ormond 24.04.04, 17:02 Mam wrazenie, ze to ta sama osoba. Nagle obaj zagustowali w forum Bialystok. Bialystok / Bydgoszcz - gdzie Rzym, gdzie Krym? Co ich tam ciagnie? Co myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
operator_koparki Re: Santiago i operator_koparki... 24.04.04, 17:16 blisko jestes.... santiago to mój znajomy, prosił mnie bym się zorientował co się dzieje...\ i jestem pod wrażeniem... tak zapartego, tak wulgarnego factea jak ty a jednocześnie strojącego się w piórka człowiek akulturalnego, rozsadnego nie znam... znam hipokrytów co chodzą do kościoła a na codzień niczym sie wyróżniają, przeczą swiadomie chyba nawet swym przkonaniom.... ale takiego kolesia jak ty to jeszcze nie widziałem.... co jak co ale santiago choć porywczy koleś i dosadnie formułuje swe tezy (są one często reakcją na irracjonalność ludzi wyrażajacych poglądy) to bynajmniej nie jest wulgarny i nie uzywa słów takich jak ty w stylu: pojeb, onanista, wesz itp...) i to mnie własnie w tym bawi, ze ty go chcesz uczyć kultury!!! kultury wypoowedzi... ale nie ty pierwszy się wkurzasz, santaiago to ma (też mnie czasem to drażnie) że po porstu punktuje głupotę i sprowadza swych adwersarzy do parteru...i to boli... a wtedy co nketórzy nie panują nad emocjami albo się wycofują albo staja się jeszcze bardziej zacietrzewienie a ty co dziwne przyjąłeś obie postawy... nie znam cię kolego poczytałem sobie kilka twoich postów i uważam, że nia masz zbyt wiele do powiedzenia... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Santiago i operator_koparki... 24.04.04, 17:26 prawdziwy.oszolom.z.r.m ormond_gay ormont ormon.nd j.lewandoski minister-jacek ormond.to.pedal oszolom.z.radia.maryja jarek-ny ormond1 santiago78 operator_koparki Odpowiedz Link Zgłoś
operator_koparki Re: Santiago i operator_koparki... 24.04.04, 17:40 hahahahha ojej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arturro Re: Santiago i operator_koparki... IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 24.04.04, 18:00 A ja was chlopaki zapraszam do Bialegostoku, zobaczycie jake to piekne miasto i ze tacy goscie jak ormond sa tylko elemntem. Impreza zapewniona wiec nie ma co czekac. Ps. pozdrawiam Bydgszcz ktorej choroba w podrozach jakos nie udalo mi sie obejrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
santiago78 Re: Santiago i operator_koparki... 24.04.04, 20:37 no to zapraszamy do Bydgoszczy miejsce u nas ciekawych wiele białogłowy sympatyczne a i piwo kujawiak żubrowi nie ustępuje Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Santiago i operator_koparki... 25.04.04, 09:47 ale zubrówki nic nie zastapi.... dla mnie najlepsza polska wódka Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: Santiago i operator_koparki... 25.04.04, 12:00 wodka jest bleeee pivko rulezzzzzz :) Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: Santiago i operator_koparki... 25.04.04, 12:02 Sok marchwiowy jest lepszy ;) Juz o brzoskwioniowym nie mowiac..jaaaaaaami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziara Re: Santiago i operator_koparki... IP: *.man.bydgoszcz.pl 25.04.04, 12:04 nortia napisała: > Sok marchwiowy jest lepszy ;) zagęszczone soki owocowe mają tak dużo cukru, że zazwyczaj stają się przyczyna próchnicy. żeby nie mieć problemów z nadwagą pragnienie lepiej gasić woda mineralną :) Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: Santiago i operator_koparki... 25.04.04, 12:10 Iiii tam.. Trudno, wygladam jak wygladam. Wode mineralna to "uzywam" latem, poki co, przy braku swiezych owocow (ale takich polskich, z dzialki, nie ze sklepu - fuj), "uzywam" gotowe soki. Lepszy sok z marchwi i jogurt smietankowo-waniliowy, niz tluste miesko i pyrkami ;) A slodycze ograniczone sa do granic mozliwosci :P Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: Santiago i operator_koparki... 25.04.04, 12:27 i jeszcze tymbark wisniowo-jablkowy i jablkowo-mietowy ogolnie to jeszcze do wakacji letnich bylam colowym lakomczuchem, ale juz staram sie ni pic gazowanych napojow Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: Santiago i operator_koparki... 25.04.04, 12:26 nortia napisała: > Sok marchwiowy jest lepszy ;) > Juz o brzoskwioniowym nie mowiac..jaaaaaaami ;) > aroniowy cappy!!!!! ale marchewkowe - miodzio: marchewka+banan, marchewka+malina, marchewka+truskawka - wszystko to kubusia mniam! Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Sok Pomidorowy 25.04.04, 12:29 Cześć Forumowicze! Cała Europa w słońcu ! :) Najlepszy jest sok pomidorowy,bo stawia na nogi i jest zródłem potasu i witamin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziara Sok Pomidorowy- fuuuuj IP: *.man.bydgoszcz.pl 25.04.04, 12:31 najlepszy sok pomarańczowo-melonowy z odrobina mleka Miting firmy Sokpol - do kupienia w Piotrze i Pawle w kartonikach 0,5l - gdzie indziej go nie widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: Sok Pomidorowy 25.04.04, 13:23 pomidorowy - z tymbarku a jeszcze lepsze sa pomidorki z puszki - mniam!!!!!! aaaaa i salatka z pomidora i ogorka, z cebulka i smietanka mniam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: Sok Pomidorowy 25.04.04, 15:23 A teraz twarozek, ze swiezym wyhodowanym szczypiorkiem, surowym ogoreczkiem, papryka i odrobina cebulki, no i szczypta solii jeeemyyy ;) Smacznego wszystkim I pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziara Re: Sok Pomidorowy IP: *.man.bydgoszcz.pl 25.04.04, 15:26 eeeeee tam! ja zara idę na grilla :)))))) najeść się mięcha i odpoczać od Was... tzn kompa :))) pozdrawiam wszystkich którzy siedzą w domu i nie wiedzą co tracą! Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: Sok Pomidorowy 25.04.04, 15:27 Ooo grill powodujacy raka :P Smacznego ;)) Bardziej polecam ognisko, zdrowsze jest. Milego odpoczynku, ja tam zuzla sluchac ide o! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Sok Pomidorowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 21:18 zinekk napisał: > Najlepszy jest sok pomidorowy,bo stawia na nogi i jest zródłem potasu i witamin o, tak najlepszy jest sok pomidorowy z wodka (albo odwrotnie), bo idzie w nogi, no i, oczywiscie, jest zródłem potasu i witamin Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Santiago i operator_koparki... 25.04.04, 15:02 Gość portalu: Arturro napisał(a): > A ja was chlopaki zapraszam do Bialegostoku, zobaczycie jake to piekne miasto i > > ze tacy goscie jak ormond sa tylko elemntem. Arturski, juz mnie kiedys nazywano elementem, ale wtedy to byl "element antysocjalistyczny", wciaz jednak to slowo odbieram jako komplement. Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-NY Re: Santiago i operator_koparki... IP: *.phil.east.verizon.net 25.04.04, 21:07 Wracam do Polski pod koniec roku. Czy mnie tez zaprosicie na zubrowke i piwo kujawiak do Bydgoszczy? Odpowiedz Link Zgłoś
santiago78 Re: Santiago i operator_koparki... 25.04.04, 21:09 kujawiaka ci u nas dostatek Jarku...choć już niemiecki i rozlewany pod warszawą,...ale zawsze... czym chata bogata Odpowiedz Link Zgłoś
kiss_my_ass Re: Santiago i operator_koparki... 01.05.04, 05:53 > kujawiaka ci u nas dostatek Jarku...choć już niemiecki Holenderski. Choć, w zasadzie, to UE i to UE. I Polska w UE. Bydgoszczanie pewnie utonęli z tej okazji w morzu złocistego płynu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gfm Re: Santiago i operator_koparki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 10:38 browar bydgoszcz jest austriacki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kujawiak Re: Santiago i operator_koparki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 13:03 Browar Bydgoszcz należy do grupy Brau Union Polska Brau Union Polska nalezy do Grupy Żywiec Grupa Żywiec należy do Heinekena Heineken nie należy do Austriaków Trzeba jaśniej? Odpowiedz Link Zgłoś
santiago78 Re: Santiago i operator_koparki... 19.06.04, 14:11 Gość portalu: kujawiak napisał(a): > Browar Bydgoszcz należy do grupy Brau Union Polska > Brau Union Polska nalezy do Grupy Żywiec > Grupa Żywiec należy do Heinekena > Heineken nie należy do Austriaków > > Trzeba jaśniej? o kurcze.... z takiego powodu ożył wątek załozony przez lewaka z UW ormonda vel alex4 z Białegostoku? fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Santiago i operator_koparki... 26.04.04, 05:29 Gość portalu: jarek-NY napisał(a): > Wracam do Polski pod koniec roku. > Czy mnie tez zaprosicie na zubrowke i piwo kujawiak do Bydgoszczy? A wracaj wracaj, bo tam rodakom wstyd po drugiej stronie oceanu przynosisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szary Re: Santiago i operator_koparki... IP: 212.122.214.* 26.04.04, 21:20 ORMOnd daruj sobie...to, ze nazywasz innych pojebami, oanistami i wsaami czyni cię kulturalnym? Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Santiago i operator_koparki... 27.04.04, 00:09 Gość portalu: szary napisał(a): > ORMOnd daruj sobie...to, ze nazywasz innych pojebami, oanistami i wsaami czyni > cię kulturalnym? Kon jaki jest kazdy widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
edward_reka Re: Santiago i operator_koparki... 19.06.04, 15:48 Ormond jest spoko. Odpowiedz Link Zgłoś