Dodaj do ulubionych

Kim jest ivica?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 13:15
Zna ją (jego) ktoś z forumowiczów? Przez zwykłą ciekawość pytam. O innych też
chętnie bym zapytała.
Obserwuj wątek
    • t.king Re: Kim jest ivica? 16.04.04, 13:19
      to przydupas miłościwie panującego prezydenta,który nie odróżnia bajek
      żydowskich od prawdy....
    • ivica Re: Kim jest ivica? 16.04.04, 13:36
      #Kasia która właśnie walczy z trojanem i nie moze chwilowo udzielac sie na forum pragnie zakomunikowac iz mnie zna i tu posluze sie cytatem "zna.. nawet osobiscie.. i fajny koles z niego"

:P
      • Gość: peh Re: Kim jest ivica? IP: *.tvgawex.pl 16.04.04, 14:31
        zgadzam sie ze ivica ma czasem smieszne poglądy ale chcetnie bym sie z nim
        spotkal i pogadal.
        • Gość: to ja Re: Kim jest ivica? IP: 217.153.197.* 16.04.04, 16:00
          a ivica ma jakieś poglądy? raczej dość miałki koleżka...
          • cygne Re: Kim jest ivica? 16.04.04, 16:58

Cóż, ktoś musi podjąc sie tego obowiązku i uhonorować lussi odpowiedzią:))

Ivica - to facet, młody, (25-30), bardzo miły, w tajemnicy Ci powiem, ze ma
            niepokojąco intrygujace spojrzenie:)
            ale niestety ..(chyba trwale) zajęty, dodaję na wszelki wypadek, bo nie znam
            powodów Twojego zainteresowania.
            No i nad wyraz łagodny, cierpliwie znosi okazywanie antypatii przez niejakiego
            kinga i innych:) Jednak osób darzących go sympatią jest więcej.
            Ja go bardzo lubię.
            Nic więcej, jako o anonimowym forumowiczu powiedzieć Ci nie mogę.

pozdrawiam, masz jeszcze jakies pytania?
            :))
            • t.king Re: Kim jest ivica? 16.04.04, 20:11
              cygne napisała:

> No i nad wyraz łagodny, cierpliwie znosi okazywanie antypatii przez
              niejakiego
              > kinga i innych:) Jednak osób darzących go sympatią jest więcej.

dementuje:ja bardzo lubie ivice !
              im więcej takich jak on,tym ja jestem mądrzejszy !!!
              • vviosna Re: Kim jest ivica? 16.04.04, 21:43
                hyhy
                to moze ja sie wypowiem nt ivicy?
                zdewocialy koles, ktory rozpaczliwie szuka autorytetow, niestety trafiaja mu
                sie jedynie takie 'rodzynki' jak cyge ;)
                iica jet mocno ograniczony intelektualnie, ale to juz pewnie, droga lussi,
                zauwazylas
                poza tym ivica jest chamem i prostakiem, wyzywa kobiety od szmat itp
                aaa... do tego jest strasznie upierdliwy... i niepewny siebie...
                troche przeze mnie przemawia antypatia do tego chloptasia, antypatia jednakowoz
                wywolana jego, co tu owijac w bawelne - glupotą..
                • zbuntowany_kaloryfer Re: Kim jest ivica? 17.04.04, 00:55
                  vviosna napisała:

"poza tym ivica jest chamem i prostakiem, wyzywa kobiety od szmat itp"

nie kobiety tylko szmate wiosne.
                  to powazna roznica.
                  nie klam wiec szmato.
                  hy hy.
                  • vviosna Re: Kim jest ivica? 17.04.04, 01:17
                    to powyzsze napisal alfons tyciarek hyhy
                    przesilenie mija?
                    • artysta_nazywany_kiedys_zinekk Re: Kim jest ivica? 17.04.04, 01:37
                      Mnie wychowano tak,ze nie przychodzi mi na mysl pojecie Szmata w stosunku do
                      zadnej kobiety.W swym zyciu miałem bardziej bolesne sprawy niz ujawnienie
                      danych ,lub zawiedziona miłosc.Ale Szmatą nikogo nie nazywałem. Tak juz
                      widocznie mam.

Szmata kojarzy mi sie jedynie z czyms do mycia podłogi.

Nigdy chyba nie zrozumiem,dlaczego nazywa sie dziewczyne szmata-mimo wiedzy
                      jaka posiadam dlaczego tak sie obecnie dzieje.

Rozumiem nierozumiejac i wracam do kwarty ,kwinty i dominanty nonowej.
                      • vviosna Re: Kim jest ivica? 17.04.04, 01:41
                        > Rozumiem nierozumiejac i wracam do kwarty ,kwinty i dominanty nonowej.
                        wyobraz sobie, ze jeszcze pamietam, szto eto? ;))
                        • bkssasiad Do VVIOSNY 17.04.04, 02:02
                          W takim razie który składnik się opuszcza w D9? :-)))))))))))0
                          • vviosna Re: Do VVIOSNY 17.04.04, 02:06
                            o dziza, ale mnie zabiles teraz ;))

7 lat temu bym Ci to wyspiewala ;))
                            mysle, mysle...
                            tercja, sekunda wielka, tercja mala, tercja wielka bodajze... co sie, do jasnej
                            ciasnej, opuszcza... ?????????????
                            ;)
                            NIE PAMIETAM! ;))))
                            • bkssasiad Re: Do VVIOSNY 17.04.04, 02:24
                              Pudło! Kwintę ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                              • vviosna Re: Do VVIOSNY 17.04.04, 16:20
                                byly sobie swinki trzy ;)
                    • zbuntowany_kaloryfer Re: Kim jest ivica? 17.04.04, 01:40
                      vviosna napisała:

> to powyzsze napisal alfons tyciarek hyhy
                      > przesilenie mija?

nie. malo kto zreszta lubi i toleruje zdziwaczale (w innym sensie- nie od
                      zdziwaczenia)klamliwych szmat, na kazdym kroku rozmijajacych sie z prawda.
                      oto wiec nagroda-sprostowanie.

czyli to nie jest tak,ze jedna osoba (ivica)wyzywa kobiety od szmat,lecz troche
                      inaczej-> kilka osob okresla cie jako szmate.
                      oto jest prawda.
                      • vviosna Re: Kim jest ivica? 17.04.04, 01:43
                        te kilka osob to tyciarek i radosna gromadka jego nickow

ciebie zas, tyciarku, mnostwo osob okresla mianem nieudacznika i jeszcze paroma
                        inwektywami, z przytoczenia ktorych musze zrezygnawac, by sie nie znizyc do
                        twojego poziomu ;)
                        • zbuntowany_kaloryfer Re: Kim jest ivica? 17.04.04, 01:51
                          vviosna napisała:

> te kilka osob to tyciarek i radosna gromadka jego nickow
                          >
                          > ciebie zas, tyciarku, mnostwo osob okresla mianem nieudacznika i jeszcze
                          paroma
                          > inwektywami, z przytoczenia ktorych musze zrezygnawac, by sie nie znizyc do
                          > twojego poziomu ;)

-ciagle nie widze tu zadnego tyciarka.
                          ale rozumiem,ze chocby ivica i genuine to takze tyciarki.
                          biedactwo.

ciekawe czy aby wiecej osob nie nasmiewalo sie z twoich infantylnych strachow
                          przed dorosloscia i jej problemami.
                          kupa ludzi miala z tego polewke. i taka gula uwaza kogos moze uwazac za
                          nieudacznika ?
                          a niech uwaza :-)

hy hy hy

glupia,glupsza,qczi,wsn,angouelene.
                          • vviosna Re: Kim jest ivica? 17.04.04, 01:56
                            zbuntowany_kaloryfer napisał:
                            > ciekawe czy aby wiecej osob nie nasmiewalo sie z twoich infantylnych strachow
                            > przed dorosloscia i jej problemami.

o ja biedna, osamotniona w swoim 'strachu' przed dorosloscia ;))
                            jakie to infantylne, starac sie planowac przyszlosc, zamiast rzucic sie na
                            gleboka wode w wieku lat szesnastu, w wieku lat siedemnastu zostac mama, a
                            trzydziestu - babcia...

> kupa ludzi miala z tego polewke. i taka gula uwaza kogos moze uwazac za
                            > nieudacznika ?
                            > a niech uwaza :-)

no, nie tylko ta jedna gula cie za takowego uwaza. uwazaja cie za gule wszyscy
                            niedoszli pracodawcy, do ktorych pukasz, a ktorzy odprawiaja cie z kwitkiem... i
                            obrzydzeniem.

pozdrowienia od guly hehe
                            • zbuntowany_kaloryfer Re: Kim jest ivica? 17.04.04, 02:16
                              vviosna napisała:

> zbuntowany_kaloryfer napisał:
                              > > ciekawe czy aby wiecej osob nie nasmiewalo sie z twoich infantylnych strac
                              > how
                              > > przed dorosloscia i jej problemami.
                              >
                              > o ja biedna, osamotniona w swoim 'strachu' przed dorosloscia ;))
                              > jakie to infantylne, starac sie planowac przyszlosc, zamiast rzucic sie na
                              > gleboka wode w wieku lat szesnastu, w wieku lat siedemnastu zostac mama, a
                              > trzydziestu - babcia...

-taaak. doroslosc jest taka straszna.to dlatego dzisiaj dwudziestoparolatki
                              zachowuja sie jak szczeniary.od impry do impry.
                              na garnuszku mamusi i tatusia.
                              co to bedzie jak skonczy sie przechowalnia (trudno nazwac matematyke na AB
                              inaczej jak przechowalnia) na studiach ?

> > kupa ludzi miala z tego polewke. i taka gula uwaza kogos moze uwazac za
                              > > nieudacznika ?
                              > > a niech uwaza :-)
                              >
                              > no, nie tylko ta jedna gula cie za takowego uwaza. uwazaja cie za gule wszyscy
                              > niedoszli pracodawcy, do ktorych pukasz, a ktorzy odprawiaja cie z
                              kwitkiem...
                              > i
                              > obrzydzeniem.
                              >
                              > :))
                              > pozdrowienia od guly hehe
                              • vviosna Re: Kim jest ivica? 17.04.04, 16:29
                                "-taaak. doroslosc jest taka straszna.to dlatego dzisiaj dwudziestoparolatki
                                zachowuja sie jak szczeniary.od impry do impry."

imprezowanie oznaka szczeniactwa? haaaahahaha!
                                proponuje, tyciarku, zebys przeszedl sie ktoregos piatku 'na miasto', gdzie
                                bawia sie, oprocz studentow, przedtawiciele swiata polityki, szkolnictwa,
                                lekarze, dziennikarze, policjanci, biznesmeni, przedsiebiorcy, czesto - w tym
                                samym klubie. wszyscy oni - to szczeniacy? gratuluje pogladow. i wspolczuje -
                                glupoty.
                                • zbuntowany_kaloryfer Re: Kim jest ivica? 18.04.04, 09:33
                                  vviosna napisała:

> "-taaak. doroslosc jest taka straszna.to dlatego dzisiaj dwudziestoparolatki
                                  > zachowuja sie jak szczeniary.od impry do impry."

glupia gulo.rozszyfruje wiec specjalnie dla ciebie skomplikowany skrot
                                  myslowy "od impry do impry".
                                  jedyna ambicja,oznaka myslenia o swojej przyszlosci jest termin nastepnej
                                  impry .
                                  w najbardziej ekstremalnym przypadku zas: czy kupic sobie dezodorant fa czy
                                  spodnie od koreanczykow a moze rodzice doloza i da sie kupic cos firmowego ?
                                  bede wtedy taka piekna na nastepnej imprezie.

a teraz zajrzyj do slownika i poczytaj co pisza na temat hedonizmu.
                                  • vviosna Re: Kim jest ivica? 19.04.04, 10:32
                                    > jedyna ambicja,oznaka myslenia o swojej przyszlosci jest termin nastepnej
                                    > impry .

a to na jakiej podstawie wydedukowales ;)

> w najbardziej ekstremalnym przypadku zas: czy kupic sobie dezodorant fa

dezodorant od kilku lat ten sam - avon, wec ie ma nad czym sie zastanawic ;)

> czy spodnie od koreanczykow a moze rodzice doloza i da sie kupic cos
                                    firmowego ?

nigdy nie kupilam nic od koreanczykow ;)
                                    poza tym od dbrych kilku lat odziewam i zaopatruje w artykuly drogeryjne sie
                                    sama, z wlasnych, ciezko zarobionych pieniedzy ;)
                                    choc dodam, ze spodniczka, ktora dzis zaloze, kosztowala okolo 12 zl ;)) czyli
                                    3 $ na kleransie ;)))))))

> bede wtedy taka piekna na nastepnej imprezie.

zawsze jestem piekna ;)

> a teraz zajrzyj do slownika i poczytaj co pisza na temat hedonizmu

cale spoleczenstwo nasze ochane staje sie coraz bardziej hedonistyczne, fakt ;)
                                    a z wspolczesna: konsumpcjonizm postepuje ;))
                            • ivica Re: Kim jest ivica? 17.04.04, 09:43
                              vviosna napisała:

> zbuntowany_kaloryfer napisał:
                              > > ciekawe czy aby wiecej osob nie nasmiewalo sie z twoich infantylnych strac
                              > how
                              > > przed dorosloscia i jej problemami.
                              >
                              > o ja biedna, osamotniona w swoim 'strachu' przed dorosloscia ;))
                              > jakie to infantylne, starac sie planowac przyszlosc, zamiast rzucic sie na
                              > gleboka wode w wieku lat szesnastu, w wieku lat siedemnastu zostac mama, a
                              > trzydziestu - babcia...
                              >
                              > > kupa ludzi miala z tego polewke. i taka gula uwaza kogos moze uwazac za
                              > > nieudacznika ?
                              > > a niech uwaza :-)
                              >
                              > no, nie tylko ta jedna gula cie za takowego uwaza. uwazaja cie za gule wszyscy
                              > niedoszli pracodawcy, do ktorych pukasz, a ktorzy odprawiaja cie z kwitkiem...
                              > i
                              > obrzydzeniem.
                              >
                              > :))
                              > pozdrowienia od guly hehe

napisala osoba ktora ma sie za dorosla bo teoretycznie mogla by miec piatke dzieci.....
                        • lokator Re: Kim jest ivica? 17.04.04, 07:54
                          vviosna napisała:

> te kilka osob to tyciarek i radosna gromadka jego nickow
                          >
                          > ciebie zas, tyciarku, mnostwo osob okresla mianem nieudacznika i jeszcze
                          paroma
                          > inwektywami, z przytoczenia ktorych musze zrezygnawac, by sie nie znizyc do
                          > twojego poziomu ;)

Ja nie jestem nickiem tyciarka.
                          • ivica Re: Kim jest ivica? 17.04.04, 09:44
                            lokator napisał:

> vviosna napisała:
                            >
                            > > te kilka osob to tyciarek i radosna gromadka jego nickow
                            > >
                            > > ciebie zas, tyciarku, mnostwo osob okresla mianem nieudacznika i jeszcze
                            > paroma
                            > > inwektywami, z przytoczenia ktorych musze zrezygnawac, by sie nie znizyc d
                            > o
                            > > twojego poziomu ;)
                            >
                            > Ja nie jestem nickiem tyciarka.

tak ci ssie tylko zdaje lokatorze. Zaraz sie qczi obudzi i ci wmowi iz jednak jestes

pzdr.
                          • vviosna Re: Kim jest ivica? 17.04.04, 16:32
                            lokator napisał:

> vviosna napisała:
                            >
                            > > te kilka osob to tyciarek i radosna gromadka jego nickow
                            > >
                            > > ciebie zas, tyciarku, mnostwo osob okresla mianem nieudacznika i jeszcze
                            > paroma
                            > > inwektywami, z przytoczenia ktorych musze zrezygnawac, by sie nie znizyc d
                            > o
                            > > twojego poziomu ;)
                            >
                            > Ja nie jestem nickiem tyciarka.

przekazujemy szmaciane pozdrowionka, szczegolnie serdecznie pozdrawia cie Ted.
                      • Gość: Ted® Re: Kim jest ivica? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 02:12
                        zbuntowany_kaloryfer nakapał:

>
                        > czyli to nie jest tak,ze jedna osoba (ivica)wyzywa kobiety od szmat,lecz troche
                        >
                        > inaczej-> kilka osob okresla cie jako szmate.
                        > oto jest prawda.
                        >

zaprawde, powiadam ci synu, bladzisz
                        czymze jest bowiem swiadectwo kilku mialkich osob wobec stwierdzenia samego
                        boga, ktory napisal o sobie "jestem klamliwa szmata", tys wszak jest ktory jest

o salve, boski
                        • zbuntowany_kaloryfer Re: Kim jest ivica? 17.04.04, 02:27
                          Gość portalu: Ted® napisał(a):

> zbuntowany_kaloryfer nakapał:
                          >
                          >
                          > >
                          > > czyli to nie jest tak,ze jedna osoba (ivica)wyzywa kobiety od szmat,lecz t
                          > roche
                          > >
                          > > inaczej-> kilka osob okresla cie jako szmate.
                          > > oto jest prawda.
                          > >
                          >
                          > zaprawde, powiadam ci synu, bladzisz
                          > czymze jest bowiem swiadectwo kilku mialkich osob wobec stwierdzenia samego
                          > boga, ktory napisal o sobie "jestem klamliwa szmata", tys wszak jest ktory
                          jest
                          >
                          > o salve, boski

qczi tak gdzies pisala o sobie?
                          to mozliwe.
                          jest tak glupia ze czasem sprawia wrazenie ze nie wie co pisze.
                          ale ona raczej to nie synu, tylko córko.
                          no wlasnie czy tatus daje klapski na golom pupkem ?

zreszta nie. nic nie pisz nie chce wiedziec. oblecha.
                        • ivica Re: Kim jest ivica? 17.04.04, 09:45
                          Gość portalu: Ted? napisał(a):

> zbuntowany_kaloryfer nakapał:
                          >
                          >
                          > >
                          > > czyli to nie jest tak,ze jedna osoba (ivica)wyzywa kobiety od szmat,lecz t
                          > roche
                          > >
                          > > inaczej-> kilka osob okresla cie jako szmate.
                          > > oto jest prawda.
                          > >
                          >
                          > zaprawde, powiadam ci synu, bladzisz
                          > czymze jest bowiem swiadectwo kilku mialkich osob wobec stwierdzenia samego
                          > boga, ktory napisal o sobie "jestem klamliwa szmata", tys wszak jest ktory jest
                          >
                          > o salve, boski

z tego co pamietam to boski jest tylko Wiech :PP
                          • vviosna Re: Kim jest ivica? 17.04.04, 12:14
                            ivico, mnie masz blizszej rodziny? nie zauwazyles, ze Ted cie olewa? a to
                            dlatego, ze toba gardzi, padalcu
                            • ivica Re: Kim jest ivica? 17.04.04, 12:17
                              prosil cie ktos o wierda...... sie ??
                            • zbuntowany_kaloryfer Re: Kim jest ivica? 17.04.04, 12:25
                              vviosna napisała:

> ivico, mnie masz blizszej rodziny? nie zauwazyles, ze Ted cie olewa? a to
                              > dlatego, ze toba gardzi, padalcu
                              >

chcialbym zeby i mna pogardzil. ale niestety to ja nim gardze (i obiektem jego
                              wzruszen) stad taki zly zawsze wpada z boczku w rozkroczku :-)
                              • vviosna Re: Kim jest ivica? 17.04.04, 15:16
                                toba tez gardzi, tyciarku ;)
                                wiecej - gardzil tez toba wtedy, gdy do niego przylaziles trzy razy w tygodniu i
                                zawracales mu tylek, mimo ze cie nikt nie zapraszal
                                bo jestes, tyciarku, upierdliwy
                                i glupi
                                i jeszcze, zanim zdradziles teda, on juz mi mowil, ze nie potrafilby ci zaufac
                                i popatrz - mial racje
                                • ivica Re: Kim jest ivica? 17.04.04, 15:39
                                  o papuga znowu pie... trzy po trzy
                                • zbuntowany_kaloryfer Re: Kim jest ivica? 18.04.04, 09:36
                                  vviosna napisała:

> toba tez gardzi, tyciarku ;)
                                  > wiecej - gardzil tez toba wtedy, gdy do niego przylaziles trzy razy w
                                  tygodniu
                                  > i
                                  > zawracales mu tylek, mimo ze cie nikt nie zapraszal
                                  > bo jestes, tyciarku, upierdliwy
                                  > i glupi
                                  > i jeszcze, zanim zdradziles teda, on juz mi mowil, ze nie potrafilby ci zaufac
                                  > i popatrz - mial racje

a w Roswell wyladowali kosmici.
                                  skarbie przestan juz wytezac swoj cienki mozdzek bo smiech na sali.
                  • Gość: Ted® Re: Kim jest ivica? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 01:40
                    zbuntowany_kaloryfer nakapał: [...]

jak z klamliwej szmaty zrobic kaloryfer?

zadanie dla architekta
                    trudne? niemozliwe
                    • zbuntowany_kaloryfer Re: Kim jest ivica? 17.04.04, 01:44
                      Gość portalu: Ted® napisał(a):

> jak z klamliwej szmaty zrobic kaloryfer?
                      >
                      > zadanie dla architekta
                      > trudne? niemozliwe

jak z wylinialego kurdupla zrobic buhaja rozplodowego?
                      da sie to wyczytac w odpisach od podatkow ?
                      • vviosna Re: Kim jest ivica? 17.04.04, 01:47

> jak z wylinialego kurdupla zrobic buhaja rozplodowego?
                        > da sie to wyczytac w odpisach od podatkow ?

niestety, nie uda ci sie to, na zawsze pozostaniesz impotentem... ale mozna z
                        tym jakos zyc, zawsze mozesz pielic ogrodek ;))
                        hhy
                        • zbuntowany_kaloryfer Re: Kim jest ivica? 17.04.04, 02:03
                          vviosna napisała:

> niestety, nie uda ci sie to, na zawsze pozostaniesz impotentem... ale mozna z
                          > tym jakos zyc, zawsze mozesz pielic ogrodek ;))
                          > hhy
                          >

no tak,ale chyba odchodzimy od miejsca ktore mnie zainteresowalo.
                          czyli od tego w ktorym pokazalas ze jestes qczi klamliwa szmatą-
                          co nalezalo udowodnic i zostalo udowodnione po raz kolejny.

darmowa porada:
                          staraj sie na przyszlosc krazyc blizej prawdy bo coraz trudniej uwierzyc
                          w twoje wizje na temat wiekszosci i mniejszosci, udacznictwa i nieudacznictwa.

hy hy.
                          • vviosna Re: Kim jest ivica? 17.04.04, 02:07
                            hehe, boli, co??
                            tyciutki, idz spac, bo juz ci sie coraz gorzej literki sklada... strzelasz sobie
                            samogola jednego za drugi...
                            • zbuntowany_kaloryfer Re: Kim jest ivica? 17.04.04, 02:21
                              vviosna napisała:

> hehe, boli, co??
                              > tyciutki, idz spac, bo juz ci sie coraz gorzej literki sklada... strzelasz
                              sobi
                              > e
                              > samogola jednego za drugi...

kaloryferka boli ze smiechu.
                              to niesamowite ze takie szmaty maja sie za tak godne osoby i sa tak oburzone
                              jak ktos sie zwraca do nich po imieniu (per szmata).
                              sa wtedy tak oburzone, ze chetnie korzystaja z szerokiego wachlarza klamstw na
                              temat danej osoby.
                              zupelnie przy tym nie widza jak w swej szmatlawosci sie przy tym pograzaja.

to takie zabawne.
                              • cygne Re: Kto jest kto?:))) 17.04.04, 13:13

> vviosna napisała:
                                >
                                > > hehe, boli, co??
                                > > tyciutki, idz spac, bo juz ci sie coraz gorzej literki sklada... strzelasz
                                > sobie
                                > > samogola jednego za drugi...
                                >
                                > kaloryferka boli ze smiechu.
                                > to niesamowite ze takie szmaty maja sie za tak godne osoby i sa tak oburzone
                                > jak ktos sie zwraca do nich po imieniu (per szmata).
                                > sa wtedy tak oburzone, ze chetnie korzystaja z szerokiego wachlarza klamstw
                                na temat danej osoby.
                                > zupelnie przy tym nie widza jak w swej szmatlawosci sie przy tym pograzaja.
                                > to takie zabawne.

Oj kaloryferku:) widzą jak sie pogrążaja, tylko sie do tego nie przyznają i
                                zamiast sami wydostac sie z brudu w ktore wpadli próbują bronic sie poprzez
                                wciągniecie w to innych. Stąd biora sie qucine i tedzine ataki na nas.
                                Ona stwierdza, ze Ty jestes impotentem, a ja niedouczona, nieobyta i mysli, ze
                                przez jej stwierdzenie TO staje się faktem, więc doraźnie ją to zadowala:))
                                Tak samo jak ją zadowala tutaj stwierdzenie, ze wszyscy jej znajomi myślą o
                                niej w samych syperlatywach, podczas gdy o Tobie, mnie, czy Ivicy bliżej
                                nieokreslone osoby maja takie samo zdanie jak ona, czyli jak najgorsze.
                                Tymczasem na nasze życie skladają sie pewne relne FAKTY, a nie opinie innych.
                                A jakie one są? Ano takie, że mamy swoje rodziny, dzieci, zony, męzów
                                i...koniec.
                                A jakie fakty skladają sie na życie qczi?
                                hehe
                                Znerwicowana panienka, która miała aż takie powodzenie i do tego stopnia
                                błyszczy urodą, intelektem i w ogóle, że jej zyciem prywatnym stało sie w
                                wiekszej części forum internetowe i poznany na nim starszawy, żonaty facet,
                                rozreklamowała, roztrąbiła o swoim mężczyźnie i związku wszem i wobec uznając
                                to widocznie za wielki sukces.

Pewne opinie o niej na podstawie własnie tych FAKTÓW się zrodziły, nie z
                                fantazji innych..

pozdr.
                                • vviosna Re: Kto jest kto?:))) 17.04.04, 15:08
                                  tak, cygi, forum internetowe to moje zycie, ach!...
                                  mam zeza, jestem gruba, znerwicowana gula, ktora chodzi po ulicach z kartonie na
                                  glowie ;)))))
                                  nie mam zadnych znajomych i jestem czeladnikiem (juz od czterech lat) ;)
                                  a najgorsze jest to, ze sie przyjaznie z kolesiem, ktorego ty staralas sie
                                  poderwac, na co sa DOWODY, gledzac cos o nieudanym swoim malzenstwie ;) i
                                  starajac sie go... no, sama sobie dopowiedz, co ;)
                                  • cygne Re: Kto jest kto?:))) 17.04.04, 22:25
                                    vviosna napisała:

> tak, cygi, forum internetowe to moje zycie, ach!...
                                    > mam zeza, jestem gruba, znerwicowana gula, ktora chodzi po ulicach z kartonie
                                    n
                                    > a
                                    > glowie ;)))))
                                    > nie mam zadnych znajomych i jestem czeladnikiem (juz od czterech lat) ;)
                                    > a najgorsze jest to, ze sie przyjaznie z kolesiem, ktorego ty staralas sie
                                    > poderwac, na co sa DOWODY, gledzac cos o nieudanym swoim malzenstwie ;) i
                                    > starajac sie go... no, sama sobie dopowiedz, co ;)

oj biedna mała qczi
                                    o jakiej przyjaźni mowisz? z niejakim nickiem tadeusz.matyas?
                                    no to dowody to ja mam, o nieudanym małzenstwie w/w i staraniach tego no...
                                    hehe
                                    jak to nortia niedawno napisała? zarywane noce, hołdy, kwiaty, wiersze..??
                                    do ilu razy sztuka???

masz czego ktoś inny nie chciał
                                    jakaś ty głupia
                                    • vviosna Re: Kto jest kto?:))) 17.04.04, 22:31
                                      poki co, cygulek, to ty przejawiasz podrecnikowe oznaki zazdrosci ;)
                                      ty do niego wysylalas zalosne mejle, skamlac o kilka slow uwagi ;)
                                      ty nagabywalas go natretnie upominajac sie i dopraszajac o wsparcie, jakiego
                                      Ted udziela mi
                                      to ty wlamalas sie do skrzynki pocztwej empucego myslac, ze to skrzynka Teda ;)
                                      to ty czynilas mu wyznania, ktore nie przystoja mezatce
                                      no coz... zachowaj resztki godnosci i nie ciagnij tego tematu, jesli nie
                                      chcesz, bym zacytowala, co Ted o tobie powiedzial. bylo to krotkie i dosadne.
                                      a moze: zerwalem z nia znajomosc wewrzesniu, bo to wsciekla suka, ktora caly
                                      czas sie mnie czepiala ;)
                                      pozdrawiam ;))
                                      a, jeszcze pare rzeczy powiedzial, moze przytocze, jeli ladnie poprosisz ;))
                                      • cygne Re: Kto jest kto?:))) 17.04.04, 22:39
                                        vviosna napisała:

> poki co, cygulek, to ty przejawiasz podrecnikowe oznaki zazdrosci ;)
                                        > ty do niego wysylalas zalosne mejle, skamlac o kilka slow uwagi ;)
                                        > ty nagabywalas go natretnie upominajac sie i dopraszajac o wsparcie, jakiego
                                        > Ted udziela mi
                                        > to ty wlamalas sie do skrzynki pocztwej empucego myslac, ze to skrzynka
                                        Teda ;)
                                        > to ty czynilas mu wyznania, ktore nie przystoja mezatce
                                        > no coz... zachowaj resztki godnosci i nie ciagnij tego tematu, jesli nie
                                        > chcesz, bym zacytowala, co Ted o tobie powiedzial. bylo to krotkie i dosadne.
                                        > a moze: zerwalem z nia znajomosc wewrzesniu, bo to wsciekla suka, ktora caly
                                        > czas sie mnie czepiala ;)
                                        > pozdrawiam ;))
                                        > a, jeszcze pare rzeczy powiedzial, moze przytocze, jeli ladnie poprosisz ;))

a skad ty wiesz ze ja jestem mezatką ????

niczego nie musisz mi przytaczac, ja mam cale archiwum słow - maile, gg, SMS
                                        wysylanych na interię z pewnego nr..(IDEA)
                                        to co ty masz na ten temat do powiedzenia MNIE NIE INTERESUJE
                                        a to ze milcze, coż ... mam litośc

jakas ty głupia
                                        • cygne Re: Kto jest kto?:))) 17.04.04, 22:55
                                          cygne napisała:

> a skad ty wiesz ze ja jestem mezatką ????
                                          >
                                          > niczego nie musisz mi przytaczac, ja mam cale archiwum słow - maile, gg, SMS
                                          > wysylanych na interię z pewnego nr..(IDEA)
                                          > to co ty masz na ten temat do powiedzenia MNIE NIE INTERESUJE
                                          > a to ze milcze, coż ... mam litośc
                                          >
                                          >
                                          > jakas ty głupia

jakbys nie była taka głupia to bym Cie zaprosiła (jak będziesz w miescie
                                          Toruniu i Ci pokazała)
                                          przez babską solidarność
                                          hehe
                                          • t.king Re: Kto jest kto?:))) 17.04.04, 23:11
                                            nie byłoby przyjemniej jakbyś mi pokazała???
                                          • vviosna Re: Kto jest kto?:))) 17.04.04, 23:58
                                            cygne napisała: >
                                            > > a skad ty wiesz ze ja jestem mezatką ????

juz nie? gratulacje ;) jesli jeszcze - tym bardziej gratulacje ;)

> > niczego nie musisz mi przytaczac, ja mam cale archiwum słow - maile, gg, S
                                            > MS> > wysylanych na interię z pewnego nr..(IDEA)

ciekawe, kto dostal wiecej tych smsow... z tym, ze ja ich nie zachowuje, wiesz,
                                            musze miec miejsce na nastepne ;))
                                            wesole jest zas to, ze z taka naboznoscia przechowujesz mejle, smsy, gg od
                                            Teda... ustawilas sobie juz gdzies jego oltarzyk? sluze pomoca w kwestii
                                            podeslania aktualnych zdjec, takze tych beze mnie ;))
                                            a moze moje tez chcesz?

> > to co ty masz na ten temat do powiedzenia MNIE NIE INTERESUJE
                                            > > a to ze milcze, coż ... mam litośc

tia... milczysz, poki nie mowi sie o Tedziku lub poki Tedzik czegos nie mowi
                                            hihi ;]

> > jakas ty głupia

mozliwe. niemniej jednak madrzejsza od ciebie ;)

> jakbys nie była taka głupia to bym Cie zaprosiła (jak będziesz w miescie
                                            > Toruniu i Ci pokazała)
                                            > przez babską solidarność

ja podtrzymuje chec spotkania z toba. pierozki, herbatka - co ty na to?
                                            a jak mnie juz ciekawosc calkowicie zezre, to wiesz, dwa dni i...
                                            koszt: 100 zl. tyle kosztuje klonowa 8/12 ;)
                                            • #kasia Re: Kto jest kto?:))) 18.04.04, 08:39
                                              "ciekawe, kto dostal wiecej tych smsow... z tym, ze ja ich nie zachowuje,
                                              wiesz,
                                              musze miec miejsce na nastepne ;))
                                              wesole jest zas to, ze z taka naboznoscia przechowujesz mejle, smsy, gg od
                                              Teda... ustawilas sobie juz gdzies jego oltarzyk? sluze pomoca w kwestii
                                              podeslania aktualnych zdjec, takze tych beze mnie ;))
                                              a moze moje tez chcesz?"

oj, to dobre jest :)
                                              • cygne Re: Kto jest kto?:))) 18.04.04, 13:44
                                                #kasia napisała:

> "ciekawe, kto dostal wiecej tych smsow... z tym, ze ja ich nie zachowuje,
                                                > wiesz,
                                                > musze miec miejsce na nastepne ;))
                                                > wesole jest zas to, ze z taka naboznoscia przechowujesz mejle, smsy, gg od
                                                > Teda... ustawilas sobie juz gdzies jego oltarzyk? sluze pomoca w kwestii
                                                > podeslania aktualnych zdjec, takze tych beze mnie ;))
                                                > a moze moje tez chcesz?"
                                                >
                                                >
                                                > oj, to dobre jest :)

Dobrze Ci sie śmiać, chyba pójdę w ślady innych i opuszcze to forum, bo ilez
                                                można sie opędzać od nawiedzonej idiotki?
                                                Aha
                                                Juz niektorzy mnie pytali - Klonowa to nie jest mój adres; ted zna tylko moje
                                                imie, zreszta czy ono jest moje tez nie ma pewności, tak jak co do tego kiedy
                                                kto naciskał na klawisze:))
                                                No a za co na Klonowej płaci się 100 zł tez nie wiem, a w ogole gdzie ta ulica
                                                jest w bydzi, czy Toruniu tez nie wiem.
                                                • #kasia Re: Kto jest kto?:))) 18.04.04, 13:58
                                                  oj, cygne, ale podobno to Ty masz opsesje qczi :))))
                                                  i nie tylko Ty musisz sie opedzac :)

pozdrawiam i moze do zobaczenia 23 w Toruniu ;)
                                                • vviosna Re: Kto jest kto?:))) 18.04.04, 16:59
                                                  > No a za co na Klonowej płaci się 100 zł tez nie wiem, a w ogole gdzie ta
                                                  ulica
                                                  > jest w bydzi, czy Toruniu tez nie wiem.

nie na klonowej, a za klonowa, czy jaka ona by nie byla. ;)
                                                  dwa dni - mowi ci to cos?
                                                  • zbulwersowany Re: Kto jest kto?:))) 18.04.04, 23:18
                                                    vviosna napisała:

>
                                                    > nie na klonowej, a za klonowa, czy jaka ona by nie byla. ;)
                                                    > dwa dni - mowi ci to cos?

ejze brzydka panienka !
                                                    nie dajesz ludziom nawet przy niedzieli spokoju
                                                    skoro mowi ze nie wie gdzie klonowa to i nie wie co jest za klonowa
                                                    moj zawodowy "nos" cos mi mowi ze pustoglowa panienka zapuscic chcialaby sie w
                                                    zakazane rewiry... a jak jakas pani nie daj boze cos sobie zrobi to moze byc na
                                                    qucinke, kto to wie co za 100 zl mozna dzis kupic
                                                    nieladnie, nieladnie, raczke mozna sparzyc i nie dojsc do niczego:)

aaaa, ja sie chetnie z toba dziecko spotkam, daj tylko znak kiedy i gdzie.
                                                    pogadamy, ale ja obstaje tylko przy soczku i to ze slomka bo tak to mi sie nie
                                                    uleje, wiesz mam klopoty ruchowe.. no i zeby miejsce bylo na parterze z
                                                    podjazdem dla inwalidow bo w tym miesiacu tylko mozesz liczyc na moja obecnosc
                                                    (ja , czyli punkt 'e')
                                                    omowimy warunki otwarcia archiwów:)
                                                    To ponizej to taki cytacik z pewnego watku gdzie tedzik tak fuj sie zachowal
                                                    pamietasz na pewno dziecko.
                                                    no i na spotkanie nie bierz jego, oszczedź go kotku, szok moze przezyc i co
                                                    bedzie, a jaki wstyd ze pisal to i owo do faceta na wozku:)
                                                    w maju bedzie obowiazywal punkt "f" to bedzie mial tedzik na czym oko zawiesic
                                                    gdyby termin spotkania sie przesunąl:)
                                                    moze beda mogly przyjsc wszystkie

no to pa kucinko
                                                    do milego:))
                                                    --------------------
                                                    (..)
                                                    e/ sparalizowanym facetem siedzącym na wózku, z lecącą bokiem śliną,
                                                    wykazujacym zdolności aktorskie i odpowiednią fantazję.

f/czy jestem jedna, czy jest nas dwie, moze trzy, a może cztery jak WOLF
                                                    u Klossa i nadajemy w zalezności, która ma czas wolny od zajęć.""
                                                  • vviosna Re: Kto jest kto?:))) 19.04.04, 00:50
                                                    >zakazane rewiry... a jak jakas pani nie daj boze cos sobie zrobi to moze byc
                                                    >na qucinke, kto to wie co za 100 zl mozna dzis kupic

napisalam stowka, nie setka, czy tez piec setek ;)
                                                    papierek za papierek, a dokladniej liscik, niekoniecznie papierowy, taki z
                                                    naglowkiem, niekoniecznie widocznym, co nie znaczy, ze nie do odczytania
                                                    a taki naglowek, uuu, no i wlasnie ta stowka za intepretacje naglowka ;)
                                                    nie mylic z zaglowkiem czy wglowkiem, bo to nie za stowke, lecz polowke ;)
                                                  • zbulwersowany Re: Kto jest kto?:))) 19.04.04, 20:06
                                                    vviosna napisała:

> napisalam stowka, nie setka, czy tez piec setek ;)
                                                    > papierek za papierek, a dokladniej liscik, niekoniecznie papierowy, taki z
                                                    > naglowkiem, niekoniecznie widocznym, co nie znaczy, ze nie do odczytania

łoj a u nas to sa papierki w rolkach a jakze z naglowkami ale zaledwie
                                                    po 30-50 gr
                                                    czytaj ucz sie i pracuj a dojdziesz do celu
                                                    powodzenia
                                                  • vviosna Re: Kto jest kto?:))) 19.04.04, 12:19
                                                    to kiedy to spotkanie?
                                                  • zbulwersowany Re: Kto jest kto?:))) 19.04.04, 20:10
                                                    vviosna napisała:

> to kiedy to spotkanie?

a z kim chcesz sie dziecko spotkac i w jakim celu, konkrety prosimy
                                                    no bo jesli chcialabys dziecko poznac cygne to oczywiscie jej nigdy nie poznasz,
                                                    bo ona nie ma na to ochoty
                                                    ale w inych sprawach to i owszem mozemy ja zastapic
                                                    zgodnie z grafikiem
                                                    mamy wszelkie pelnomocnictwa:))
                                                  • vviosna Re: Kto jest kto?:))) 19.04.04, 20:14
                                                    cel: soczek
                                                    grafik: ?
                                                    konkrety: inicjatywe pozostawiam tobie
                                                  • zbulwersowany Re: Kto jest kto?:))) 19.04.04, 20:29
                                                    vviosna napisała:

> cel: soczek
                                                    > grafik: ?
                                                  • vviosna Re: Kto jest kto?:))) 19.04.04, 20:37
                                                    a wiesz, sloneczko, ze nie trzeba sprawdzac ip w gg tylko inaczej zupelnie,
                                                    sprawdzajac po prostu, z jakim komputerem jest sie polaczonym? niech ci to
                                                    wytlumaczy ktos, kto sie na tym lepiej zna, niz ty
                                                  • zbulwersowany Re: Kto jest kto?:))) 19.04.04, 20:59
                                                    vviosna napisała:

> a wiesz, sloneczko, ze nie trzeba sprawdzac ip w gg tylko inaczej zupelnie,
                                                    > sprawdzajac po prostu, z jakim komputerem jest sie polaczonym? niech ci to
                                                    > wytlumaczy ktos, kto sie na tym lepiej zna, niz

hehe
                                                    ja wiem
                                                    przeciez nie o tym mowa, tylko wlasnie o roznych miejscach
                                                    przeczytaj jeszcze raz nie chce mi sie juz tlumaczyc
                                                    gubi cie nadmierna pewnosc siebie
                                                    teraz jestes pewna ze wiesz z kim gadasz
                                                    praca zespolowa to dobry wynalazek:)
                                                    no ale rob co chcesz nam to juz rybka
                                                    wszystko zrobilo sie takie nudne
                                                    ale spotkac sie oczywiscie mozemy
                                                    pozyjemy zobaczymy
                                                    dobranoc
                                                  • angoulene Re: Kto jest kto?:))) 20.04.04, 00:48
                                                    kilka mejli bylo z tego samego ip
                                                  • ivica Re: Kto jest kto?:))) 20.04.04, 13:19
                                                    a przyjdziesz osobiscie czy przysles tedzika jak z MIsiem ??
                                                  • vviosna Re: Kto jest kto?:))) 20.04.04, 16:13
                                                    z misiem spotkalam sie osobiscie
                                            • #kasia oj zapomnialam.. 18.04.04, 08:40
                                              ale z Was niedobrzy ludzie.. zepsuliscie watek.. a mial byc o Ivice!!
                                              • Gość: Ted® Re: oj zapomnialam.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 10:52
                                                #kasia napisała:

> ale z Was niedobrzy ludzie.. zepsuliscie watek.. a mial byc o Ivice!!

napisac 80 postow o niczym? e, to juz lepiej o dupie maryni
                                                a marynia ..., moze innym razem :)))
                                                • ivica Re: oj zapomnialam.. 18.04.04, 11:01

jesli juz chciales byc chamski i probowac mi dowalic to powinienes naspisac O NIKIM a nie O NICZYM
                                                  • Gość: Ted® Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 11:16
                                                    .
                                                  • ivica Re: ... 18.04.04, 11:47
                                                    a rob sobie co chcesz...
                                                  • Gość: Ted® Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 12:22
                                                    ivica napisał:

> a rob sobie co chcesz...
                                                    >

dziekuje bardzo
                                                    skad ten gwaltowny atak samokrytyki?

---
                                                    dum spiro esperal
                      • Gość: Ted® Re: Kim jest ivica? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 01:52

> Gość portalu: Ted® napisał(a):

> > jak z klamliwej szmaty zrobic kaloryfer?
                        > >
                        > > zadanie dla architekta
                        > > trudne? niemozliwe
                        >
                        > jak z wylinialego kurdupla zrobic buhaja rozplodowego?
                        > da sie to wyczytac w odpisach od podatkow ?

to nie bylo mile z mojej strony, arku, ze przypominam ci twoje wlasne
                        stwierdzenie na swoj temat, ze jestes klamliwa szmata
                        przepraszam i jednoczesnie dziekuje za komplement
                    • vviosna Re: Kim jest ivica? 17.04.04, 01:45
                      nasz kiepski architekcina myslal, ze znalazl sposob - zienil nick ;)
                      ale pozostal juz na zawsze klamliwa szmata - jak zreszta sam siebie okreslil ;))
                • ivica Re: Kim jest ivica? 17.04.04, 08:07
                  cóz głupiutka parafrazując kinga
                  ---------------------------------------------------------

im więcej takich jak ty, tym ja jestem mądrzejszy !!!
    • Gość: Madziara Re: Kim jest ivica? IP: *.man.bydgoszcz.pl 16.04.04, 17:24
      a ja znam Madziarę - miła, sympatyczna, z poczuciem humoru, zapracowana,
      wszelako uzdolniona, piękna, pomocna, oczytana, kompromisowa, lubiąca dobrze
      zjeść, a czasami nawet wypić :) i bardzo skromna - same superlatywy!

na forum od niedawna ale chyba juz zakorzeniona
      • santiago78 Re: Kim jest ivica? 16.04.04, 18:10
        a ja znam niejakiego santiago - miły, sympatyczny, z poczuciem humoru,
        zapracowany, wszelako uzdolniony, przystojny, pomocny, oczytany,
        bezkompromisowy, lubiąca dobrze wypić, a czasami nawet zjeść :) i bardzo
        skromny - same superlatywy!
        na forum od niedawna ale chyba juz zakorzeniony
        (zawsze w pobliżu madziary)

:-)
        • Gość: ... Re: Kim jest ivica? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.04.04, 19:09
          nie ma jak to własna inwencja i ctrl c....

w dodatku z bykiem.....

porażka!
          • Gość: cygne Re: Kim jest ivica? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.04, 19:18
            Gość portalu: ... napisał(a):

> nie ma jak to własna inwencja i ctrl c....
            >
            > w dodatku z bykiem.....
            >
            > porażka!

nie ma jak to genialne poczucie humoru..
            szkoda, ze nie wiemy kto za tymi kropkami sie kryje :)

porazka!

• l_jane Re: Kim jest ivica? 16.04.04, 19:31
              ;)

Btw. trzy kropki brzmią jakoś hmmm ubogo ;)
              Ktoś nam się wypalił?
              Niedobrze, oj, niedobrze ;)

• vviosna Re: Kim jest ivica? 16.04.04, 19:47
              Gość portalu: cygne napisał(a):

> Gość portalu: ... napisał(a):
              >
              > > nie ma jak to własna inwencja i ctrl c....
              > >
              > > w dodatku z bykiem.....
              > >
              > > porażka!

tak szukam tego byka i szukam, i jakos nie moge sie doszukac
              • lokator Kim jest wiosna? 16.04.04, 23:26
                vviosna napisała:

> Gość portalu: cygne napisał(a):
                >
                > > Gość portalu: ... napisał(a):
                > >
                > > > nie ma jak to własna inwencja i ctrl c....
                > > >
                > > > w dodatku z bykiem.....
                > > >
                > > > porażka!
                >
                > tak szukam tego byka i szukam, i jakos nie moge sie doszukac

Nie od dziś wiadomo, że jesteś powierzchowna...

==============================================================================
                Gość portalu: Madziara NAPISAŁA:

> a ja znam Madziarę - miła, sympatyczna.....
                > .....lubiąca dobrze zjeść,

santiago78 NAPISAŁ:

> a ja znam niejakiego santiago - miły, sympatyczny.....
                > .....lubiąca dobrze wypić,

==============================================================================
                • vviosna Re: Kim jest wiosna? 17.04.04, 02:03

"niejaki santiago - miły, sympatyczny, lubiąca dobrze wypić"

tia...
                  santiago - Ty dyslektyku!! ;))

btw
                  lokatorre - skad wiesz, ze to byk?
                  • lokator Re: Kim jest wiosna? 17.04.04, 07:59
                    vviosna napisała:

>
                    > "niejaki santiago - miły, sympatyczny, lubiąca dobrze wypić"
                    >
                    > tia...
                    > santiago - Ty dyslektyku!! ;))
                    >
                    > btw
                    > lokatorre - skad wiesz, ze to byk?

Byk jest. Przy założeniu, że można być tylko jedną płcią. To naprawdę proste.
                    Nie powinno wymagać specjalnego skupienia.

• zbuntowany_kaloryfer Re: Kim jest wiosna? 17.04.04, 10:42
                      > Byk jest. Przy założeniu, że można być tylko jedną płcią. To naprawdę proste.
                      > Nie powinno wymagać specjalnego skupienia.

a jednak u niektorych wymaga ;)
                      tak wielkiego,ze chocby i sie zes..li z wysilku i tak nic z tego nie wyniknie.
                      wiosnie trzeba czarno na bialym napisac,ze cala wypowiedz byla sformulowana
                      wrodzaju meskim liczby pojedynczej, tylko jeden czasownik "urwal sie" w rodzaju
                      zenskim.
                      widzisz wiosno jakie to proste ?
                      • santiago78 Re: Kim jest byk? 17.04.04, 12:50
                        ja w kwestyji formalnej
                        byk jaki jest kazdy widzi

a wszystko przez madziarę, w którą zapatrzon był ja głęboko, że musiało być
                        wybite "A" na wierzcha i w końcu, co by stało jak się stało wbrew insynuacyjom
                        co niektórych jakoby ja to nie ja...

mianowano mnie ortografem, dyslektykiem, a teraz? ;-)
                        • vviosna Re: Kim jest byk? 17.04.04, 14:58
                          >
                          > mianowano mnie ortografem, dyslektykiem, a teraz? ;-)

;)))
                          no wiesz, wstydzil bys sie takich bykow jak ten, ktory Ci wszyscy wypominaja ;))
                          dyslektyk jestes, co tu duzo gadac ;))
                          podro w sobotnie popoludnie ;)
        • Gość: Madziara Re: Kim jest ivica? IP: *.man.bydgoszcz.pl 16.04.04, 20:45
          niezły z nas duecik :)))
          gorąco pozdrawiam!
          • zbuntowany_kaloryfer Re: Kim jest ivica? 17.04.04, 10:48
            Gość portalu: Madziara napisał(a):

> niezły z nas duecik :)))
            > gorąco pozdrawiam!

to prawda.najlepszy :)))
          • santiago78 Re: Kim jest ivica? 17.04.04, 12:43

> niezły z nas duecik :)))
            > gorąco pozdrawiam!

ufff...faktycznie gorąco...
            uff
            :o) + (o:

...a to dopiero początek...aż strach pomyśleć...

dobrej zabawy w sobotni wieczór
    • artysta_nazywany_kiedys_zinekk Re: Kim jest ivica? 16.04.04, 21:16
      Ivica to koles ,którego lubie. Załozenie tego watku spowodowało,ze musiałem
      wejsc -choc nie chciałem.

Ivica jest oks.Nie odnosze sie do Jego sporów,ale mówie o Nim i sobie-lubie
      Ivice.Mysle ze On tez nie ma do mnie nic złego.Ot sprzezenie zwrotne. Poza tym
      zna sie na speedwayu.

I to tyle na dzisiaj...

A teraz znikam,miedzy dominante septymową a tonike....
    • Gość: Madziara do lussi IP: *.man.bydgoszcz.pl 16.04.04, 21:49
      wydaje mi się że niechcący otworzyłaś puszkę pandory :(((
      • lokator Re: do lussi 16.04.04, 23:27

> wydaje mi się że niechcący otworzyłaś puszkę pandory :(((

Raczej chcący...
        • Gość: MMM Re: ?????? IP: *.w81-53.abo.wanadoo.fr 17.04.04, 11:58
          Dla wiezacego wszystko jest mozliwe.
          Niema sprawiedliwosci na ziemi to nic, bedzie sprawiedliwosc w niebie.
          Tak mysli Ivica!
          A wiec kim jest ten naiwny chlopczyk?
          • ivica Re: ?????? 17.04.04, 12:18
            co nie mogles sie odpuscic chloptasiu??

Ty masz jakies ciagoty w moja strone czy co ??
            • Gość: MMM Re: ?????? IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 17.04.04, 19:39
              Czemu tak piszesz ? Wiesz dobze ze tak nie jest!
              • vviosna Re: ?????? 17.04.04, 21:59
                ale wiesz, ivica ma nadzieje...
                ;)
                pozdro, MMM
                • genuine44 Re: ?????? 18.04.04, 02:35
                  powrot po wakacjach. I wszystko jak zwykle:)) Glupia jedzowata lalunia,
                  znalazla kolejnego "przyjaciela". Dziweczko, czy to 3M BMW zaimponowal Tobie?
                  Czy tez kretynska nienawisc do Ivicy? :))

ps. Ted blagam odpusc sobie. Przeponki moga nie wytrzymac.
                  • ivica Re: ?????? 18.04.04, 10:37

na moje pewnie jedno i drugie, choc przewage ma chyba chec zjednania sobie kogokolwiek kto by odpowiadal na jej posty (oczywiscie oprocz Radcy, Teda i Krzyzaka) Stad tez podchody pod zonca, nortie i santiago
                  • vvi0sna Re: ?????? 18.04.04, 17:27
                    genuine44 napisał:

> powrot po wakacjach. I wszystko jak zwykle:)) Glupia jedzowata lalunia,
                    > znalazla kolejnego "przyjaciela". Dziweczko, czy to 3M BMW zaimponowal Tobie?
                    > Czy tez kretynska nienawisc do Ivicy? :))
                    >
                    >
                    > ps. Ted blagam odpusc sobie. Przeponki moga nie wytrzymac.

lubie seks jak kon owies
                    ;)
                  • Gość: MMM Re: ?????? IP: *.w81-49.abo.wanadoo.fr 18.04.04, 18:52
                    Co to cie obchodzi ? Jestes gay nie tak ? a wiec gdzie jest problem ?
                    BMW nie mam, chetnie bym kupil. :-)
                    • Gość: MMM Re: ?????? IP: *.w81-49.abo.wanadoo.fr 18.04.04, 19:43
                      Lub mercedesa no i jak juz mowilem zloty zegarek okulary sloneczne no i moze
                      zlote zapki zeby miec sloneczny usmiech :- ]]]
                • ivica Re: ?????? 18.04.04, 10:34

jak chcesz juz robic za papuge to czep sie teda odemnie sie odpalantuj
              • ivica Re: ?????? 18.04.04, 10:35

To ty sie mnie czepiasz a nie ja ciebie. Kto tam zreszta wie co mysli sobie taki zabojad
    • Gość: Madziara tylko ja znam prawdę IP: *.man.bydgoszcz.pl 17.04.04, 22:20
      przykro mi ivico, ale udało mi sie odkryć prawdę o Tobie!
      nie chwaliłeś się - skromny chłopak z Ciebie :)))
      listen.to/ivicafonti

i zagadka jaka to bajka? IVICA I MARICA
      podpowiedź na hisar.free.fr/price/ivica_i_marica.html
      • elodia Re: tylko ja znam prawdę 19.04.04, 03:13
        Ivica... cóż jest przeciwnikiem równouprawnienia, ja czasem powiadam -
        człowiek , który coś tam jest be, a Ivica, podkreśla kobieta, która coś tam
        jest be... i tym mi sprawia przykrość, czasem w kontakcie z kimś poniżej
        pewnego poziomu ku mojej zgrozie zaniża swój poziom a poza tym:
        jest młodym, sympatycznym, dobrym człowiekiem, odważnie wierzącym, broniącym
        swoich poglądów, ciekawym w rozmowie, życzliwym dla ludzi i bardzo, bardzo go
        lubię... A jak już tak bardzo mu zależy na braniu udziału w awanturach to
        lepiej niech bierze przykład z Lokatora, który niezwykle rzadko ( a jeśli już
        to pod wpływem silnych emocji - co go troszku usprawiedliwia) zaniża poziom, na
        ogół - choć dość często można go spotkać w awanturniczych wątkach- kłóci się
        kulturalnie i inteligentnie, znać jego mądrość i co tu dużo mówić - klasę po
        prostu... do której i mnie jeszcze daleko - pewne swoje odzywki -czysto
        chamskie- tu na forum dłuuuugo będę pamiętać, ale staram się poprawić i mam
        nadzieję, że mi się to uda, pozdrawiam Was wszystkich gorąco, Zinka
        szczególnie :)
        A Ty Ivica nie daj się - fajny z Ciebie chłopak !!! :))) Żeby tu wszyscy na tym
        naszym forum tacy byli to było by sielsko...anielsko...
        --
        ...bo do kłótni trzeba dwooooooojga zgodnych ciał i zgodnych serc...
        • ivica Re: tylko ja znam prawdę 19.04.04, 09:08
          wszytsko fajnie , tylko jedno sie nie zgadza...nie jestem przeciwnikiem rownouprawnienia
          • Gość: McButelka Re: tylko ja znam prawdę IP: *.pec.torun.pl 19.04.04, 12:00
            Od początku podejrzewałem, że ivica to zniewieściały organizm obły... Ta
            dyskusja potwierdza przypuszczenia... Zapraszam do Torunia do klubu na
            Łazienną - tam się zrealizujesz w 100%.
            • vviosna Re: tylko ja znam prawdę 19.04.04, 12:15
              > organizm obły

czyli owsik? to by sie zgadzalo, jak ktos o nim powiedzial - ivica to
              przydupas, ciemny jak tabaka w rogu, najpprostszych rzeczy nie rozumie, co
              gorsza, ma zbyt zakuty leb, zeby chocby starac sie zrozumiec

a, jeszcze jedno: sadze, ze 'zniewieściały' to bylaby dla niego nobilitacja
            • #kasia ooooo 19.04.04, 17:17
              slynny McButelka z Torunia!!
              homofob i spamer ciagle wycinany..

zniewiescialy z Twych ust to zaiste komplement..
              Ivica pocaluj Pana

;]
              • vviosna Re: ooooo 19.04.04, 17:28
                jesli cie to zadowoli - wygladasz bardzo mesko, kasiu
                szczegolnie ten wasik pod nochalkiem
                o czyms takim jak wosk slyszalas?
                www.wizaz.pl/depilacja.html
                www.viva-derm.pl/kosmetyka/c_1_wosk.htm
                www.proderma.poznan.pl/
                www.bizz.pl/serwis_uroda/index.php?engine=tekst&nid=4040
                • zbuntowany_kaloryfer Re: ooooo 19.04.04, 18:29
                  co za wiedza...
                  no no no rzeczywiscie mialas byc chlopcem.
                  co za wiedza.
                  włosy łonowe zaczynaja ci sie pod broda czy czy mis na tylku ?
                  • zinekk O Ivicy 19.04.04, 20:50
                    Troszke kultury prosze ! Naprawde. I cieszy ,ze ivica nie skomentował kilku
                    ostatnich postów. Ale ja nie mogłem sie oprzec. Popatrzcie na swoje meskie
                    podboje miłosne i co wam z tego wyszło. Jak zrobicie rachunek sumienia i
                    przejrzycie sie w lustrze- wjdzie wynik. Zareczam ze ujemny.
            • ivica Re: tylko ja znam prawdę 20.04.04, 13:12
              Kurde chyba juz sie nie pokaze na forum torunskim. Jesli takie spamerstwo ma sie za mna przywlec jak imc Butelka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka