Dodaj do ulubionych

Jak Mobilis zamraża pasażerów

07.01.11, 14:57
18 to też rano?
Obserwuj wątek
    • marci-nkuch Jak Mobilis zamraża pasażerów 07.01.11, 15:08
      Jest zima więc musi być zimno to chyba logiczne, a poza tym mobilis nie będzie ponosił dodatkowych kosztów tylko dlatego że jest zimno, ludzie i tak nie mają wyboru.
      • volvo7000 Re: Jak Mobilis zamraża pasażerów 07.01.11, 15:20
        Jakoś u innych przewoźników nie każą oszczędzać na oleju, np grzejąc oszczędnie...
    • m.gerszewski Jak Mobilis zamraża pasażerów 07.01.11, 15:49
      bzdury, nigdy nei było mi zimno w 69, a często jeżdżę rano.
      Zimno jest w tramwajach. Ten kto jeździł 3 o tej 6 rano wie jak tam piździ. w 69 jest wtedy cieplutko.
    • urzednik-1 Bydgoskie tramwaje to dopiero grzeją. 07.01.11, 16:02
      W 69 rzeczywiście jest zimno ale nie tak jak bydgoskich tramwajach. Pod krzesełkami zainstalowano elektryczne grzełki, które w ogóle nie grzeją. W większości drugich wagonów drzwi są nieszczelne. A jeszcze bardziej mnie wkurza, że i motorniczy, i kierowcy autobusów palą papierosy w pojazdach, zaczynają już na na trzy przystanki przed końcowym.
      • pete_dablju zimne autobusy mobilisu 07.01.11, 16:37
        przyczyna jest "arcybolesnie" prosta ;-)
        1. kierowcy sami skrecaja ogrzewanie przy cichym przyzwoleniu kierowniczki, aby trole (czyt. smierdzacy bezdomnni) nie jezdzili w kolko autobusami, a wybieraja czesto wlasnie linie 69
        2. aby dogrzac zima przestrzen dla pasazera trzeba miec wlaczone dodatkowe ogrzewanie (webasto) ktore powoduje znaczny wzrost zuzycia paliwa.
    • darmati79 Jak Mobilis zamraża pasażerów 10.01.11, 07:47
      Niestety na jakość usług naszych przewoźników w Bydzi można by napisać książkę... Mistrzostwo mają kierowcy linii nr 80. Oni chyba jeżdżą za karę albo mają wyroki na jazdę... Średnio dwa razy w tygodniu spóźniam się przez nich do pracy... Bo sobie nie jadą... Albo rozkład to dla nich rzecz fikcyjna... Wymieniać można by wiele... Nie będę pisał o umiejętnościach jazdy... Bo to jest w ogóle tragedia... Może czas żeby ZDMiKP się zajęło weryfikacją tych usług. Bo to co jest teraz to woła o pomstę do Boga...
    • dekoder16 Jak Mobilis zamraża pasażerów 12.01.11, 17:56
      Co? W autobusach Mobilis zimno? W nich zawsze jest ciepło a bardzo często jeżdżę nimi. Mobilis chce jak najlepiej dla pasażerów ale zawsze się znajdą osoby, którym nie pasuje nic.
      • volvo7000 Re: Jak Mobilis zamraża pasażerów 12.01.11, 22:32
        Po artykule webasto chodzi non stop, aż się przegrzać można :)
    • jazss Re: Jak Mobilis zamraża pasażerów 13.01.11, 00:01
      Jeszcze dodam, że 69 jeździ prawie z taką częstotliwością jak metro! Zdarza się, że podjeżdżają 3 - 69 i jeden 64. Nie wiem jak oni to robią , że im się opłaca.
    • debilis Jak Mobilis zamraża pasażerów 28.03.11, 20:43
      UWAGA!!!! TO SĄ ZŁODZIEJE!!!! PRACOWAŁEM TAM- MOBBING NA 102!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka