krotoss 22.03.04, 14:56 słucha ktoś jeszcze Lemmi'ego? >:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zinekk Re: Motörhead 23.03.04, 21:28 Czesc Krotoss !! Ja mam cała dyskografie wczesniejszego zespołu w którym Lemmy grał na basie(zdaje sie..)Hawkwind sie grupa nazywa i gra space rocka.Niektóre rzeczy bardzo fajne.A Motorhead czasami posłucham. Obecnie jednak z takiej ciezszej muzyki jest u mnie Majster Od Tapet, słynnego zespołu... Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Motörhead 23.03.04, 22:58 Siema! ;D tak tak słynnego grającego kawałki zresztą Motörhead :) A teraz obcinający sobie jajka trzema ostatnimi płytami ;) Pozdrawiam słuchacza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [B]B Re: Motörhead IP: *.polkomtel.com.pl 25.03.04, 08:20 Jeden z najbardziej zapitych wokali Nie sluchalem dlugo, ale kazda plyte ich mam BzT Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Motörhead 23.04.04, 11:25 zapity czy nie orginalny przez to cholernie. Wiesza sobie podobno mikrofon nad głowa na koncertach, żeby przy zadartej pale jeszcze bardziej mu rzęziło w gardle :) Assassin, Assassin.. Odpowiedz Link Zgłoś