Dodaj do ulubionych

FORUM_ NAUCZYCIELE 4LO

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 01:00
Ludzie z 4 Lo zaczynamy rozmowy na temat nauczycieli!!!!
Co pewien czas bedziemy dodawali nazyiska nowych. W ten sposób zobaczycie
kogo lubicie a kogo nie. zycze miłej zabawy a nauczycieli z góry przepraszam
Obserwuj wątek
    • Gość: komisja Re: FORUM_ NAUCZYCIELE 4LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 01:05
      PANI EWA HAWRYLUK
      wicedyrektorka 4LO OSOBA SYMPATYCZNA< MIŁA I BARDZO bardzo inteligentna a co wy
      o mniej myslicie PISZCIE
    • Gość: Madziara Re: FORUM_ NAUCZYCIELE 4LO IP: *.man.bydgoszcz.pl 24.04.04, 08:44
      nie chce być nieuprzejma ale watek o nauczycielach nie powinien znaleść się w
      Szkolnych Wspomnieniach ?
      • sharon_stone1 Re: FORUM_ NAUCZYCIELE 4LO 24.04.04, 13:17
        Gość portalu: Madziara napisał(a):

> nie chce być nieuprzejma ale watek o nauczycielach nie powinien znaleść się w
        > Szkolnych Wspomnieniach ?

Dość często zdarzaja sie tu wątki, ktore w ogóle nigdzie nie powinny sie
        znaleŹć, ze względu na słownictwo, wagę(a raczej jej brak) poruszanego problemu.
        Mysle, ze wątek o nauczycielach w swoim wydźwięku moze miec całkiem pozytywny
        wpływ na atmosferę tego forum, a raczej to co z niego zostało.

pozdrawiam
        • Gość: Madziara Re: FORUM_ NAUCZYCIELE 4LO IP: *.man.bydgoszcz.pl 24.04.04, 13:20
          oj nie byłabym tego taka pewna - poczekaj jak dzieciarnia zacznie opisywać
          swoich nauczycieli - nie wszyscy sa na pewno lubiani :))
          • sharon_stone1 Re: FORUM_ NAUCZYCIELE 4LO 24.04.04, 13:23

> oj nie byłabym tego taka pewna - poczekaj jak dzieciarnia zacznie opisywać
            > swoich nauczycieli - nie wszyscy sa na pewno lubiani :))

poczekajmy w takim razie, są chyba swiadomi, że oszczerstw bezkarnie nie mozna
            pisać, uzywac nazwisk, adresów itd.
            Ja póki co załozyłam, ze to bedzie przyjemna zabawa:)))

pozdr.
            • Gość: Madziara Re: FORUM_ NAUCZYCIELE 4LO IP: *.man.bydgoszcz.pl 24.04.04, 13:24
              przeczytaj początek - z góry przepraszają nauczycieli :)))
              • sharon_stone1 Re: FORUM_ NAUCZYCIELE 4LO 24.04.04, 13:27

> przeczytaj początek - z góry przepraszają nauczycieli :)))

A wg mnie to całkiem nieźle wróży:)
                Skoro jeszcze nic nie nabroili, a juz przepraszają, to jeszcze nie tak źle z
                młodzieżą w Państwie Polskim:)))
                • Gość: Madziara Re: FORUM_ NAUCZYCIELE 4LO IP: *.man.bydgoszcz.pl 24.04.04, 13:35
                  no to dajmy im szanse - szkoda ze my tu dyskutujemy a nie oni :))
                  • vviosna Re: FORUM_ NAUCZYCIELE 4LO 24.04.04, 14:01
                    moi nauczyciele number one z lo:
                    1) prof. Janusz Kitajgrodzki - moj wychowawca, obecnie jest dyrektorem siodemki;
                    bardzo madry czlowiek, rooooooowny nauczyciel, doskonaly wychowawca i swietny
                    geograf - te wycieczki! po trosze sie na nim wzoruje w mojej obecnej pracy zawodowej
                    2) prof. Aniela Rubczak - matematyczka. co tu duzo mowic - dzieki niej polubilam
                    i studiuje matematyke, czyli po anielkowemu - mateme. ze swieca szukac podobnie
                    slodkiej i zyczliwej nauczycielki.
                    3) prof. Ewa Bachorska - nauczycielka polskiego i myslenia. nie wiem, czy nie
                    bylabym teraz bezmyslna dwudziestoczterolatka, gdyby prof. Bachorska na sile nie
                    uczyla nas myslec :) i chwala jej za to! perfekcjonistka, ostra jak skalpel,
                    ludzka jak... prawdziwy czlowiek, taki, ktorego pozniej sie wspomina latami
                    • Gość: Madziara Re: FORUM_ NAUCZYCIELE 4LO IP: *.man.bydgoszcz.pl 24.04.04, 18:09
                      asiuniaaaa, zaczęłaś zdrajco świetować beze mnie :((((((((
                      to nie to liceum :)))))))
                      • vviosna Re: FORUM_ NAUCZYCIELE 4LO 24.04.04, 20:30
                        nie zaczelam jeszcze ;)
                        no to co, ze inne lo? kazdy ma jakiegos ulubionego n-la ;)
                        pozdro!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka