redakcja 21.02.02, 08:55 Miłe Forumowiczki, Szanowni Forumowicze Jest jeszcze jeden kubek GAZETY do wzięcia :-) Otrzyma go autor posta nr 33333. Pozdrawiamy Redakcja PS TedŽ - dzięki za inspirację ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia! Re: Pięć trójek 21.02.02, 09:18 No nie wstydzić się ,odbierać numerki startowe.Wyścig się rozpoczął;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demio Re: Pięć trójek IP: 206.55.157.* 21.02.02, 10:27 W mojej karierze Forumowicza udało mi się już ustrzelić kilka okrągłych postów. Może uda się i tym razem. Czego sobie serdecznie życzę ;-) Demek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Pięć trójek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 10:49 zartowalem kiedys o podkladaniu bomby pod redakcje, mam nadzieje, ze moj inspirujacy wplyw zatrzyma sie na kubkach;) netbit.and.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Re: Pięć trójek 21.02.02, 13:26 Gość portalu: TedŽ napisał(a): > zartowalem kiedys o podkladaniu bomby pod redakcje, > mam nadzieje, ze moj inspirujacy wplyw zatrzyma sie na kubkach;) My też :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Pięć trójek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 13:55 coz za aktywnosc na forum, zmiana ekipy, od rana mam dobry humor czy moze bomby tak nastrajaja Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Pięć trójek 21.02.02, 14:04 Gość portalu: Ted® napisał(a): > coz za aktywnosc na forum, > zmiana ekipy, od rana mam dobry humor czy moze bomby tak nastrajaja może bombowe wiadomości;) Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: Pięć trójek 21.02.02, 16:38 Do biegu, gotowi.............start. Biegnę Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: Pięć trójek 23.02.02, 12:28 Uwaga! Uwaga! Jesteśmy całkiem blisko tej magicznej liczby. Komu się uda. Proszę stanąć w szranki. Tylko uczciwie i z sensem. Powodzenia dla wszystkich. Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baton Re: Pięć trójek IP: *.atr.bydgoszcz.pl 23.02.02, 12:42 Obawiam sie niestety, ze ktos to upoluje nie calkiem czysto.... No ale obaczymy.... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: Pięć trójek 23.02.02, 12:49 Dlaczego nie bardzo czysto? Co masz na myśli. Co można zrobić nie tak. Chyba, żeby sobie numerować wątek, ale to już totalna głupota. Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baton Re: Pięć trójek IP: *.atr.bydgoszcz.pl 23.02.02, 12:55 Mozna na zasadzie wyliczanek i odpowiadanie samemu sobie.... :-((( Nie pamietasz jak swego czasu imc kowal splatal wszystkim figla i durnymi postami przekroczyl 10000 (bodajze)? Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: Pięć trójek 23.02.02, 12:58 No masz rację. Mam nadzieję, że jeszcze śpią tacy ludzie i nie będzie chały. Tomcio Ps Jak to w ogóle z tą Twoją nauką w szkole, jeżeli siedzisz przy kompe? Co to za szkoła? Ja też taką chcę :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baton Re: Pięć trójek IP: *.atr.bydgoszcz.pl 23.02.02, 13:16 Podyplomowe Studium Informatyki jest odpowiedzia na Twoje pytanie Piekna sprawa jesli chodzi o mozliwosc sledzenie forum... ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
demio Re: Pięć trójek 23.02.02, 13:03 Baton, .tomcio., dołączam do was. Będziemy razem jechać do mety. Zobaczymy, kto będzie najszybszy na finiszu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: Pięć trójek 23.02.02, 13:07 Życzę powodzenia kolego. Ciekawe jak szybko ogłosi to Gazeta, kto był najszybszy. Powodzenia Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baton Re: Pięć trójek IP: *.atr.bydgoszcz.pl 23.02.02, 13:07 No nie...... Jeszcze jeden sep na kubek..... ;-))) .tomcio. i ja juz po jednym wprawdzie mamy, ale obaj walczymy o drugi egzemplarz. Ja chcialbym go dedykowac mojej zonie, .tomcio. tez pewnie ma jakis cel.... ...a teraz doszedl konkurent ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: Pięć trójek 23.02.02, 13:10 Wprawdzie żonaty jeszcze nie jestem, ale kubek Gazety jest jak medal na olimpiadzie. Nigdy dość medali, a przy mizernocie zdobytych przez Polską reprezentacje na olimpiadzie, zdobycie nowego kubka urasta do rangi sukcesu :))) Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baton Re: Pięć trójek IP: *.atr.bydgoszcz.pl 23.02.02, 13:12 To moze zasugerujemy redakcji, ze z okazji "pieciu trojek" przydalalby sie Trojka nr 6 w postaci TRZECH kubeczkow dla walczacych o nie najzacieklej.... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
demio Re: Pięć trójek 23.02.02, 13:14 DObry pomysł. Gorzej jak dojedzie czwarty do finiszującej grupy. Wtedy trudno będzie dorobić ideologię ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: Pięć trójek 23.02.02, 13:16 Chłopaki jesteście niemożliwi. Dawno nie miałem tak dobrego dnia. Dzięki. Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś
demio Re: Pięć trójek 23.02.02, 13:19 Musimy uważać, żeby ktoś nam na finiszu nie wyskoczył zza pleców... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baton Re: Pięć trójek IP: *.atr.bydgoszcz.pl 23.02.02, 13:20 Czwarty dojdzie za pozno, by mogl sie liczyc... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś