Dodaj do ulubionych

lekarz w Bydgoszczy

IP: *.zachem.com.pl / 10.10.1.* 04.03.02, 09:42
Szukam osób leczących sie w Bydgoszczy. Zawiodłam sie na moim poprzednim
lekarzu i chciałabym znależć innego, rzetelnie przeprowadzającego insemiacje.
Możecie mi kogos polecić?
Pozdrawiam
D.
Obserwuj wątek
    • Gość: kocyk Re: lekarz w Bydgoszczy IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.02, 22:15

Słyszałam o kilku w porządku- np. dr Wasilewski (szpital Biziela, bardzo
      uczuciowy, ale nie wiem czy akurat robi to o co Ci chodzi.Pozdrawiam
      • Gość: DeDe Re: lekarz w Bydgoszczy IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.05.02, 17:40
        Dzieki. Znam go. Niestety nie zajmuje si e takimi problemami jak mojesad
        Miło mi tu wreszcie widzieć kogoś z Bydgoszczysmile))
        D.
      • Gość: ana Re: lekarz w Bydgoszczy IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 08.11.02, 00:27
        Znam wspaniałego lekarza niestety równie drogiego,ale naprawdę warto.
        Jest nim dr.Marek Szymański (syn słynnego profesora Szymańskiego).
        Obaj pracują w Bizielu.Prywatnie dr.Marek przyjmuje na ulicy Waleniowej w
        centrum ginekologiczno-położniczym.Jest to nie tylko wspaniały fachowiec w tych
        sprawach, ale również człowiek z poczuciem humoru i świadomoscią tego, że jeżeli
        już coś robi to robi to najlepiej jak umie.Znam to z własnego doświadczenia.Po 6
        latach walki, miedzy innymi inseminacjach w Toruniu, in vitro w Poznaniu
        pozbawiona wszelkich złudzeń przez przypadek trafiłam do Bydgoszczy.Po 3
        inseminacji u dr.Marka stał się cud i 31.01.2002 urodziłam córeczkę.Nigdy nie
        zapomnę tego co zrobił dla nas dr.Szymański.
        • Gość: DeDe Re: lekarz w Bydgoszczy IP: *.zachem.com.pl / 10.10.1.* 08.11.02, 09:06
          Twój list jest jak balsam dla mojej duszysmile Wielkie dzieki za to smile
          Od marca leczę sie u dra Szymańskiego i tez uważam, że to dobry lekarzsmile
          A teraz własnie jestem po trzeciej inseminacji u niegi i czekam...
          D.
          • Gość: Misza Re: lekarz w Bydgoszczy IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.02, 11:58
            Proszę powedzić jake ceny ma ten lekaż ???? Jestem z Torunia a w Toruniu
            niestety mamy brak dobrych lekaży
          • Gość: ana Re: lekarz w Bydgoszczy IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 12.11.02, 00:58
            Trzymaj się mocno.Wiem, że takie czekanie jest wykańczające ale może się
            sprawdzi powiedzenie, że "Do Trzech Razy Sztuka" u nas tak właśnie było .Życze
            Ci tego z całego serca.Odezwij się jak będziesz już coś wiedziała i pamiętaj
            dr.Szymański naprawdę wie co robi!
          • Gość: ana Re: lekarz w Bydgoszczy IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 12.11.02, 01:02
            Droga DeDe
            Trzymaj się mocno.Wiem, że takie czekanie jest wykańczające ale może się
            sprawdzi powiedzenie, że "Do Trzech Razy Sztuka" u nas tak właśnie było .Życze
            Ci tego z całego serca.Odezwij się jak będziesz już coś wiedziała i pamiętaj
            dr.Szymański naprawdę wie co robi!
            • Gość: DeDe Re: lekarz w Bydgoszczy IP: *.zachem.com.pl / 10.10.1.* 12.11.02, 08:17
              Jeszcze sie jakoś trzymam smile
              Niestety jeszcze conajmniej tydzień do dobrych wieśći smile
              Odezwę się.

A co do cen u dra Szymańskiego: wizyta 40 zł, usg 70 zł, badanie 70 zł. Na
              początku możesz się spodziewać, że będziesz płacić za np.: 2 z tych elementów,
              ale później (gdy juz jesteś jego stałą pacjętką) płacisz tylko za najdroższy
              element wizyty. Inseminacja u niego kosztuje 650 zł, ale do tego dochodzi koszt
              usg (3-4 razy po 70 zł) i oczywiście leków stymulujących.
              Przy wszystkich badaniach i zabiegach mąż może być z Tobą, a styl bycia dra
              naprawdę powoduje, że te wizyty są miłe i niestresującesmile Pani w rejestracji
              również jest bardzo pomocna we wszystkim. I dzis (wtorek)po godz. 16 jest dobry
              moment, żeby do niej zadzwonic (349 06 30)i wszystkiego sie dowiedzieć.

Pozdrawiam
              D.

• Gość: DeDe Re: lekarz w Bydgoszczy - do any IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.11.02, 19:01
              Niestety nie do trzech razy sztuka... sad
              Ale może do czterech. Sprawdzę w tym miesiącu smile
              Pozdrawiam
              D.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka