego nie napisałem.

alez napisales
                sam bym, z grzecznosci, nigdy cie tak nie nazwal, ale skoro tak twierdzisz sam o
                sobie to chyba wiesz lepiej, jak zwykle, hhhh
                a teraz znow klamiesz tyciuniu, wiec jak to o sobie mowisz?
                • Gość: tyciarek Re: szukam pomocy!!!! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 18.03.04, 10:44
                  > sobie to chyba wiesz lepiej, jak zwykle, hhhh
                  > a teraz znow klamiesz tyciuniu, wiec jak to o sobie mowisz?

-ależ dobrze wiesz kłamliwa szmato,ze nie ja to pisałem
                  tak samo jak dobrze wiesz łajzo,kto sie pode mnie podszył.
                  • ted.allrightsreserved Re: szukam pomocy!!!! 18.03.04, 11:03

> > sobie to chyba wiesz lepiej, jak zwykle, hhhh
                    > > a teraz znow klamiesz tyciuniu, wiec jak to o sobie mowisz?
                    >
                    > -ależ dobrze wiesz kłamliwa szmato,ze nie ja to pisałem
                    > tak samo jak dobrze wiesz łajzo,kto sie pode mnie podszył.

uuuuu, nerwy puszczaja
                    napisales o sobie, ze jestes "klamliwa szmata", osobiscie i jawnie i nikt sie
                    pod ciebie nie podszyl
                    Gość: tyciarek IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl to chyba ty, prawda?

sorry winnetou, slowo sie rzeklo
                    • Gość: tyciarek Re: szukam pomocy!!!! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 18.03.04, 11:53
                      > Gość: tyciarek IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl to chyba ty, prawda?

-kłamiesz szmato.
                      • Gość: Ted® Re: szukam pomocy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.04, 12:50

> > Gość: tyciarek IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl to chyba ty, pra
                        > wda?
                        >
                        > -kłamiesz szmato.

uuuu, wiec to nie ty?
                        pewnie sie atomski pod ciebie podszyl, a to swinia
                        hhhhhhhhh
                        • Gość: tyciarek Re: szukam pomocy!!!! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 18.03.04, 12:54
                          > uuuu, wiec to nie ty?
                          > pewnie sie atomski pod ciebie podszyl, a to swinia
                          > hhhhhhhhh

-świnia, świnia...
                          hmmm.
                          cos mi to mówi.
                          no tak. przecież sam wiesz.
                          leć do archiwum i sprawdz kto wg tyciarka jest swinią.
                          • wsn Re: szukam pomocy!!!! 18.03.04, 13:47
                            wg tyciarka klamliwa szmata jest tyciarek, mamy to udokumentowane na forum
                            --
                            Za pół roku będęmagistrem
                            • Gość: tyciarek Re: szukam pomocy!!!! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 18.03.04, 14:14
                              wsn napisała:

> wg tyciarka klamliwa szmata jest tyciarek, mamy to udokumentowane na forum

- wg tyciarka kłamliwą szmatą jest wsn i to rzeczywiscie wielokrotnie jest
                              udokumentowane na forum.
                              kazdy o tym wie.
                              • wsn Re: szukam pomocy!!!! 18.03.04, 15:16
                                > - wg tyciarka kłamliwą szmatą jest wsn i to rzeczywiscie wielokrotnie jest
                                > udokumentowane na forum.
                                > kazdy o tym wie.

o tym, ze tyciarek jest klamliwa szmata - sam tyciarek o sobie napisal
                                w tym wypadku wiec udalo mu sie wyjatkowo nie sklamac
                                --
                                • tyciarek Re: szukam pomocy!!!! 18.03.04, 15:39
                                  wsn napisała:

> o tym, ze tyciarek jest klamliwa szmata - sam tyciarek o sobie napisal
                                  > w tym wypadku wiec udalo mu sie wyjatkowo nie sklamac

- znowu ten sam rodzaj głupizny. który to już raz uwazasz,ze wiesz lepiej ode
                                  mnie co myslę ?
                                  uważaj: uważam ,ze jestes szmatą. zachowujesz sie jak wsciekła suka i zdzira.
                                  dotarło ?
                                  zarzuć mi kłamstwo idiotko :-)
                          • cygne Re: szukam pomocy!!!! 18.03.04, 13:52
                            (..)
                            komu Ty sie tłumaczysz i z czego?
                            szkoda czasu
        • Gość: tyciarek Re: szukam pomocy!!!! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 17.03.04, 22:55
          wsn napisała:
          same kłamstwa jak zwykle,ale za to na podstawie inwigilacji prywatnej
          korespondencji.

-to powyższe napisała natomiast osoba dokładnie taka której szukasz.
          i to ci przekazała cygne. lepiej nie znajdziesz.
          idealna recepta na twoje bolączki- wsciekła,kłamliwa suka..
          ona ci z pewnoscią pomoże.
    • t.king Re: szukam pomocy!!!! 17.03.04, 21:15
      w Toruniu to sami[raczej same] kulturalni[e],tu w Bydgoszczy to sama chołota...
      • cygne Re: szukam pomocy!!!! 17.03.04, 21:28
        t.king napisał:

> w Toruniu to sami[raczej same] kulturalni[e],tu w Bydgoszczy to sama
        chołota...

Mimo dobrych chęci jakos nie moge sie doszukac zwiazku między moja wypowiedzia,
        a twoją odpowiedzią:)
        • zinekk Re: szukam pomocy!!!! 17.03.04, 21:33
          Ja równiez...
        • t.king Re: szukam pomocy!!!! 17.03.04, 21:39
          co mam Ci napisać ...żebyś przeczytała sygnaturkę ;) ???
          • cygne Re: szukam pomocy!!!! 17.03.04, 22:09
            t.king napisał:

> co mam Ci napisać ...żebyś przeczytała sygnaturkę ;) ???

Bardzo sie na Tobie zawiodłam, nie potrafisz zrozumiec tak prostego postu?
            fe, wstydź sie
            Sygnaturke przeczytałam, skladam wyrazy wspolczucia, rozumiem Twoje zażenowanie.
            Zinekk zrozumiał, sprobuj może za drugim razem Tobie sie to tez uda.
            Podpowiedzi nie bedzie.
            • t.king Re: szukam pomocy!!!! 17.03.04, 22:27
              za to najbardziej lubie kobiety ...można Wami manipulować we wszystkie strony...
              a cygne już szabelke do rączki...a ja jestem taki ułożony młodzieniec......
              • cygne Re: szukam pomocy!!!! 17.03.04, 22:33
                t.king napisał:

> za to najbardziej lubie kobiety ...można Wami manipulować we wszystkie
                strony..

i kto by pomyślał - za pomocą tylko jednej sygnaturki:)

> a cygne już szabelke do rączki...a ja jestem taki ułożony młodzieniec......

moze i jesteś ulozony, ale dzis coś Ci sie chyba poprzestawiało:)
                • t.king Re: szukam pomocy!!!! 18.03.04, 08:18
                  a dziś wróciło do normy...
                  • cygne Re: szukam pomocy!!!! 18.03.04, 13:39
                    t.king napisał:

> a dziś wróciło do normy...

cokolwiek to znaczy:)
                    niech Ci bedzie
    • Gość: madziara OSŁY ZA MARCHEWKĄ :))) IP: *.man.bydgoszcz.pl 18.03.04, 12:07
      Czy niektórzy z Was nie czują sie jak osły podążąjące za marchewką na kiju ???
      Wystarczy rzucić Wam temat... a zaczyna się niezły kabaret. Czytając niektóre
      wypowiedzi odechciewa sie być INTELIGENTNYM i KULTURALNYM (przynajmniej za
      takich się kilka osób tutaj uważa).
      Przypuszczam że za chwil parę czekać tutaj będzie na mnie riposta - a może się
      mylę i jednak zrezygnujecie z marchewki :)))
      • Gość: Ted® Re: OSŁY ZA MARCHEWKĄ :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.04, 12:48
        marchewki sa zdrowe i smaczne

iahahaaa
      • vv_s Re: OSŁY ZA MARCHEWKĄ :))) 18.03.04, 13:08

> Przypuszczam że za chwil parę czekać tutaj będzie na mnie riposta - a może
        się
        > mylę i jednak zrezygnujecie z marchewki :)))
        riposty nie dam;)
        skonstatuję jeno że potem się jeszcze te osły dziwią że w oślej ławce lądują;)
      • Gość: tyciarek Re: OSŁY ZA MARCHEWKĄ :))) IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 18.03.04, 13:11
        > Wystarczy rzucić Wam temat... a zaczyna się niezły kabaret.

-po to powstało cos takiego jak forum.głowne założenie forum to:
        ktos rzuca temat- jest powód dodyskusji. czasem komedia,czasem tragedia.
        wszystko zależy od głupoty/inteligencji,kultury osoby zagajającej wątek,oraz
        głupoty/inteligencji i kultury osób odpowiadajacych.
        w kazdym razie złudzenie marchewki moze być naprawde złudne, bo błysnięcie
        głupotą inicjujące powstanie tematu spotka sie tu i wszedzie,na kazdym
        forum,oczywiscie z reakcją.
        forum takie jak to jest po to by głupocie uswiadomic,ze jest głupia,a nie by ją
        omijać.

> Przypuszczam że za chwil parę czekać tutaj będzie na mnie riposta - a może
        się
        > mylę i jednak zrezygnujecie z marchewki :)))

- napisz do pana prezydenta jak chcesz miec pewnosc,że głupota zostanie
        zignorowana.

• wsn Re: OSŁY ZA MARCHEWKĄ :))) 18.03.04, 15:13
          > głupotą inicjujące powstanie tematu spotka sie tu i wszedzie,na kazdym
          > forum,oczywiscie z reakcją.
          > forum takie jak to jest po to by głupocie uswiadomic,ze jest głupia,a nie by
          ją omijać.

sugerujesz wiec, ze watek Madzi jest glupi? a moze jak nie zrozumiales tematu? a
          moze zwyczajnie chcesz ja poatakowac? lepiej sie od niej odczep
          --
          • Gość: madziara Re: OSŁY ZA MARCHEWKĄ :))) IP: *.man.bydgoszcz.pl 18.03.04, 15:21
            Dzięki Koleżanko za wstawiennictwo :)) Założe się że zaraz napiszą że jesteśmy
            dwie kretynki warte siebie :))))) dobre co??? a na dworze jest tak pięknie,
            wiosennie, że aż wali mnie kto mi co zarzuca - poza tym złość urodzie
            szkodzi :)))
            • wsn Re: OSŁY ZA MARCHEWKĄ :))) 18.03.04, 15:24
              zawsze mozesz Kolezanko na mnie w tej kwestii liczyc ;)
              reszte omowimy sobie wieczorkiem ;D

ps pogoda - miodzio
              --
              • Gość: madziara Re: OSŁY ZA MARCHEWKĄ :))) IP: *.man.bydgoszcz.pl 18.03.04, 15:28
                a jak nie zjawisz się, to Cię tak zbeszczam z błotem na tym cudownym Forum, że
                sie nie pozbierasz dziewucho :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
              • tyciarek Re: OSŁY ZA MARCHEWKĄ :))) 18.03.04, 15:34
                wsn napisała:

> zawsze mozesz Kolezanko na mnie w tej kwestii liczyc ;)
                > reszte omowimy sobie wieczorkiem ;D

- opowiedz koleżance o swoim kretynskim blogu.o aranżowaniu spotkań,
                o skradaniu sie po nocach po drewnianych schodach do zonatego meżczyzny,
                o kłamstwach i kurestwach jakie wyprawiałas na tym forum.
                nie zapomnij o niczym :-)
                żeby sie koleżanka zanadto nie dziwiła,czemu tu tak niemiło.
                • wsn Re: OSŁY ZA MARCHEWKĄ :))) 18.03.04, 17:36
                  tyciarek napisała: >
                  > - opowiedz koleżance o swoim kretynskim blogu.o aranżowaniu spotkań,
                  > o skradaniu sie po nocach po drewnianych schodach do zonatego meżczyzny,
                  > o kłamstwach i kurestwach jakie wyprawiałas na tym forum.
                  > nie zapomnij o niczym :-)

zapewniam, ze wszystko jej opowiem.

> żeby sie koleżanka zanadto nie dziwiła,czemu tu tak niemiło.

kolezanka juz sie pewnie zdziwila, ze juz w pierwszej chwili jej pojawiania sie
                  tutaj zostala zaatakowana przez cygne-niespelniona nauczycielke, kotra wydaje
                  kwitki na obiady, gienka-erotomana gawedziarza i tyciarka-klamliwa szmate (jak
                  sam sie zreszta okresla), trojke forumowych kretynow, ktorzy nie maja co z soba
                  zrobic i atakuja Bogu ducha winna, inteligentna dziewczyne, ktora zalozyla kilka
                  ciekawych watkow (o slodyczach, komorkach, wiosnie), co nie spodobalo sie trojcy
                  frustratow, ktorzy dookola widza tylko zlo, glupote i brud. za duzo pewnie
                  patrzycie w lusterko, kochana trojco
                  --
                  • Gość: madziara Re: OSŁY ZA MARCHEWKĄ :))) IP: *.man.bydgoszcz.pl 18.03.04, 17:43
                    bo sie zaczerwienię.....

az by się chciało powiedzieć - Jesteście najsłabszym ogniwem, do widzenia :))))
                    • wsn Re: OSŁY ZA MARCHEWKĄ :))) 18.03.04, 17:46
                      ano, DO WIDZENIA ;)
                      --
                  • Gość: tyciarek głupota bez granic IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 19.03.04, 08:31
                    dwa wpisy idiotki:
                    "sugerujesz wiec, ze watek Madzi jest glupi? a moze jak nie zrozumiales tematu?
                    a
                    moze zwyczajnie chcesz ja poatakowac? lepiej sie od niej odczep"
                    "ktorzy nie maja co z soba zrobic i atakuja Bogu ducha winna, inteligentna
                    dziewczyne,"
                    ...przeciwstawmy takiemu oto wpisowi inteligentnej koleżaniki wsn:
                    Re: hej suczki!!!!! IP: *.man.bydgoszcz.pl
                    Gość: madziara 19.03.2004 01:16

hej suczko! gratuluję wiesz czego :))) koktajl bananowy pierwsza klasa...
                    idę rzygac.... za dużo alkoholu jak na tak krótki wieczór...musimy to
                    powtórzyć Dobranoc!!!! ledwo widzę na oczy :))))))

koniec cytatu.
                    no i rzeczywiscie inteligencja poraża.teraz obu.
                    szczególnie w takim miejscu jak forum miejskie miasta Bydgoszczy.

• Gość: madziara Re: głupota bez granic IP: *.man.bydgoszcz.pl 19.03.04, 09:00
                      Bo sie wzruszę! Moja inteligencja polega na tym,że nie zadaję się z imbecylami
                      i zleję cię - tymbardziej że jestes dla mnie nikim, wytworem czyjejś chorej i
                      zakompleksionej psychiki. Nawet jeżeli mnie obrażasz (dałam Ci kiedyś jakieś
                      powody?) to mam Cie w .... dokończ sobie Inteligentko.
                      I nie uwierzę że sama (nawet nie wiem czy jesteś facet czy baba bo nie czytam
                      Twoich wypowiedzi zbyt często) nigdy nie puściłaś pawia. Ale właściwie to
                      przypuszczam że nawet nie masz jak się napić czy upić, bo non stop jesteś na
                      necie i nie znasz świata zewnętrznego. Wiesz chociaż jak wygląda autobus? to
                      takie duże czerwone i robi brum brum.
                      O to Ci chodziło? Żeby sie publicznie obrażać, skoro nawet sie nie znamy? Chyba
                      nie rozumiesz idei forum. Ale skoro nie możesz w jakiś inny sposób pozbyć się
                      swojej złości, to jesteś żałosna/y.
                      • Gość: tyciarek Re: głupota bez granic IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 19.03.04, 09:28
                        > Bo sie wzruszę! Moja inteligencja polega na tym,że nie zadaję się z
                        imbecylami
                        > i zleję cię - tymbardziej że jestes dla mnie nikim, wytworem czyjejś chorej i
                        > zakompleksionej psychiki. Nawet jeżeli mnie obrażasz (dałam Ci kiedyś jakieś
                        > powody?) to mam Cie w .... dokończ sobie Inteligentko.

-wygladasz na studenta/studentke AB. ten sam błyskotliwy słowotok co wsn.
                        "zleje" i te sprawy. troszke mało wyrazów na q. jak qrwa.

> przypuszczam że nawet nie masz jak się napić czy upić, bo non stop jesteś na
                        > necie i nie znasz świata zewnętrznego

-chodzi o takie poznawanie świata zewnętrznego ?
                        "hej suczko! gratuluję wiesz czego :))) koktajl bananowy pierwsza klasa...
                        idę rzygac.... za dużo alkoholu jak na tak krótki wieczór...musimy to
                        powtórzyć Dobranoc!!!! ledwo widzę na oczy :))))))"

wzruszające.jak zaczniesz podrózówac po lasach Amazonii, nurkować pod lodem
                        arktycznym, to rzeczywiscie zaczne ci zazdroscic poznawania swiata.
                        poki co wole internet niz uwalic sie w Zentrum i opisywac to uwalenie
                        w internecie.

Wiesz chociaż jak wygląda autobus?
                        -słabo. nie uzywam.

>O to Ci chodziło? Żeby sie publicznie obrażać, skoro nawet sie nie znamy? Chyba
                        > nie rozumiesz idei forum. Ale skoro nie możesz w jakiś inny sposób pozbyć się
                        > swojej złości, to jesteś żałosna/y.

-cofam o AB.czy ty masz chociaż 15 lat ?
                        a skocz no na czata na interię, zobaczysz,ze sie lepiej poczujesz.
                        tu same stare zgredy, nie qmają już co jest ql.
                        • ivica Re: głupota bez granic 19.03.04, 09:44
                          jeshu ty to potrafish :)
                        • Gość: madziara Re: głupota bez granic IP: *.man.bydgoszcz.pl 19.03.04, 09:52
                          Chyba zaczynam Cie lubić :))))
                          Możesz mnie obrażać ile chcesz - mnie to nie rusza - ale jedna uwaga była nie
                          na miejscu - AB - oświadczam, że nigdy nie miałam nic wspólnego z tą uczelnią!
                          (za 4 miesiące będę magistrem :)))) ha ha ha)

• ivica Re: głupota bez granic 19.03.04, 09:57
                            ale piszesz z uczelni.
                            • Gość: madziara Re: głupota bez granic IP: *.man.bydgoszcz.pl 19.03.04, 09:59
                              Szerloku Holmsie Bravo! Zwłaszcza że siedzę w piżamce przy moim kompie w domu.
                              • ivica Re: głupota bez granic 19.03.04, 10:06
                                nic tam. Ale net masz z sieci akademickiej.

W innym watku nie chcesz to tu sie spytam. Jak tam rzyganie ??
                                • Gość: madziara Re: głupota bez granic IP: *.man.bydgoszcz.pl 19.03.04, 10:12
                                  o kurde - ty naprawdę jesteś burak !!!! :)))))))))) kończ buraczku, wstydu
                                  sobie oszczędź. a pozwól że zapytam - skoro nie AB, to po czym jesteś?
                                  • ivica Re: głupota bez granic 19.03.04, 10:15
                                    poczytasz to sie dowiesz.

Jak tam rzyganie ??

(do trzech razy sztuka)
                                    • Gość: madziara Re: głupota bez granic IP: *.man.bydgoszcz.pl 19.03.04, 10:26
                                      mam lepsze rzeczy do robienia (burak na pewno napisze zaraz że rzygać), cóż nie
                                      chcesz mi sie przyznać, widocznie wstyd, rozumiem,
                                      co ja jeszcze miałam dziś do zrobienia oprócz rzygania? - aha czas iść do
                                      pracy,
                                      jeszcze jedno - miałam juz okazję nurkować, może nie pod lodem, ale w Morzu
                                      Czerwonym i Jońskim; nie widziałam Amazonki, ale Nil owszem; poza tym .. co sie
                                      będę rozpisywać i chwalić- to jest świat zewnętrzy - juz możesz zacząc mi
                                      zazdrościć :))))
                                      • Gość: tyciarek Re: głupota bez granic IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 19.03.04, 11:09
                                        > będę rozpisywać i chwalić- to jest świat zewnętrzy - juz możesz zacząc mi
                                        > zazdrościć :))))

-niezłe halo.
                                        ale już nie na temat.kazdy w swoim życiu rózne rzeczy widział i robił i nie mam
                                        ci czego jednak zazdroscic :-)
                                        zupełnie tez nie o to chodziło:

twoje pijaństwo i opis tego wyczynu tutaj -przeciw mojemu siedzeniu
                                        w necie. tak było.
                                        gdybys zamiast rzygania napisała o krokodylach nilowych nie byłoby tej rozmowy
                                        w ogóle.
                                        kpw ?
                                        czy zbyt subtelna róznica ?

• Gość: madziara Re: głupota bez granic IP: *.man.bydgoszcz.pl 19.03.04, 19:02
                                          spójrz na temat tego wątku - prosiłam jedynie o pomoc - a stał się przyczyną
                                          wielkiej bezsensownej szopki. Gdybym napisała "poobrażajmy się, powytykajmy to
                                          i owo" to zrozumiałabym. Temat uważam za skończony. Jeżeli masz ochote to pisz
                                          dalej ale ja nie będę juz tego czytać.
                                          Pozdrawiam i życzę udanego weekendu - bez rzygania oczywiście :))))) i wyluzuj
                                          się czasami - życie jest zbyt krótkie żeby sie czepiać wszystkiego i
                                          wszystkich. Pa pa!
                                          • Gość: tyciarek wspomnien moc IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 20.03.04, 00:41
                                            Gość portalu: madziara napisał(a):
                                            "bla,bla"

-łaskawie ci jednak ,zupełnie wyluzowany, wytłumaczę co sie pokolei działo
                                            w tym wątku...
                                            i jak bardzo to co teraz piszesz jest obok tego co pisałas TUTAJ wczesniej.

szukam pomocy!!!! IP: *.man.bydgoszcz.pl
                                            Gość: madziara 17.03.2004 20:58 odpowiedz na list

gdzie czytamy między innymi:"Czekam na sugestie. Im bardziej chamskie
                                            i złośliwe pomysły (żeby sie
                                            dzieciarom znudziło robienie kretyńskich żartów!)tym lepiej."

-ups ?
                                            ( to tak a propos głupoty,akurat sie trafiło to wspomniałem sobie).

chwile pozniej-18.03.2004 07:39 - autorka tychze wykwintnych sugestii posuwa
                                            sie nieco dalej i zapomina juz o temacie by popouczać ciemnotę:

"A rada ode mnie dla Forumowiczów - wyjdźcie czasami na spacer, przeczytajcie
                                            poza netem, a zwłaszcza Forum jest świat, nawet piękny."

-cóz,rzeczywiscie nastepnie zeszło z tematu,ale autorka nadal nie była tym
                                            specjalnie przejęta:

OSŁY ZA MARCHEWKĄ :))) IP: *.man.bydgoszcz.pl
                                            Gość: madziara 18.03.2004 12:07 odpowiedz na list

Czy niektórzy z Was nie czują sie jak osły podążąjące za marchewką na kiju ???
                                            Wystarczy rzucić Wam temat... a zaczyna się niezły kabaret. Czytając niektóre
                                            wypowiedzi odechciewa sie być INTELIGENTNYM i KULTURALNYM (przynajmniej za
                                            takich się kilka osób tutaj uważa).
                                            Przypuszczam że za chwil parę czekać tutaj będzie na mnie riposta - a może się
                                            mylę i jednak zrezygnujecie z marchewki :)))

- i dopiero w tym momencie raczyłem łypnać na błyskotliwą autorkę łaskawym swym
                                            wzrokiem.

-a dzis piszesz "spójrz na temat tego wątku - prosiłam jedynie o pomoc - a stał
                                            się przyczyną wielkiej bezsensownej szopki" i kłamiesz.
                                            nie prosiłas jedynie o pomoc.

dziekuję za życzenia.nawzajem
                                            ciągle całkowiecie wyluzowany
                                            Tyciarek

• Gość: tyciarek Re: wspomnien moc IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 20.03.04, 00:44
                                              łypiemy okiem
                                            • ted.allrightsreserved Re: wspomnien moc 20.03.04, 00:55
                                              • Re: szukam pomocy!!!!
                                              cygne 17.03.2004 21:04 odpowiedz na list odpowiedz cytując

"Tu takiej pomocy nie znajdziesz, bo my w ogólnosci jesteśmy kulturalnymi ludźmi
                                              i chamskich pomysłow nie miewamy. Spróbuj wsród swoich znajomych, które nie
                                              powiem tu tez bywają, mysle, że otrzymasz całą gamę chamskich i kretyńskich
                                              kontra-pomysłow.
                                              Wiemy cos o tym, bo musimy czasami sie zniżac i takowe różnymi metodami
                                              odpierac, ale to tylko na uzytek spokoju naszej forumowej społeczności.
                                              Na wynos nie ma."

klamiesz misiu albo czytac nie umiesz
                                              madziara zareagowala na agresje od osoby, ktora czasami musi sie znizac, ze az
                                              sobie czolko o trotuar wytarla i od 'wyluzowanego' ktory trotuar oglada juz od
                                              dawna od spodu
                                              • Gość: tyciarek Re: wspomnien moc IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 20.03.04, 01:29
                                                > klamiesz misiu albo czytac nie umiesz
                                                > madziara zareagowala na agresje od osoby, ktora czasami musi sie znizac, ze az
                                                > sobie czolko o trotuar wytarla i od 'wyluzowanego' ktory trotuar oglada juz od
                                                > dawna od spodu

- współczuje bardzo braku rozumienia tekstu.
                                                ty mi zarzucasz cos co w ogóle nie było dotąd ani moim a ani jej przedmiotem
                                                zainteresowania.
                                                urwałes sie- a może urwałas- z choinki ?
                                                (a rozumiem. linia gg sie nie przegrzewa ?)

wiem juz jednak z doswiadczenia,ze niereagowanie na tak bzdurne zaczepki
                                                prowadzi do powstawania nowej historii i przekonania o własnej niemylnosci.

wiec jeszcze raz:
                                                poniewaz z jakiegos powodu jednak szczekasz,wymyslę,ze chodziło ci o to iż
                                                madziara tylko sie broniła przed cygne-nikogo wtedy nie było wiecej.

"A rada ode mnie dla Forumowiczów - wyjdźcie czasami na spacer, przeczytajcie
                                                poza netem, a zwłaszcza Forum jest świat, nawet piękny."

-zwracam niesmiało uwage na liczbe mnogą. tak ?

"Czy niektórzy z Was nie czują sie jak osły podążąjące za marchewką na kiju ???"

-zwracam uwagę na liczbę mnogą ponownie. tak ?

dziwna obrona.

• wsn Re: wspomnien moc 20.03.04, 01:34
                                                  > "A rada ode mnie dla Forumowiczów - wyjdźcie czasami na spacer, przeczytajcie
                                                  > dobrą knigę, spotkajcie się z przyjaciółmi (przypuszcam że macie takowych) -
                                                  > poza netem, a zwłaszcza Forum jest świat, nawet piękny."
                                                  >
                                                  > -zwracam niesmiało uwage na liczbe mnogą. tak ?
                                                  >
                                                  > "Czy niektórzy z Was nie czują sie jak osły podążąjące za marchewką na kiju ???
                                                  > "
                                                  >
                                                  > -zwracam uwagę na liczbę mnogą ponownie. tak ?
                                                  >
                                                  >
                                                  > dziwna obrona.

a gdzie tu widzisz atak? cygne zaatakowala, Madzia - wrecz przeciwnie, prosila o
                                                  spokoj i zgode
                                                  • Gość: tyciarek Re: wspomnien moc IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 20.03.04, 01:36
                                                    > a gdzie tu widzisz atak? cygne zaatakowala, Madzia - wrecz przeciwnie,
                                                    prosila
                                                    > o
                                                    > spokoj i zgode

- popros teda. sama nie dasz rady.
                                              • cygne Re: wspomnien moc 20.03.04, 09:32
                                                ted.allrightsreserved napisał:

> • Re: szukam pomocy!!!!
                                                > cygne 17.03.2004 21:04 odpowiedz na list odpowiedz cytując
                                                >
                                                > "Tu takiej pomocy nie znajdziesz, bo my w ogólnosci jesteśmy kulturalnymi
                                                ludźm
                                                > i
                                                > i chamskich pomysłow nie miewamy. Spróbuj wsród swoich znajomych, które nie
                                                > powiem tu tez bywają, mysle, że otrzymasz całą gamę chamskich i kretyńskich
                                                > kontra-pomysłow.
                                                > Wiemy cos o tym, bo musimy czasami sie zniżac i takowe różnymi metodami
                                                > odpierac, ale to tylko na uzytek spokoju naszej forumowej społeczności.
                                                > Na wynos nie ma."
                                                >
                                                >
                                                > klamiesz misiu albo czytac nie umiesz
                                                > madziara zareagowala na agresje od osoby, ktora czasami musi sie znizac, ze az
                                                > sobie czolko o trotuar wytarla i od 'wyluzowanego' ktory trotuar oglada juz od
                                                > dawna od spodu

To była ODPOWIEDŹ. Taka na jaka zasługiwal wg mnie post madziary.
                                                Ty tadeusz.matyas, tedzie jakis tam , oczywiście mogłes odpowiedzieć
                                                kulturalnie, sympatycznie, slowem zniwelowac moja "agresje" tak, by madziara,
                                                ktora wybiegła z tego samego zagajnika co qczi oczekiwana pomoc otrzymała.

Mogłeś zadoścuczynic słowom:
                                                " Im bardziej chamskie i złośliwe pomysły (żeby sie
                                                Dzięki z góry!"

przeciez masz wprawe, bo od kilku m-cy niczego innego nie robisz
                                                • wsn Re: wspomnien moc 20.03.04, 13:04
                                                  alez droga cygne, Tedzik zawsze wypowiada sie kulturalnie i sympatycznie.

post Madzi natomiast:
                                                  "Im bardziej chamskie i złośliwe pomysły (żeby sie
                                                  Dzięki z góry!"

widac ciebie jedynie zniesmaczyl (a moze to raczej z racji owego zagajnika),
                                                  poniewaz, nawet nie zauwazylas, pojawily sie osoby, ktore zadeklarowaly swoja
                                                  pomoc dla Madzi.
                                                  Osoby cieszace sie na tym forum wiekszym autorytetem i szacunkiem, niz ty (mam
                                                  na mysli np Galla i BB) jakos staraly sie pomoc Madzi, poczytaj zreszta ich posty
                                                  a ty - swieta krowa sie znalazla, gdyby do ciebie ktos wysylal co 15 min smsa z
                                                  wyzwiskami, gdybys to ty miala przez cala noc i caly dzien co kilkadziesiat
                                                  minut gluchy telefon, lub telefon z pogrozkami i wyzwiskami - czy nie szukalabys
                                                  "im bardziej chamskich i złośliwych pomysłow (żeby sie dzieciarom znudziło
                                                  robienie kretyńskich żartów!"????
                                                  wiec z laski swojej odczep sie od Teda, on ma wazniejsze rzeczy do roboty, niz
                                                  spelnianie twoich kaprysow.
                                                  --
                                        • wsn Re: głupota bez granic 19.03.04, 21:08
                                          > gdybys zamiast rzygania napisała o krokodylach nilowych nie byłoby tej
                                          rozmowy

watek 'hej suczki' BYL min na temat imprezowania, alkoholu, clubbingu itp
                                          charakter mial nieco frywolny
                                          to byl wlasnie watek, w ktorym mozna takze pisac o 'RZYGANIU'
                                          bardziej to pasowalo do tematyki watku, niz nilowe krokodyle
                                          wiec sie z laski swojej odfikolkuj od niej\
                                          jasne? kpw?
                                          ty swego czasu pisales o oddawaniu moczu i to pisales w bardzo oblesny i
                                          obskurny sposob. beleczka nie uwiera?
                                          --
                                  • Gość: tyciarek Re: głupota bez granic IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 19.03.04, 10:24
                                    > o kurde - ty naprawdę jesteś burak !!!! :)))))))))) kończ buraczku, wstydu
                                    > sobie oszczędź. a pozwól że zapytam - skoro nie AB, to po czym jesteś?

- qczi była już tak pijana,ze nie zdazyła zdac relacji ?
                                    musicie sie koniecznie ponownie umówić.
                                    i pozniej to tu opisać.
                                    • Gość: madziara Re: głupota bez granic IP: *.man.bydgoszcz.pl 19.03.04, 10:28
                                      mam zasadę - nie rozmawiam o gównie i o nieobecnych
                                      • Gość: tyciarek Re: głupota bez granic IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 19.03.04, 10:29
                                        > mam zasadę - nie rozmawiam o gównie i o nieobecnych

- to sie chwali. rozszerz tę zacną zasadę o niepisanie głupot :-)
                                        • Gość: madziara Re: głupota bez granic IP: *.man.bydgoszcz.pl 19.03.04, 10:38
                                          tyci tyci tyci - tyci rozumek masz, komu go dasz la la la - jak z piosenki
                                          Wisniewskiego :))) I'm good!

Nie wierzę że daję się wciągać w te wasze gierki - chyba sama pasuję do teorii
                                          o ośle i marchewce :)))

'He has achieved success who has lived well, LAUGHED OFTEN and loved much'
                                          (B.A. Stanley)
    • Gość: Gall ad rem IP: 217.97.147.* 18.03.04, 13:02
      Zastanowiłbym się nad następującymi rozwiązaniami:

a) wynająłbym jakiegoś dzieciaka, który zrobiłby dokładnie to samo i wysłał
      kilkaset sms-ów w drugą stronę - 24 godz. na dobę;

b) ktoś kto dysponuje grzmiącym głosem mógłby przez telefon językiem z "Psów"
      wytłumaczyć niegodziwość postepowania dowcipasów i powołać się na przypoewieść
      o wojowaniu mieczem.

c) można zapisać te numery i po ich pojawieniu się wrzucać zajętość. Długo to
      trwa, ale kropla drąży kamień.

d) jak byłoby to jeszcze bardziej uciążliwe, to wynająłbym specjalistów (w
      takim przypadku nieważne są pieniądze) i poprosił o namierzenie gówniarzy. A
      potem to już tylko przejaźdżka do lasu. Alternatywą byłaby tylko zmiana numeru.

Szkoda, że trzeba się tyle nakombinować i nikt nie myśli o naprostszym, czyli
      zwróceniu się o pomoc do policji. No ale wiadomo, jak by się to skończyło.
      Choroba niechciejstwa chorobą narodu.

Pozdrawiam
      Gall

• Gość: tyciarek Re: ad rem IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 18.03.04, 13:23
        najpierw trzeba pojsc na policje,a nie twierdzic,ze policji i tak by sie nie
        chciało.
        • Gość: Gall Re: ad rem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 07:34
          Samo życie i negatywne doświadczenia wpływają na moją ocenę. Myślę jednak, że
          jest to także opinia powszechna.
          Pozdrawiam
          Gall
    • Gość: [B]B Re: szukam pomocy!!!! IP: *.polkomtel.com.pl 18.03.04, 13:45
      nie czytalem wszystkich postow, wiec, moge sie powtorzyc:

w jakiej sieci masz tel?
      czy sms sa z bramki?
      jesli, nie to z jakiej sieci sa wysylane? (podaj numer z ktorego sla)
      czas kiedy otrzymujesz

BzT
    • wsn Re: szukam pomocy!!!! 18.03.04, 14:04
      a jesli chodzi o Twoje pytanie:
      dzwonisz do swojego operatora
      podajesz numer nagabywacza
      oni blokuja polaczenia z tego numeru na Twoja komorke
      poza tym zadzwon po prostu na ten numer i wyjasnij, o co chodzi (przejazdzek do
      lasu raczej nie uskuteczniaj:)
      jesli to dzieciaki dzwonia z tego numeru, sprobuj skontaktowac sie z ich rodzicami

ale glowne, co trzeba zrobic: zadzwonic do swojego operatora i przedstawic mu
      sytuacje, oni wowczas kontaktuja sie z osoba, na ktora jest wziety abonament
      aaaaa, a tak poki co - lap gostkow, jak puszczaja sygnaly, troche kaski im
      skasujesz hyhy, to im sie odechce ;D
      --
      • Gość: madziara Re: szukam pomocy!!!! IP: *.man.bydgoszcz.pl 18.03.04, 14:28
        telefon jest w Idei, a dzieciary dzwonią z Idei i Ery - telefony raczej na
        kartę. Dzwonią od rana do wieczora, z czego rano co 45 min, czyli w przerwach.
        Myślicie że Idea bez problemu zablokuje numery i nie weźmie kasy?
        • Gość: [B]B Re: szukam pomocy!!!! IP: *.polkomtel.com.pl 18.03.04, 14:35
          podaj mi numery z ktorych dzwonia
          blues_king@gazeta.pl
          brg
          • t.king Re: szukam pomocy!!!! 18.03.04, 14:40
            jeszcze jeden king?
            • Gość: [B]B Re: szukam pomocy!!!! IP: *.polkomtel.com.pl 18.03.04, 15:03
              > jeszcze jeden king?

a pan samozwaniec?
              bo ja z wyboru
              • t.king Re: szukam pomocy!!!! 18.03.04, 15:14
                u mnie też hołd muzyce, tylko deko ostrzejszej........
                • Gość: [B]B Re: szukam pomocy!!!! IP: *.polkomtel.com.pl 18.03.04, 15:33
                  przerabialem juz to

szacunek!
                  BzT
                  • Gość: madziara dzięki! IP: *.man.bydgoszcz.pl 20.03.04, 18:34
                    Wielkie dzięki za pomoc! Jest spokój. Niech Ci Pan Bóg w dzieciach
                    wynagrodzi :))
        • Gość: madziara Re: szukam pomocy!!!! IP: *.man.bydgoszcz.pl 18.03.04, 17:02
          Telefon do Idei gówno dał. Nie moga zablokować numerów - jest ich już 6. Każą
          iść z tym na policje - ciekawe gdzie ci dalej wyslą.
          • elodia Re: szukam pomocy!!!! 19.03.04, 08:02
            Na policji - o dziwo - to działa- to idź!!! Kumpela tak miała (z domowym
            telefonem) ii... spoko, najpierw jej powiedzieli kto, kazali samej zadzwonić,
            potem, dzwonili i ostrzegali... a potem jedna panna znalazła się w sądzie (ku
            naszemu zdziwieniu, myślałyśmy o kolegium).... i... przestało być śmiesznie -
            dla niej!
    • Gość: edek Re: szukam pomocy!!!! IP: 195.245.213.* 19.03.04, 21:17
      nie moge pomoc sorry
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka