Gość: DeDe IP: *.zachem.com.pl / 10.10.1.* 04.03.02, 09:42 Szukam osób leczących sie w Bydgoszczy. Zawiodłam sie na moim poprzednim lekarzu i chciałabym znależć innego, rzetelnie przeprowadzającego insemiacje. Możecie mi kogos polecić? Pozdrawiam D. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kocyk Re: lekarz w Bydgoszczy IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.02, 22:15 Słyszałam o kilku w porządku- np. dr Wasilewski (szpital Biziela, bardzo uczuciowy, ale nie wiem czy akurat robi to o co Ci chodzi.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeDe Re: lekarz w Bydgoszczy IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.05.02, 17:40 Dzieki. Znam go. Niestety nie zajmuje si e takimi problemami jak moje Miło mi tu wreszcie widzieć kogoś z Bydgoszczy)) D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: lekarz w Bydgoszczy IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 08.11.02, 00:27 Znam wspaniałego lekarza niestety równie drogiego,ale naprawdę warto. Jest nim dr.Marek Szymański (syn słynnego profesora Szymańskiego). Obaj pracują w Bizielu.Prywatnie dr.Marek przyjmuje na ulicy Waleniowej w centrum ginekologiczno-położniczym.Jest to nie tylko wspaniały fachowiec w tych sprawach, ale również człowiek z poczuciem humoru i świadomoscią tego, że jeżeli już coś robi to robi to najlepiej jak umie.Znam to z własnego doświadczenia.Po 6 latach walki, miedzy innymi inseminacjach w Toruniu, in vitro w Poznaniu pozbawiona wszelkich złudzeń przez przypadek trafiłam do Bydgoszczy.Po 3 inseminacji u dr.Marka stał się cud i 31.01.2002 urodziłam córeczkę.Nigdy nie zapomnę tego co zrobił dla nas dr.Szymański. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeDe Re: lekarz w Bydgoszczy IP: *.zachem.com.pl / 10.10.1.* 08.11.02, 09:06 Twój list jest jak balsam dla mojej duszy Wielkie dzieki za to Od marca leczę sie u dra Szymańskiego i tez uważam, że to dobry lekarz A teraz własnie jestem po trzeciej inseminacji u niegi i czekam... D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza Re: lekarz w Bydgoszczy IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.02, 11:58 Proszę powedzić jake ceny ma ten lekaż ???? Jestem z Torunia a w Toruniu niestety mamy brak dobrych lekaży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: lekarz w Bydgoszczy IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 12.11.02, 00:58 Trzymaj się mocno.Wiem, że takie czekanie jest wykańczające ale może się sprawdzi powiedzenie, że "Do Trzech Razy Sztuka" u nas tak właśnie było .Życze Ci tego z całego serca.Odezwij się jak będziesz już coś wiedziała i pamiętaj dr.Szymański naprawdę wie co robi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: lekarz w Bydgoszczy IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 12.11.02, 01:02 Droga DeDe Trzymaj się mocno.Wiem, że takie czekanie jest wykańczające ale może się sprawdzi powiedzenie, że "Do Trzech Razy Sztuka" u nas tak właśnie było .Życze Ci tego z całego serca.Odezwij się jak będziesz już coś wiedziała i pamiętaj dr.Szymański naprawdę wie co robi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeDe Re: lekarz w Bydgoszczy IP: *.zachem.com.pl / 10.10.1.* 12.11.02, 08:17 Jeszcze sie jakoś trzymam Niestety jeszcze conajmniej tydzień do dobrych wieśći Odezwę się. A co do cen u dra Szymańskiego: wizyta 40 zł, usg 70 zł, badanie 70 zł. Na początku możesz się spodziewać, że będziesz płacić za np.: 2 z tych elementów, ale później (gdy juz jesteś jego stałą pacjętką) płacisz tylko za najdroższy element wizyty. Inseminacja u niego kosztuje 650 zł, ale do tego dochodzi koszt usg (3-4 razy po 70 zł) i oczywiście leków stymulujących. Przy wszystkich badaniach i zabiegach mąż może być z Tobą, a styl bycia dra naprawdę powoduje, że te wizyty są miłe i niestresujące Pani w rejestracji również jest bardzo pomocna we wszystkim. I dzis (wtorek)po godz. 16 jest dobry moment, żeby do niej zadzwonic (349 06 30)i wszystkiego sie dowiedzieć. Pozdrawiam D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeDe Re: lekarz w Bydgoszczy - do any IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.11.02, 19:01 Niestety nie do trzech razy sztuka... Ale może do czterech. Sprawdzę w tym miesiącu Pozdrawiam D. Odpowiedz Link Zgłoś