radca 24.03.04, 21:14 a tak ciebie bronilem i pomyslec ze ..... nawet nie powiem ,ze to jest - " wesole" (((((: radca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vvi0sna Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 24.03.04, 21:18 czego sie nie robi dla 'polewki'? nie martw sie. bedzie dobrze. Autko juz na chodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 24.03.04, 21:21 vvi0sna napisała: > czego sie nie robi dla 'polewki'? > > nie martw sie. bedzie dobrze. > Autko juz na chodzie? - tak :))) na chodzie. Wydawalo sie,ze bedzie to dosc slony wydatek, ale okazalo sie ze to byla tylko drobnostka i wcale nie tak duzo kosztowalo radca Odpowiedz Link Zgłoś
vvsn Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 24.03.04, 21:29 radca napisał: > - tak :))) > na chodzie. Wydawalo sie,ze bedzie to dosc slony wydatek, ale okazalo sie > ze to byla tylko drobnostka i wcale nie tak duzo kosztowalo > > radca To zostalo Ci coś jeszcze z ostatniej AKCJI? :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 24.03.04, 21:32 vvsn napisała: > radca napisał: > > > - tak :))) > > na chodzie. Wydawalo sie,ze bedzie to dosc slony wydatek, ale okazalo si > e > > ze to byla tylko drobnostka i wcale nie tak duzo kosztowalo > > > > radca > To zostalo Ci coś jeszcze z ostatniej AKCJI? > :-)))) > - wesole :))) radca ps. wiesz... mowili mi juz ,ze bedzie trzeba wyciagac skrzynie biegow itd. i koszty moga byc nawet okolo 800 euro, ale jak sie okazalo - bylo to tylko 62 euro :))) Odpowiedz Link Zgłoś
vvsn Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 24.03.04, 21:36 A jakim autkiem jeździsz? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 24.03.04, 21:18 radco - co ja niby przewrocilam do gory nogami?? wyjanij mi ;)) -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będę magistrem Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 24.03.04, 21:22 wsn napisała: > radco - co ja niby przewrocilam do gory nogami?? > wyjanij mi ;)) > -- > Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia > proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. > Za pół roku będę magistrem - przepraszam, ale juz sam nie wiem kto - kim tutaj jest radca Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 24.03.04, 21:26 radca napisał: > wsn napisała: > > > radco - co ja niby przewrocilam do gory nogami?? > > wyjanij mi ;)) > > -- > > Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnie > nia > > proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. > > Za pół roku będęmagistrem > > > - przepraszam, ale juz sam nie wiem kto - kim tutaj jest > > radca ulatwie Ci :) wsn i vviosna to oryginal reszta to klony, zwroc uwage na w i vv tyci sie dzis dobrze bawi, niech mu bedzie na zdrowie, bo ostatnio cos podupadal biedaczek, hhhhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 24.03.04, 21:29 cholera nie widac roznicy :))))))) w i vv (2 v) Odpowiedz Link Zgłoś
vvsn Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 24.03.04, 21:33 ted.allrightsreserved napisał: > cholera nie widac roznicy :))))))) > w i vv (2 v) Przecież jestem tylko jedna - prawdziwa przekonam Cię osobiscie :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 24.03.04, 21:39 ted.allrightsreserved napisał: > cholera nie widac roznicy :))))))) > w i vv (2 v) ba, przeciez jestem ponad przecietnie inteligentna czy inaczej chcialbys mnie tedziu???????? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 24.03.04, 21:39 ted.allrightsreserved napisał: > cholera nie widac roznicy :))))))) > w i vv (2 v) - kurcze.... i na tym sie zlapalem dzieki i bede sie mial na bacznosci pozdrowienia radca Odpowiedz Link Zgłoś
vvsn Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 24.03.04, 21:21 Chyba nie do konca mnie rozumiesz radco odpisz prosze Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 24.03.04, 22:41 Gdyby wszyscy nie bali sie pisac normalnie,tego co chca napisac,bez zadnych klonów-byłoby maksymalnie.A tak jest b...el na kółkach,nie wiadomo kto zacz i brak odwagi cywilnej (prawdopodobnie).Piszcie wszyscy pod swoimi nickami,bedzie trudniej,ale wzrosnie szacunek do samych siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 24.03.04, 22:51 zinekk napisał: > Gdyby wszyscy nie bali sie pisac normalnie,tego co chca napisac,bez zadnych > klonów-byłoby maksymalnie.A tak jest b...el na kółkach,nie wiadomo kto zacz i > brak odwagi cywilnej (prawdopodobnie).Piszcie wszyscy pod swoimi nickami,bedzie > > trudniej,ale wzrosnie szacunek do samych siebie. wolanie na puszczy do tego trzeba miec wszystkie narzady Odpowiedz Link Zgłoś
za_pol_roku_bede_magistrem Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 24.03.04, 22:56 tak to prawda...lepszy ted bez labadka; Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 24.03.04, 23:01 za_pol_roku_bede_magistrem napisał: > tak to prawda...lepszy ted bez labadka; wyjatkowo musze sie z toba zgodzic nie przepadam za labadkami (cygnus cygnus) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 24.03.04, 23:10 och,och moja przeponka. Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 24.03.04, 23:12 o, system cie wylogowal? Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 24.03.04, 23:19 Jestem, jestem. Zajadam jajecznice na boczku ze szczypiorkiem poczekajcie chwilke swinka nadal za szafa ;( o dzizzza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 24.03.04, 23:20 > o, system cie wylogowal? -dlaczego sie tak mną interesujesz ? masz dzis stresa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 24.03.04, 23:18 ted.allrightsreserved napisał: > wolanie na puszczy > do tego trzeba miec wszystkie narzady -czy mnie pamięc myli czy twoja miła pisała podszywajac sie tu pode mnie, radcę,ciebie,marlona123 ? wołałes wtedy na puszczy czy szorowałes bezkrytycznie grzyba ? a w ogóle to tyci własnie przybył i dopiero sie zaczął bawić. rzeczywiscie jest przednio. Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 24.03.04, 23:50 jestem juz ale jeszcze musze troche powqwac, wiec zaraz znow mnie nie bedzie ;((( co tak cicho? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 24.03.04, 23:53 szacuneczek. leć wkuwać. Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 25.03.04, 00:00 dobrej nocy, kwiatuszku a szacuneczek wiesz, gdzie mozesz sobie wsadzic. dokladnie tam. pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 25.03.04, 00:10 już nie ściemniaj,ze sie tak uczysz: "no i egz w dupe ofkors. za to nowy dzial wmojej stronce ;) qurwa czy ja naprawdę będę musiała zacząć się uczyć? już mnie mdli wiosna 4/1/2003 05:53:25 PM [+] " Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightreserved Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 25.03.04, 00:13 Gość portalu: tyciarek napisał(a): > już nie ściemniaj,ze sie tak uczysz: > > "no i egz w dupe ofkors. za to nowy dzial wmojej stronce ;) > qurwa czy ja naprawdę będę musiała zacząć się uczyć? > już mnie mdli > wiosna 4/1/2003 05:53:25 PM [+] " Każdej nocy masz ten koszmar? Może relanium pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 25.03.04, 00:14 co jest tedziu ? znowu sie steskniłes za mną ? Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightreserved Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 25.03.04, 00:15 Gość portalu: tyciarek napisał(a): > co jest tedziu ? > znowu sie steskniłes za mną ? po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 25.03.04, 00:16 masz do poduszki: jestem z siebie naprawdę dumna. Juz drugi tydzien z rzędu byłam na zajęciach w szkole. Spóźniłam się zaś jedynie 45 minut. Zamiast do szkoły pojechałam do pracy, w ostatniej chwili przypomniałam sobie, że jest czwartek, witany (w każdym razie powinien być) analizą oraz teorią miary i całki... Oprócz tego byłam przy tablicy - po raz pierwszy od kilku miesięcy. Napradę dziwne uczucie, tam, po drugiej stronie... A jeszcze dziwniejszy jest sam fakt, że stanie przy tablicy mnie konfuduje. zdziwniej i zdziwniej... ;) kilka godzin w lawce szkolnej sklania czlowieka do rozmyslan. podobno ludzie dzielą się na burzycieli, tworzycieli i kontynuatorów. np walesa byl dobrym burzycielem, ale dupnym kontynuatorem. doszlam do wniosku, że jestem tworzycielem: na burzyciela jestem zbyt tchorzliwa (choc nie zawsze, nie zawsze ;)), a na kontynuatora -zbyt leniwa i niecierpliwa. Do wniosku, ze jestem tworzycielem nie doszłam jednak na drodze eliminacji, jak to wygląda w tej mojej wypowiedzi, ale na drodze podliczenia dokonan zyciowych. na skale oczywiscie mojego malutkiego zycia i światka. nie mylic tworzyciela z artysta czy kims takim. i z jeszcze innej beczki. cholera musze sie tej maty poduczyc bo olewajac sobie szkole przez 2 m-ce, spadlam z roli 'blyskotliwej asi przy tablicy rozesmianej' do asi 'siedze cichutko moze mnie magister nie zauwazy...' | wiosna 4/3/2003 01:01:42 PM [+] | Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightreserved Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 25.03.04, 00:18 Masz w nocy korki z zpt? wycinanki-wyklejanki? która to klasa? hhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 25.03.04, 00:21 cytuje dalej za przyszłą panią magister: "warunki zdania egzaminu: olac go olac go kilka dni wczesniej skserowac material olac go 4 dni przed egzem poczytac, policzyc 2 dni przed egzaminem poczytac, opliczyc zadanka zawalic nocke (do 5 rano) perajac w rolerkastera ;) caly dzien siedziec w pracy cala noc siedziec w wannie z notatkami w kiblu tez o 8 rano zadzwonic do Micha, zeby zajal miejsce w sali egzaminacyjnej najlepiej w przedostatniej lawce, zaraz za Adamem, ktory ma w barach ze 3 metry ;) dostac palpitacji na widok zestawu dostac apopleksji (od niekontrolowanego wybuchu wisielczego hoomoru ;) patrzac jak inni dostaja palpitacji rozpoczac wspolprace :) w pon wyniki ogolnie FACECI> kolo mojego bloku sa 2 kioski w nich, zamiast starych gled rodem z wczesnej reklamy frugo sprzedaja kolesie uh... jeden metal,dlugie wloski, ql gadula rodem z rozglosni przystanek alaska drugi- normalny, ale tyz spoko spoko sloneczko wyjrzalo osmagalo pigment facetow ultrafioletem to i laze i sie rozglodam wylazi nimfomania slinie sie lacznie na -2 kioskarzy -hm. tego nie napisze jest ich dwoch ale jeden fajniejszy tylko nie napisze skad ich znam -kolege z pracy -kolege ze szkoly -dwoch znajomych i na Micha ;) przede wszystkim to bylo bardzo politycznie poprawne no nie :P Michu to jak braco jest, tylke ze kazirodztwa ni ma ;) wracajac do tematu chodzi o to, ze po prostu lubie gadac z facetami widziec, ze dostrzegaja moja urode uuuuh i skromnosc ;) no czuc sie atrakcyjna wszystko przez te szkla ;) koncze, wstydu se oszczedze nie spalam od dwoch dni, wiec chrzanie od rzeczy ;)) | wiosna 5/28/2003 12:04:47 PM [+] |" Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightreserved Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 25.03.04, 00:23 Wyklejanka trąci autoplagiatem mało kreatywny jesteś misiu hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 25.03.04, 00:23 zwracam uwagę na ortografa: rozglądam,rozgladam (jak sie nie ma polskich znaków),ale nie rozglodam. czyli mamy juz wymiar edukacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightreserved Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 25.03.04, 00:25 Słabo u ciebie z tymi literkami :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nobody Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.04, 00:21 >która to klasa? A propos: czy ta utrata klasy wiąże się z utratą "s" w nicku ? Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightreserved Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 25.03.04, 00:24 Brawo 3 za spostrzegawczość pała za bystrość hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightreserved Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 25.03.04, 00:26 Gość portalu: Nobody napisał(a): > >która to klasa? > > > A propos: czy ta utrata klasy wiąże się z utratą "s" w nicku ? Niezalogowany? Łatwiej byłoby porównać hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
kiss_my_ass Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 25.03.04, 00:33 > Niezalogowany? > Łatwiej byłoby porównać > hihihi Już jestem. Nie traciłem czasu na logowanie, bo zależało mi na dobrym stopniu za szybkość reakcji. Jak widać, w moim nicku wszystko na swoim miejscu. A jak tam w Twojej główce ? Pozdrawiam gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightreserved Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 25.03.04, 00:36 kiss_my_ass napisał: > > Niezalogowany? > > Łatwiej byłoby porównać > > hihihi > > Już jestem. Nie traciłem czasu na logowanie, bo zależało mi na dobrym stopniu > za szybkość reakcji. > Jak widać, w moim nicku wszystko na swoim miejscu. > A jak tam w Twojej główce ? > > Pozdrawiam gorąco. Nie gorzej niz w twojej :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kiss_my_ass Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 25.03.04, 00:39 > Nie gorzej niz w twojej > :-)))) To, że tak sądzisz zdaje się potwierdzać moje obawy dotyczące zawartości Twej głowki, ale cieszę się, że przynajmniej samopoczucie dopisuje. Odpowiedz Link Zgłoś
vvsn Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 25.03.04, 00:43 kiss_my_ass napisał: > > Nie gorzej niz w twojej > > :-)))) > > > To, że tak sądzisz zdaje się potwierdzać moje obawy Nie bój nic - ORMO czuwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: WSN IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 25.03.04, 00:26 "life is brutal to co ponizej to tylko do kobiet, one maja szanseto zrozumiec mialam kiedys sliczny sweterek, mily w dotyku i w ogole ale potem kupilam sobie inny sweterek (tez bardzo fajny i mily w dotyku) ktory nosze do teraz... ale tamten, poprzedni sweterek jest nadal ql i ten wlasnie poprzedni sweterek hm... na rok wybiera sie do... pralni... no i szkoda, wielka szkoda... ;) | wiosna 5/12/2003 05:54:40 PM [+]" - ja sie wzruszyłem.chociaz nie jestem kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: WSN IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 25.03.04, 00:29 "wywalili mnie z pomorskiej pewnie teraz cala redakcja siedzi na mojej stronce, w kazdym razie na pewno zajrza tam w srode rano ;) zeby sprawdzic, jak ich odsadzilam od czci i wiary w moim blogu (za ktory, notabene, zostalam wywalona ;) no wiec tak: od czego by tu zaczac... moze od tego, ze w zasadzie to nie mam nic koszmarnego do napisania nawet p. kasie k. dalo sie w koncu polubic - za ciete poczucie humoru (o ile nie skierowane we mnie - nieraz poplakalam sie ze smiechu z jej gadek) tylko do mygacza mam zal - ze dal kierowi ten adres i to na pewno z komentarzem: patrzcie co ona tam wypisuje czyli stalo sie DOKLADNIE tak, jak mowila moja Mama: ten, kto jest dla ciebie najmilszy (mygacz caly czas dawal mi "dobre" rady, pokrzepial itp), ten najszybciej ci podlozy noge. co bede robic dalej? zdam sesje letnia na AB, zdam sesje letnia na UMK i rozpoczne wakacje. bede nadal uczyc na kursach itp ;) no cos tam jeszcze wymysle ;) | wiosna 4/15/2003 05:13:14 PM [+] " -biedactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightreserved Re: WSN 25.03.04, 00:30 Po północy tylko powtórki? pora zmienić kanał hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightreserved Re: WSN 25.03.04, 00:29 Gość portalu: tyciarek napisał(a): > - ja sie wzruszyłem.chociaz nie jestem kobietą. Użyj chusteczki lepsza od rękawa :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: WSN IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 25.03.04, 00:35 "mam niezgrabna pupe. ten blog z zalozenia mial byc pozbawiony babskiego ględzenia o niczym, no ale w sumie JA tu ustalam zasady i ja moge je lamac. nie napisze tu nic blyskotliwego, jak podejrzewam, przez najblizsze kilka dni no i puenta jest bardzo genialna, gdyz wczoraj kupilam sobie 2 pary spodni, w ktorych moja pupa prezentuje sie w miare normalnie. finito o tym wlasnie mysle i kombinuje sobie, co moge do tych spodenek zalozyc za koszulke i bucki ;D w sumie, mozna powiedziec, powinnam o tym gadac z jakimis kolezankami, ale moze to trudne do uwierzenia, ale ja NIE MAM ZADNYCH KOLEZANEK" - tak cytuje zamieszcozny w internecie pamietnik qczi,wsn czy jak jej tam i mysle,ze powinnismy zorganizowac akcje charytatywną dla niej. na dobrego psychiatrę na początek. poprosze jutro radce, by objał honorowy patronat. Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightreserved Re: WSN 25.03.04, 00:37 Zamieszczony? W internecie? A gdzież to? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: WSN IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 25.03.04, 00:43 INTERNET : największy na świecie system połączonych sieci komputerowych. Jest rozwinięciem ARPAnetu czyli niewielkiej sieci stworzonej na zamówienie Pentagonu w połowie lat 70. I. jest dzisiaj używany przez prywatnych obywateli w wielu celach: poczta elektroniczna, dostęp do dużych baz danych, elektroniczne zakupy, rozrywka. Najw. portale internetowe w Polsce to: Allegro, Gadu-Gadu, Google, Hoga, INTERIA.PL, Komputer Świat, mp3.com.pl, Onet, Portal Gazeta; pod koniec 2003 liczba uzytkowników internetu w Polsce sięgnęła 6,5 mln. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: WSN IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 25.03.04, 00:45 kłamczuszek poszedł niby sie uczyć: "no i coz... jakos nie moge sie pochwalic zbyt silna wola... znowu nie poszlam na analize i iestety nie mam zwolnienia lekarskiego tylko glupio mi bylo wejsc a niewazne nie mam nic ciekawego do napisania tutaj taka beznadziejnosc ide jarac | wiosna 4/10/2003 10:04:26 AM [+]" Odpowiedz Link Zgłoś
vvsn Re: WSN 25.03.04, 00:47 Gość portalu: tyciarek napisał(a): > kłamczuszek poszedł niby sie uczyć: > Nie paprze ci się klawiatura od kleju? hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 25.03.04, 01:06 Gość portalu: Nobody napisał(a): > >która to klasa? > > > A propos: czy ta utrata klasy wiąże się z utratą "s" w nicku ? eeeeeeee, tyciarek sam by pewnie kiedys wpadl... Odpowiedz Link Zgłoś
kiss_my_ass Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 25.03.04, 01:24 > eeeeeeee, tyciarek sam by pewnie kiedys wpadl... Nawet Jezus,chcąc nakarmić tysiące wiernych, nie zrobił czegoś z niczego,bo miał parę bochenków. Ale podziwiam (i przyłączam się) Twą wiarę w to, że nieistniejące szare komórki zaczną się dzielić. Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 25.03.04, 01:29 kiss_my_ass napisał: > > eeeeeeee, tyciarek sam by pewnie kiedys wpadl... > > > Nawet Jezus,chcąc nakarmić tysiące wiernych, nie zrobił czegoś z niczego,bo > miał parę bochenków. > Ale podziwiam (i przyłączam się) Twą wiarę w to, że nieistniejące szare komórki > > zaczną się dzielić. e, a wiesz, co sie stalo z pozeraczem mozgu, ktory mieszkal u tyciarka w glowie? umarl z glodu... :))))))))) -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będęmagistrem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 00:47 glupa palisz czy naprawde dales sie nabrac? hhhhhhhhhhhhhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
vvsn Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 25.03.04, 00:48 Gość portalu: Ted® napisał(a): > glupa palisz czy naprawde dales sie nabrac? hhhhhhhhhhhhhhhhhhh Nie muwi sie "palisz" tylko "jarasz" hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 25.03.04, 00:50 vvsn napisała: > Gość portalu: Ted® napisał(a): > > > glupa palisz czy naprawde dales sie nabrac? hhhhhhhhhhhhhhhhhhh > > Nie muwi sie "palisz" tylko "jarasz" > hihihi > hhhhhhhhhh a tos sie misiu wysypal nie ma kto ortow sprawdzac? Odpowiedz Link Zgłoś
vvsn Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 25.03.04, 00:52 ted.allrightsreserved napisał: > vvsn napisała: > > > Gość portalu: Ted® napisał(a): > > > > > glupa palisz czy naprawde dales sie nabrac? hhhhhhhhhhhhhhhhhhh > > > > Nie muwi sie "palisz" tylko "jarasz" > > hihihi > > > > hhhhhhhhhh > a tos sie misiu wysypal > nie ma kto ortow sprawdzac? > To był cytat robaczku tylko ptaszki odfrunęły hhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 25.03.04, 01:10 a ty znowu o labadkach... -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będęmagistrem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 25.03.04, 00:50 no dobra,skoro jej nie ma,a ty ciagle sie napraszasz, porozmawiamy o twoich warunkach noclegowych ? jak spisz na krzesle to głowa ci sie pochyla na lewą czy prawą stronę ? Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightreserved Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 25.03.04, 00:54 Gość portalu: tyciarek napisał(a): > no dobra,skoro jej nie ma,a ty ciagle sie napraszasz, porozmawiamy o twoich > warunkach noclegowych ? > jak spisz na krzesle to głowa ci sie pochyla na lewą czy prawą stronę ? > To już może licz barany? drugiego zobaczysz w lustrze hhhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 25.03.04, 00:56 widziałem w jakims filmie,ze wtedy tak slina spływa z kącika ust. musisz uwazać,zeby cie nie pokopało. tyle kabli,tyle kabli. Odpowiedz Link Zgłoś
kiss_my_ass Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 25.03.04, 00:56 > jak spisz na krzesle to głowa ci sie pochyla na lewą czy prawą stronę ? Współczujemy Osobom, których, nieobciążone mózgiem, głowy wcale się nie pochylają. Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightreserved Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 25.03.04, 00:59 kiss_my_ass napisał: > > jak spisz na krzesle to głowa ci sie pochyla na lewą czy prawą stronę ? > > > > Współczujemy Osobom, których, nieobciążone mózgiem, głowy wcale się nie > pochylają. Wstukujesz nick za każdym razem, czy masz otwarte w dwóch oknach? hhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
kiss_my_ass Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 25.03.04, 01:04 > Wstukujesz nick za każdym razem, czy masz otwarte w dwóch oknach? > hhhhhhh Otwarty mam przede wszystkim umysł, więc pozwolę sobie juz Was opuścić, bo nie chcę zaśmiecić go gównem, które hektolitrami wylewa się spod Waszych palców. Pozdrawiam życząc dobrej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 25.03.04, 01:06 "hhhhhhhhhh a tos sie misiu wysypal"-że zacytuje szerloka. sporo mogłbym nacytowac, bo Tedzio sie dzis jak piesek ugania i widzi same wysypy. Odpowiedz Link Zgłoś
vvsn Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 25.03.04, 01:07 kiss_my_ass napisał: >> Otwarty mam przede wszystkim umysł, blizna po lobotomii? > więc pozwolę sobie juz Was opuścić, bo nie > chcę zaśmiecić go gównem, które hektolitrami wylewa się spod Waszych palców. i do tego jakieś bolesne wspomnienie? > Pozdrawiam życząc dobrej nocy. Przede wszystkim normalnych snów pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 25.03.04, 01:12 tedziu, kto sie teraz twoim zdaniem wysypał ? kupa smiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 01:14 tyciarek napisal: > kupa smiechu siedzisz na niej? -- Jestem dzisiaj tak podniecony, ze chyba umyję wszystkie zęby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 25.03.04, 01:19 Gość portalu: Ted® napisał(a): > siedzisz na niej? dziwne pytanie. to stres. węsz dalej :-) uha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 01:21 Zawsze wąchasz? Ciekawy objaw opowiedz o tym hhhhh -- Jestem dziś tak podniecony, ze chyba nie umyję zębów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 25.03.04, 01:31 Gość portalu: Ted® napisał(a): > Zawsze wąchasz? > Ciekawy objaw > opowiedz o tym > hhhhh jak sądzisz głabie, po co została stworzona liczba pojedyncza w drugiej osobie ? jest tez znacząca rónica miedzy wyrazem "węszyć", a "wąchać". czy to stres ? a nieeeeee.... już wszystko jasne :-) - spod biurka wychynęła ta co sie miała uczyć :-) uha ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 01:33 o, własnie: Uha ha ha ha -- Jestem dziś tak podniecony, że chyba umyję tyciarka Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 25.03.04, 01:37 yyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyy ok, ide spac yyyy oj nie moge yyyyyy ;)))))))))) dobranoc nie wiem, kto to - ale od dzis jestes dla mnie miszczem, serio uchachalam sie za wszystkie czasy ;))))) -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będęmagistrem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 25.03.04, 01:51 > nie wiem, kto to - ale od dzis jestes dla mnie miszczem, serio > uchachalam sie za wszystkie czasy ;))))) -spoko.na pewno masz juz swoje typy. Odpowiedz Link Zgłoś
kiss_my_ass Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 25.03.04, 02:14 > -spoko.na pewno masz juz swoje typy. Lecz Ty nie jesteś w Jej typie. Wynika to z tego, że Ona -tak jak ja- jest wrogiem głupoty (objawiającej się np. uporczywym myleniem mnie z Zinkkiem i innymi doświadczonymi Bywalcami Forum). Życzę Wszystkim pięknych snów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 25.03.04, 02:27 > Lecz Ty nie jesteś w Jej typie. -fuj. tego by jeszcze brakowało. > Wynika to z tego, że Ona -tak jak ja- jest wrogiem głupoty (objawiającej się > np. uporczywym myleniem mnie z Zinkkiem i innymi doświadczonymi Bywalcami > Forum). -niesamowite. chyba cos ci jednak umknęło ? jak to bowiem mozliwe,ze ted weszyciel jest w jej typie ? uha h aha ha hah ah ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 25.03.04, 01:34 i to powiedzial ten, ktory zaglodzil swojego pozaracza mozgu na smierc ;))))))))))) -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będęmagistrem Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 25.03.04, 01:21 hyhy teraz bedziesz sciemnial, ze od razu sie domysliles uhaha ;))))))))))))))))))))))) -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będęmagistrem Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 25.03.04, 01:14 moze kasia... -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będęmagistrem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 01:16 eee, raczej Dosia -- Nie jestem podniecony, to sie nie umyję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 25.03.04, 01:20 Gość portalu: Ted® napisał(a): > eee, raczej Dosia węsz,węsz. kto to sie wysypał ? cały dzień i nic ? uha ha ha ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 25.03.04, 01:22 o dziza, szerloku, spojrz na ip ;))))))))))))))))))))) -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będęmagistrem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 25.03.04, 01:35 wsn napisała: > o dziza, szerloku, spojrz na ip ;))))))))))))))))))))) - czy masz pojęcie co to jest w ogóle ip ? nie przejmuj sie. rozumiem twoje rozkojarzenie :-)))))))))) uha ha ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 01:23 ...i dalej: usia siusia? -- Jestem dziś tak podniecony, że niech mi ktoś umyje zęby Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 25.03.04, 01:25 wsystkie tsy? -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będęmagistrem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 25.03.04, 01:38 Gość portalu: Ted® napisał(a): > ...i dalej: > usia siusia? > > -- > Jestem dziś tak podniecony, że niech mi ktoś umyje zęby -fuj. obrzydliwy zboczek. wez człowieku czasem pomysl głową, nie główką. uha ha ha ha ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 01:40 Noo... nie mam sumienia to juz kopanie lezacego :-)))))) Dobrej nocy towarzystwu --- Nie jestem już podniecony, ale umyję zęby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 25.03.04, 01:45 cz 1 -------- ted.allrightreserved 25.03.2004 00:57 odpowiedz na list zinekk napisał: > Obcy 4 to pryszcz przy tym wątku... Musisz tylko podciągnąć swój czas w przelogowywaniu hhhhhh No to: KISS! :-)))))))) cz 2. ---------- ted.allrightreserved 25.03.2004 01:29 odpowiedz na list Dobra, dobra krzyżówko d'Artagnana z Aramisem :-))) Twoje słowo wystarczy - mnie Tobie - moje przepraszam - mam nedzieję też? Aleś sobie wątek wybrał do spraw honoru hhhhhh -koniec cytatu o węszącym tedziuniu. jutro nowy dzionek wstanie. może katar minie i coś jednak wywęszysz ? uha ha ha ha ha ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 25.03.04, 01:46 dobra, mala podpowiedz, bo juz mi ciezal ;)))))))0 jeden ted ma esa ;)))))) -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będęmagistrem Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 25.03.04, 01:48 za to ten, co ma era, ma modem ale to nie TEN taka mala zagadka logiczna ;))) ale raczej nie na twoja glowe, w ktorej przeciag, od kiedy twoj pozeracz mozgu umarl z glodu ;))))))))))) -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będęmagistrem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 25.03.04, 01:59 wsn napisała: > dobra, mala podpowiedz, bo juz mi ciezal ;)))))))0 > jeden ted ma esa ;)))))) - co to ma wspolnego z tedem węszycielem? czy to,ze ktos go podrabia,uwypuklajac tę smieszną waszą grę w statki, oznacza,ze ted nie jest przesmiesznym węszycielem ? "mam cie ! ups. to sorry." ale ubaw. p.s. czy zrobiliscie juz analize i grafik na scianie kto gdzi estawia przecinki i dlaczego ? no i ile osób zostawia spację przed znakiem zapytania ? ile ? uha ha ha hah ah Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightreserved Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 25.03.04, 01:48 Faktycznie - już późno Mój nos i tak dłużej wytrzymał od Twojego :-)))))) A jutro analize leksykalną polecam :-)))) Dobrej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 25.03.04, 01:52 dobranoc. ;))))))))) -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będęmagistrem Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 25.03.04, 01:14 o dziza, o dziza... placze... placze... doprowadziliscie mnie do placzu... ach........ wydaje przy tym dzwieki jak mloda swinka hii hiiiiii a najpiekniejsze, ze tyci dal sie wam nabrac hii hiiiiii ;))))))))) ide sie wysma... wytrzec nosek... ;)))))))))))))0 -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będęmagistrem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 01:16 Pokaż tyciemu co to chustka hhhhhhh -- Jestem dzisiaj tak podniecony, że chyba się nie umyję? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 25.03.04, 01:34 fuj. obrzydliwy zboczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 25.03.04, 02:06 wsn napisała: a najpiekniejsze, ze tyci dal sie wam nabrac hii hiiiiii ;))))))))) - dziekuję za uwagę, mam nadzieję,ze byłem przekonujący. Odpowiedz Link Zgłoś
kiss_my_ass Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 25.03.04, 02:36 >dziekuję za uwagę, mam nadzieję,ze byłem przekonujący. Owszem. Przekonałeś nas. Do położenia większego nacisku na badania prenatalne, dzięki którym udaje się uniknąć wydawania na świat osób z wodogłowiem, lub wręcz - kompletną pustką. Śpij słodko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 25.03.04, 02:40 czu uważasz,ze człowiek mądry przywiązuje wagę do tego co pisze ? Odpowiedz Link Zgłoś
kiss_my_ass Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 25.03.04, 02:51 >człowiek mądry Chciałbym Cię lepiej poznać, bo nie spotkałem się dotąd z takim przypadkiem jak Twój, więc nie zmieniaj tematu, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 25.03.04, 03:04 chodzi na ten przykład o natretne życzenia dobrej nocy od ponad godziny, o nieprawde,że cie myle z jakimis zasłużonymi bywalcami forum, w koncu o staroswieckie przywiązanie do konwenansów przy pisaniu zwrotów grzecznosciowych, jednoczesnie głupawe szermowanie dużymi literkami: "zasłużeni Bywalcy Forum". śpij słodko Odpowiedz Link Zgłoś
kiss_my_ass Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 25.03.04, 03:59 >natretne życzenia dobrej nocy od ponad godziny To nie wina mojej nerwicy natręctw, lecz Twojej biegunki słownej, która nie pozwala mi udać się na spoczynek. > o nieprawde,że cie myle z jakimis zasłużonymi bywalcami forum Mylisz przede wszystkim wyraz "zasłużony", którego nie użyłem, z wyrazem "doświadczony", ale to normalne u kretynów. "Normą" jest też u nich odpowiadanie na jeden z moich postów słowami: Gość: tyciarek 12.03.2004 11:50 zinekk ty też kiss my ass. 29 lat i takie dziecinne zabawy. fuj. > o staroswieckie przywiązanie do konwenansów przy pisaniu zwrotów grzecznosciowych >głupawe szermowanie dużymi literkami Wybacz,ale, w odróżnieniu od C(!!!)iebie, popełniłem błąd polegający na pójściu do szkoły, zamiast do więzienia czy innej obory, więc nie jestem zbyt biegły w posługiwaniu się takimi formami jak: "kurwa", "szmata", "śmieć", "głupia ci pa", "zdzira" i zapominaniu o takich rzeczach jak dobre wychowanie, które obowiązuje chyba nawet w tym kraju. > śpij słodko Nie będzie komentarza, bo zdążyłeś nas już przyzwyczaić do swej elokwencji i pomysłowości. Pozdrawiam staroświecko. Odpowiedz Link Zgłoś
kiss_my_ass Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 25.03.04, 04:32 Przed momentem (chyba zarazliwa ta biegunka) napisałem niefortunnie: >Mylisz przede wszystkim wyraz "zasłużony", którego nie użyłem, z > wyrazem "doświadczony" Pragnę niniejszym (kurwa! znowu ta staroświeckość!) zapewnić Zinkka o swych jak najlepszych intencjach. Dostrzegam zarówno Twoje doświadczenie, jak i ogromne zasługi, m.in. na polu walki z nietycią głupotą obecną na tym (nie tylko forumowym) świecie. Staroświeckie ukłony (choć nie jestem pewien, czy all rights do nich nie są reserved dla Deja vu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 25.03.04, 10:10 kiss_my_ass napisał: > >natretne życzenia dobrej nocy od ponad godziny > > To nie wina mojej nerwicy natręctw, lecz Twojej biegunki słownej, która nie > pozwala mi udać się na spoczynek. -człowiek dręczony natręctwami tak to zwykle sobie tłumaczy. spytaj specjalisty. > Mylisz przede wszystkim wyraz "zasłużony", którego nie użyłem, z > wyrazem "doświadczony", ale to normalne u kretynów. > "Normą" jest też u nich odpowiadanie na jeden z moich postów słowami: - to nieistotne kretynie. sam wiesz co napisałeś i wiesz,ze skłamałes. ale to normalne u kłamców. > Wybacz,ale, w odróżnieniu od C(!!!)iebie, popełniłem błąd polegający na > pójściu do szkoły, zamiast do więzienia czy innej obory, więc nie jestem zbyt > biegły w posługiwaniu się takimi formami > jak: "kurwa", "szmata", "śmieć", "głupia ci pa", "zdzira" i zapominaniu o > takich rzeczach jak dobre wychowanie, które obowiązuje chyba nawet w tym kraju. - czy mam wrazenie, czy ty pajacyku chcesz uczyc mnie dobrego wychowania ? uha ha ha ha ha ha ha ah ha ha na początek zajrzyj tutaj osiołku i skonfrontuj to ze swoim błyskotliwym inaczej popisem jezyka angielskiego: 18. Agora S.A. zastrzega sobie prawo do zamknięcia konta użytkownika jeśli uzna to za uzasadnione, w szczególności gdy: c)nazwa konta jest wyrażeniem powszechnie uznanym za obraźliwe czy niezgodne z dobrymi obyczajami, to gdzie ty sie uczyłeś kretynie kultury ? ale u kretynów to normalne. zamiast pozdrowien Spij słodko i kiss my ass. Odpowiedz Link Zgłoś
za_pol_roku_bede_magistrem Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 25.03.04, 10:21 jeszcze tylko pol roku; jak ten czas wolno leci; i jeszcze musze zqwac; hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 25.03.04, 11:52 uuuuuuu, cieniutko :))) troche dystansu do samego siebie, tyci, bo cale zycie bedziesz ze wszystkimi walczyl ;) pamietaj, poczucie humoru to oznaka inteligencji ;)) -- "Keyboard error, press F1" Opowieści z Narni Odpowiedz Link Zgłoś
angulene Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 25.03.04, 12:08 moja buzia tryska zdrowiem jak cos powiem to juz powiem hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 25.03.04, 12:15 znakomicie muchy lapie no i mONdra jestem nieslychanie Odpowiedz Link Zgłoś
kiss_my_ass Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 26.03.04, 06:20 > to nieistotne kretynie. sam wiesz co napisałeś i wiesz,ze skłamałes. > ale to normalne u kłamców Do końca swych dni będę wysławiał Twą inteligencję pod niebiosa jeżeli wskażesz choć jedno kłamstwo, którego się dopuściłem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kiss_my_ass Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 17.05.04, 05:50 Tyciarek napisał: to nieistotne kretynie. sam wiesz co napisałeś i wiesz,ze skłamałes. ale to normalne u kłamców więc kiss_my_ass napisał: Do końca swych dni będę wysławiał Twą inteligencję pod niebiosa jeżeli wskażesz choć jedno kłamstwo, którego się dopuściłem. Pozdrawiam. Na to Tyciarek odpisał: NIC mimo że vvi0sna napisała: tyciarek NIE rzuca słów na wiatr... historia go dobrze ocenia, kto wie może doczeka sie w końcu przeprosin za slowa zawarte w linku oraz ich konsekwencje, czyli ciąg oskarżen, ublizań... I tak Cię kocham, Areczku. Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_kaloryfer Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 17.05.04, 09:30 kiss_my_ass napisał: > I tak Cię kocham, Areczku. Z tego co wiem,tyciarek nie lubi szmat Asiu Odpowiedz Link Zgłoś
kiss_my_ass Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 17.05.04, 10:26 zbuntowany_kaloryfer napisał: > Z tego co wiem,tyciarek nie lubi szmat Asiu napisał także: > radco, zdziwaczaly kretynie czy mi sie wydaje czy ty dzis wszedzie widziales architektow na forum ? co widzisz teraz ? Widzisz tu gdzieś Asię, Arku ? Pozdrawiam Ją, a Tobie szczerze współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_kaloryfer Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 17.05.04, 10:32 owszem widze.taka mala ruda z zezem i grubym duspkiem ha h aha Odpowiedz Link Zgłoś
wielinktefor Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 17.05.04, 11:22 zbuntowany_kaloryfer napisał: na zycie patrze bez emocji,na przekor ludziom i sobie wbrew.i nagle cud dziewczyne widze,co w moich zlyach burzy krew.lecz ona na mnie nie chce leciec.co mym zasadom jest wrecz wbrew.pluje wiec na nia w internecie.az z klawiatury kapie krew. a moglbym sobie raz od biedy male plukanie jadu dac i zamiast gadac bez potrzeby takimi sie slowami smiac: przezyj to sam, przezyj to sam,, gdy na ciebie nie chce spojrzec ta przezyj sam nim pisac tak: > owszem widze.taka mala ruda z zezem i grubym duspkiem ha h aha Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_kaloryfer Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 17.05.04, 11:28 qczi ja na ciebie leje i sie swietnie bawie. to nie ta bajka zazdrosna pindo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 17.05.04, 11:54 hyhy a o co mam byc zazdrosna? o garbatego kretyna z krzywym nosem i w brudnych spodniach i mania przesladowcza? puknij sie, to ty mnie widzisz we wszystkich nickach, hehe i kto tu jest zazdrosny? Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_kaloryfer Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 17.05.04, 11:55 vviosna napisała: > hyhy a o co mam byc zazdrosna? o garbatego kretyna z krzywym nosem i w brudnych > spodniach i mania przesladowcza? puknij sie, to ty mnie widzisz we wszystkich > nickach, hehe > i kto tu jest zazdrosny? > o swojego smiesznego gacha ha ha h aha Odpowiedz Link Zgłoś
ffillipp Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 17.05.04, 12:04 zbuntowany_kaloryfer napisał: VITAY SYNU MARNOTRAVNY!CZY ŻEŚ SIE DOBRZE VYSPAU?PRZYTULIU DO JAKIEGOŚ CIEPUEGO JASIECZKA?TAK,BO BLUZGI MASZ PIĘKNIEJSZE NIŻ ZWYKLE.W ZUPEUNOŚCI ZGADZAM SIĘ ZE FSZYSTKIM CO PISZESZ. > vviosna napisała: > > > hyhy a o co mam byc zazdrosna? o garbatego kretyna z krzywym nosem i w > brudnych > > spodniach i mania przesladowcza? puknij sie, to ty mnie widzisz we wszystk > ich > > nickach, heheVIOSNA JEST VULGARNA,BIEDNY,OH,BIEDNY TY > > i kto tu jest zazdrosny? > > JA JESTEM FACETEM I WIDZĘ,ŻE NIE TY > > > o swojego smiesznego gacha ha ha h aha CZY GACH TO JEST TO O CZYM TY WIESZ A JA MYŚLĘ?ALE NA BOGA,ŻADEN FACET NIE NAZWAUBY SWOJEGO GACHA SMIESZNYM.CZY WIOSNA TO FACET? Odpowiedz Link Zgłoś
qczoon Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 17.05.04, 12:06 CZY WIOSNA TO FACET? taka ruda mala pinda z zezem. spojrz w lustro,zdejmij majtki. zaraz zaraz,przeciez to rowniez ja hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
ffillipp Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 17.05.04, 11:56 ROZPACZLIWIE SZUKAM MIŁOŚCI W MAJU!RUDE,GRUBE SĄ NAJLEPSZE!MOŻE COŚ NAM WYJDZIE! SKONTAKTUJ SIĘ.JESTEM PEUEN CZARU I DOBRYCH CHENCI. Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_kaloryfer Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 17.05.04, 11:59 ffillipp napisał: > ROZPACZLIWIE SZUKAM MIŁOŚCI W MAJU!RUDE,GRUBE SĄ NAJLEPSZE!MOŻE COŚ NAM WYJDZIE > ! > SKONTAKTUJ SIĘ.JESTEM PEUEN CZARU I DOBRYCH CHENCI. tak tak,brakuje jednak wstawki o zlej niedobrej cygne. qczoon,glupia pindo, wez sie w garsc cygne ci nie zagraza. to nic ze misio bajerowal wszystkie lale na tym forum,wszystkie juz przegonilas i zadna ci nie zagraza ha ha ha. zreszta chyba jakos ani jedna nie myslala o to cos walczyc ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
ffillipp Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 18.05.04, 01:09 zbuntowany_kaloryfer napisał: > ffillipp napisał: > > > ROZPACZLIWIE SZUKAM MIŁOŚCI W MAJU!RUDE,GRUBE SĄ NAJLEPSZE!MOŻE COŚ NAM > WYJDZIE > > ! > > SKONTAKTUJ SIĘ.JESTEM PEUEN CZARU I DOBRYCH CHENCI. > > > tak tak,brakuje jednak wstawki o zlej niedobrej cygne. qczoon,glupia pindo, wez > > sie w garsc cygne ci nie zagraza. to nic ze misio bajerowal wszystkie lale na > tym forum,wszystkie juz przegonilas i zadna ci nie zagraza ha ha ha. > zreszta chyba jakos ani jedna nie myslala o to cos walczyc ha ha ha BOUNTY,MISTRZU ELEGANCJI.WIDAĆ MASZ OBSESJĘ NA TLE JEDNEJ FORUMOWICZKI.WEŹ POD UWAGE CHOPIE,ŻE JA TO JA.NIKT INNY.MAM ZAMIAR IŚĆ W ZALOTY DO SZAROM SZROM.I TY MNIE NIE POWSTRZYMASZ.WSZĘDZIE MI DOKUCZASZ ,A JA CIĘ TYLKO PROSZĘ-NIE WCINAJ SIĘ.ZAŁÓŻ SOBIE WŁASNY WĄTEK.JA CI SIĘ NIE WETNĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
ffilllipp Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 18.05.04, 01:57 ffillipp napisał: > zbuntowany_kaloryfer napisał: > > > ffillipp napisał: > > > > > ROZPACZLIWIE SZUKAM MIŁOŚCI W MAJU!RUDE,GRUBE SĄ NAJLEPSZE!MOŻE COŚ N > AM > > WYJDZIE > > > ! > > > SKONTAKTUJ SIĘ.JESTEM PEUEN CZARU I DOBRYCH CHENCI. > > > > > > tak tak,brakuje jednak wstawki o zlej niedobrej cygne. qczoon,glupia pindo > , > wez > > > > sie w garsc cygne ci nie zagraza. to nic ze misio bajerowal wszystkie lale > na > > tym forum,wszystkie juz przegonilas i zadna ci nie zagraza ha ha ha. > > zreszta chyba jakos ani jedna nie myslala o to cos walczyc ha ha ha > > BOUNTY,MISTRZU ELEGANCJI.WIDAĆ MASZ OBSESJĘ NA TLE JEDNEJ FORUMOWICZKI.WEŹ POD > UWAGE CHOPIE,ŻE JA TO JA.NIKT INNY.MAM ZAMIAR IŚĆ W ZALOTY DO SZAROM SZROM.I TY > > MNIE NIE POWSTRZYMASZ.WSZĘDZIE MI DOKUCZASZ ,A JA CIĘ TYLKO PROSZĘ-NIE WCINAJ > SIĘ.ZAŁÓŻ SOBIE WŁASNY WĄTEK.JA CI SIĘ NIE WETNĘ.RZECZYYYWISCIEE MAM OPSESJEE NA PUNKCIEE CYGNEE. NAWET JAK JEJ NIE MA TO NIC ZE JEJ NIE MA POMODLCIE SIE ZZZZAAAA MNIEEE Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: WSN - przewrocilas wszystko do gory nogami 18.05.04, 09:41 zbuntowany_kaloryfer napisał: > sie w garsc cygne ci nie zagraza. to nic ze misio bajerowal wszystkie lale na > tym forum,wszystkie juz przegonilas i zadna ci nie zagraza ha ha ha. > zreszta chyba jakos ani jedna nie myslala o to cos walczyc ha ha ha tylko tycarek jest nadal pelen werwy ;) i zapalu Odpowiedz Link Zgłoś