mydobry 10.01.11, 18:11 Chodzi mi oczywiscie nie tylko o ceny usług ale o jej zachowanie, nie sadzicie ze to przesada z tymi kotami? ostatnimi dniami kazala uczennica chodzic po domach i pytac czy nie widziano jej kota, wyobrazacie sobie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mydobry Re: P. Kamińska przesadza 10.01.11, 21:15 Oj ma i to chyba nawet 2 jesli dobrze mi wiadomo.... Odpowiedz Link Zgłoś
1-player Re: P. Kamińska przesadza 12.01.11, 22:49 jakiego qrwa kota?? samochód go pizg....... i tyle po kocie.... albo pali.... Odpowiedz Link Zgłoś
lalka106 Re: P. Kamińska przesadza 13.01.11, 21:14 Ludzie nie przesadzajcie, co wam przeszkadza że ktoś lubi koty,inni lubią psy, jeszcze inni mają gorsze pasje, a że dziewczyny szukały kota? korona chyba im z głowy nie spadła? Może nie wiecie, to wam powiem że w innych salonach fryzjerskich nawet w naszym Radziejowie praktykantki wykorzystywane są jako pokojówki,sprzątaczki ,praczki, opiekunki do dzieci itp. Jakoś nikt o tym nie pisze? Ja podziwiam Panią Kamińską że jest człowiekiem, a nie snobką i kocha dachowce a nie np. tylko persy jak co niektórzy. Odpowiedz Link Zgłoś
re_nesans1 Re: P. Kamińska przesadza 14.01.11, 10:32 Muszę przyznać, że niejednokrotnie byłam świadkiem stosowania podobnych praktyk przez p. Kamińską, chociażby mycie fontanny przez dziewczyny. Nie chodzi o to kto lubi jakie zwierzęta, tylko o poniżnie dziewcząt. A to jest na porządku dziennym. Odpowiedz Link Zgłoś
astryda7 Re: P. Kamińska przesadza 14.01.11, 21:32 re_nesans1 napisała: > Muszę przyznać, że niejednokrotnie byłam świadkiem stosowania podobnych praktyk > przez p. Kamińską, chociażby mycie fontanny przez dziewczyny. Nie chodzi o to > kto lubi jakie zwierzęta, tylko o poniżnie dziewcząt. A to jest na porządku dzi > ennym. Dziewczyny mogły się uczyć i nie być nikomu na posyłki Odpowiedz Link Zgłoś
jerryone1 Re: P. Kamińska przesadza 16.01.11, 09:49 dokładnie, poza tym jak sobie pozwalają na takie traktowanie to same są sobie winne. Nie wyobrażam sobie, żeby mój przełożony kazał mi latać po zakupy czy szukać kota po domach...no to już kurrrr....przesada. Sam kiedyś byłem świadkiem jak jedna popylała do stokrotki po twarożek, bo tam jest najlepszy...słowem się nie odezwała, że to nie należy do jej obowiązków. Odpowiedz Link Zgłoś
mydobry Re: P. Kamińska przesadza 17.01.11, 19:10 Tak to ciekawe czy ty bys odmowił/a jej skoro ona sie tak zneca nad tymi dziewczynami, chodze tam bo naprawde sa wszystkie bardzo miłe... Odpowiedz Link Zgłoś
jawanda Re: P. Kamińska przesadza 22.01.11, 21:42 Co w tym konkretnym przypadku ma do rzeczy fakt,czy ktoś lubi koty i do tego dachowce,a nie jakieś rasowe?Baba jest zwyczajna szują.Ma darmowe pracownice,wiadomo,że za szkolenie uczniów dostaje pieniądze i to niezłe.Babsztyl po prostu wykorzystuje te dziewczyny.One po prostu boja się odmówić,bo jak znam życie baba grozi im,że je wyrzuci,a wiadomo,że bez praktyki nie ukończą szkoły.Należałoby dobrać się do kupra pseudo "biznesłumyn".Tak na marginesie,gdzie ona ma ten zakład? Odpowiedz Link Zgłoś
mydobry Re: P. Kamińska przesadza 23.01.11, 18:06 Zgadzam si i naprawde trzeba współczuc jak i pracownica tak i uczennica tego zakladu. W Radziejowie za dworcem w strone Dobrego. Nie wiem jak można byc takim... Odpowiedz Link Zgłoś
shibby34 Re: P. Kamińska przesadza 29.01.11, 15:37 Proszę przestać wypisywać te bzdury, ponieważ przekażę te komentarze odpowiednim służbom. Odpowiedz Link Zgłoś
jerryone1 Re: P. Kamińska przesadza 29.01.11, 18:49 buahahahahaha odpowiednim służbom...SANIKO? A może Wodociągom lub pogotowiu gazowemu? No przychodzi mi jeszcze na myśl KOCIE POGOTOWIE :) ewentualnie weterynaria. Do ANIMALS raczej proszę nie próbować, bo się może okazać, że za nieupilnowanie kotów i zakłócanie spokoju innym mieszkańcom miasta poprzez wysyłanie do ich domów (u mnie też były) akwizytorek w postaci służebnic (czyt. praktykantek) poszukujących kota może grozić jakaś grzywna...jeszcze jakieś inne "odpowiednie służby"? czy może coś zostało pominięte? cyrk na kółkach. Odpowiedz Link Zgłoś
jerryone1 Re: P. Kamińska przesadza 30.01.11, 08:30 nie jesteśmy na "TY". Swoją drogą to ciekawe, gdzie załatwiał się ten kot jak był poza posesją właścicielki no i podstawowe pytanie, czy właścicielka po nim posprzątała. Polskie Prawo nakazuje sprzątać po swoich zwierzętach, nie chce mi się przytaczać odp. przepisu (można to sprawdzić w necie:)). I co da powiadomienie "odpowiednich służb" buhahahaha... Mniemanie o sobie tego forumowicza przerosło chyba jego samego. Ponad prawem stoją tylko politycy. Już widzę minę tych "odpowiednich służb" (SANEPID, WETERYNARIA, SANIKO, ENERGETYKA, POGOTOWIE GAZOWE, A MOŻE PROKURATURA hehe). -dzień dobry chciałam/em zgłosić, że ktoś obgaduje kota p. K. na forum -dzień dobry...a kot nie mógł przyjść sam? - no nie mógł, bo aktualnie przebywa poza miejscem zamieszkania (zameldowania), ale tu jest książeczka zdrowia ze wszystkimi niezbędnymi szczepieniami, łącznie z tym przeciwko wściekliźnie, różyczce, odrze, śwince, kociej grypie i anginie. -dziękuję, a gdzie konkretnie przebywa pan KOT? -tego nie wiem, ale oddział specjalny już podjął działania mające na celu zlokalizowanie i odbicie z rąk wroga tego cennego obywatela. ściśle mówiąc partyzantki z drużyny ZF podjęły działania wywiadowcze w najbliższym otoczeniu. -musimy przesłuchać kota, jeśli do jutra się nie znajdzie proszę przynieść jego adres czasowego zameldowania. -dobrze, tak zrobię, -czy Kot miał jakichś wrogów? dostawał listy z pogróżkami? Ktoś podał mu zatrutego whiskasa? -nie nie, ostatnio dostał kartkę z pozdrowieniami z nad morza od takiej rudej Fizi...ale to były pozdrowienia. -to może do niej wyjechał? proszę sprawdzić czy go u niej nie ma. itd... Droga/i Pani/e... mam dynamiczne IP (proszę sprawdzić co to znaczy)ale nie ma problemu, żebym zablokował na stałe...cała ta sytuacja z kotem jest dla mnie zabawna, myślę że te "odpowiednie służby" też będą miały niezły ubaw. Aaaa no i jeszcze jedno podstawowe pytanie...o czym niby chce Pan/i poinformować te "odpowiednie służby"? hahaha śmiechu warte. Odpowiedz Link Zgłoś
iamluckyy Re: P. Kamińska przesadza 28.03.11, 22:18 zajmijcie się swoimi dupami . chore to co tu wypisujecie każdy by był szczęśliwszy jak by spojrzał w swoją dupę obsraną a nie obgadywał innych , bo każdego dobrze obczernic tylko nie siebie ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jerryone1 Re: P. Kamińska przesadza 29.03.11, 11:49 pisze się jakby (nie- jak by), co to za nowe słowo obczernić?? Może chodzi o proces wysmarowania własnego ciała czarną pastą, farbą emulsyjną barwy czarnej? Ciekawe co pisze ten forumowicz... Zagłębiając się w wypowiedź osoby powyżej, można dojść do wniosku, że problemy emocjonalne nie są jej obce...ma wyraźny problem z podcieraniem oraz lustrem...formułując mniej zawile: Często lubi spoglądać w lustro zaraz po wykonaniu czynności fizjologicznych w WC :). Wszędzie widzi, jak to Ona (osoba) nazwała "obsrane d....". "każdy by był szczęśliwszy jak by spojrzał w swoją dupę obsraną" autor wręcz nakazuje spojrzeć na świat z zupełnie innej perspektywy...doszukuje się szczęścia w miejscach w których znajduje się zgoła co innego...może to swoisty fetysz? nie mnie to oceniać. Możemy się również doszukać w wypowiedzi akcentu na tle rasistowskim...Obczernić...hmmm może się to sformułowanie odnosić do rasy Afroamerykańskiej :)...Np Obczernić jako przywiązać kogoś powrozem i zmuszać do wycinania trzciny. Może również być swego rodzaju wysublimowanym epitetem dotyczącym niemożności opalenia się przez promienie słoneczne osób o czarnym bądź mahoniowym kolorze skóry. Wypowiedź skłania do refleksji:) Odpowiedz Link Zgłoś
topkaska Re: P. Kamińska przesadza 31.03.11, 19:26 Witam Wstrząsnęło mnie to co napisałeś poprawiasz innych nastawiasz ich na dobre imię a sam nie potrafisz podpisać się pod komentarzem Pieps... Profesorku. Jak taki mądry do do Warszawy i do sejmu potrzebują tam takich jak ty:) Odpowiedz Link Zgłoś
jerryone1 Re: P. Kamińska przesadza 31.03.11, 21:12 Nie nadaję się do sejmu, nie potrafię kłamać :/ . Napisałaś wiele ciekawych informacji, wstaw przecinki i można będzie to jakoś rozczytać i wyłapać co ważniejsze sformułowania. Co do podpisu...hmmm prawdziwi dobroczyńcy chcą pozostawać anonimowi... Odpowiedz Link Zgłoś
topkaska Re: P. Kamińska przesadza 31.03.11, 21:19 dobroczyńcy hm hm Na Tadeusza i wyśmiać Twoją godność ... Odpowiedz Link Zgłoś
jerryone1 Re: P. Kamińska przesadza 31.03.11, 22:15 Pozwól droga forumowiczko, że nie będę tłumaczył czym jest tzw. przerysowanie, metafora, czy zwykłe przedrzeźnianie... Czy ja kogoś obrażam w swoich wypowiedziach? Czy może używam wulgaryzmów? A może brak mi argumentów w wypowiedziach? Jeśli nie masz do powiedzenia nic budującego i na pewnym poziomie rozmowy to po co się odzywasz w danym temacie? Na wszystko reagujesz agresją. Nie wiem, czy zauważyłaś ale ja podchodzę do tego z lekkim żartem (wiesz czym jest żart?). Mimo złych chęci z Twojej strony, pozdrawiam i życzę wytrwałości w tej nienawiści :). Odpowiedz Link Zgłoś
topkaska Re: P. Kamińska przesadza 03.04.11, 18:08 Drogi kochasiu:) Tak się spodziewałam że nie masz przyjaciół i żartami tu sypiesz:) Każdy ma prawo wypowiedzieć się ale chyba nie jesteś WŁADCĄ TEGO FORUM żeby komentować każdy wpis!! Swoje przemyślenia i sugestie zostaw dla siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie taktem jest uzdrawiać i nauczać Incognito!!!! Ściskam Cię sąsiedzie :):) Odpowiedz Link Zgłoś
jerryone1 Re: P. Kamińska przesadza 03.04.11, 19:09 pl.wikipedia.org/wiki/Forum_dyskusyjne dla przypomnienia czym jest forum i do czego służy; Odpowiedz Link Zgłoś
topkaska Re: P. Kamińska przesadza 03.04.11, 19:36 dla przypomnienia czym jest forum i do czego służy; No właśnie. Zaczyna się zdanie od dużych liter Panie nauczycielu. :) Dobre żarty są w modzie. Ale trzeba wiedzieć gdzie je pisać:) Pozdrawiam Ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
jerryone1 Re: P. Kamińska przesadza 03.04.11, 19:59 Gdyby to było zdanie, to na końcu byłaby kropka :). Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_72 Re: P. Kamińska przesadza 17.04.11, 00:08 Widzę człowieku,że pozujesz na inteligenta. A co ciekawsze chcesz uczyć innych zasad polszczyzny. Najpierw jednak posłuchaj radiowej Trójki lub Jedynki, tam wypowiada się językoznawca Katarzyna Kłosińska. Ale temat pozwól,że ja Ci przybliżę- nie ma czegoś takiego jak "forumowicz". Jest tylko "forowicz". Pochodzi to od słowa Forum-forowicz, analogicznie Liceum-licealista(a nie liceumalista), muzeum-muzealny(a nie muzeumalny). Żeby pouczać innych trzeba mieć trochę wiedzy, nie wystarcza tylko cięty język. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
jerryone1 Re: P. Kamińska przesadza 17.04.11, 10:00 Kiedyś też nie było takiego słowa jak piarowiec... Całe szczęście, że Język polski ewoluuje :). W potocznym użyciu funkcjonuje określenie Forumowicz, myślę że niewiele osób słyszało o formie Forowicz. Tak się składa, że słyszałem audycję w "Trójce" poświęconą temu wątkowi. Pozdrawiam, PS. Masz coś do dodania w temacie wątku "P. Kamińska przesadza"? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_72 Re: P. Kamińska przesadza 17.04.11, 22:18 Jeśli nie odpowiada mi Pani Kamińska i jej firma, to po prostu tam nie chodzę.A to co robi ze swoimi uczennicami,to jej sprawa. Ale zafascynowana jestem czytaniem tego forum,nie zaglądałam tu już bardzo długo,bo mnie to po prostu znudziło.A teraz zajrzałam i mam ogromną radochę(nic się nie zmieniło)-anonimowi mieszkańcy opluwają nieanonimowych mieszkańców,jad aż wylewa się z niektórych wypowiedzi.Ciekawe czy w realu chociaż część piszących na tym forum ma tak wyraziste poglądy i tak odważnie potrafi bronić swoich racji. Kiedyś opowiadał mi pewien człowiek,jak po nadmiernym spożyciu wysokogatunkowego trunku założył sobie kilka kont do pisania na forum.I zawsze kiedy mu było szaro i nudno pisał na pewnym forum rozkręcając dyskusję,odpowiadając sam sobie i wkręcając w to innych.Czasem dochodził do kilkudziesięciu postów sam ze sobą.Fajna zabawa,bo internet to anonimowość,ale bądźmy ostrożni-nie do końca.Są w Radziejowie ludzie "dobrze poinformowani",którzy czasem dużo wiedzą,a czasem aż za dużo.Oby nas nie dorwali.... Pozdrawiam i życzę ciekawych dyskusji na forum.Za jakiś czas znowu tu zajrzę i może też popiszę......Może...... Odpowiedz Link Zgłoś
jerryone1 Re: P. Kamińska przesadza 18.04.11, 21:29 Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji. Jak już pewnie zauważyłaś, wiele tematów traktuję z przymrużeniem oka, jeśli chodzi o temat P. Kamińska przesadza to zupełnie śmiech mnie ogarnia jak patrzę na zaangażowanie ludzi :). Odpowiedz Link Zgłoś
pantera1980 Re: P. Kamińska przesadza 22.04.11, 02:42 Wszystko niby jest okey, ale czy ktoś zgłosił to dalej czy zakładający ten wątek poinformował kogoś odpowiedzialnego za te dziewczyny???W jaki sposób traktowani są tam młodzi ludzie dobrze wie ponad połowa miasta, lecz kto ruszył zadek z przed komputera i postanowił cos z tym zrobić??.....Tak to już jest kobieta_72 po to jest forum,żeby inni mogli opiniować, wyrabiać sobie zdanie na dany tema, czy to jest dobry sposób to już sprawa indywidualna, ale nie można zabronić pisać ludziom o problemach które może ich dotyczą, czas cenzury już chyba mineły POZDRo Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_72 Re: P. Kamińska przesadza 24.04.11, 22:57 Hehehe, najbardziej ciekawi mnie, co na to wszystko p.Kamińska????????????? Czy ona czyta to forum? Jeśli tak,to czy "musi" jej być przyjemnie?-nie jest ważne jak o nas piszą,byleby nie przekręcali nazwiska. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_72 Re: P. Kamińska przesadza 24.04.11, 23:05 pantera1980 napisał: > Wszystko niby jest okey, ale czy ktoś zgłosił to dalej czy zakładający ten wąte > k poinformował kogoś odpowiedzialnego za te dziewczyny???W jaki sposób traktowa > ni są tam młodzi ludzie dobrze wie ponad połowa miasta, lecz kto ruszył zadek z > przed komputera i postanowił cos z tym zrobić??.....Tak to już jest kobieta_72 > po to jest forum,żeby inni mogli opiniować, wyrabiać sobie zdanie na dany tema > , czy to jest dobry sposób to już sprawa indywidualna, ale nie można zabronić p > isać ludziom o problemach które może ich dotyczą, czas cenzury już chyba mineły > POZDRo Nie atakuj mnie człowieku! Nie zabraniam nikomu wyrażać swoich przekonań ani poglądów i nie zamierzam tego cenzurować.Moja opinia jest tak samo ważna jak Twoja i każdego,kto pisze na tym forum. Przynajmniej dla nas samych-tu piszących. Poza tym wszystkim jak odpisałeś (-łaś?) mi w innym wątku,uważasz mnie za staruszkę-Twoje prawo. A jak wiadomo "starcom o wiele więcej wolno"....... MNIEJ AGRESJI,WIĘCEJ UŚMIECHU :) :) :) P.S. piszemy "sprzed komputera" POZDRO po młodzieżowemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
jerryone1 Re: P. Kamińska przesadza 25.04.11, 11:32 A jak wiadomo "starcom o wiele więcej wolno"....... MNIEJ AGRESJI,WIĘCEJ UŚMIECHU I można jeździć autobusami MZK na legitymację rencisty i emeryta :) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_72 Re: P. Kamińska przesadza 25.04.11, 12:36 ...I czasem leki w aptece się wysępi na "kombatanta i więźnia politycznego"...:) Odpowiedz Link Zgłoś
pantera1980 Re: P. Kamińska przesadza 27.04.11, 00:19 Droga Pani.Dlaczego to starszym niby więcej wolno nie rozumie noo chyba że jesteś jedną z tych staruszek co to do młodych ludzi krzyczy"ty gówniarzu pi.... co ty sobie wyobrażasz jak ty sie odzywasz do starszych" jeśli tak to nagraj lub skopiuj swoje opinie pisane na forum przeczytaj na spokojnie i rzetelnie oceń kto tu ma wiecej agresji pozdrawiam PS od śmiech już mnie japa boli więc za życzenia nie dziękuję.. Odpowiedz Link Zgłoś