Dodaj do ulubionych

Tutaj drogi składają się właściwie z samych dziur

26.11.10, 14:17
Całkiem zdrowa droga - o co im chodzi? Jedna trzecia dróg w Mieście dla Pokoleń tak wygląda :-)
Obserwuj wątek
    • kaza12 Tak jest wszędzie !! -Dziury dla pokoleń !!! 26.11.10, 14:30
      Oj trzepiecie się jak rzep psiego ogona. To że jezdnie przypominają ser szwajcarski to też ma pozytywną wymowę.Przynajmniej jezdnia od wewnątrz jest wentylowana i grzyb w niej się nie zadomowi.Nie ma złego co na dobre by nie wyszło.
      • bederyk Re: Tak jest wszędzie !! -Dziury dla pokoleń !!! 26.11.10, 22:39
        Co to jest " trzepiać"?
    • bederyk Pan Prezydent powiedział 26.11.10, 14:40
      że pracuje tylko z osobami kompetentnymi. Pytam się więc, w kontekście tego tematu i skandalu na fordońskiej, dlaczego dalej dyrektorem dróg jest pan Siuda?
      • kaza12 Re: Pan Prezydent powiedział 26.11.10, 17:08
        To jeszcze mało wiesz--...dlaczego ten człowiek jest jeszcze tam gdzie jest.
        • frych47 Re: Pan Prezydent powiedział 26.11.10, 17:24
          Czy to chodzi o tego pana od wąskich rowerów, to jeszcze ma angaż do 5 grudnia ważny.

Tylko METROPOLIA BYDGOSKA bez siedemnastego miasta.
          • kaza12 Re: Pan Prezydent powiedział 26.11.10, 17:33
            Ten tajemniczy Pan ma taką swoista fryzurę.....A jaką to zainteresowani zapewne wiedzą.
    • d4d_bydg Tutaj drogi składają się właściwie z samych dziur 26.11.10, 17:34
      W podobny stanie jak Chmielna, Urodzajna i Siedlecka jest Smukalska na odcinku od Kaktusowej do Baranowskiego z tym że Smukalska to główna przelotówka
    • bigcharles Tutaj drogi składają się właściwie z samych dziur 26.11.10, 18:27
      Głosujcie na Miasto dla Pokoleń to wszystkie drogi będą tak pięknie wyglądać. Po prostu dziurawo,.
    • coooler1 Drodzy Państwo z Łubinowej 26.11.10, 19:19
      Wiecie chyba na kogo głosować, żeby Siuda NIE BYŁ szefem drogowców.
      nigdy więcej dombrowicza :/
    • jazss Re: Tutaj drogi składają się właściwie z samych d 26.11.10, 20:34
      Tak mi się wydaje, że Bruski jakby zaczął tak remontować drogi jak to się robi z drogami wojewódzkimi/krajowymi , to w następnych wyborach ma 70% poparcia.
      Nie wiem dlaczego Dombrowicz nie miał programu naprawy dróg w mieście. Nie jeździł samochodem? Np. Na Szwederowie są np. takie ulice jak Żuławy, Leszczyńskiego na których można zostawić zawieszenie. Pytałem się taksówkarza czemu nie zgłaszają tego jako zrzeszenie do ZDMIKP (nie mówiąc, że tam jeżdżą tez autobusy ....), a on mi na to , że zgłaszają ale nie ma kasy na naprawę - zresztą ulice są ubezpieczone. To skąd kasa na Aquapark??
    • konkretyprosze ajtam ajtam 26.11.10, 22:25
      To ja poproszę KONKRETNE przykłady naprawy/budowy dróg jak to ktoś nazwał wojewódzkich, przy których choć troszeczkę maczał palce obecny bruski wojewoda, którego nie chcą w UWojewódzkim????
      • bederyk Re: ajtam ajtam 26.11.10, 22:42
        Oj baranie, za drogi nie odpowiada wojewoda, tylko sejmik wojewodztwa. I doskonale to wiesz, tylko manipulujesz! Drogi wojewódzkie zaczynają wyglądać coraz lepiej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka